Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Duplerica

Pederi su opasna grupacija ljudi. Kriju, kao zmija noge svoju seksualnu opredeljenost. Ljubomorni su, njihove veze su strasne, često završe i tragično.

Majkl Devenport je bio uspešan engleski diplomata. Otac je troje dece iz drugog i jednog iz prvog braka. Živi u severnom delu Londona, u blizini stadiona bogataškog kluba "Čelzi''. Nežan je, ženstven, a surov i brutalan. Zločinac, takoreći.

Srbija stenje pod čizmom ovog nežnog zločinca.

Devenport se kao diplomata zaljubio u Marka Blagojevića, direktora CeSID-a. Godilo mu je što je i drugi peder postao jak čovek u Srbiji. Najjači, takoreći. Uz Devenportovu pomoć Vučić je kao prvi potpredsednik Vlade Srbije, ustvari, bio prvi čovek u državi. Majk Devenport je stajao iza njega. Sa autoritetom šefa misije Evropske unije, sastajući se sa njim uvek, u svakoj prilici kada je god Vučiću trebalo ''podrška prijatelja iz inostranstva''.

I Vučić, Devenportov drug po dupetu, pomagao je Englezu, da njegov partner Marko dođe na poziciju da raspolaže milijardom keša, preko Kancelarije za pomoć poplavljenim područjima, a potom i Kancelarije za upravljanjem javnim ulaganjima.

Šef misije Evropske unije davio je srpske medije kao zmija žabu. Njegovi izveštaji Briselu bili su puni hvale Vučićevoj toleranciji! Kada su BIRN i drugi portali dolazili na nišan Vučićeve mafije, Devenport bi tešio prozvane, sve u stilu, sve je OK. Vučić ne misli tako, oni ne treba da se plaše, on stoji iza njih. Iza onih koji nisu imali podršku stranaca, Devenport nije hteo ni da čuje.

Obavljao je g. Devenport menadžerske poslove za kolegu po dupetu - Vučića. Vešto je širio priče među diplomatama kako je Vučić ''divan čovek, brižan otac", kako mnogo radi, kako je na evropskom putu, i da mu nije lako, jer su Srbi gola govna, koje treba denacifikovati, razbiti...

O, šta sve nije činio ser Devenport da nas ponizi.

Upućeni tvrde da su Vučić i njegova kamarila izneli stotine miliona evra uz pomoć Majkla Devenporta, diplomatskom poštom.

Dva pedera su, izgleda, volela istog čoveka - Marka Čmarka Blagojevića.

Vučićevi mediji su pratili fingirane pederske svađe dva skota - Devenporta i Vučića.

Naslovi su jasno potvrđivali da pederi nemaju stida. "Ništa od pomirenja", "Ne rušim Vučića" "Pomirili se Vučić i Devenport"...

Dakle, otvoreno se pisalo o njihovim odnosima. Devenport i Vučić imaju važne funkcije, i sa tih pozicija njihova emotivna veza ne bi smela da se dotiče javnosti. Ko su, ustvari, njih dvojica da bi se svađali i mirili? Zašto bi Devenport, kao šef misije Evropske unije, bio ponizan pred Vučićem, zašto bi se pravdao da ga ne ruši? Ko je Vučić da ''oprašta'' Devenportu? Da li je to sve bilo u funkciji da jedan peder promoviše drugog, a da se pokaže koliko je Vučić jak kada može da obrće šefa misije OEBS-a oko malog prsta?

Iza Majkla Devenporta ostaće puno zla. Šef briselskih komesara Junker, mogao bi da se izvini građanima Srbije što im je kao protektora poslao bolesnog pedera koji je skinuo gaće Srbima, pljačkajući donacije EU upućene za zbrinjavanje poplavljenih područja.

Radi boljeg razumevanja položaja ser Devenporta, moramo navesti da misija Evropske unije u Beogradu nije samo Devenport. On ima zamenika, savetnike, stručnjake po mnogim pitanjima. Zašto se nikada nije oglasio njegov zameni, zašto niko drugi iz misije nije obilazio poplavljena područja, posećivao medije?

Da li je to ekskluzivno pravo Majkl Devenport prigrabio za sebe, da se svom ljubavniku Marku izađe u susret i promoviše jednog šizofrenika koji je u Srbiji prigrabio svu vlast?

Na kraju, da svedemo raspravu na zaključak: zašto Srbe boli ..... da li se u spavaćoj sobi svađaju Devenport, Marko i Vučić? Ali oni su pederi, tako da i svoj lični život uključuju u politiku, kao važno državno pitanje.

Za sada, Devenport je još pod imunitetom...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane