Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

U susret konačnom obračunu sa svetskim policajcem i njegovim apetitima: gde smo mi i šta nam je činiti?

Srbija u opasnosti

Siledžijska politika američkog militarizma, polako se približava svome kraju. Tehnološki super-moćna Rusija, promenila je odnos snaga u svetu. Neke evropske države, poput Grčke, Mađarske i Češke, shvatile su gde im je mesto i pružaju otpor američkom nasilju. Uprkos tome, Vašington čini sve da ponizi evropske države i da ih okrene protiv Rusije. Zahvaljujući odnarođenoj, kriminalnoj, potkupljenoj i izdajničkoj vladi, sastavljenoj od probranog ološa, Srbija se jednom nogom već našla na pogrešnom putu. Hoće li se Srbija ipak vratiti sebi ili će se staviti u službu svojih proverenih neprijatelja? Odgovor na ovo pitanje potražio je sociolog, Goranko Đapić, jedan od najslavnijih jugoslovenskih disidenata i nezaobilazni suorganizator, strateg i ideolog studentske pobune 1968. godine...

Goranko Đapić

Niti jedna generacija Srba nije živjela bez rata, a dva posljednja osakatila su Srbiju neizmjerno i demografski i ekonomski i moralno i kulturno. Ovim posljednjim isprovociranim i programiranim balkanskim sumanutim sukobima, Srbija je ostala bez teritorije čije je oslobođenje preskupo platila. Postala je poligon za prvu avanturu SAD i NATO pakta, i prvi ratni sukob u Europi nakon Drugog svjetskog rata. Da li je komadanje Srbije završeno? To je teško reći, ali mogućnosti da zlo još nije stalo nisu beznačajne.

Naravno, ovo je samo najosnovnije podsjećanje, prava povijest nije još napisana. Zbog toga su na spisku saveznika Srbije i negdašnje Jugoslavije, još uvijek Velika Britanija i njen vrli saveznik i nasljednik - SAD.

Ali Velika Britanija ima dužu povijest miješanja u srpske stvari i posljedice koje su toliko očigledne i porazno govore da je srpskom i ne samo srpskom narodu - ta Britanija apsolutni arhineprijatelj, najveći u dugoj srpskoj povijesti.

Ovu činjenicu valja stalno naglašavati i nadamo se da će jednog dana buduće generacije učiti u školama sve o razmjerama zločina bankara iz londonskog Sitija. Jer Britanija i nije u vlasti Britanaca. Stoljećima su je kupovali bankari pristigli na otok u šesnaestom i sedamnaestom stoljeću. Oni su se povezali sa plemstvom bračnim vezama kupivši njegovu naklonost. Najposlije su se čvrsto povezali sa sramnom britanskom monarhijom preko koje su mešetarili novcem, jer tom društvu niti jedan posao nije bio nemoralan.

Kako danas djeluje to zločinačko društvo u Srbiji? Mogu da ponovo to opišem samim naslovom ovoga teksta. Srbija u opasnosti. Tobožnji predstavnik EU u Srbiji g. Devenport ,,vrlo radno" prisustvuje sjednicama vlade Srbije. Savjetnik premijera Vučića Entoni Bler, uz asistenciju tri ili četiri ministra srpske vlade predstavljaju politbiro moći trenutne kleptokracije na vlasti. Savjeti? Mnogo više od toga. Smjernice. Direktive.

Stoljeće i pol trajao je i traje pogubni britanski utjecaj u Srbiji i puno je vlada bilo pod tim utjecajem. Ali, slobodno možemo reći ,da niti jedna nije bila u onoj mjeri u kojoj je ova posljednja.

Ovo je u potpunosti kvislinška vlada. Na vlast je došla dobivši ogromnu podršku birača, očajnih razmerama krađe žutog kartela. Svi su očekivali pravdu.

U potpunosti i bez ostatka birači su bahato prevareni, a vrlo brzo, još gore opljačkani hordom notara, izvršitelja i banditskom tiranijom komunalne policije. Mediji su utišani i angažirani kao PR aktualnog premijera i ološa oko njega. Danas u Srbiji je samo jedna politika, a to je nastojanje vladajuće kleptokracije da sačuva opljačkani novac ostankom na vlasti i uz pomoć srpskih arhineprijatelja.

Ambasador SAD g.Kirbi otvoreno govori o Srbiji kao da je ona na vatrenoj liniji. Što to zapravo znači? Što je vatrena linija? To je zapravo front između zaraćenih strana. Zar to nije prijetnja državi Srbiji? Precizirano, Srbiji se prijeti da obavezno osudi Moskvu ili će biti uvučena u sukob, bilo sa NATO ili će upasti u sukob ako postane duboka logistika vojske SAD u sukobu sa Rusijom, a to će završiti sa veoma lošim posljedicama.

Vrhovni kvisling pozvan je u Vašington od strane vedete ratnohušačkog lobija Džozefa Bajdena. Ne na dogovor što i kako će sa Srbijom; daleko od toga. Pozvan je da nauči najnoviji zadatak, a to neće biti nimalo dobro po Srbiju. Sigurno će Bajden tražiti da Srbija otkaže prisustvo na paradi u Moskvi 9-tog maja povodom dana pobjede nad fašizmom.

Ova kvislinška vlast ima još dosta zadataka. Treba prodati PKB, Telekom, EPS i još po nešto što je čudom preživjelo,,žuti" i ,,narodnjački kartel". Konačno, treba prodati samu zemlju na kojoj živi srpski narod. Kome? Razumije se islamskim fašistima da na taj način ostvare neispunjeni osmanski san o vladavini UMA-e cijelom Srednjom Europom.

Recimo najotvorenije: vlada vrhovnog kvislinga treba da omogući ostvarenje strategijskog plana Londona i Vašingtona u nanošenju fatalne rane europskoj civilizaciji. Svoj narod kvislinzi su vrlo prilježno prije svega ekonomski uništili uklanjajući osnove opstanka ovoj generaciji a da ne govorimo o sudbini potonjih.

Da li su bankari iz Londona i podružnice u Vol Stritu zaboravili na rat u Ukrajini u samom dvorištu ruskog životnog prostora? Ni govora! Oni se spremaju da skrše prije svega ,,ekonomskim mjerama" europski otpor i da preko ,,europskih Vučića" natjeraju Europu da počini svekoliko samoubojstvo. Tada se može krenuti u obračun sa Rusijom.

Ta suluda ideja upravo je sada vodilja američke politike, opasne po cijeli svijet uključujući i nekada slobodarski američki narod. Još daleke 1913. godine, kada su bankari došli u posed Federalnih rezervi SAD uključujući i samu emisiju novca, bilo je samo pitanje vremena kada će zemlja hrabrih pionira postati posjed modernih šajloka.

Moramo napomenuti da sadašnje aktivnosti SAD nisu samo klasični imperijalizam i povećavanje moći na svjetskom nivou. U pitanju je nešto mnogo više i opasnije. To je program iz Protokola. Taj program znači ispunjenje sna sasvim malo, tek nekoliko desetina obitelji o potpunoj vlasti nad cjelokupnim čovječanstvom. Radi se o monstruoznom preuređenju svijeta o uspostavi modernog robovlasništva na planetarnom nivou. Čak se razmišlja koliki je optimalni broj ljudi potreban za takav projekt.

Civilizacije, pa čak i povijesti više ne može biti. Za gospodare povijest će biti hronologije njihovih obitelji, a za more robova postojat će samo današnji dan. Već sutra nitko se neće sjećati današnjeg rijalitija.

Srbija je gurnuta na taj put. Vladajuća kvislinška gomila ima samo jedan zadatak i to urgetnog karaktera. Narod treba sistematski devastirati na svakom planu, sve dok ne dođe u potpuno robovsku poziciju bez ikakvog sjećanja. Prodorom islamskih fašista na već pripremljen teren, steći će se uslovi da srpski narod iščezne definitivno sa ovog područja gdje je budućnost kreirana kao šuma džamija. Po tom će naredbodavci iz FED eliminirati i same islamske fašiste i imati svoj vrli novi svijet.

Zato borba koju vodi Češka i Mađarska mora biti primjer osakaćenom i teško pritisnutom srpskom narodu. Ta borba je nemogućna bez Rusije, Rusiju treba danas i sutra podržati jer je ona okosnica napora da Europa bude spašena, štaviše da dočeka novu ekonomsku i kulturnu Renesansu. Rezultat te borbe može biti samo dvojak; - pobjeda ili potpuni poraz. Nikakovog srednjeg rješenja neće biti. To svima mora biti jasno. Svi moraju ustati protiv nemani ,,liberalnog kapitalizma" tog monstruma londonskog Sitija i Njujorškog Vol Strita. Taj,,liberalni kapitalizam" pravi je preludij apsolutne vladavine manjine nad većinom - dakle novim robovlasništvom.

Kako je egejsko - vardarsko - moravsko - dunavska dolina od presudnog značaja za napad Izabranih na Rusiju, obzirom da su tlo Ukrajine i Crno more veoma rizični za veliki frontalni napad, to će Bajden strogo tražiti da srpski premijer uzme još aktivnijeg učešća u agresiji na Rusiju. Ponajprije mora još aktivnije uništiti u Srbiji ono što još nije uništeno - sam srpski narod!

Naivno bi bilo pomisliti kako vlasti u Beogradu možda neće moći niti htjeti ispuniti zadatak u cjelosti. Hoće i te kako hoće! Ovo je vlast probranog ološa naslijeđenog još od Tadićeve bande popunjene narodnjačkim agresivnim primitivizmom. Prirodno takova vlast je bezobzirna i odbojna prema bilo čemu što ima u sebi kulturne vrijednosti. Ona instiktivno strijepi od vlastitog naroda. Ona, najzad sigurnost nalazi u osloncu na sebi slično zlo, ono što se trudi da uspostavi novo robovlasništvo. Oni će stoga slušati. Oni će prilježno učiniti sve da od Srbije ostane, nešto nalik Sahari. Oni ne razmišljaju o tome da će ih gospodari odbaciti kada budu dobro ili loše, izvršili zadatak. Oni nemaju u sebi ni prošlost, ni budućnost - imaju samo današnji dan.

Svi u Srbiji moraju shvatiti da ovo nije uobičajeni kleptokratski režim na kakove smo navikli gotovo trećinu stoljeća. Ovo je režim koji svom narodu priprema osobito zlo.

Zbog toga se osobito valja uozbiljiti, valja se organizirati i povezivati sa onim snagama koje već pružaju otpor agresoru.

Veoma je važno da se skine embargo sa istine o britanskoj politici na Balkanu i da se napiše ozbiljna studija iz koje će se vidjeti koliko je užasa i zla posijano posljednjih tri stoljeća u Evropi i šire.

Mora se znati kako su Izabrani kupili i instrumentalizirali Britaniju i kakovog su monstruma učinili iz nje.

Mora se precizno personalizirati zlo da bi borba protiv njega bila efikasna. Nadasve, mora se ubuduće boljim informacijama i edukacijom suzbijati London i Vašington, te dvije utvrde društva iz FED.

Koliko je to društvo lišeno ma kakovih skrupula, vidi se i kako je društvo iz FED odreklo podršku Izraelu, toj enklavi europskih vrijednosti usred islamskog netolerantnog svijeta.

Mogućna propast Izraela ništa im ne znači. Kako im tek malo znače patnje u Srbiji i žrtve u Ukrajini?

Dužnost je svakog patriote u Srbiji da se riječju usmenom i pisanom bori protiv zla u Srbiji. Kvislinška vlast rado bi svu omladinu otjerala u emigraciju, zadatak bi im bio uveliko olakšan. Oni maštaju da se u bliskoj budućnosti skrase i mirno grickaju imovinu otetu od naroda. Moraju znati, a to mora biti i zadatak slobodne Srbije, da ne mogu nikako ostati nekažnjeni. Radi budućnosti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane