Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Alahov glavoseča

Mersiha Hadžić

Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić, ovih dana je javno zapretio predsedniku Republike Srbije Tomislavu Nikoliću, da neće rušiti Srbiju, osim ako ne bude nateran! Sandžak je, poručuje Zukorlić, plinska soba, koja je mogla za sekund da plane i da Srbija izgori do Čačka! Da sam hteo, nastavio je sa pretnjama muftija, Srbija bi gorela do Čačka! Dakle, muftija može, ali za sada neće!

Šaljući poruku beogradskim medijima, prepunu neskrivenog besa i mržnje, Zukorlić pominje i nekakvo obećanje koje je Nikolić dao i javno ga ucenjuje da će da "zapali Srbiju do Čačka" ako to ne bude ispunjeno. Niko se ovim povodom od državnih institucija nije obratio javnosti, ćuti i kabinet Predsednika Republike. A predsednik se ne oglašava.

Istina je, Zukorlić je i ranije galamio i pretio, dizao na noge omladinu u Novom Pazaru, širio netrpeljivost i dizao razne vrste islamskih barjaka do nebesa. Sad bi da te pretnje sprovede u delo.

Njegov dugogodišnji zaštitnik Rasim Ljajić, potpredsednik je srpske vlade, a verujemo, i budući Emir prvog islamskog kalifata u Evropi, koji bi po njihovoj želji trebalo da bude stvoren u sred Srbije.

Muftija Muamer Zukorlić je poligamista (živi protiv zakona Srbije sa više žena). U Srbiji je postao dolarski multimilioner, njegovi poslovi su razgranati do te mere da ni on često ne zna šta je sve njegovo. Svojevremeno je iz Sarajeva sa školovanja došao otrovan panislamskim idejama i do današnjeg dana niko nije čuo iz njegovih usta nijednu blagorodnu rečenicu koja bi mirila narode pod ovim nebom. Nego samo pretnja do pretnje.

U aprilu ove godine pretio je i Miloradu Dodiku, povodom njegovog kasnog stava da od promene Dejtona nema ništa. Istog momenta je Zukorlić digao glas: "...Odgovoriću ja Dodiku tako, da više nikada neće progovoriti". Dakle, zaklaće ga. Dodik se nije oglasio!

Pretio je čak i Bakiru Izetbegoviću na tome što mu se čini da je previše umeren prema Srbima pa je pre nekoliko godina rekao: "...Ako sam u prilici da biram između konflikta i slobode, ja ću izabrati konflikt. Čak se ponosim što sam u konfliktu sa svima s kojima danas jesam u konfliktu!". Zukorliću, očigledno, niko ne želi da se zameri, a i kako bi kad mnogi u vladi Srbije imaju koristi od njega. Muftija plaća da ćute.

I dok preti, Zukorlić sasvim lepo i zarađuje, šireći svoj biznis od Novog Pazara do Subotice, gde su na sve strane građeni njegovi objekti bez dozvole. Nijedna vlast mu se nije suprotstavila. Kad mu neko pomene nezakonitu gradnju, galami, poziva se na islamski način poslovanja i opet preti da će da gradi gde hoće i koliko hoće, te da ga dozvole ne zanimaju.

Ko može da stane na put ovom razularenom čoveku? Sa pola miliona izbeglica, većinom Alahovih sluga, muftija će moći i da žari i pali, i da kolje. Ko će pridaviti ovog Alahovog glavoseču?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane