Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Ja nisam neki vernik...

Zoran D. Milojević

Srbiji je odavno pokidano uže. Pokidano uže možeš zavezati, ali ono je i dalje pokidano. Uže su pokidali „srpski intelektualci", tzv. „elita". Slatkorečivi su, smerni, med im teče sa usana. Preslađeno, pak, ume da bude otužno.

Kad god se zaklinju u svoju istinu", počinju bogobojažljivi: "...Ja nisam neki vernik"! Ova rečenica im je postala uvodna poštapalica. Da li njome nekome šalju poruku? Da li se nekome udvaraju, jer nisu onakvi, kakvim ih on smatra? Da li žele da se dopadnu onima koji imaju novčanike? Ne znam! Ali, to ne izgovaraju slučajno! Srpsku elitu početkom 20. veka činili su svršeni studenti, koji su se vraćali sa univerziteta u Francuskoj, Austro-Ugarskoj, Švajcarskoj ili Nemačkoj. Nisu svome neobrazovanom radu nametali ništa što nije bilo u saglasnosti sa srpskim nacionalnim karakterom.

Tu skoro, "...Ja nisam neki vernik", izgovorio je i Aleksandar Vučić! Zinuh! A, dao sam reč da neću o njemu dok primam insulin. Kad pređem na tablete, onda ću!

Srbija je na sigurnom putu ka EU! To je osnovni kredo vlasti, proevropske opozicije, ali i većine ,,srpske elite". Kosovo i Metohiju su Albancima faktički predali oni koji su tvrdili da je „religija opijum za narod". Državno - pravnu predaju KIM dovršavaju oni koji "i nisu baš neki vernici"!

Uzori "eliti" su "elita" iz Brisela! Brisel u prevodu znači "grad u močvari"! Srbija je na sigurnom putu ka močvari. Srpski intelektualci ne razumeju da je Srbija gromobran koji čuva pravoslavni svet od prvog i najjačeg udara države Vatikan! Udar uvek nađe iskru u kamenu! Ali, ja se plašim da je srpski kamen pretvoren u sitan pesak.

EU hoće da uništi Republiku Srpsku, neće srpsku Crnu Goru, sprečava prosrpsku Makedoniju i hoće Trepču! Koji god je okupator vladao Balkanom, uvek je Trepču vezivao u ekonomski sistem Srbije. Ona samo tako može da radi. Ovoga puta Zapad čini nešto drugo: gura Trepču Albancima u ruke, Crnu Goru uvlači u NATO, Makedoniju drži na lancu, Dodika čeka metak koji je već ispaljen, a Trepča se koristi kao paravan za priču o auto-putu Niš-Tirana To će biti NATO-strada! Autostrada za trupe NATO- pakta! Ali, i za naseljavanje niškog regiona od strane Albanaca. "Prirodna Albanija" je projekat države Vatikan! Sve što se trenutno radi sa državama Balkana su faze u sprovođenju ovog plana!

No, ja se duboko nadam da će stvari promeniti ulazak Kine na Balkan. Kad je dolazio predsednik Kine, naši su ga vodili da gleda kako se prase peče! Umesto da ga odvedu u Viminacijum koji je stariji od kineske civilizacije, oni ga vode na Kalemegdan koji pripada Srbiji šesto godina.

Rusija se vraća na Balkan i Kina će joj staviti na raspolaganje svoj "put svile". U isto vreme , isplanirana "migrantska kriza", koja treba da promeni boju „beloj" Evropi, sve više opominje Evropljane da im "meleska" Evropa nije po volji. Neće to nijedan evropski narod! Neće to ni Rusija!

Srpske intelektualce, koji "baš i nisu neki vernici", sačinjavaju ponavljači. U osnovnoj školi su bili "Titovi pioniri"! U srednjoj su već bili "nastavljači revolucije", a na visokim školama su bili "socijalistička generacija za budućnost"! Onda je počelo bežanje srpske inteligencije od samoupravljanja. Nenaučena da svaki zaborav tera potomke u smrt, "elita" je pokušala da zaboravi leglo iz koga su nastali. Samo na kratko se vratiše u crkve, počeše da slave i Slave i Preslave, da se krštavaju i venčavaju u crkvi i naučiše strofu "Bože pravde"! Dok su mnogi narodi počeli da dolaze k sebi, naš narod, predvođen "elitom" živi u nesvesti. I tu smo, gde smo! Čardak ni na nebu, ni na zemlji! Milo Đukanović, Edi Rama, Bakir Izetbegović, Hašim Tači se igraju srpskim nacionalnim interesom, kao ping-pong lopticom!

Oni koji su mekom stolicom gađali srpske manastire, zaradiće tvrdu stolicu u UNESKO i Ujedinjenim nacijama. Sponzor im je Sveta Stolica!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane