Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Laža i paralaža

Milovan Brkić

Ko laže mora da ima dobro pamcenje, kažu.

Srpski premijer svakodnevno laže, i svakodnevno ga hvatamo u lažima. Njemu to ne smeta. Laže nas dalje. Do samog svog i našeg kraja. Dolaskom DOS-a na vlast, pocela je rasprodaje srpske imovine. Zoran Đindic se još nije u grobu ohladio, a americke kompanije su otele smederevsku Železaru, nišku i vranjsku fabriku duvana. Budzašto.

Kada je americka kompanija, US Steel, za 23 miliona dolara i 18 miliona dolara mita koje je dala Miroljubu Labusu, Aleksandru Vlahovicu i Danku Đunicu, postala vlasnik Železare koja je dugovala oko milijardu dolara, Vlada Srbije je dug prihvatila kao državni! Nemacka vlada je bila šokirana, jer je njenim kompanijama i bankama smederevska firma bila dužna tu milijardu maraka, i bilo je logicno da je Nemci kupe, i prebiju dug. Americka kompanija je zgrnula milijarde evra pretapajuci hiljade tenkova, topova, artiljerijskog oružja, samohotki iz arsenala naoružanja Vojske Srbije. Imovina železare vredela je nekoliko stotina miliona, koje su Amerikanci, takode prodali. Onda su se sami kod sebe zadužili, lažnim marketinškim ugovorima, i pristali da nam prodaju železaru za jedan dolar. Naravno, dugove su nam ostavili.

Danas kriminalac, poput Vucica, nudi tu Železaru ponovo Amerikancima, njihovoj kompaniji ESMARK. A 350 miliona dolara duga, platice budžet Srbije! Kome, nego opet Amerikancima - bivšoj kompaniji US Steel!

I dok otima od gladnih penzionera i zaposlenih po petinu plate, da napuni budžet, Vucic precutkuje da iz tog budžeta mora da plati americku pohlepu za pljackom.

Americke kompanije su leglo strvinara i ološa koji je poslednjih sto godina pljackao skor sve države na planeti. Srpski premijer se podastire pred americkim pljackašima, ocekujuci da bude od podržan. Jer i on hoce da nastavi da pljacka. Prodace Elektromrežu Srbije Vuku Hamovicu i Vojinu Lazarevicu za pedeset miliona, a vrednost ovog izdvojenog preduzeca premašuje milijardu evra! Prodace i Telekom, uzece masnu proviziju.

Najavljivao je premijer Vucic i rasprodaju hiljade automobila u vlasništvu srpske vlade i njenih ministarstva, smanjenje plate ministrima, poslanicima, direktorima stotine agencija, javnih preduzeca. Automobila sa rotacijama na ulicama Beograda nikada više. Nikada u istoriji Srbije nije bilo više ''šticenih licnosti'', uglavnom iz Demokratske stranke, cijom vladavinom je Vucic i dalje opcinjen.

Plate ministrima i državnim sekretarima, direktorima vladinih agencija i javnih preduzeca su sve vece. To više nije nikakva tajna.

Zdravstveni fondovi se i dalje pljackaju. Nemilice. Nema lekova, bolnice, klinicki centri su kao iz devetnaestog veka. Zaposlenima je smanjena plata, i sa njom ne mogu da prežive. To podstice korupciju, a ona znaci smrt za one kojima je lekarska usluga neophodna. Zarazne bolesti haraju Srbijom.

Premijer Srbije ultimativno traži od predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina da se dozvoli izvoz automobila koje Fijat proizvodi u Kragujevcu, i od cije prodaje Srbija nema nikakve koristi! Cije interese zastupa ovaj covek?

Hiljade porodica koje su izgubile najmilije, imovinu, stoku, mašine, na prosjackom su štapu, jer je direktor te kancelarije Marko Blagojevic novac potrošio usmeravajuci ga u budžet. I još prete Blagojevic i Vucic hiljadama onih koji su dobili po hiljadu evra pomoci krivicnim prijavama, da zastraše preostale da cute i trpe. A, gde su milioni Majkla Devenporta i EU, gde su milioni dolara Vucicevih prijatelja iz Emirata, koje je na sav glas najavljivao?

Vladin metereolog Nedeljko Todorovic najavljuje surovo hladnu zimu. A više od 300 hiljada naloga je spremno da se sprovede iskljucenje domacinstava koja nisu platile racune za struju. Vreme smrti u Srbiji je u toku. Da li je kraj Vucicevim lažima?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane