Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Banat

Ogorčeni meštani opštine Nova Crnja najurili naprednjačke vlasti iz opšptinske zgrade
 

Ponovo radi ulica
 

Tragična zbilja (večito) nerazvijenih opština u Vojvodini srazmerna je količini neuspešnih, iskompleksiranih i alavih ljudi željnih gole vlasti. Novocrnjanska "šaka jada", vulgarno prekomponovani nazadnjački SNS "paket" Danice Stričević, Dragiše Latinovića-Džunglaša, Cvijana Miloševića i Aleksandra Olćana - Bace koji „uživaju" sramnu podršku Gorana Kneževića, iz milošte Regionalnog Isusa, isterana je iz opštinske zgrade odlučnom akcijom meštana. Ponovo je spontano odreagovao narod skromno i jasno pokazavši da političko iživljavanje i kriminal nemaju prođu u opljačkanom srednjem Banatu.

 

 Zoltan Horvat

 

  Mediji "zatrovani" sluganjstvom nazadnjacima "zaboravili" su da spomenu malog običnog čoveka opštine Nova Crnja koji je, ogorčen pljačkaškim kapacitetima, diletantizmom i demonstracijom sile, isterao iz opštinske zgrade najgore (nazovi)političare u istoriji Banata. Naime, nakon početka redovnog skupštinskog zasedanja 13. januara ove godine i saznanja da odbornici oko DS, SPS i SVM-a imaju većinu legitimno izabranih odbornika, nazadnjaci su napustili skupštinsko zasedanje, ali su se nakon pola časa vratili sa osmoricom anonimnih snagatora i batinaša (dvojica od njih posedovali oružje) i oko podneva silom zauzeli opštinsku zgradu. Odbornici većine su pod pretnjom morali da napuste zgradu, a gospa Danica, nova samoizabrana predsednica opštine je uz Cvijana Miloševića, Džunglaša i Olćana krenula u masovno prekrajanje skupštinskih odluka i smenu svih funkcionera na čelu sa predsednikom opštine Perom Milankovim.

 Brže-bolje, „radosno" su obavešteni i mediji o ponovnom nazadnjačkom uspostavljanju vlasti koju su fizički „obezbeđivali" snagatori u holu zaključane zgrade.

  Pet sati kasnije, u zgradu je, potpomognut spontanom reakcijom meštana opštine Nova Crnja (329 prisutnih), nakon otključavanja ulaznih vrata regularnim ključem, ušetao Pera Milankov sa svojim saradnicima. Osmorici ozbiljno uplašenih snagatora je odmah predočeno da predaju oružje i mirno napuste zgradu. Nakon njihovog napuštanja zgrade bez incidenta (dolepotpisani prisustvovao događanjima), iz kancelarija su na ulicu, kroz špalir ogorčenih građana, opet bez incidenata, ispraćeni samoizabrana i njeni satrapi.

Policija je nakon njihovog izlaska mogla samo da konstatuje da nikom nije falila dlaka s glave, da ulazna vrata nisu obijena i da je u opštinsku zgradu "vraćena" izborna volja građana.

  Međutim, gospa Danica, prosvetni radnik po struci, veoma "talentovana" spisateljica retko netalentovanih literarnih sastava koje javno čita, uspela je da iz zgrade iznese pečat opštine (bolje reći ukrade), koji joj je prethodnih dana „pomogao" u krimogenim radnjama besprizornog otimanja vlasti. U zrenjaninskom središtu SNS-a gospa Danica je predstavila sebe i svoje satrape kao naugroženiju populaciju na svetu od strane meštana. Mi se smelo sakrivamo iza Vučića, mi možemo šta god nam padne na pamet uz podršku nama dragog i milog nam Regionalnog Isusa…", odzvanjali su "refreni" novocrnjanskih "junaka" ogrezlih u kriminalu.

  Dobri poznavaoci prilika u novocrnjanskoj opštini, na pomen minulog rada gospe Danice i njenih satrapa, krste se i levom i desnom saopštavajući da je nazadnjačko politikanstvo postalo njihov privatni biznis, utočište i spas od dugogodišnje robije. Bračni par Stričević (suprug joj Miodrag) je toliko „uspešan" u privatnom biznisu da samo senćanskoj šećerani duguju 25 miliona dinara zbog čega se suprug trenutno skriva u Temišvaru. Džunglaš, bivši pomoćnik mile joj predsednice opštine, duguje znanima i neznanima šlepere robe (dva sa konjakom), Mlinu u Česteregu 100 vagona brašna, Zrenjaninskoj pivari milione i milione, Upravi prihoda još više uz prevaru države, benzinska pumpa u njegovom vlasništvu je pod hipotekom, a pojedini poverioci ga s vremena na vreme provozaju po gepecima autobila kao poslednji znak upozorenja.

