Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Grk Zoran

 

Arpad Nađ

 

Viši sud u Novom Sadu odredio je pre dve nedelje ekstradicioni pritvor Zoranu Božinovskom, novinaru, nekadašnjem  saradniku Tabloida i članu Udruženja novinara Srbije.

Zoran je državljanin Makedonije, iz Kumanova je, ali njegove dve kćerke, supruga i on, već  šest godina žive u Srbiji,  a kćerke su u Beogradu završile i srednju školu. U izbeglištvo je Božinovski otišao jer su ga makedonski političari obasuli tužbama za klevetu, koje su, nije teško pretpostaviti,  sudovi usvojili, i prvo ga oglobili visokim novčanim kaznama, pa ih potom pretvorili u zatvorske dane.

Zoran je, sa rezervne distance, optuživao makedonsko državno rukovodstvo za korupciju i kriminal, poimenično označavajući ko od političara iz Skoplja nemilice pelješi državu.

U trenutku kada je dobio stalni posao u Tabloidu, Uprava za strance Policijske uprave Beograda, po nalogu Bezbedonosno-informativne agencije, donela je rešenje kojim se Božinovskom uskraćuje boravak u Srbiji, i zabranjuje mu se da u naredne dve godine može da uđe u našu zemlju!

Krajnjim naporima, a pe svega razumevanju ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, u žalbenom postupku viši organ je poništio ovo rešenje. Tadašnji premijer Makedonije Nikola Gruevski je preko svog rođaka Božidara Đelića pokušao da Božinovskog deportuju u Makedoniju, da ga likvidiraju.

Pre više od mesec dana makedonska ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska saopštila je da je policija uhapsila grupu makedonskih državljana koji su špijunirali u korist jedne susedne zemlje! Reč je o Grčkoj, mada to ona javno nije saopštila. Među ''špijunima'' je i Zoran Božinovski, koji je za Grke ''špijunirao'' iz Beograda!

Ministarka Jankulovska je kurisista engleske obaveštajne službe MI 6, zajedno sa Fatmirom Besimijem iz Tetova, bivšim ministrom odbrane. Ministarku Jankulovsku navijaju iz Londona, toliko žestoko da je ona izgubila kompas. Ali, pseći sluša šta joj se naredi.

Suditi ''špijunima'' koji, navodno, rade za Grčku, sigurno je nerazuman potez, u trenucima kada Grčka, kao članica Evropske unije, u svakom trenutku može da blokira ne samo članstvo, nego i postojanje Makedonije. Špijuni se prate, podmeću im se lažne informacije, ili se hapse za druga krivična  dela, i tako onemogućavaju u radu. Proces u Skoplju smišljen je u Londonu, sa vekovnim ciljem destabilizacje Balkana.

Srpske vlasti su opet unizno postupile i uhapsile Božinovskog. Njegovo izručenje bilo bi veliki šamar za suverenosti države Srbije, jer se za ovakvu vrstu krivičnih dela optuženi ne isporučuju. A i vrapci znaju da je proces u Skoplju lažiran, i da Božinovski sa njim nema veze.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane