Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Aleksandar Vučić nas satire, izvedimo ga pred porotu građana

Vođa je zločinac - mora na sud

"...Znaš li ti šta slaviš i koga veličaš? Znaš li ti da je car lud - i da se održava samo krvlju svojih pobeda koje ne vode nikud i ničemu? Znaš li da mi svi zajedno srljamo u neku veliku nesreću kojoj ne znamo imena ni obima, ali koja nas pouzdano čeka na kraju svih naših pobeda?" Ovo su reči nobelovca Ive Andrića, zapisane u romanu "Travnička hronika", kojima se može danas opisati i ponašanje šizofrenog predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. Vreme je, da zbog nedostatka institucija, nezavisnog tužilaštva i suda, ovog zločinca izvedemo pred POROTU GRAĐANA, da ga optužimo za sve zločine i nedela koja je počinio, da mu sudimo javno, i na taj način pokažemo da Srbija nije sasvim zgažena. I da za nas ima još nade

Milovan Brkić

Svakog jutra Aleksandar Vučić je, tvrdi, već u sedam sati u kabinetu, u zgradi Vlade Srbije. Loše spava. Psihijatri tvrde da boluje od bipiolarnog poremećaja, a sindrome bolesti je opisao lord Dejvid Oven, u knjizi "Bolesni na vlasti", koju je feljtonizirao i Magazin Tabloid.

Svakog jutra, počev od šest sati, RTS opisuje šta je Vučić radio prethodnog dana, da podseti građane, da ne zaborave na njegova dela. TV Pink, Studio B i Happy Televizija su i opširnije u izveštavanju, u jutarnjem programu.

Svakog jutra, pet televizijskih ekipa i pet novinara dnevnih listova, skaču na noge lagane, uranili, zoru prevarili, da prate aktivnosti srpskog premijera.

Najmanje četiri sata dnevno kamere prate šta Vučić priča. On otvara škole, pešačke prelaze, izgradnju seoskog puta, asvaltiranje sporedne ulice, posećuje vrtiće, obdaništa, ide na useljenje u stan, ili kuću nekog nesretnika...On drži konferencije za štampu skoro svakog dana, ili je gost na nekoj od pomenutih televizija.

Aleksandar Vučić vlada preko televizijskih programa. Najmanje četiri sata dnevno te-ve kamere snimaju njegove aktivnosti. On priča, laže, obećava, preti, divi se sam sebi, opisuje koliko je moćan i ko sve u svetu njega podržava, obožava...Samo u njegovim očima Srbija je napredna i prosperitetna, njegove reforme su uspešne, istorijske. Sve što je on započeo je istorijsko.

Izgleda, da je i u pravu. Zlo koje je učinio ovaj šizofrenik građanima Srbije ući će u istoriju! Za nepune četiri godine, koliko je na vlasti, Vučić je opljačkao budžet i imovinu Srbije za više od milijardu evra, koliko je na njegovom računu, a brat mu Andrej, otac Anđelko i najbliži saradnici, olakšali su imovinu Srbije za nekoliko milijardi evra! Sve što je Vučić obećao je obična laž. On ne zna šta priča. Njemu je važno da je svaki dan na televiziji. Neko ga je naučio da tako radi, verujući da će se građani navići na njegova nedela.

A gde je u stvarnosti Srbija?

Agencija Fonet je javila 8. januara ove godine da je najveća prosečna plata u 2015. godini na prostoru bivše Jugoslavije iznosila 1.004 evra i isplaćivana je u Sloveniji, dok su najmanja primanja, svega 361 evro, imali zaposleni u Srbiji! Prosečna plata u Crnoj Gori iznosila je 482 evra, dok su, prema podacima za novembar, prosečna primanja u Hrvatskoj iznosila 747 evra, u Bosni i Hercegovini 422, a u Makedoniji 365 evra. Prosečna plata za BiH i Makedoniju utvrđena je prema poslednjim zvaničnim podacima objavljenim za oktobar. Prosečna plata u Sloveniji se, nakon više meseci, vratila iznad 1.000 evra i za 1,49 evra je veća nego u januaru 2015. Prosečna plata u Hrvatskoj veća je za 5,44 evra nego na početku godine, a samo u Bosni i Hercegovini prosečna plata je manja za 1,02 evra nego na početku godine. Srbija je na poslednjem mestu u regionu, s prosečnom platom koja je u novembru 2015. iznosila 44.166 dinara (361,25 evra). Srbiji nije pomoglo ni što je u tokom 2015. prosečna plata uvećana najviše u regionu, čak za 34,77 evra, jer je u prošlu godinu ušla sa prosečnom platom od svega 326,42 evra.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, tim povodom, gostujući 743 put na Tv Pink, da bi bio nezadovoljan svakim drugim rezultatom osim rastom BDP od najmanje 2 odsto u ovoj godini i najmanje 3 odsto u 2017. godini. Prosečna plata u Srbiji 2017. biće 500 evra, izjavio je Vučić!

- Cilj nam je da držimo javne finansije pod kontrolom i da obezbedimo rast BDP od najmanje 2 odsto - izjavio je premijer u intervjuu Pink televiziji i dodao da očekuje da prosečna plata u Srbiji 2017. godine bude 500 evra.

A, Vlada, na čijem je čelu, kao i uvek, za sve to ima dobar plan i program koji je iznet 2014. godine u njegovom ekspozeu, podsetio nas je On.

Prema njegovim rečima, objektivno se ne može reći da Srbija nije u usponu, ali da ga ne čudi kad čuje suprotno.

- Kod Srba postoji konstantno nezadovoljstvo. Kada ste u istoriji čuli da kažemo da nam je bolje? - zapitao je Vučić. Doduše, građanima nije, ovog puta, pominjao ni očeve ni majke. Ali, nije to prvi put da on ruži građane koji ga ne podržavaju, ističući da stoka srpska, njih 90 odsto, ne prihvata njegove reforme, ali će on nastaviti na svom putu. Ko je... građane. On vlada Srbijom.

Lud, luđi, Vučić!

A, da on ne zna šta priča, dokazuje i ono što je pričao u svom 743. nastupu na TV Pink, na Božić. Kada njegovo lupetanje završi na prvom, reemeituju ga potom na drugom, a onda na trećem programu TV Pinka i TV Studio B.

- Naš dug za kredite u dolarima veći je samo u knjigama, i ne opterećuje građane! - kliktao je u svom ludačkom zanosu Vučić.

Upitan da li bi bilo potrebno da se javni dug konvertuje iz dolara u evro zbog jačanja američke valute, Vučić je rekao da rast dolara samo formalno utiče na nas, jer, kako je objasnio, za sada nismo imali suštinskih problema u otplati kredita u dolarima.

Razlog je, kako je naveo, jer smo dolare, koje smo uzeli od UAE s kamatom od dva odsto, koristili kao "hedž fond", što znači za kamate koje su nam dospevale u dolarima.

- Ja sam bio jedini tužan što nismo prodali Telekom! Ljudi to doživljavaju kao srebrninu, ali nisu svesni da ne možemo da ulažemo onoliko koliko se ulaže u Dojče telekom - rekao je Vučić u intervjuu na TV Pink, dodajući da smo "...Napravili najviše autoputa ikada, a nijedne novine to ne pišu. Kada pročitate novine mislite da živite u zemlji koja je najgora na kugli zemaljskoj, a onda pročitate izveštaje EU i MMF-a i dođe Merkel da vam čestita!" On je istinski tužan jer je obećao Merkelovoj Telekom Srbija, samo da ga ova dama potapše po ramenu, da se on ženski osmehne.

Ne treba zaboraviti šta je sve govorio Aleksandar Vučić, kako se ponašao i kakva je tačno uputstva davao, u petak, 16. maja, 2014. godine, na sednici Kriznog štaba Vlade povodom katastrofalnih poplava u Srbiji, naročito u Obrenovcu, koja je uživo išla u TV program, i bila neprestano reprizirana na SNS-ovom "ružičastom" javnom servisu.

Najpre, i sama odluka da se direktno prenosi jedan urgentan i operativan sastanak govori da je nosiocu vlasti očigledno više bilo stalo da javno demonstrira moć i kontrolu - posebno nad ministrima i generalima - nego da se na tom sastanku donesu pravovremena i razborita rešenja za krizu koja eskalira.

Umesto da pokaže čvrstinu, operativnost i kontrolu nad situacijom, nosilac režima je tom prilikom, zapravo, samo manifestovao ogromnu aroganciju, nekompetentnost, paniku, haotičnost misli i još veću haotičnost odluka.

Najpre, Vučić svoj nastup počinje rečima da "imamo značajne žrtve; o broju i svemu drugom nećemo govoriti dok se situacija ne završi" (0:51-1:01).

Šta to treba da znači? Ako vlast objavi da "imamo značajne žrtve" (5:50), ali da zasada neće da saopšti njihov broj, i da "imamo katastrofu kakve u istoriji Srbije nije bilo", sve što javnost može da zaključi jeste da je vlast prinuđena da krije broj žrtava jer ih ima na desetine, stotine, a možda i mnogo više.

Ako to nije širenje panike - pogotovo kada tome slede izjave o "katastrofalno-kataklizmičkoj situaciji" (1:05-09), "velikim gubicima u tehnici, sa čim neće se izlaziti u javnost" (4:59-5:01), "niko ne može da vam pokaže slike zato što novinare nismo puštali zbog neverovatnih situacija... koje prosto nisu za ljude" (6:08-22), "ovo nikad u istoriji Srbije nije bilo, nikad ovakva katastrofa se nad nju nije nadvila" (13:38-43), zatim da "ono što nam predstoji je još gore od ovoga što smo imali" (1:32-35), te da "ono što nam dolazi iz Bosne... je jezivo" (1:47-58) - onda zaista nije jasno šta bi drugo širenje panike trebalo da bude.

Nakon takvih apokaliptičnih slika, Vučić upućuje poziv Beograđanima da dođu i brane Šabac (2:31-3:10). On izričito kaže: "samo Beograđani mogu da nam pomognu oko toga" (2:34-6:00) - iako Šabac ima više od 50.000 stanovnika, što je sasvim dovoljno za odbranu grada. Nije li najlogičnije i najlakše rešenje da se pozovu Šapčani da izađu na Savu? Kakva je to racionalnost da se između najlogičnijeg i potpuno neracionalnog rešenja nepogrešivo bira ono što je očigledno pogrešno?

Ali to je tek početak. U jednom trenutku, objavljena je evakuacija čitavog Šapca. Vučić, u naletu izdavanja naređenja, daje uputstvo ministrima, vojnim i policijskim komandantima: "Vi već krenite u evakuaciju stanovništva u Šapcu, za svaki slučaj, i nemojte da nas čekaju (sada ovde Vučić ljutito podiže glas, prim. aut.), zato što su nas čekali ljudi, na metar vode su nam govorili 'nećemo da izlazimo', a kad je došlo do tri metra, onda svi odjedanput 'dođite'... Odmah da se krene u evakuaciju Šapca!" (11:58-12:18).

U tom trenutku, dakle, Vučić je javno naredio da se, istovremeno, iz Šapca izmesti stanovništvo - 50.000 njih - a da u Šabac dođu dobrovoljci iz Beograda da brane Šabac od poplava! Kakva je to logika?

Istine radi, treba reći da Šabac nije moguće potopiti, jer je njegova obala daleko viša od sremske obale, i da voda može da poplavi samo sremsku ravnicu. Ali, Vučić uživa u tragediji, on je tu moćan. Njegovo ludilo je veliko samo na sceni!

Vučić je šizofrenik koji je snažan i samouveren samo kada je pred te-ve kamerama. Posle toga on je snishodljiv prema saradnicima. On je širokogrud, on prašta, on pomaže, on pokriva njihove pljačke, lažne doktorate, lažne diplome...

Suđenje za pljačke, veleizdaju...

Srbija nema nezavisnih institucija, koje bi mogle da utvrde kriminal i zločine Aleksandra Vučića.