  Aleksandar Olćan, lažni predsednik skupštine opštine je do aprila prošle godine bio socijalni slučaj koji je kablom „vukao" struju od Cvijana, bivšeg opštinskog Isusa, i trenutno ima strujni sat na banderi ispred kuće u kojoj stanuje. Trenutno je i jedan od retkih meštana opštine Nova Crnja koji je pristao na sluganjstvo tamošnjem prezrenom nazadnjaštvu. Za konkretnu podršku ovakvim krimogenim radnjama, Danica i satrapi su još konkretnije "nagrađivali" iz opštinske kase i zrenjaninske funkcionere lepim mesečnim apanažama (minimum 25 hiljada dinara), stranački krkanluci su bili svakodnevna pojava, a šurnajs novozaposlenih na teret bušne opštinske kase upotpunio je krimogeno "ludilo" pod „kišobranom" Regionalnog Isusa.

  U trenutku kada je Pera Milankov pritvoren, 4. oktobra 2012. godine, opštinska vlast je, koliko toliko, korektno poslovala, ne opterećujući previše budžet. Uz 33 zaposlena na opštinskom računu je bilo 57 miliona dinara. Decembra prošle godine, dok su još Danica i satrapi "ludovali" u opštini sa duplo većim brojem birokrata, probijeni su svi limiti, okvir za plate je izbušen ko sito, debeli minusi na sve strane, a JKP je u međuvremenu "nagurao" 5 puta više novozaposlenih. U vremenu predsednikovanja Milankova, služba JKP koštala je mesečno 100 hiljada dinara, što je "vredna" Danica 10 puta uvećala.

  Nazadnjačkom nekontrolisanom ludilu pridružuje se i regionalna bratija u Zrenjaninu. Komisije za drpanje para rade punom parom pa se polupismenima i neukima, al poslušnima, jedinima koje još mogu da "navataju" Džeger i Daksi, poklanjaju ogromne pare iz gradske kase, uz podrazumevajući stranački reket i regulisanje kockarskih dugova. Čak 20 članova broji Komisija za utvrđivanje i korišćenje poljoprivrednog zemljišta gde je samo (istaknuti prijatelj lokalnih nazadnjačkih bosova) Svetozar - Zare Stefanov inkasirao 763.930 dinara. Na listi bestidnih uzimalaca love našao je i jedan od pi-ara SNS-a koji  poljoprivredno zemljište gleda isključivo sa zadnjeg sedišta službenog automobila dok putuje kroz zrenjaninske atare i hita po sopstveno mišljenje u centralu stranke.   

  Teško je ostati pribran i pronaći smisao u ovakvom besmislu koje na najvulgarniji način ganjanju nazadnjaci u srednjem Banatu, uz ponižavanje građana svih pet opština. Spontana pobuna meštana Nove Crnje i legitimno, legalno i jedino ispravno isterivanje na ulicu parazita obesnih i opasnih po suživot, prvi je konkretan znak da se nazadnjaštvu na ovim prostorima nazire kraj.

  Čak i sadomazohista u srednjem Banatu, ozbiljno uplašen za bednu egzistencije svoje dece, ima granicu u odnosu na jasno markiranog neprijatelja, nazadnjački politički nesvet. Ako ne proradi motka, osramoćeni Banaćani su već osuđeni na giljotinu.

 

A 1.

Epilog nazadnjačkog ludila

U sredu 22. januara ove godine održano je redovno skupštinsko zasedanje u Novoj Crnji kojoj je prisustvovalo 15 od ukupno 25 odbornika. Pera Milankov, predsednik opštine je sa svojim saradnicima održao redovnu sednicu u regularnoj atmosferi, uprkos nekim najavama nazadnjačke odmazde sa armijom batinaša. Ni Danica Stričević, miljenica bivšeg ministra Gorana Kneževića ("regionalnog Isusa"), ni preostali nazadnjački satrapi, nisu se pojavili u zgradi opštine tog dana. Mir u sopstvenu opštinu vratili su hrabri meštani direktno se mešajući u sopstvene živote.   

 

    

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane