Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

U rasulu

 

Milovan Brkić

 

Na glasačkom mestu, Aleksandar Vučić se pojavio sa svojom maloletnom kćerkom Milicom. Lepa devojčica, sa dugom crnom kosom, liči na majku Kseniju, kosom je pokrivala lice od znatiželjnih fotoreportera. Otac je Milicu čvrsto držao za ruku, a kada su počeli da škljocaju fotoaparati Milica se sakrila ocu iza leđa, što je bio znak da i paparaci shvate da je dete u velikoj nevolji, i da je na silu privedena.

Tri meseca ranije, otac Aleksandar je ostavio i nju i njenog starijeg brata Danila, pristojnog junošu, koji je odbio da  sa ocem dođe na jutrenje. I dok su agenti BIA iznosili njegove stvari iz stana, deca su jecala, ali se on nije obazirao na plač. Otišao je u stan drugoj ženi, koja već ima vanbračno dete, a Vučićevo, kažu, nosi u stomaku!

Posle ovog mučnog pojavljivanja, čovek čija je porodica u rasulu, specijalno za  svoj bilten Informer, slikao se sa sa svojom novom ženom Tamarom, na ručku u jednom esksluzivnom restoranu. Slika u Informeru je Vučićev odgovor na njegov lični život.

Da je na glasanje došao zagrljen sa Miodragom Rakićem, ili sa dečacima iz svog kabineta, Aleksandar bi izazvao više poštovanja kod građana, nego što je, na silu, doveo svoju kćerku Milicu, da je izlozi  nemilosrdnim fotografskim aparatima.

Čovek čiji je porodični život u rasulu, stao je na čelo države koju je doveo do punog rasula.

Iste večeri, kada je posle zatvaranja biračkih mesta, proglašena pobeda Srpske napredne stranke, sa nadpolovičnom većinom poslaničkih mandata, pojavio se i gospodin Vučić, namrgođen i ljut sav, komentarišući, kako se, eto, već javljaju oni, koji su protiv njega i Srbije, kojima smeta njegova veličanstvena pobeda i poverenje građana. Ko to uopšte ima pravo da sumnja u njegove reči i dela, zapitao se.

Ali, ni sa 157 poslanika, Aleksandar Vučić ne može da sastavi Vladu Srbije. Potrebni su mu oni koji su ga izvukli iz mišje rupe, stvorili od njega prvog potpredsednika Vlade.

Dva dana nakon glasanja, u Beograd je doveden Darko Šarić. Vučić se zahvalio na konferenciji za novinare svom dragom prijatelju, bezmudom Miodragu Rakiću, na njegovom nemerljivom doprinosu  što je g. Šarić priveden. Uvredila su ga, do srca, pitanja novinara koji su tražili da im objasni, sa koje je to pozicije delovao gospodin Rakić! Mi ne znamo, ali Aca to zna. Bio je besan što se spekulisalo da će Darko dobiti, pored njega živog, status zaštićenog svedoka, a posebno je bio ljut kada su mu saopštili da će se braniti pred sudom, poricanjem svoje krivice! A, Aleksandru su potrebne glave Ivice Dačića i njegovih ljudi.

Vučić je tražio i dobio pun mandat. On će da vlada, ali bi odgovornost prepustio drugima. Rasimu Ljajiću, Vuku Draškoviću, Borisu Tadiću, Miodragu Rakiću...A, svalio bi je i na pleća Ivice Dačića. ON će da vlada, oni će da rade. On će da ih kažnjava, nadgleda, menja, opominje...

Dok pišem ove reči, još se ne pominju imena ministara u njegovoj Vladi. Treba od tako malo ljudi iz njegove partije napraviti pristojan kabinet. A on te ljude nema. Bolje reći, on je takve oterao iz stranke, a okružio se mafijašima, razbojnicima, prevarantima, onima koji se njemu klanjaju, a drugima glave skidaju.

Aleksandar Vučić je čovek zla. Sa njim idemo u sigurnu smrt.

U velikom smo mraku posle 16. marta. Ali, teši me da je mrak najgušići pred svitanje! Ako se podignemo, i nama može da svane.

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane