Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Su)ludovanje

Davno izgubljena čast srpskih sudija i državnih tužilaca, i njihova zlodela (69)

Nova glava kriminalnog klana

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Najgori medu njima je, svakako, ministar pravde Nikolica Selaković. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i zbog čega je onda čudno što Evropska unija ne otvara poglavlje u pregovorima sa Srbijom o pravosuđu

Milica Grabež

Advokat iz Čačka Mladen Nenadić je dobio podršku 139 poslanika i Narodna skupština Srbije izabrala ga je za specijalnog tužioca za organizovani kriminal.

Njegovim izborom pravosudna mafija se u Srbiji organizovala i ušančila, tako da je bez upotrebe sile i munjevitom likvidacijom, nije moguće oterati i sprečiti je u vršenju najtežih zločina.

Gospodin Nenadić je rođen 1963. godine u Čačku. Završio je Pravni fakultet u Kragujevcu 1987. godine, a pravosudni ispit je položio 1990. godine. Od 1990. do 1995. radio je kao kao inspektor za suzbijanje privrednog kriminaliteta u Policijskog upravi u Čačku, a zatim i kao šef Odseka za suzbijanje privrednog kriminaliteta. Za zamenika javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Čačku izabran je 1995, a 2001. je bio vršilac dužnosti javnog tužioca tog tužilaštva. Od 2004. godine radi kao advokat, a pretežna delatnost mu je krivično pravo. U šminkanju njegove opskurne pravosudne biografije, navodi se da je kao branilac postupao u velikom broju predmeta, pored ostalog i u Posebnom odeljenju Višeg suda u Beogradu. Navodno, Nenadić je postupao kao zamenik javnog tužioca u predmetima za najteža krivična dela! Pisci biografije zaboravljaju da se pred osnovnim sudom sudi za krivična dela za koje se može izreći najviše do 10 godina zatvora, a da su najteža dela u nadležnosti višeg tužilaštva.

Njegov prethodnik Miljko Radisavljević je otvoreno zastupao interese Demokratske stranke koja ga je postavila na ovu dužnost, na koju je došao iz Kruševca. Koliko god je mogao, trudio se da služi političkoj eliti. Bio je prijatelj sa Aleksandrom Vučićem.

Naime, Snežana Malović, bivša ministarka pravde, bila je bliska prijateljica pokojnog Miodraga Rakića, sa kojim je Vučić bio u emotivnoj vezi. Sastajali su se u kafani Čarapićev brest, pod Avalom, a dolazio je i Vučić. Miljko Radisavljević je bio ljubavnik Snežane Malović, i mafija je uložila mnogo novca u njihovo instaliranje. Kupili su im i stan u Vašingtonu.

Po nalogu Aleksandra Vučića gospođu Malović i njenu porodicu i dalje obezbeđuje policija. Najmanje 60 policajaca brine o njenoj sigurnosti, čuva njene stanove, prati je na letovanja, na kurvanja.

Hobotnica u pravosuđu je delimično reorganizovana. Nikolica Selaković, član Vučićeve pederske grupe postavljen je za ministra. Za predsednika Višeg suda u Beogradu postavljen je Aleksandar Stepanović, koji je, inače, sudija Apelacionog suda u Beogradu, a za predsednika ovog suda je nametnut Duško Milenković, za koga se osnovano pretpostavlja da jedini nije gey. Javni tužilac Srbije Zagorka Dolovac se nije mešala u svoj posao, i Vučić je nije menjao.

Direktor BIA-e i njegovi pajtosi

Hobotnica u srpskom pravosuđu zaokružila je svoj uticaj. Izborom Mladena Nenadića, nasilje i zločini mogu da počnu. Pravosudna mafija kontroliše sve ključne funkcije. Pederska grupa kreće u napad.

Na čelu te mafije nije ministar Nikolica Selaković, koji je član Visokog saveta sudstva i Državnog veća tužilaca. On je vojnik mafije, kojom rukovode Aleksandar Stepanović, predsednik Višeg suda u Beogradu, koji predsedava i vanraspravnim krivičnim većem u Odeljenju za organizovani kriminal ovog suda, i Aleksandar Đorđević, direktor Bezbednosno informativne agencije.

Po nalogu Aleksandra Đorđevića, koji je takođe iz Čačka, postavljen je njegov intimus za specijalnog tužioca Mladen Nenadić! Pljačka i nasilje može da počne iz sve snage.

Žrtve hobotnice određuju se u stanu Aleksandra Stepanovića. Kada BIA utvrdi nečiju finansijsku sposobnost, prvo počnu napadi preko biltena Informer, Kurir, Afera i Alo. Ako žrtva izdrži napade zastrašivanja, onda BIA prebacuje dosije dotičnog MUP-u Srbije. Najpodesnije je da to bude Policijska uprava Beograda, jer je načelnik ove uprave Veselin Milić, član hobotnice. Sledi hapšenje. Tu nastupa Aleksandar Stepanović, koji predsedava vanraspravnim krivičnim većem Posebnog odeljenja za organizovani kriminal, koji potvrđuje rešenje o pritvoru. Njegov dvojnik Zoran Šešić predsedava vanraspravnim većem u Višem sudu u Beogradu, tako da je žrtva u kandžama mafije. Kao predsednik suda, Stepanović određuje žrtvi advokata po službenoj dužnosti, ili sudija savetuje kojeg advokata da angažuje. Prvo je to bio Aleksandar Đorđević, dok nije postao direktor BIA i njegovi pajtosi, kao i Mladen Nenadić. Đorđevićevu kancelariju vodi advokat Nemanja Vasiljević, kojeg obezbeđuju službenici BIA. A ''masne'' koke dobijaju i advokati Nevena Veselinović i Borivoje Borović, stari saradnik policije.

Ako žrtve nemaju novca, onda troškove odbrane isplaćuje Stepanović, iz budžeta.

Hapšenja, istrage i suđenja pred Posebnim odeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu su lakrdije. Pritvor se produžava dok se žrtva ne slomi. Dok ne pristane da plati, ili svedoči protiv onog koga hobotnica takođe tipuje.

Viši sud u Beogradu drži u višemesečnom pritvoru izvesnu Maju Adrovac pod optužbom da je pomagala licu koje je pucalo na Milana Beka. Sud je drži, uveren da će ona, koja ima malu bebu, morati da ''pukne i oda ubicu". Sudu se ne žuri!

Prvog dana na funkciji specijalnog tužioca, Mladen Nenadić je saopštio javnosti da je naredio istragu protiv Bojana Pajtića. Više niko nije siguran. Hobotnica sve drži u svojim rukama. Ko je protiv Aleksandra Vučića, ode u zatvor. Ali, služeći Vučiću, mafija iz pravosuđa surovo pljačka.

Upućeni tvrde da je Stepanovićeva organizvovana kriminalna grupa zaradila desetine miliona evra, pljačkajući osumnjičene! I pljačkajući budžet, preko obaveznih odbrana, a službene advokatske tarife su enormno visoke. A isplaćuju se samo odabranim advokatima, članovima hobotnice, dok ostali čekaju na isplatu godinama. Za njih nema para.

Za zamenicu za parnične predmete Stepanović je postavio svoju kumu Maju Marinković. Sudiju Maju Čogurić, sestru svog kuma advokata, Stepanović je postavio za rukovodioca odeljenja prvostepenih suđenja.

Na čelu Apelacionog suda u Beogradu je sudija Duško Milenković. On popravlja eventualne propuste koji dođu jer se sve sudije ne mogu naterati da služe hobotnici. Pred Višim sudom u Beogradu presuđuju se predmeti milionske vrednosti. Stepanovićeve sudije imaju priliku za laku zaradu, rasprodajom pravde.

"Pomoć u kadriranju"

Šizofrenom Aleksandru Vučiću je važno da se sprovode njegovi naumi. On je pseći odan bivšoj ministarki pravde Snežani Malović, koja je bila miljenica njegovog ljubavnika Miodraga Rakića. Svi oni koje je Rakić promovisao na javnotužilačke funkcije su i danas na tim mestima. Počev od Zagorke Dolovac. Tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Ljubivoje Đorđević ponovo je izabran na ovu funkciju. U njegovim fiokama sakriveno je hiljade krivičnih prijava. Optuživao je isključivo po nalogu iz vrha Demokratske stranke, danas je na usluzi Vučićevoj kamarili.

Već godinu dana Tomislav Kilibarda rukovodi Apelacionim javnim tužilaštvom u Beogradu. Punih pet godina je bio na čelu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Reč je o psihopati, koji se ponašao kao partijski komesar. Za njega nije važio zakon, već direktiva. Postupao je po naređenju. Njegova supruga Jelena promovisana je za sudiju Višeg suda u Beogradu, ali je Aleksandar Stepanović uspeo da je iz prvostepenog odeljenja prebaci za člana žalbenog veća u parničnom odeljenju.

Od Kilibrade, Đorđevića, Zagorke Dolovac zaista nema većih ništarija. Oni bi Isusa osudili kao teroristu. Važno je samo da dobiju direktivu. U prošlom broju objavili smo ocene Evropske komisije o stanju u srpskom pravosuđu, koji bi se mogao nazvati i kao ''Izveštaj o delovanju pravosudne mafije u Srbiji''.

Upućeni tvrde da je Aleksandar Vučić snishodljivo molio Snežanu Malović ''da mu pomogne u kadriranju''. Da bi opravdao smenu Miljka Radisavljevića naterao je Državno veće tužilaca da Vladi Srbije predloži više kandidata, a Vlada ih je potom prosledila Narodnoj skupštini Srbije na glasanje, jer je Vučić mogao da kontroliše ishod glasanja. Da je Miljko Radisavljević bio jedini kandidat, Malovićka bi znala da Vučić nije hteo da ga izabere. Inače, zaista je nezapamćeno da Vlada predlaže više kandidata za izbor, kada su javni tužioci u pitanju. Bilo bi normalno da Državno veće tužilaca, po sprovedenom postupku predloži Narodnoj skupštini Srbije kandidata za izbor. Ali...

Pravda u Srbiji je sve skuplja.

Aleksandar Vučić će sada nastojati da vlada uz pomoć specijalnog tužioca za organizovani kriminal. Ko se loše izrazi o njegovoj ''uspešnoj politici'' odmah ide pod istragu. Procedura je standardna - prvo Informer, Pink, pa istraga, pritvor... Pa ko voli, nek izvoli.

A 1. Hobotnica

Na čelu pravosudne hobotnice je Aleksandar Stepanović, predsednik Višeg suda u Beogradu, Duško Milenković, predsednik Apelacionog suda u Beogradu, Mladen Nenadić, specijalni tužilac, tužioci Zagorka Dolovac, Tomislav Kilibarda, Ljubivoje Đorđević, direktor BIA Aleksandar Đorđević. Svi ostali su vojnici.

A 2. Skraćivanje jezika

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Raša Janković odredio je 18. avgusta prošle godine pritvor Milanu Malenoviću, zameniku glavnog urednika Magazina Tabloid, zbog ''osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti Aleksandra Vučića, pretnjama upućenim preko fejsbuk stranice'' . Veće sudije Zorana Šešića preinačilo je rešenje o pritvoru i odredilo mu meru kućnog pritvora, kojom je određena zabrana napuštanja stana i korišćenja interneta.

Sudsko veće je ovu odluku donelo nakon izveštaja lekara zatvorske bolnice iz kojeg proizilazi da je zdravstveno stanje Malenovića veoma teško, da je životno ugrožen i da je neophodno bolničko lečenje. Malenović se teško kreće zbog bolesti.

Protiv rešenja o određivanju kućnog pritvora nije dozvoljena žalba, a pritvor može trajati do pravnosnažnog okončanja postupka, koji može trajati najduže deset godina. Ni posle pet meseci Više javno tužilaštvo u Beogradu - Tužilaštvo za tehnološki kriminal nije podnelo Višem sudu u Beogradu optužni predlog! Tužilaštvo je to bilo u obavezi da uradi u roku od pet dana. Iako je teško bolestan, Malenović ne može da izađe ispred stana, na svež vazduh. On je životno ugrožen, ali tužiocu Ratku Markoviću još nije naređeno da odluči da li će podići optužni akt! Nezvanično je novinaru Magazina Tabloid saopšteno da će optužni predlog biti podignut po proteku roka od jedne godine, ako Malenović bude živ, a Vučić još na vlasti. Ko uđe u kandže pravosudne hobotnice, kao da je u prokletim avlijama, ili u Selimovićevoj Tvrđavi.

Redakcija magazina Tabloid obratila se pismom Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija da preko Komisije za ljudska prava natera bandu Aleksandra Vučića da primenjuje zakon. Srbija sve više naliči na Severnu Koreju.

A 3. Milorad Ulemek u presudi Tabloidu

Sudske odluke Višeg suda u Beogradu su prava lakrdija. U presudi kojom je sudija Višeg suda u Beogradu Mirjana Grujićić obavezala izdavača Magazina Tabloid da izvesnom Predragu Rodiću zbog povrede časti isplati iznos od 150 hiljada zbog povrede časti i ugleda, i 20.000 dinara zbog pretrpljenog straha, obavezani su da sudske troškove plate Miloradu Ulemeku! Objavljujemo i faksimil sudske odluke.

Zamenica i kuma predsednika Višeg suda u Beogradu Maja Marinković donela je rešenje kojim je odbila izuzeće sudije Maje Čogurić iz predmeta po tužbi Nikole Petrovića, pogrešno označavajući naziv tuženog izdavača i svojstvo tuženog Brkić Milovana! Nema veze. Sud može da sudi kako mu je volja.

U odluci o odbijanju zahteva za izuzećem sudije Maje Čogurić, koju smo opisali da potiče iz kriminogene sredine, naveli ko je sve od njene rodbine osuđivan zbog krivičnih dela i korupcije, zamenica predsednika suda ističe da sudija Maja ne čita tabloidne novine. Čak ni onda kada su one u spisima predmeta u kojem postupa. Ne, ona zažmuri. Mafija u pravosuđu, za razliku od mafije, nema nikakvog morala.

Apelacioni sud u Beogradu vratio je sudijama Višeg suda u Beogradu 56 predmeta, u kojima je odgovorni urednik Magazina Tabloid tuženi, na ''dopunu postupka''. Žalbeni sud nalaže Višem sudu u Beogradu da popravlja svoje greške, umesto da odluke ukida. Što propusti Stepanović, to dočeka Duško Milenković.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane