Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od ju~e

 

Nismo mi od juče

 

Eizoda 127

 

Zoran Milojević

 

Organizatori gitarijade u Zaječaru potegli su u Ameriku da bi za gitarijadu dobili dozvolu i nazvali je – "Vudstok"! Blentavost se stiče rođenjem, glupost se nasleđuje, a neznanje je sadržaj svega navedenog.  Mladim Srbima, "bofl" muzičarima, stalo je da u Srbiju dovedu sve one drogirane i vašljive protuve, kojima je jedini životni cilj "da slušaju dobru muziku...".

Jednog takvog koji peva: "...Želim samo da sviram, da se otkačim i to je sve...", a koji slavi godine bezvredne muzike, reklamira i RTS. Dejan Cukić!  Čovek bez srpskog lika, srpske reči i srpske muzike. Dejan Cukić! Instant muzičar, te-ve svaštar i voditelj, čovek sa tuđom glavom, heroj dana bez datuma, kukavičje jaje u gnezdu srpske omladine. Čitava ta generacija muzičara koji su devedesetih svirali po trgovima, nije ništa drugo danas, nego što je i tada bila: beskorisni zombiji s dušom kameleona i telom zmaja od papira!

Razmišljajući o njima, voleo bih da mogu da kažem isto što je i drogirani Mik Džeger odgovorio kada su ga pitali kakve emocije ima prema šezdesetim godinama: "...Emocije su odlične, ničega se ne sećam!".

Takozvani beogradski intelektualci su najgori deo srpskog roda. U svojim redovima počeli su period robovanja pod Turcima da nazivaju "zajedničkom istorijom". To mogu da kažu samo ljudi koji na ramenima nose tuđu glavu! I, pri tome, dobijaju nagrade i priznanja za svoju veleizdajničku ulogu. Ti i takvi "intelektualci", u trenutku kada trebaju da riknu kao lavovi, pretvaraju se u lukave lisice.

Drakče Bakalin sreo komšinicu, članicu nevladine organizacije, pa joj se hvali: "...Najzad sam shvatio s kojim se državama Rusija graniči".

-S kojim, znatiželjna je komšinica.

-S kojom ona hoće!

Komšinica pobeže ljuta...

Da Srbi danas vladaju Srbijom, posle svedočenja i laži u Hagu, Sonji Biserko bi bio oduzet pasoš, konfiskovana je imovina i dobila bi šut u debelo meso. Isto bih učinio i sa Jelenom Milić, Sonjom Liht, Natašom Kandić, Latinkom Perović i Zagorkom Golubović. kao prilog, išao bi pozdrav kojim bi ih pozdravio i moj pokojni Zvonko Milenković-Sisoje, iz "Rokera s Moravu": "...More, marš, kad ti lepo kažem!".

Godinama mi idu na nerve Srbi i nesrbi ijekavci, koji drmaju svim medijima i danas su savest Srbije. Filip Švarm, Ljiljana Smajlović i mnogi uz njih, dokopali su se medijske moći i retko koji brat Srbin iz Srbije može da se probije u te vrhove koje su zauzeli drugovi dinarci. Posle se ljute kad im kažem da je Srbija od četrdeset pete pod okupacijom prekodrinskih i lovćenskih Srba!

Srbiju sada zanima da li je Sloba ubio sve, od Boška Peroševića, preko Badže Stojičića i Ivana Stambolića, do Arkana. Da li je Tito pobio golootočane, Krcuna Penezića i ostale?

Devedesetih mi je omiljeni javni lik bio Vojislav Šešelj, posle mi se nametnuo Vuk Drašković, a onda mi je najsmešniji lik postao "mali, siromašni novinar", Aleksandar Tijanić. Danas mi je omiljeni smešni lik, mali, dežmekasti "četvrtko", Dragan Vučićević, tv voditelj sa stalnom potrebom za logopedom., "novinar"-potpisnik Vučićevih saopštenja. On je toliko srastao sa Bolani Vučićem, da Drakče Bakalin jednom nije izdržao nego reče: "...Vučko mali, Bolani Vučić veliki, a otpozadi će biti srednji, na opšte zadovoljstvo!".

Veljko Odalović, iz sela Staro Gracko, takmiči se u disciplini pronalaženja srpskih zločinaca i mesta gde su ubijani Albanci. U ime Vlade. Ali, nikako da pronađe gde su ubijani Srbi i ko su albanski zločinci. Razumem ja da moj zemljak Veljko, obavlja naloge vlasti, ali, šta je sa nalogom savesti?

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane