Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Vreme kurvi

Milica Grabež

„Wikipedija" je zatajila. Pored imena Danice Drašković piše da je diplomirani pravnik, antikomunista, borac za uvođenje višepartijskog sistema u Srbiji, humanista, novinar, pisac. Ali, izostavljeno je i da je naftni stručnjak.

Kako inače objasniti da je Draškovićeva pre dva dana na predlog Republike Srbije, šestu godinu zaredom, imenovana za jednog od tri člana Odbora direktora NIS-a.

Duh Danice Drašković kruži Srbijom. Ova opaka žena, penzionisana u 41. godini života, zbog mentalnih poremećaja, bila je direktor Srpske reči, a kao žena predsednika SPO-a Vuka Draškovića zgazila je Beograd i srpske gradove, gde je ova stranka bila na vlasti, ili u koaliciji.

Najmanje 400 stanova gospođa Drašković je otela od Beograda i podelila svojoj rodbini. Mnoge beogradske porodice su zakukale dok su ih 'ajduci iz SPO iznosili iz stanova u kojima su rođeni, da se u njih useli njena rodbina iz Bijelog Polja.

SPO je danas bivša stranka, ali njen muž i dalje služi. Siroti Vuk i dalje laje na Srbe, koje je opustošio i u rat uvodio.

Šizofreni Vučić voli sebi slične lopove. Samo u Upravi za kontrolu leta radi 23 članova plemena Bošković, sa najmanjom platom od 200 hiljada dinara. Čak je i njena unuka (Skadrić) čim je diplomirala, postala direktor!

Brat gospođe Danice sahranjen je u crkvi na Vidikovcu! Iza sebe je ostavio 43 stana, koja je opljačkao uz nagovor sestre Danice, koju je majka na njegovoj sahrani optužila da ga je ubila svojom pohlepom.

Iako je u osmoj deceniji, gospođa Danica drži do sebe. Mesečno zarađuje 720.000 dinara, a dvostruko više troši na zatezanje lica, bora, zadnjice, na isplatu mlađih ljudi sa kojima šenluči.

Već dvadeset godina, Danica upravlja srpskim pravosuđem. Ona optužuje za smrt svoga brata, Bog da mu dušu prosti, 'ajduka koji je poharao stambeni fond Beograda. Ona presuđuje. Ona preti - "Vi Srbi, jebem vi majku, vi ste gola govna, krvi ću vam se napiti''. A Vuk poziva na pokajanje, da priznamo genocid, da rasturimo Srbiju. Ovo smrdljivo hercegovačko govno je kao ministar potpisao sporazume sa NATO paktom, za koje još pouzdano ne znamo kakve su sadržine.

Bože, kako spodobe lako vladaju Srbijom?

Ljiljana Smajlović je podnela ostavku na mesto urednika Politike, koja je akcionarsko društvo. Onda je shvatila da Vučić podvija rep kada se na njega podvikne. Ljilja je Sarajka, zna kako se mešetari. Organizovala je sebi podršku od zaposlenih, a potom kao predsednica UNS-a pokrenula peticiju da se Politika otme od vlasnika, a ona da povuče ostavku! Menadžment Politike ćuti. Valjda čekaju da se Vučić oglasi. A i on ćuti. Godi mu bezvlašće, ponižavanje Srbije.

Hoćemo li se uspraviti i zgaziti ove gnjide koje surovo pljačkaju Srbiju.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane