Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zlodela

Novi dokazi o delovanju Vučićeve ubilačke mašinerije

Umesto na slobodu, odveden u smrt

Smrt Milorada Nikolića u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, da smo pravna država, dovela bi do hapšenja više odgovornih za njegov u smrt. Ali, umesto pravne države, na delu je Vučićev "paralelni sistem" u kome nijednom građaninu nije sigurna glava na ramenima.

A. Nađ

Pokojni Milorad Nikolić je uhapšen 15. decembra prošle godine u Crvenki, u porodičnoj kući, zbog slanja tri SMS poruke prijateljima. Istog dana je uhapšen, priveden je sudiji za prethodni postupak u Osnovnom sudu u Vrbasu, koja mu je odredila pritvor.

Već 4. januara iz Beograda stiže nalaz lekara veštaka da je Nikolić duševni bolesnik, opasan po okolinu i da ga treba smestiti u zatvorsku bolnicu, na neodređeno vreme.

''...Svestan sam svega što sam radio i poruka koje sam poslao, a slao sam ih nekim licima, koja sam sve poznavao. I ko mi je porukom odgovorio da mu više takve poruke ne šaljem, ja mu dalje nisam slao. Batanić Danka poznajem i svima kojima sam slao poruke, smatrao sam ih prijateljima i sva ta lica posećuju i mene i moju porodicu. Ja živim s majkom, bratom i njegovom porodicom. Sve to što sam napisao nije moj stav, ali mi je bila namera da to sve dođe do velikih ljudi. Mene pokreće istina i pravda i da neko čuje to, ne mora ništa da preduzima. To kada sam rekao u poruci za Stefanovića da će biti ubijen sledeće godine, to su mi rekli, tu ima dosta metafore, humora, svega, jer sam smatrao ako to dođe do Stefanovića, može samo da mu koristi, da pojača obezbeđenje. Ja sam hteo da se to prekine, mislim da to nije pretnja, i molio bih da budem pušten kći...'' rekao je Nikolić pred istražnim sudijom.

Ali, Nikolić je već ušao u mašinu za mlevenje mesa.

Zamenica tužioca Jasmina Đurović, po nalogu tužioca, traži pritvor, a potom odmah Nikolića šalje na veštačenje u bolnicu. Panika nastaje kada lekar veštak Marina Panić, na saglasan predlog drugog veštaka, na raspravi održanoj 23. februara, daje nalaz da Milorad Nikolić nije opasan po sebe i okolinu i predlaže da mu se izrekne mera obaveznog lečenja na slobodi.

Nalaz veštaka obavezuje, ali zamenica tužioca Đurović traži super veštačenje, od strane Odbora za sudsko medicinsko veštačenje Medicinskog fakulteta u Novom Sadu. Veštacima iz Nov og Sada trebalo je puna četiri meseca da sastave nalaz, jer predsednica Osnovnog suda u Vrbasu Vesna Zeković Marković je odbijala da plati troškove veštačenja, a Nikolić je neovlašćeno bio pod prinudnim lečenjem.

I dana 14. juna sastaje se komisija lekara veštaka u Novom Sadu koja u nalazu konstatuje: "...Mišljenja smo da je okrivljenom u aktuelnom trenutku celishodno preinačiti ranije izrečenu meru obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi (veštaci lažu da je ta mera bila izrečena) u meru bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja na slobodi, a koja može biti sprovedena u ambulantnim uslovima..."

Ovaj nalaz potpisali su ''super veštaci'' doc. dr Vladimir Knežević, specijalista psihijatrije i asistent sci Valentina Šobot, specijalista medicinske psihologije. Nekoliko sati kasnije, Milorad Nikolić je umro u zatvorskoj bolnici!

Dakle, on je četiri meseca nezakonito držan u psihijatsrijskoj bolnici! Neko mora biti odgovoran! Sudija Jelena Kovačević i vanraspravno veće Osnovnog suda u Vrbasu kojim je predsedavala predsednica suda Vesna Zeković Marković. Za Nikolićevo zadržavanje nije postojao nijedan razlog, nakon nalaza sudskih veštaka iz Beograda, koji je potvrdio i Odbor za veštačenje iz Novog Sada.

Hoće li javni tužilac Srbije izvesti na optuženičku klupu one koji su usmrtili Nikolića držeći ga nezakonito u zatvorskoj bolnici? Da li je slučajno Nikolić umro nekoliko sati nakon što je super veštačenjem utvrđeno da je morao biti pušten na slobodu?

Tiranin Vučić je skoro ushićeno saopštio da je Nikolić umro u zatvoru od embolije pluća, mada rezultati obdukcije još nisu poznati. Ko je naredio da se ubije Nikolić, da tog dana ne bude pušten na slobodu!

Odlukom upravnika Instituta za sudsku medicinu - dr Slobodana Nikolića od 27.06.2017. godine, odbijen je zahtev porodice pokojnog Milorada Nikolića, da im se dostavi pismeni nalaz obdukcije, iako je porodica podnela zahtev za obdukciju još 15.06.2017. godine. Iz tih razloga porodica će biti prinuđena da se obrati žalbom Povereniku za informacije od javnog značaja.

Milorad Nikolić nije jedina žrtva Vučićeve ubilačke mašinerije.

Reagovanje

Sve su mu namestili

(Pismo novinara Ivone Živković povodom zločina nad njenim komšijom Z. Lalovićem, koji smo opisali u prošlim brojevima).

Hvala vam što ste se zaintesovali za slušaj mog komšije Zorana Lalovića Bobana. Odavno se pitam šta je sa njim i zašto nije odgovorio na pismo nas komšija koje smo mu poslali u zatvor nekoliko meseci nakon hapšenja. Bilo je u vezi psa.

Boban je bio divan i stidljiv čovek, šetao je svako veče malog psa Milu koju je udomio i to zajedno sa svojom majkom Danicom. Nije je tukao. On je, poznato je komšiluku, bio u svađi sa svojom familijom upravo zbog imanja, nekih lokala i sl. Sve mu je namešteno i vi ste to otkrili. Hvala vam.

Vlasnik njegovog stana je sada ta Marina Stefanović. Stan od 62 kvm je kod Arene (1300 evra/kvm) , adaptiran je i prazan. Verovatno ga sprema za prodaju.

Još jednom hvala.

Ivona Živković

podeli ovaj članak:

Natrag