Samo u poslednjih deset brojeva Magazina Tabloid, objavljeno je dovoljno tekstova i dokaza, koji bi mogli da ga optuže za je u zajedničkom zločinačkom poduhvatu sa svojim ministrima, Nebojšom Stefanovićem, Nikolom Selakovićem, Aleksandrom Vulinom, Srđanom Verbićem, Dušanom Vujovićem i Željkom Sertićem naneo nenadoknadivu štetu Srbiji, od koje se ona teško može oporaviti.

Građani Srbije žive na ivici gladi. Kako osuditi Vučićeve zločine?

Magazin Tabloid pokreće akciju pitanja javne optužnice za Vučićevu kriminalnu grupu. Naši saradnici pažljivo, navodeći dokaze, optužiće Vučića i njegovu kamarilu za konkretna dela, za pljačke, veleizdaju, rasprodaju javne imovine, uništenje privrede, zdravstva, školstva, pravosuđa, razaranje policije i vojske...

Do sredine marta meseca ove godine, optužnica će biti napisana, i redakcija će pozvati građane da se prijave za članove porote. Njih jedanaest, odlučiće da li je Vučić kriv. Predložićemo da se utvrdi njegovo pishičko stanje, i već imamo nalaz i mišljenje dvojice psihijatara, koji tvrde da je njegova uračnljivost bitno smanjena. Ali da je krivično odgovoran.

Odredićemo Vučiću i njegovim ministrima branioce po službenoj dužnosti. Poslaćemo mu optužnicu, na koju može da odgovori, ili da je ospori. Proces ćemo organizovati u sali kojoj će prisustvovati i novinari, pravnici, stručna javnost... Porota će, potom, doneti odluku da li je dokazana njegova krivica i krivica njegove organizovane kriminalne grupe.

Odluka porote ne proizvodi pravno dejstvo, ali će imati moralnu osudu. Pozivamo građane, policajce, obaveštajce, tužioce da nam pomognu svojim sugestijama i dokazima u pisanju optužnog akta. Svima zahavljujemo.

A 1. Vučić o Amerikancima neposredno pre izlaska iz SRS-a

"...Na koje to zemlje možemo računati? Imamo li izbora? Hoćemo li da idemo sa Sjedinjenim Američkim Državama? Hoćemo da idemo sa onima koji žele da nas unište? Hoćemo da idemo sa onima koji su ubijali ovaj narod? Sa onima koji su rušili mostove? Da li to neko pokušava da ih amnestira ili pokušava da nas natera da zaboravimo šta su nam sve radili poslednjih deset godina i šta nam još rade?", tumačio je tada Vučić, u doba kada mu Amerikanci nisu bili prijatelji, nego "međunarodna banda".

A 2. Vučić o "nesrpskoj fukari"

"...Danas nam mnogi s podsmehom kažu - gde su vam danas Karlobag, Ogulin, Karlovac i Virovitica? To nam ova nesrpska fukara, ovi mučenici i jadnici što onima koji su ovu zemlju bombardovali skute ljube i ljube im ruke, oni hoće da kažu - gde ste vi danas, radikali, u tim srpskim mestima? Kao da nikada Srbi nisu držali ni Karlovac, kao da i na samo nekoliko kilometara od Karlobaga i Virovitice nismo bili, kao da i danas nema preko 20 posto Srba u Ogulinu. Kao da to nisu srpska mesta. Raduju se i seire tome što su ustaše okupirale srpsku zemlju i hoće i nas srpske radikale da ubede da to nije srpsko! Da smo mi govorili gluposti, da mi nismo znali šta je naše, a mi ni tada ni danas nismo hteli i nećemo ništa što je tuđe. Hoćemo samo ono što je naše, srpsko - a to jesu i taj Karlobag, i Ogulin, i Karlovac, i i Virovitica, i sve te srpske zemlje", grmeo je 2000. godine Vučić...

Čim je preuzeo vlast, tvrdio je da ta linija, Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica "nije linija srpskih naprednjaka", pa je skoro sebi i poverovao rekavši: „...Iz mojih usta niste čuli nikada za tu granicu, nikada!", tvrdio je on

Glosa

Vučić je šizofrenik koji je snažan i samouveren samo kada je pred TV kamerama

podeli ovaj članak:

Natrag