Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac…

 

RTV Svetac…

 

Rajko Roki Dvizac

                                        

Tvoja faca plaši me totalno

 

U jednoj luksuznoj cvećari daleko od očiju javnosti pripremali su se novi učesnici  prestižnog takmičenja „Tvoja faca plaši me totalno".

Naviknuti da uvek i u svemu budu prvi, članovi tajne nevladine organizacije „TNT" su imali obuku za učešće na TV Prvoj. Doživotni predsednik „TNT"-a i večiti student Matematičkog fakulteta Broj 1 vršio je poslednje pripreme svoje ekipe pred nastup.

Na zahtev EU komisije za zamajavanje nezaposlenih, delegiran sam da lično prisustvujem njihovoj generalnoj probi. Umesto honorara - SAD, Kanada, Nemačka i Rusija su mi ponudili politički azil, novi identitet i stalno zaposlenje za celu porodicu.

 Elem, evo šta sam sve video i čuo…

Sir Oliver je sa lakoćom kostimirao u Mlađana Dinkića. Nekako, prirodno su mu ležale oblasti finansija i ostalih transakcija. Kao od šale zatvarao je srpske banke i umesto njih otvarao sve moguće belosvetske banke. Uspešne domaće fabrike pretvarao je poput mađioničara u gubitaše a onda ih u bescenje nudio trulim kapitalistima sa još trulijeg Zapada.

Kao udicu koristio je dva mamca – radnicima najmanji minimalac u Evropi, bez prava na prigovor  a investitorima – po 10. 000 evra po glavi zaposlenog radnika.

Sir Oliver je dodao i aneks  - radnu obavezu da radnici tokom desetočasovnog radnog vremena moraju da pevaju „Samo nemoj po glavi, druže plavi. Crknućemo od posla samo da doprinesemo tvom bogatstvu i slavi".

Lično se obratio novom ministru kulture Tasovcu da ih uvežba da horski pevaju,ujednačeno bez nekih pojedinačnih ispada. Delovao je kao favorit. Stalno je citirao svog protivnika Superhika: „Kradem od siromašnih,da bih dao bogatima"!

Grunf je trenirao lik ministra saobraćaja. Bez pogovora je uvežbavao svoj nastup tj. govor: „Sada je mali trenutak velikih odluka. Bolje živeti 100 godina kao milijarder, nego 7 dana kao siromašan. Ko leti – vredi. Ko vredi – leti. Ko ne vredi – ne leti" .

Pozabavio se i svojim stajlingom. Od čuvenog kineskog modnog kreatora Šio Mi Ga Đura dobio je lepu grobarsku majicu sa pozlaćenim natpisom – Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak?!

 Jeremija  je  bio neodlučan da li da imitira ministarku zdravlja Slavicu Dejić-Đukanović  ili pak prvobranioca penzionera Jovana Krkobabića? Zato je napravio kompromis - obukao se kao Slavica a zapošljavao rodbinu kao kurir Jovica .Ulogu je pripremio savršeno.

Jedino je kukao na hladnoću - "Napolju je toliko hladno, da ni Dačić ne bi vršio obuku specijalaca".

Bob Rok nije imao nikakvih dilema. Njegova imitacija Božidara Đelića dovedena je do perfekcije. Spavao je na tetkinom kauču a lovu štekovao u svom madracu na nekom od onih malih tropskih ostrva. Čak je i iznajmio dugonogu starletu Mijau da mu podigne rejting -visinu.

Dado Topić mu je specijalno za nastup na TV Prvoj „pozajmio" obe cipele sa visokom petom jer jedna lasta ne čini proleće a kamoli dve. Broj 1 je jedino imao problema sa kolebljivim plavokosim lepotanom Alanom Fordom. Broj 1 mu je predložio da bira koga će da imitira – da li Aleksandra Vučića  ili Dragana Đilasa a Alanu su više ležali likovi Borisa Tadića ili pak Lazara Kostića.

Na kraju je presudio Debeli Šef koji mu je doneo poklon Bojana Pajtića  majicu „Bolje je nečasan beg,nego častan poraz".I tako,Alan Ford je ušao u lik i (o)delo Bojana Pajtića. Što se tiče Šefa,on je vežbao po čardama ulogu Nenada Čanka.

Pred takmičenje Broju 1 nije preostalo ništa drugo nego da svojim pulenima da poslednji savet: „Ako želite pobediti u trci,morate prvi stići na cilj"!!! Priznajem,našoj televiziji nikad nije nedostajalo mudrih saveta.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane