Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ponavljači

Milovan Brkić

Sve u Srbiji danas podseća na pretoplo leto 2000. godine. Vlast se valjala ulicama. Milošević je, činilo se, bio jači no ikada. Imao je uza sebe vojsku, očvrslu u ratu sa NATO-alijansom, policijske generale koji su mu bili pseće odani. Imao je Aleksandra Vučića kao ''opoziciju'', koji mu je verno služio, bio je zloglasni ministar informisanja u Vladi Mirka Marjanovića. Mediji su bili ugašeni, surovo napadnuti..

Malo ko je verovao da će razbijena opozicija (Vuk Drašković je sedeo na divanu kod Slobe) moći da ga izborima sruši. Ali...Desilo se. Milošević je pao bez mnogo krvi. Nije ga srušila opozicija, kao što se činilo, već su ga izdali vojska i policija.

Vučić i danas gasi medije, hapsi i ubija one koji ga kritikuju, besprizornije od Miloševića. Pljačka sa bratom Andrejom Srbiju na isti način kako je to činio Marko Milošević.

Vučić danas laje na američke medije, na TV N1 i na Adrija medija group, koja izdaje dnevnik Kurir i još 20 revijalnih listova. I potpuno isto, kao i Milošević, šalje u Vašington dimne signale da je njihov čovek, da se sa njim može o svemu dogovoriti, ako se ne dira njegova vlast. I slast.

I Vučićeva Velika propaganda laži huli na političare iz Sjedinjenih Država. PINK, Informer, Srpski Telegraf, Alo, Ekspres, Hepy i TV Studio B na sva zvona najavljuju podršku Rusa Vučićevoj vlasti i Srbiji. Braniće nas i atomkama, ako neko napadne Srbiju, a plaćeni Migovi nikako da slete na Batajnicu!

I Moskva se oglasi, ali uzdržano. Bez velikih reči, bez obećanja da će stati uz Vučićev režim. Učini to neki Rus, telal u Beogradu. Ali...

Isto kao i te 2000. godine, kada su blokirane sve Miloševićeve pare i imovina njegovih tajkuna, tako je i američka FBI odlučila da se posveti zlodelima braće Vučić i njihove kamarile u Beogradu i na Balkanu. Računi Aleksandra i Andreja Vučića blokirani su u evropskim i američkim bankama. Veliku paru prebacili su u Belorusiju i Hong-Kong. Iz banaka kod šeika lova im nije sigurna, pa se trude da je prebace Rusima. Isto je to činila i te 2000. godine porodica Milošević. Računovođa porodice Milošević bila je gospođa Borka Vučić.

Danas Mirjana Marković i Marko Milošević tavore u Moskvi. U bedi su. Od kada je umro Slobin brat Bora, koji je u Moskvi uživao orgomno poverenje i ugled, Mirjana i njen sin su ostali bez para. Laka i opljačkana para brzo se potroši, dođe se na prosjački štap.

Kada je Vojislav Koštunica postao predsednik SR Jugoslavije 7. oktobra 2000. godine, prvi državnik koji je sleteo na Surčin, da pozdravi nove demokratske vlasti bio je, da ne poverujete - tadašnji, a i današnji predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin! Došao je u Beograd sa obe ispružene ruke za saradnju.

Tadašnji premijer Zoran Đinđić je imao svoje obaveze i prijatelje. A 30 meseci kasnije, shvatio je da je Srbija samo zemlja za pranje para Zapada, za eksperimente i druge projekte. Menjanja granica, recimo.

Deset dana uoči smaknuća, Đinđić se sreo u Banja Luci sa Valerijem Odnjicovim, ličnim prijateljem Vladimira Putina. Hteo ja da prihvati obe ruke V. Putina za saradnjom, koje je odbio 8. oktobra. Bilo je kasno.

Vojislav Koštunica, a potom i Tadić, kurvali su se, koliko su mogli. Sklopili su gasni sporazum sa Rusijom, na veliko zaprepašćenje Zapada. Tadić je oboren.

Naslednik Vučić odmah je potrčao u Vašington, po pare. One su u Moskvi, rekli su mu u Stejt departmentu. Ali se Vučić prikopčao za skute Klintonovih, a podastro se i gospođi Merkel. I po pravilu, i on je otkačen!

Braćo Rusi, pomagajte, nudi se sada Vučić, kao luda Mara. Građani Srbije su užasnuti podrškom koja mu stiže iz Moskve.

Sve liči na vrelo leto 2000. godine, kada se spremao 5. oktobar i smena vlasti.

Milošević je oboren sa 70 miliona dolara koliko je platio Vašington. Vučić će pasti kao i Milošević, po istoj matrici.

Tvrdo verujem da će prvi na Surčin, nakon pada, sleteti Vladimir Putin. Opet sa obe ruke nudeći saradnju. Hoćemo li praviti greške iz prošlosti?

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane