Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Reagovanje

Sukob u SOKOJ-u: odgovor na tekst Milutina Popovića-Zahara ("Ko krade imaće, ko znade nastradaće", broj 313)

Šta je baron dao akademiku?

Povodom autorskog teksta poznatog kompozitora narodne muzike, Milutina Popovića Zahara, objavljenog u prošlom broju Tabloida, stiglo je pismo njegovih saradnika u organizaciji muzičkih autora Srbije (SOKOJ). Redakcija ga objavljuje bez skraćenja.

....

Tvrdnje koje je Popović objavio u vezi sa dešavanjima u SOKOJ iznete su datuma 19. 6. 2014. godine pa se pitamo zašto nisu objavljene 10 godina ranije, kada je gospodin Popović tako čestit i pošten.

Kako sam navodi učestvovao je u radu rukovodstva SOKOJ koji, kako tvrdi potresaju velike afere a nije jasno zašto nije podneo krivičnu prijavu protiv odgovornih jer je prikrivanje krivičnog dela takođe krivično delo.

Ovde se međutim radi o dodvoravanju aktuelnim vlastima u cilju sticanja nacionalne penzije koju je Aleksandar Vučić preko posrednika obećao Milutinu Popoviću ukoliko se javno suprotstavi rukovodstvu SOKOJ i omogući postavljanje kadrova SNS u SOKOJ. Popoviću je to jedina mogućnost da se domogne nacionalne penzije jer ga je država u četiri navrata odbila pošto ne ispunjava uslove.

Zbog toga se čak upustio u avanturu sa samozvanim baronom Rajačićem, vlasnikom neke inovacione akademije koji mu je dodelio titulu akademika. Ali, ni titula akademika nije Popoviću donela nacionalnu penziju ali da vidimo šta je radio u toj akademiji kad ovako javno i otvoreno napada SOKOJ i pravi se pošten ne pominjući afere koje potresaju inovacionu akademiju.

Rajačić je promovisao Popovića u akademika i dao mu funkciju u akademiji, postao je čak i član upravnog odbora pa se bavi finansijama za koje je Popović kako vidimo iz teksta o SOKOJ, pravi maher. Zbog odliva novca sa računa akademije prema R. Hrvatskoj, vojna služba je upozorena od svog oficira u penziji, inače takođe akademika, da se ispita poslovanje Rajačića i njegovih satrapa na čelu sa Popovićem.

Utvrđeno je da je Rajačić postao vlasnik zemljišta u luksuznom letovalištu na hrvatskom primorju gde trenutno gradi velelepnu vilu.

U Hrvatskoj se izjašnjava kao Hrvat i vrlo često boravi u hrvatskoj ambasadi u Beogradu. Lažnu titulu barona zasniva na rodbinskim vezama sa patrijarhom Josifom Rajačićem koji nije imao direktnih potomaka. Ta titula inače nije prenosiva na drugo koleno kao neke druge titule,što zna svaki osrednji pravni. Sve ovo je nemoguće da Popović koji je između ostalog u SOKOJ ušao i kao pravnik, nije znao ili uzeo u obzir prilikom saradnje sa Rajačićem.

MUP Srbije je zainteresovao za Rajačića kada je prijavio obijanje i pljačku sopstvene kuće tokom leta 2013.godine uz osnovanu sumnju da je za pljačku podmitio lokalne kriminalce sa Voždovca kako bi naplatio osiguranje.

Tada su došli do podataka da je hrvatski državljanin Z. J. iz Istre, prijavio tokom 2012. godine hrvatskoj službi Petra Rajačića kao sumnjivo lice koje donosi svežnjeve novca na hrvatsko primorje, pa se verovatno radi o švercu.

Međutim, dobio je obaveštenje od hrvatskog MUP da je to njihov državljanin i saradnik koji unosi novac u Hrvatsku iz Srbije pa time ne nanosi štetu nego korist Hrvatskoj.

Ta korespodencija je u jednom momentu bila uhvaćena od vojnih vlasti jer se pratio tok nekog oružja do hrvatskog primorja u tom periodu i urađena je dodatna provera prema Petru Rajačiću.

Reč je o dugogodišnjem saradniku hrvatskih službi a ranijem aparatčiku hrvatske komunističke partije sa nizom dužnosti koje je obavljao u Komunističkoj Partiji SR Hrvatske. U to vreme nije ni pominjao patrijarha Rajačića već je tom titulom počeo da se služi prilikom prelaska u Srbiju pre 20 godina kako bi se dodvorio aktuelnim vlastima.

Osnivao je bezuspešno nekoliko akademija ali je u svakoj nailazio na otpor ljudi koji imaju neke veze sa srpskim obaveštajnim službama, jer se ova istina o njemu brzo sazna i proveri.

Dobijanjem raznih donacija, priloga i drugih sredstava uspeo je da prenese oko 100.000 evra samo iz poslednje akademije koju je osnovao najviše zahvaljujući priči o navodnoj obnovi kuće patrijarha Rajačića u Hrvatskoj a ustvari sredstva koristi za zidanje vile na hrvatskom primorju. Kako to da je samo Popović kome je stalo do svog naroda i države ostao uz Rajačića uz naravno nekoliko probisveta koji u Rajačiću vide izvor prihoda i malverzacija?!

Da li to on pravi inovacionu akademiju od SOKOJ-a?!

Kako će mu taj posrednik iz SNS nafilovati biografiju da stekne uslove za nacionalnu penziju ili će možda sutra i Rajačića da potkaže kako bi ostvario svoj san!?

Na žalost u svemu je samo jedna velika istina da SNS želi svoje kadrove u SOKOJ a da Popoviću nacionalnu penziju bez izmena i dopuna važećih propisa ne mogu da srede. Kako se za penzije uvode restriktivne mere teško da će Popović steći nacionalnu penziju ako mu sledeći korak bude neki slučaj rušenju SOKOJ-a u kome je uživao razne privilegije.

Saradnici Milutina Popovića-Zahara iz ozloglašenog SOKOJ-a.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane