Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Zašto i Tomislavu Nikoliću treba prekinuti predsednički mandat

Vojvoda spuštenih gaća

Može li polupismeni ratni huškač, Šešeljev četnik, "vojvoda sa Romanije", prevarant, korumpirani izdajnik nacionalnih interesa, konzument javnih kuća i otac najmanje dvoje vanbračne dece, biti predsednik Srbije? Na ovo pitanje, moraće da odgovore građani Srbije što pre. U suprotnom, ovakav duboko kompromitovani i nemoralni prostak, biće i dalje predmet sprdnje i zgražavanja kako u zemlji tako i u inostranstvu, gde ga, srećom, sve manje primaju. Bude li mu omogućen još jedan mandat, njegov veleizdajnički kapacitet i nemerljiva šteta koje za državu čini, biće još veći

Milica Grabež

Primitivni i polupismeni prevarant, proizvođač "meke rakije do 12 gradi jačine", nikada raščinjeni četnički vojvoda Tomislav Nikolić, računa i na drugi predsednički mandat. Ovaj bivši Šešeljev zamenik, ratni huškač i neosuđeni učesnik paravojnih formacija iz ratova devedesetih godina, u prvom mandatu blagoslovio je predaju Kosova i Metohije, a početkom ove godine, potpisao je i Sporazum sa NATO paktom kojim je Srbija i formalno i suštinski postala okupirana kolonija. Ali, dok je Srbija za njegovog mandata tonula u najdublji glib, ovaj ocvali hohštapler, nastavio je sa svojim omiljenim hobijem- paralelnim vezama sa lakim ženama..

Tako, na primer, kako svedoči sveštenik Vojislav Bilbija iz roterdamske pravoslavne crkve u Holandiji, postoji jedna žena, Holanđanka, koja je svojevremeno prešla u pravoslavnu veru u znak solidarnosti sa srpskim narodom i koja se zbog toga preselila u Srbiju. Kao samohrana majka, nekako je stigla do Srpske radikalne stranke, sa molbom da je negde zaposle. Tako je i dospela u tim za odbranu haških optuženika (članova SRS) jer zna holandski. Tomislav Nikolić je sa njom stupio u seksualnu vezu, napravio joj je dete (devojčicu, rođenu 2003. godine). Ta Holanđanka (Elizabet Farel), više puta je tražila od Nikolića da prizna dete, ali se on svaki put oglušio o njenu molbu.

Nikolić je u smrt oterao muža Gordane Pop Lazić, koju je promovisao ya predsednika Opštine Zemun. Ona je majka troje dece, i njen muž je molio Nikolića da javno ne bludniči sa njegovom ženom. Dobio je batine, i ubrzo je umro, od stida.

Ali, osim afere sa Elizabet Farel i Gordanom, Tomi se dopala i lokalna starleta, izvesna Dušica Jevđenović, (24) kojoj je takođe napravio dete, ali je sa njom prošao loše: morao je da je zaposli u diplomatiji, da joj obezbedi službeni automobil marke Audi, zaposli brata, obezbedi stan, pa čak i da joj legalizuje nelegalno oružje koje je dobila na poklon od jednog svog bivšeg ljubavnika-kriminalca.

Sklopom nesrećnih okolnosti, 2012. godine, za predsednika Republike Srbije, izabran je, dakle, čovek, koga su pod ovim nebom do tada poznavali kao Šešeljevog četnike bez brade i polupismenog idiota, nekadašnjeg terenca koji je "sveta video" godinama menjajući spavaonice u barakama građevinskog preduzeća "Žegrap".

Grobar je jedva dočekao raspad jugoslovenske države i ubrzo se priključio svome političkom ocu Vojislavu Šešelju, koji ga je 1993. godine na planini Romaniji, "službeno proizveo" u najviši četnički čin. Naime, nakon date zakletve, Šešelj ga proglašava vojvodom "za izvanredne zasluge u ovom ratu, veliko junaštvo i pokazanu ratnu veštinu najistaknutijih četničkih komandanata". Njegova zločinačka odgovornost u ratovima iz devedesetih (gde je, kako šešelj kaže, pokazao "ratnu veštinu i veliko junaštvo") nikada nije do kraja istražena niti mu je do danas suđeno.

Kao zamenik predsednika Srpske radikalne stranke, punih trinaest godina, Tomislav Nikolić je zagorčavao život građanima Srbije pozivajući ih na mržnju prema drugim narodima (lično je na ulicama Beograda delio knjigu pod naslovom "Rimokatolički zločinački projekat hrvatske nacije"), huškajući na rat i preteći svakome ko ima suprotno mišljenje od njega i njegovog tadašnjeg vođe..

Ali, čim je Šešelj pao u hašku tamnicu, verolomni Toma Grobar mu je okrenuo leđa i za dobra pare i velike stambene površine, napušta Srpsku radikalnu stranku. Do predsedničke fotelje stigao je zahvaljujući politici Borisa Tadića i volji stranog faktora koji su tragali po srpskom političkom smeću, kako bi našli one koji su za pare i privilegije, spremni da se odreknu Kosova. Zajedno sa svojim političkim pastorkom, Aleksandrom Vučićem, on se za taj posao pokazao najprikladnijim.

Od kako je ušao u zgradu Predsedništva, sirov, neobrazovan, sa lažnom diplomom fakulteta, bez ikakve kulture i širine, postao je kolektivna sramota svih građana Srbije. Predsedniku kineske vlade ispričao je priču o prorocima Tarabićima, koji su "prorekli" da će se u Srbiji "pojaviti žuti čovek i piti vode sa Morave". Kad su ga pitali zašto se ne oglašava preko društvenih mreža, rekao je: "...Zvao sam ja njih telefonom ali neće da me prime!".

Bez elementarnog znanja gramatike maternjeg jezika, bez znanja ijedne reči stranih jezika, bez ikakvog političkog obrazovanja, pretvorio se u noćnu moru i strancima koji su službeno prinuđeni da kontaktiraju sa njim. Na stotine izveštaja diplomatskih službi koje su za njegovog dosadašnjeg mandata otišli iz Beograda, govore o njemu kao primitivcu, konvertitu, lažovu, alkoholičaru i prostaku, koga je politički haos doveo na mesto predsednika, ali koji "služi svrsi", kako reče jedan službenik poljske ambasade prilikom novogodišnjeg koktela u "Palati Srbija".

Ali, ma koliko da je na prvi pogled glup, polupismen, tragikomičan, Nikolić je, ustvari, suštinski pokvareni vlastohlepac, kome su se otvorila rajska vrata. Od prvog dana predsedničkog mandata, pretvorio je svoj kabinet u salon za kurve. Njegov Referent za polne odnose, Gojko Radić, zvanično savetnik, donosi mu i kataloge takozvanih "eskort agencija" sa devojkama za iznajmljivanje na sat. Dok je još mogla (a, u međuvremenu se razbolela od karcinoma), njegova takođe priprosta žena Dragica, kao Nušićeva Živka Ministarka, upala je u zgradu Predsedništva i tu uzela prostorije za humanitarnu fondaciju koju je krstila svojim imenom: "Fondacija Dragica Nikolić". Cilj je bio da istovremeno "kontroliše Tomu" i da igra ulogu "prve dame", što je bilo i ružno i smešno ako se zna da je ova šumadijska domaćica bila sve, samo ne nekakva dama!

U Kragujevcu, 25. januara ove godine, počela je izgradnja takozvanog Centra izvrsnosti, u okviru kojeg će raditi i Centar za matične ćelije. Vest ne bi nikome privukla posebnu pažnju, osim meštanima ove šumadijske prestonice, da takvu instituciju sa neobičnim imenom nije otvorio predsednik Republike, Tomislav Nikolić, zajedno sa svojim sinom Radomirom, vidljivo ometenim u razvoju. Stariji Nikolić nekadašnji "referent grobnih mesta" u Kragujevcu, obratio se tog dana nevelikom skupu rekavši između ostalog i ovo: "...Svi centri izvrsnosti, a posebno Banka za matične ćelije, sačuvaće ono najbitnije najvažnije i najlepše karakteristike srpskog naroda...!".

Da bi "dobra genetika" srpskog naroda bila očuvana, budući Centar za matične ćelije u Kragujevcu, čuvaće i genetski materijal njegove supruge Dragice Nikolić, koja boluje od karcinoma i u javnosti se više ne pojavljuje. Licemerni Grobar traži na ovaj način "moralni alibi", za sva kurvanja i vanbračnu decu koju je napravio, ispred nosa svojoj ženi.

Konačno, treba se upitati: može li polupismeni ratni huškač, Šešeljev četnik, "vojvoda sa Romanije", prevarant, korumpirani izdajnik nacionalnih interesa, konzument javnih kuća i otac najmanje dvoje vanbračne dece, biti predsednik Srbije?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane