Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Prokletstvo

Milovan Brkić

U subotu, 2. oktobra, Peconijeva Hepy televizija u emisiji "Ćirlica", Milomira Marića, pustila je njegov razgovor sa Miloradom Dodikom, predsednikom Republike Srpske.

Nisam verovao svojim ušima, i izlaganje gospodina Dodika me uzbudilo. Oglasio se, napokon, jedan Srbin, koji zna šta hoće, koji ima hrabrosti i kuraži da svoj život založi za nacionalne interese. Bio sam i zadovoljan što o predsedniku Dodiku novine koje uređujem nisu pisale kao i ostali iz Vučićeve Velike propagande laži.

Iako nijednom rečju nije pomenuo šizofrenog srpskog premijera, Dodik je svakim svojim odgovorom na pitanja nesrećnog Marića, koji mu se obraćao sa ''ti'', a predsednik je njemu persirao, opisivao kako izgleda izdajnik, poput Vučića, koji se podastire pred gospodom iz MMF, Svetske banke i ambasadorima-protektorima. I kako takve oni preziru, a više poštuju one, koji, poput njega, imaju principijelne stavove, kojim brane interese naroda koji zastupaju.

Iako je BiH pod protektoratom izvesnog Incka, koji prima mesečno 40 hiljada evra, predsednik Dodik je objašnjavao kako je i njega, i njegove prethodnike, slao k vragu, kada su od njega zahtevali da učini nešto što je suprotno interesima naroda koji ga je na tu odgovornu dužnost izabrao.

Predsednik Dodik nije pokazivao ni mržnju, ni ljutnju ni prezir prema srpskom trojcu Nikolić-Vučić - Dačić, koji su se ogradili od referenduma u Republici Srpskoj, a koji su podržali Kremlj, Vlade u Tel Avivu i Pekingu, i zbog čijih stavova je orkestar lajavaca protiv Srpske zaćutao. Opisao je sudbinu izdajnika, misleći na ove protuve, koji su se odrekli Kosova (Vučić i Dačić) zarad svog dupeta i imovine koju su opljačkali.

Predsednik Dodik je običnim rečima opisivao sve prevare i ucene kojima se izlažu mali narodi, ako su im lideri poput šizofrenog Vučića (mada mu ime nije pominjao).

Dugo sam bio pod utiskom ovog nastupa predsednika Dodika. Bog ga blagoslovio. I prisećao sam se svih lažnih obećanja, koja daju izdajnici poput šizofrenog Vučića, koji je pred belosvetskim velmožama savijen do crne zemlje, kao što su njegovi dečaci pred njim, dok čekaju da ih zajaši i izudara.

Tako je, na primer, najavio, a RTS je 23. juna o tome obavestila građane, da će, počev od 8. jula, u period od 5,30 do 8,30 časove, primati građane dva puta mesečno. Tim povodom je dat i broj telefona da građani mogu da se prijave. I primio ih je, tog 8. jula, a slavodobitno je saopštio da je rešio 35 slučajeva građana, čije pojavljivanje je unapred izrežirano. Tad, i nikad više.

Vučić je patološki lažov, podlac i prevarant koji surovo pljačka državu, rasprodaje resurse. Ako ga ne smaknemo, na ovaj ili onaj način, većina građana neće preživeti. Šizofreni Vučić je urušio sve institucije, uveo korupciju kao način preživljavanja.

U ponedeljak, 3. oktobra, dobio sam pismo sveštenika SPC, naslovljeno sa "Kriminal patrijarha Irineja", u kojem se navodi slučaj otuđenja zemljišta SPC, po principu "ti meni pare u ruke, a ja tebi crkvenu zemlju bez ičijeg znanja i odobrenja". Zemljište se nalazi kod samog hotela Moskva, koje je biznismen Mile Dragić kupio. Pominje se i biznis patrijarhov sa svojim vanbračnim sinom Dejanom Nakićem, protiv koga se vodi i sudski proces...Koliko je patrijarh uzeo novca za 14 meseci, dok je bio administrator u Kanadi, u kojoj je bio samo par puta, pitaju ga sveštenici u pismu koje sadrži konkretne optužbe.

Patrijarh Irinej se pred Vučićem saginje do crne zemlje, isto kao i Vučićevi dečaci. Može li narod, čije su svetovne i duhovne vođe Vučić i Irinej, preživeti u ovom svetu prokletstva? Sa njima ne, dok ih ne obalimo i pokažemo im njihovog Boga.

U pesmi "Prokletstvo", Tin Ujević je zapisao da "na zemlju Srbiju prokletsvo je palo, odviše je naprednjaka a napretka malo".

Srbija je pod prokletstvom.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane