Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Lazareva subota

Milovan Brkić

Picousti vođa nam je u prošlu subotu demonstrirao pokaznu vežbu kako se ruži narod kojim se vlada, i kako se građanima šalju otvoreno poruke i pretnje. Ili ćete pomreti od gladi, ili će vas pomlatiti moja policija!

Uvidevši da su ga pročitali i na Istoku i na Zapadu, i da se sve o njegovim prevarama zna, odlučio je da centrima moći pošalje jasnu poruku da je on, ipak, tvrd momak, i da niko bolje od njega ne može da zgazi ovaj narod. On je na tu svoju odlučnost i ponosan.

U prošlu subotu je Aleksandar Vučić naterao Lazicu Krstića da podnese neopozivu ostavku na mesto ministra finansija. Nije prošlo ni tri meseca od kada je njegov kabinet u sedlu, Vučić prihvata ostavku ministra finansija, zahvaljuje mu se na izvanrednoj saradnji.

Šta je nateralo Picoustog vođu da otera malog Lazicu, koji je bio u njegovom kabinetu glava bez jezika? Šta nam je mali Lazica poručio, čitajući tekst ostavke koja mu je data?

Eto, ne bismo verovali, on je, kao čovek bez diplome i bez identiteta, čovek koji je promenio veru i prešao u muslimansku, došao u sukob sa premijerom, oko strateških poteza, koje vlada mora da odmah primeni, ako se želi ići putem reformi. Tako nam je mali Lazica saopštio da je tražio da se smanje penzije za 30 odsto, plate u javnom sektoru za 15, a u privatnom se neće ni primati, jer e to omogućiti novousvojeni Zakon o radu. Još je rekao da je tražio povećanje struje za 30 odsto, otpuštanje 160 hiljada zaposlenih u javnom sektoru.

Prihvatajući ostavku, premijer mu se zahvalio, potvrdivši da su svi zahtevi malog Lazice opravdani, ali da on, lično, nije mogao da prihvati smanjenje penzija za 30 odsto! Na jesen će ih on lično smanjiti za 20 odsto, poručio je. I tačka. Sa njim nema pogađanja. Ima da nas nauči da radimo, jer ćemo, ustvrdio je do 2032. godine biti gori od Crnogoraca, po učinku na radu.

Prisutni ministri, počev od prokletog Erdoganovog jurišnika Rasima Ljajića, pa do Dušana Vujovića, koji će naslediti malog Lazicu, ćutali su kao mumije. Vođina se ne poriče.

Lazareva subota je značajan verski praznik kod Srbalja. Picousti Vučić, sin Fahri Musliua, nije poštovao veru malog Lazice, i za vreme ramazanskog posta, već je upriličio svoju novu prevaru. Kao, on će da zaštiti penzionere. Neće im uzeti trećinu penzije, već samo petinu. A prosečna penzija u Srbiji je manja od 150 evra!

To vađenje duše na kašičicu, Picousti planira da obavi za tri godine, ako neko preživi te njegove ''bolne reforme''.

Sve što je Vučić za poslednje dve godine obećao, bila je smišljena prevara. Arapsko ludilo, avioni, milioni, fabrike, čipovi, mikročipovi, navodnjavanje, sve se okončalo poklonom našeg JAT-a prevarantima iz Arapski Emirata. On je prodao Kosovo i Metohiju, uveren da će ga ceo svet slaviti. Pokušao je to i sa Republikom Srpskom, ali se prevario. Dodik nije srca izdajnička.

Zakonom o radu, Vučić vraća zaposlene u Srbiji u 19. vek! Grdi ih da su neradnici, a najmanje jedna trećina zaposlenih radi po nekoliko meseci bez dinara, i još plaća prevozne karte do radnog mesta!

Gde je to naučio ovaj Picousti skot da su Srbi neradnici? On koji nema ni dana radnog staža, osim poslaničkog staža.

Masovno streljanje naroda Vučić sprovodi pred očima svog političkog oca Tomislava Nikolića, koji mirno, bez reči, gleda smaknuća građana.

Da ovaj čovek ima imalo časti, obratio bi se naciji, izvinjavajući se što ih je doveo u zabludu. Pozvao bi građane da pruže otpor. Naredio bi armiji da interveniše. Tek kada mu Picousti pohapsi sinove i ženu, Tomislav će doći k sebi. Ali, tada će već biti kasno i za njega, i za nas, i za Aleksandra.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane