Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RIK

IZBORI

Branko Dragaš

RIK - Sramno je na koji način je RIK kršio zakon i odrađivao posao kako im je Vućič diktirao. Nije ni čudno kada znamo da je predsednik RIK-a izvesni partijski funkcioner SNS-a Dejan Đurđević, koji ima još pet drugih funkcija, dobro plaćenih, koji je u sukobu interesa i koji mora da sluša svog partijskog šefa. Izbori se nameštaju po volji Vučića, koji određuje ko će proći cenzus i ko mu treba za njegovu pogubnu politiku, a ko mu u parlamentu smeta. Kada se premijer pojavi prvi na konferenciji za štampu i saopšti javnosti da su izborni cenzus prešle smo četri stranke i koalicije, na izbrojanih preko 75% glasova, šta to treba da znači? Kakvu poruku premijer šalje? Nemoguće je na tako velikom uzorku da se pogreši. Premijer šalje poruku RIK-u šta treba da radi i daje mu tačne instrukcije koga hoće u parlamentu. Predsednik RIK-a mora da sluša svog partijskog šefa i tako nastaje sve ovo zamešetaljstvo oko izbora. Glavni krivci su čelni ljudi RIK-a. Koje sve treba odmah smeniti , podneti krivične prijave i izabrati nove ljude u RIK-u, koji će biti sastavljeni od svih stranaka koje su prešle cenzus i koje se nalaze na samoj granici za prelazak cenzusa. Zatim treba započeti ponovo brojanje svih glasova. To je najpoštenije.

Niko ne sme da menja izbornu volju građana. Stroge kazne za Đurđevića i partijske ljude treba da uslede kako bi se poslala poruka svima koji rade na važnim državnim funkcijama da se neće tolerisati kršenje zakona u korist političkih kombinacija režima i njenog privilegovanog lidera. Moraju političari na vlasti da se nauče da poštuju zakon i da ne zloupotrebljavaju državu.

IZBORI - Zašto je neprikosnoveni Gazda Srbije organizovao izbore? Hteo je da izgubi 27 poslanika? Glupost! Zašto bi gubio nešto što mu je sigurno. Imao je još dve godine mandata da uništava Srbiju. Morao je da organizuje izbore jer je to naredio Veliki Brat. Veliki Brat ne voli kada neko ima apsolutnu vlast i kada se ta vlast pretvara u farsu. Veliki Brat traži da se ispoštuje demokratski privid parlamentarne demokratije.T o je vrlo važno pred nastupajuće događaje koje će morati da izvrši Gazda Srbije i koje su napisane po rasporedu Velikog Brata.Ne može se u te velike događaje da ulazi sa vazduplohovima i ostalom bratijom naprednjačkih idiota, nego tu moraju da budu ostali zastupnici naroda kao demokratski paravan , kako bi se ispoštovala demokratska procedura za dalje uništavanje Srbije. Moraju da se ubace ikebane. Šta mora da uradi Gazda Srbije?

Sve je već zapisano. Mora da se prizna Kosovo, mora da se promeni ustav, mora da se rasprodaju svi nacionalni resursi, mora da se nastavi tihi bojkot Rusije, mora da se prodaju plodne oranice, RTB Bor, Telekom, EPS , Aerodrom i sve ono što će Srbiju dovesti do toga da se izgubi samostalnost, da Raška oblast i Vojvodina postanu nove države i da se Srbi, napokon, svedu u Beogradski pašaluk. Kako će to da uradi? Boris Tadić je zamenjen Acom Dramoserom i njegovom bandom muzičara kada je Veliki Brat procenio da Tadić nema snage da iznese izdaju, koju je odlično odsvirao trio muzičara Aca Dramoser - Neverni Toma - Mali od Miljacke. Ko bi rekao da će čuda da se dese, ali čuda su se , ipak, desila.Nekadašnji šovinisti i ratni huškači su postali fantastični europejci i operativni izdajnici.Sve su uradili što se od njih tražilo.Bili su lakejski kooperativni i poslušni da su se i činovnici Velikog Brata iznenadili.

Ali, preuzete obaveze nisu izvršili do kraja. Počelo je neko nećkanje i otezanje. Veliki Brat odlučuje da organizuje nove izbore i da Vučiću omogući podršku za nove teške odluke koje moraju da se donesu što pre, jer Veliki Brat hoće da cementira odnose u Srbiji i da ne dozvoli ruskom medvedu da stavi svoju šapu na Srbiju. Velikom Bratu, mislim da je to potpuno jasno, Srbija treba samo da spreči Rusiju u prodoru prema Evropi.Balkan je važan u ovoj geostrateškoj borbi velikih sila.Zato je CIA poslala svog čoveka u Sarajevo da spremi, ako bude trebalo, ponovo krvoproliće na Balkanu.Izbori su zato organizovani da se dobije demokratske kulisa za donošenje nepopularnih odluka u korist interesa Velikog Brata.

Vučić i Dačić su sigurni za nastavak izdajničke politike.Sada će ih osnažiti u evropsko - NATO politici Pajtić, Tadić , Čeda i Čanak. Uprkos njihovim javnim napadima na apsolutizam Vučića, oni podržavaju istu evro-atlansku politiku bez alternative.Kako se izdaja u Srbiji isplati, očekujem da će ova koalicija na spoljnom planu savršeno dobro da funkcioniše.Misteriozni stečajni upravnik srpskih preduzeće, Vučićev ministar privrede i estradni ekonomski kritičar njegove promašene ekonomske politike, Saša Radulović je dobio zadatak da napada neuspešnu ekonomsku politiku Vučića, ali će podržavati evro-atlanske integracije, zato je bežao sa tih tema, jer nije hteo da građani prepoznaju novu neoliberalnu prevaru. Dovoljno je da ga pitate sledećih pet političkih pitanja : EU, NATO, Kosovo, Rusija iRepublika Srpska. Političar bez političkog stava je dobio nagradu I uveli su ga u parlament.Saša Radulović pripada neoliberalnoj koncepciji koja se zalaže za dalju opštu privatizaciju Srbije, bolje reći rasprodaju, elektoinženjer je koji ne zna ekonomiju, ali zato angažuje da mu ekonomski savetnik bude Aleksandar Stevanović, poznat po tome da nema nikakve prakse iz privrede i da je zagovornik modela koji je već uništio Srbiju.

Saša Radulović je bio trojanski konj ovih izbora, koji je uzeo glasove razočaranim građanima koji su podržavali demokrate, tako da je instaliran da bude u parlamentu za sprovođenje dosadašnje ekonomske politike, ali samo umivene novim ekspertima tipa Dinkić, Đelić, Pitić, Vlahović i Đunić, koji će praznim ekonomskim floskulama pokrivati potpuno neiskustvo i neznanje na tome kako da se pokrene privreda, jer nikada nisu radili u privredi, sahranjivanje srpskih preduzeća kroz stečajne postupke je grobarski posao, što je pokazao svojim ministrovanjem kada za šest meseci nije uspeo da napravi ni ličnu kartu javnih preduzeća , presek stanja pacijenta, mada je pompezno najavljivao da ćemo dobiti pravo stanje u javnim preduzećima.Slatkorečiva naučena retorika , koja je privukla glasače, pokazaće svoje pravo lice kada se sučeli sa praksom, jer se stečajnim postupkom ne može pokrenuti razvaljena strska privreda.Veliki Brat ima ozbiljne namere sa Sašom Radulovićem u narednim izborima i planira ga za budećeg premijera Srbije, kada se završi politička vladavina Ace Dramosera.

Znači, protivnici EU i NATO integracija su SRS i trebali su da budu DSS-DVERI, kojima oduzimaju mandate, koji bi zajedno imaju zedva 13,5 procenata, što je nedovoljno za bilo kakvo političko delovanje da se spreči ovakva pogubna politika. Šešelj je namerno pušten po nalogu Velikog Brata da oduzme patriotskim snagama osvojene glasove i da razbije formiranje patriotskog bloka, a njegova uloga u parlamentu će biti potvrda da evropski put nema nikakve alternative, jer pred Šešeljevim ludostima će evrofanatici izgledati kao ozbiljni političari.Šešelj je pristao na tu ulogu.On je naučio da igra uloge gde ima svoje lične interese i zna dobro da politički trguje.

Ulazak Šešelja u parlament će značajno smanjiti popularnost rijaliti starleta, jer će narod imati novu zabavu. Borba koalicije DSS - DVERI za prelazak cenzusa bi izostala da su čelnici ovih stranaka imali istorijske PAMETI da budu stožeri za firmiranje JEDINSTVENE LISTAE svih rodoljuba i da svi zajedno izađemo da podržimo tu listu. Siguran sam da bi ta lista bila druga po snazi u parlamentu, ako ne bi uspela da srušu totalitarni režim srpaskog Kralja Ibija.

BOJKOT - Prvi put nisam izašao na izbore.Nisam glasao jer nisam imao za koga da glasam.Ponuda na izborima mi se nijedna nije svidela.Nisam mogao da pogazim sebe i da, ko zna po koji put, glasam za manje zlo.Prevareni smo bili mnogo puta.Ovoga puta sam odlučio da ne učestvujem u toj prevari.Zar ponovo da nas prave budalama?Samo zato da bi manje zlo došlo na vlast.Odbio sam da podržim manje zlo. Želeo sam da prekinem tu politiku izbora manjeg zla.Zar zlo nije zlo?Nema manjeg i većeg zla.Zlo je uvek samo zlo.To što se prikriva je samo trenutno.Uvek se manje zlo pretvara u veće zlo.Potrebno je samo da dođe na vlast.Tada pokaže svoje pravo lice.Vlast kvari ljude. To dobro znamo.Početak kvarenja počinje sa njihovim kandidovanjem za vlast.Tada nastaje njihova prva transformacija.Pogledajte na ovim izborima kako su neki, doskora jednostavni ljudi, iznenada promenili izgled i kako su dobili formu političkih prevaranata.Zašto?Zato što totalitarni sitemi proizvode takve političke prevarante, koji neprestano menjaju svoju ideologiju, ali totalitarni sistem se ne menja.

Ko je na ovim izborima ponudio politiku rušenje totalitarnog sistema?Niko!To je suština našeg problema.Svi politički kandidati se bore da oni uzmu vlast.Svi hoće da uzjašu vlast i da vladaju.Niko se ne bori da se razgradi totalitarizam i da građani, napokon, osvoje svoju slobodu.Jedni se bore da imaju apsolutnu vlast.Drugi se bore da pređu cenzus.Prevarama, pretnjama, ucenama, podmićivanjem i lažnim obećanjima prikupljaju glasove naivnih, potkupljenih i uplašenih građana.Kada se domognu parlamenta, onda počinje trgovina.

Pošto morala nema u politici, sve kombinacijije su u parlamentu dozvoljene.Berza je otvorena.Špekulacija je dozvoljena.Počinje kupovina i prodaja.Sada se politikantima ukazala prilika da uzme pare, ko zna koliko će ova prevara trajati.Sad ili nikad!Poklič je političkog ološa.Uzmi sve što možeš!Nema čekanja!Videćete u narednih mesec dana šta će se sve dešavati na našoj političkoj sceni.Lukavi manipulator Vučić je ostavi mesec dana da može na miru da trguje.

Zna on dobro da su svi željni vlasti, privilegija i novca.Ostavio je dovoljno prostora da može da im obara cenu i da ih kupuje jeftino.Kukavičku politiku, da se samo pređe cenzus i da se dođe u priliku za špekulaciju, gledaćemo narednih nedelja. Takva politička orijentacija prelaska cenzusa je samo odgovarala režimu Vučića , koji je vešto ubacio nekoliko svojih plaćenih lista, da naprave još veću pometnju u glavama birača, pa se dobija osećaj da sve te stranke nevidljivo sarađuju sa Vučićem i da ih on uvlači u svoje demonske kombinacije.

Nisam mogao da izađem na izbore i da zaokružim one kojima ne verujem.Koje vidim kao nove političke uzurpatore.Nisam mogao da glasam za manje zlo.Ako bi bilo koga od njih zaokružio, pregazio bih sam sebe.Na to nisam mogao da pristanem.Zar neizlazak na izbore nije pokazivanje političkog stava?Zamislimo da većina građana, recimo baš tih 56,34% koje je izašlo na izbore, nije izašlo na izbore.Šta bi se dogodilo?Ništa.Izbori bi bili proglašeni legalnim.To što većina građana nije izašla na izbore za političke stranke ništa ne bi značilo. Ali, šta je sa demokratijom?

Zar se demokratija ne zasniva na vladavini većine? Ako većina ne izađe na izbore, to znači da one stranke koje su učestvovale u izborima nemaju legitimitet.Da li će se izbori poništiti?Da li će političke stranke i njihovi lideri prestati da se bave politikom?Ako režim u izbornoj kampanji kaže da će penzioneri izgubiti penzije ako ne glasaju za Vučića, šta je to?Kako se to zove?Zašto opozicione stranke, koje se bore za cenzus, nisu ništa preduzele?Ako režim otvoreno kupuje glasove, zašto se ćutalo?Ako su sumnjivi birački spiskovi, zašto se pristalo na takve izbore?

Šta dalje? Socijalni cunami stiže. Velika prednost ovih izbora je da su mnoge maske pale. Srbija nastavlja da se survava u provaliju. Sve se odvija mnogo brzo. Otrežnjenje će biti bolno.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane