Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

U boj, za narod svoj

Milovan Brkić

U Srbiji se poslednjih dana najčešće umire od metka, a na drugom mestu po smrtnosti je bolest. U Srbiji su samo groblja ponela.

"Bejaste li, braćo moja mlada,

Da l' bejaste vi na groblju kada,

Aj' na groblju, na golemu? -

Ta uvek smo mi na njemu", zapisao je davne 1879. godine Jova Jovanović Zmaj.

I ovog proleća, gospodnje 2017. godine, mora se mreti za slobodu. Sloboda se mora osvajati!

I taman, kada je kod većine nas umrla svaka pomisao da se možemo osloboditi zla i pošasti zvane Aleksandar Vučić, iznenada se rodila nada. Dan kasnije, kada je on slavodobitno najavio na TV Bastilji, gostujući kod starlete Olivere Jovićević, svoju kandidaturu za predsednika Srbije, poručujući nam da će sa tog mesta učiniti sve da narod siđe sa grbače Vlade, dok je sa kamarilom šenlučio u Batočini, na slavi kod Palme, zajedno sa Dačićem i organizovanom kriminalnom grupom, oglasio se srpski predsednik Tomislav Nikolić najavom da će se ponovo kandidovati za predsednika!

Palminim žderonjama je zastala kost u grlu. Debeli, zadrigli, masni, šokirani odlukom predsednika Nikolića požurili su da tu, pred Vučićem, iskažu svoju odanost Vođi, na sva usta blateći Nikolića što se, eto, mimo njihove volje, odlučio da iskoristi ustavno pravo po kojem svaki građanin ima pravo da može da bude biran.

Prisutne šakale na gozbi kod Palme uplašila je vest da je odluku o kandidaturi gospodin Nikolić saopštio preko ruske stanice Sputnjik. Na prijemu koji je predsednik tog dana organizovao povodom Dana državnosti, nije se pojavio nijedan ministar iz Vučićeve vlade.

Iste večeri su psi iz Vučićeve Velike propagande laži krenuli na predsednika Nikolića. Te Rusi mu dali pare, te Kinezi tu nešto muljaju, pa se oglasio i predsednik Tramp pismom g. Nikoliću...Iz Batajnice se začuo i Šešeljev lavež da Tomu plaća Zapad da rasturi Srbiju!

Bez teških reči predsednik Nikolić je saopštio da očekuje od Vučića odgovore na njegovu ponudu, znajući da on ne može da je prihvati. Šizofreni peder misli da cela planeta gleda u njega, kao svetskog lidera!

Zvanični pozivi koji su potom stigli iz Kine i Rusije da dođe u posetu kod predsednika Si Đinpinga i Vladimira Putina, i najava susreta sa Reksom Tilersonom, potvrđuju da je svet odlučio da Vučiću vidi leđa. Pokušao je to Vučiću da saopšti austrijski ministar Sebastijan Kurc, odbijajući da se sa Vođom poljubi, ali nije vredelo, pa je kancelarka Merkel poslala austrijskog kolegu da Vučiću šapne da mora odmah da se povuče iz politike. Ili...

U ovom broju opisujemo šta je sve Vučić ostavio iza sebe, za vreme svoje krvave i šizofrene diktature, sa svojom opasnom lopovskom bandom. Učinak njegove politike je teži po Srbiju nego ratni gubici u Prvom svetskom ratu.

Već prvog dana, članstvo SNS-a u mesnim i opštinskim odborima se podelilo. Vučić je samo obećavao, a na posao je, uglavnom, primao one iz DS-a i svoje pederske grupe. I porodice članova SNS-a su napadnute smanjenjem penzija, blokadom plata i imovine od strane izvršitelja...Postiđeni i ojađeni članovi SNS-a su tražili povod da se oglase, da ustanu. I, eto im prilike. I njima i nama. I eto rata Vučiću.

Nema sumnje da će Vučić i kamarila pokušati da lažiraju izbore, da opstruišu kandidaturu g. Nikolića, da kradu glasove. Ali, od toga nema ništa.

Uz predsednika Nikolića ostaće nekorumpirani deo članstva i rukovodstva. Sa političke scene nestaće protuve kao što su Dačić, Palma, Šešelj...A to je velika nada da krenemo napred, da dođemo k sebi.

Više Vučićevih bliskih saradnika pitalo me je za savet šta da rade! Ponudio sam im zaštitu, dao korisne informacije, da napuste Vođu što pre.

Moguće je da će u Srbiji, tokom kampanje, doći do žešćih sukoba građana sa Vučićevim batinašima. Uglavnom su oni poznati policiji. Ne treba se plašiti prolivene krvi. Slobodu su tako osvajali i drugi porobljeni narodi.

Proleće će započeti s kišom, s kuršumima koji brzo stižu.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane