Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za garavicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za garavicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne koe
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadravanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kaalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spaava ivot Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Sanjam slobodnu i demokratsku Srbiju

Odgovor predsednika Republikanske stranke Nikole Sandulovica na pretnje Aleksandra Vucica

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulovic, u Londonu je, prilikom nedavnog obracanja Aleksandra Vucica studentima jednog privatnog koledža, javnost upoznao sa cinjenicom da mu je premijer Srbije pretio ubistvom, i da poseduje audio snimke tih pretnji.

U kratkom razgovoru sa Milovanom Brkicem, glavnim urednikom Magazina Tabloid, gospodin Sandulovic je potvrdio da je pomenute snimke predao istraznim organima nekoliko zemalja Evropske Unije, ali i predstavnicima administracije Evropske unije u Briselu.

- Ovo je sada predmet istrage -, kaže gospodin Sandulovic, „Siguran sam da ce EU izvrsiti pritisak na srpske vlasti da prestanu da progone opozicione politicare i slobodne medije, od kojih je opstao jos samo Tabloid. -

Prema sopstvenom priznanju, gospodin Sandulovic se za kratko vreme iz bezbednosnih razloga sklonio u inostranstvo, odnosno u Hrvatsku, koja je clanica Evropske Unije.

- Vucic je devedesetih godina, kao ministar informisanja, pokazao kakav je njegov odnos prema medijima, posebno onima koji mu nisu po volji", zakljucuje gospodin Sandulovic, „Sada se, kao predsednik Vlade, sa istom kriminalnom energijom obrusio i na politicare koji mu nisu po volji."

U modernoj Evropi, a ne samo u Evropskoj Uniji, nezamislivo je da premijer jedne zemlje otvoreno preti ubistvom celniku neke opozicione stranke. U Srbiji je to, na žalost, postao manir od kako je kormilo Vlade preuzeo Aleksandar Vučić.

„Sve što nam preostaje jeste da se svi mi slobodoumni u politici i medijima okupimo i zajedno suprotstavimo diktaturi", tvrdi gospodin Sandulovic, „Kukavice umiru milion puta, hrabri samo jednom. Narod nema više šta da izgubi i sigurno će zbog nemaštine uskoro početi nemiri u Srbiji."

Represivni aparat vlasti nema vise dovoljno novca da placa svoje pripadnike, zbog cega može da se dogodi da policija i vojska odmah stanu na stranu naroda.

„Ja sam apsolutno protiv svakog nasilja", kaže gospodin Sandulovic, „ali gladan narod ce u svom beznađu izaci na ulice gradova u Srbiji. To se vec zna i u Evropskoj Uniji, zbog čega se sa zabrinutošću prati dalji razvoj situacije."

Gospodin Sandulovic najavljuje svoj skori povratak u Srbiju, cim regulise pitanje bezbednosti svoje porodice. On kaze da za sopstvenu bezbednost ne brine, jer je već više puta u životu bio na meti atentatora, a i danas je spreman da se žrtvuje za demokratiju u Srbiji.

U prilogu je intervju gospodina Sandulovica koji je 4. novembra 2014. godine objavljen u dnevnom listu „Slobodna Dalmacija".