Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac…

 

RTV Svetac…

 

Odložena sahrana RTV Vojvodine

 

Već duže vreme u kontaktima sa kolegama, uglavnom radnim narodom u RTV Vojvodini, dobijao sam alarmantne informacije o sistematskoj pljački ove medijske kuće sa jedne strane i totalnoj nezainteresovanosti političke vlasti sa druge a u sredini (škripcu) se skrivala očigledna namera o tihom odumiranju RTV Vojvodine.

Političkoj vlasti u Novom Sadu su, navodno, zbog zakona vezane ruke a ova u Beogradu je, blago rečeno - nezainteresovana. I dok naši politički maratonci trče svoj poslednji počasni krug - kola se lome na nedužnima. A to su zaposleni u RTV Vojvodini i naravno gledaoci. Oni su jedini oštećeni. TV vrhuški i dalje ne fali ni dlaka sa glave.

A kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da od 1. septembra da je Sahrana je odložena do daljnjeg - kao porođaj kćerke Radovana III . Plan (ne) dužnog rukovodstva RTV Vojvodine bio je čisto politikanski - de se ukine redovan program i svede  na banalni,papagajski razglas - informativni program. Hteli su da ostave  na ekranu baš ono što gledaoce gotovo uopšte ne interesuje. Već im je preko glave svađa, pametovanja i prepucavanja politikanata. Svi su preko noći "zaboravili"da televizija nije niti sme da bude javni servis političkih stranaka!

 Neko je gumicom izbrisao narod (gledaoce) i njihovo pravo da imaju prozor u svet,da budu informisani o onome što ih interesuje a ne o onome što im se na silu (iz političkih kabineta) nameće.

Predsednik Sindikata novinara Bore Lazukić javno je izneo gomilu prekršajnih poteza koje je počinilo rukovodstvo RTV Vojvodine. Od duga ove kuće koja se kreće u rasponu od 7 do 8 miliona evra (?!), preko neisplaćenih ličnih dohodaka zaposlenima (za jun, jul i avgust) niz štetnih ugovora sa kiparskom firmom i jednom beogradskom firmom za kupovinu prosečnih (polovnih filmova i tv serija ) čija je platežna vrednost (pre)velika a upotrebna - ravna čuvenoj Najlon pijaci u Novom Sadu. Spominje se i nelogičnost, odnosno protivzakonitost u određivanju raspona plata od 1,5 do 13.

Šlag na tortu muljanja je na silu otvoren (zakupljen studio,prema rečima mog insajdera u „Happy televiziji") u Beogradu  da bi se tu,a ne u Novom Sadu snimala čuvena prazna pričaonica „Jedan na jedan". Obrazloženje/opravdanje za ovakav nebulozan potez je što, navodno, političare iz Beograda mrzi da dođu na gostovanje u Novi Sad! Da nije tužno,bilo bi smešno. Koja nebuloza, kakav bezobrazni način bacanja prašine u oči zaposlenima. Kao da im je vrana popila mozak.

RTV Vojvodina je očigledno nekom majka- radodajka a nekom zla maćeha. No, najstrašnije je od svega pomenutog je namera da se  RTV Vojvodina pretvori u razglasnu stanicu politički stranka - a to nije televizija, to je jednoumlje, to je diktatura.

Ko je taj koji sebi daje za pravo da sa programa skida najgledanije,najkvalitetnije i najuticajnije  emisije kao što su: „5 kazanje"(najgledanija i najbolja etnološko/kulturološka putopisna tv reportaža), "Državni posao" (najkvalitetnija humorističko/satirična emisija), "Brazde"(najdugovečnija emisija za poljoprivrednike), "Dodati život godinama" (jedina emisija u Srbiji posvećena najstarijoj populaciji), „Tabloid" (prvenac tok šou-programa sa gostima iz cele eks Jugoslavije) itd. itd.

Sa minimalnim sredstvima ali sa srcem punog entuzijazma i ljubavi rađene su ove emisije prvenstveno misleći na gledaoce.Važan im je bio njihov sud a ne sud rukovodstva.Očigledno da im je to jedina i najveća krivica zato i jesu brzopotezno bačeni pod led,sklonjeni u bunker - da se ne vide i ne čuju, da ih narod zaboravi.

E ,neće moći. Televizija je stvorena zbog gledalaca a ne zbog rukovodstva i političara pa zato pod hitno mora da proradi metla. U protivnom, nad Vojvodinom će od uskoro zavladati medijski mrak - idealan uslov za lopurde, mućkaroše, secikese i prevarante. Da ima imalo pameti, mnoge od tih emisija našle bi se i na programu RTS-a (i ovako im je program skrpljen od silnih repriza koje odavno prekriva paučina datuma rođenja).

Za ove emisije ima itekako mesta i na komercijalnim tv emiterima. Već kad ne umeju da naprave nešto što ne kvari želudac tv gledalaca - neka preuzmu neke od navedenih emisija iz  RTV Vojvodine. Ako ne milom - onda silom.

Ima i RTV Vojvodina skandaloznih promašaja, ima i mućki ali za to je nadležan tandem Vučić - Dačić  i lenštine iz RRA. Apelujem u ime tv naroda - Da se niko nije usudio da ugasi svetlo! Uradite bilo šta. Sve je bolje od sahrane!  

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane