Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Pljačke, pranje para, namešteni tenderi, partijska i "prijateljska" kadrovanja i drugi kriminal u JP PTT Srbije

Milioni evrića, kod Krkobabića

Grupa zaposlenih u Javnom preduzeću PTT Srbija, uputila je Magazinu Tabloid pismo u kome navode samo deo kriminalnih poteza koje sprovodi direktor Milan Krkobabić, od kako je imenovan na ovu funkciju. Redakcija uz neznatne intervencije objavljuje njihovo obraćanje javnosti i poziva zaposlene u JP PTT Srbija da svojim prilozima još više rasvetle otimačinu državnih para i Krkobabićevo "kadrovanje", o čemu u ovom broju pišu njihove kolege

......

Već nekoliko godina odvija se ogroman organizovani kriminal i temeljno pljačkanje imovine Javnog preduzeća Pošta Srbije, i to u milionima evra. Sve se obavlja preko poslova javnih nabavki i sklapanja štetnih ugovora, kako po JP PTT Srbija, tako i po državu Srbiju! Naravno, svaka od ovih nabavki obavljena je pod strogom kontrolom generalnog direktora Milana Krkobabića.

Prva stvar koju je Krkobabić uradio odmah nakon što ga je Vučićeva koalicija postavila na mesto generalnog direktora ovog javnog preduzeća, je uvođenje u sistematizaciju radnog mesta specijalnog savetnika za najsloženije poslove na koje je postavio Vladana Đukića (21. na listi članova Upravnog odbora Privredne komore Beograda, ispred preduzeća Pošta Srbije).

Đukić je, inače, pilot u penziji i takozvani "visoki funkcioner" Krkobabićeve porodične partije (PUPS). Inače, Đukić je bio 161. na Izbornoj listi SPS-PUPS-JS, ali nije postavljen na to mesto zato što je funkcioner PUPS-a, nego iz sasvim drugih razloga.

Naime, protiv njega je Državna revizorska institucija (DRI), podnela ne prekršajnu, već krivičnu prijavu zbog krivičnog dela nenamenskog trošenja državnog novca, u vreme dok je obavljao funkciju Sekretara za socijalnu zaštitu grada Beograda ispred penzionerske partije PUPS. Milan Krkobabić je tada bio zamenik gradonačelnika grada Beograda, te postaje jasno koja je veza između ova dva lica i koja je preporuka i stručnost Vladana Đukića, koga je, uprkos činjenici da je pod krivičnom prijavom u Tužilaštvu, Milan Krkobabić izabrao za svoju desnu ruku.

Dakle, izabrao je lice protiv koga se vodi krivični postupak zbog krađe državnih para! To mu je kod Krkobabića bila najbolja preporuka!

Još jedan skandal pokazuje kakvo je stanje u JP PTT Srbije. Reč je o tome da je još jedan "visoki funkcioner" SPS-a, Rajko Baralić, postavljen na funkciju Izvršnog direktora za ekonomske poslove i poslove nabavki.

Uzgred rečeno, Baralić je tokom skoro cele 2014. godine obavljao duplu funkciju za to bio debelo plaćen. Tačnije, istovremeno je obavljao i poslove direktora Samostalnog sektora za internu reviziju, što znači da je sam kontrolisao sebe i ugovore vezane za ekonomske poslove i poslove nabavki u Preduzeću i Milana Krkobabića i Vladana Đukića (ove činjenice su zabeležene i u Izveštaju o radu za 2014. godine). Da bi bilo još jasnije, Rajko Baralić radi kao direktor u Samostalnom sektoru za internu reviziju (adresa sedišta: Beograd, Takovska 2. PAK 135403).

Tek krajem 2014. godine, rukovodioci JP PTT Srbija, pronalaze "osobu od poverenja", kako se ne bi dobilo na vremenu i prikrilo kakvi se ugovori zaključuju i kakva se kontrola vrši u preduzeću.

Da bi scenario bio kompletan, Milan Krkobabić sa pozicije svemogućeg, na poziciju Izvršnog direktor za ljudske resurse i korporativnu odgovornost postavlja Mirjanu Predojević, inače suprugu ženu urednika i voditelja RTV Pink, Srđana Predojevića.

U duhu ovog medijsko-estradnog kadrovanja, Krkobabić ide dalje, pa na mesto direktora Samostalnog sektora za korporativni marketing i velike korisnike postavlja Nelu Bojović rođenu sestru Olivere Jovićević urednice i voditeljke sa RTS-a, a sve u cilju uspostavljanja kontrole nad medijima, u kojima je iznosio bezočne laži o uspešnom poslovanju.

Naravno, ovo je samo vrh ledenog brega, jer slučajeva ovako očiglednog korumpiranja i zloupotrebe medija ima još, ovi su samo najočigledniji.

Generalno govoreći, stepen kriminala u JP PTT Srbija je ogroman! Konačno, treba reći da su se ovi i neki drugi poslovi radili u zatvorenom krugu, kako bi proces korupcije i nameštanja tendera bio efikasan. Na isti način se radilo i sa velikim slučajevima pranja para i jasno je, kada se pogledaju izveštaji o nabavkama, da se radi o višemilonskom iznosu u evrima.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane