Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Lazarevac

Pod zaštitom dr Neše Sline: državni sekretar, bivši šaner, sada švaler o državnom trošku

Kad je Kaća ostala bez gaća

Doskora aktuelni državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, Bojan Stević, zvani Dživdžan po zanimanju je vatrogasac, doduše sa kupljenom diplomom (nepoznate "naučne discipline"), koga je famoznoj Ani Brnabić nametnuo njegov kum dr Nebojša Stefanović, inače, Dživdžanov stari pajtos iz šanerskih dana i pokrovitelj u politici, kriminalu i lopovluku u okviru mafijaško-interesne Vučićeve SNS organizacije. Grupa građana iz Lazarevca, ogorčena ponašanjem lokalnih funkcionera, bahatim, nenamenskim trošenjem budžetskog novca, u okolnostima kad Vođa od sirotinje zahteva da bude još sirotija, napisala je još jedno pismo Magazinu Tabloid o nepočinstvima lazarevačke SNS mafije, njenih koalicionih i "poslovnih" partnera.

......

Lazarevački "kadrovi" donedavnog državnog sekretara u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Bojana Stevića Dživdžana, postižu "izuzetne rezultate". Tako, na primer, podstiču malu privredu, iznad svega automehaničarske radionice, kojima su pune ruke posla od razlupanih službenih automobila. Predsednik opštine, Bojan Sinđelić, po zanimanju je električar i za sve pita Bojana Stevića. Sinelić se lično ništa ne pita, ali, sve potpisuje, slupao je nedavno auto u kome je lično vozio svoju ljubavnicu Katarinu Kaću Marković, vrlog člana Opštinskog veća.

Da ne bi zaostao po rezultatima, službena kola je 21. juna tekuće godine demolirao i Vukašin Janjević, direktor lazarevačkog Javnog preduzeća "Toplifikacija", vozeći obasut pažnjom svoje švalerke Slađane Arsenijević, stranačkog kadra zaposlenog u istoj firmi. Možda bi i zataškali ovaj slučaj, kako je to delimično uspeo predsednik opštine, ali je šteta na bila takva, da je morala i vatrogasna služba da vadi direktora i povređenu mu milosnicu Slađanu, iz skoro uništenog službenog vozila. naravno, kako nepisani običaji nalažu, policijski izveštaj o nezgodi je "friziran" (kao da se činjenice mogu sakriti), ali, tek da se zna: ministar policije i predsednik stranačkog gradskog odbora dr Neša iz Beograda, eto, brine o ugledu svojih kadrova.

Havarija sa ljubavnicom u službenim kolima nije jedina bruka koja se u kratkom roku desila u Lazarevcu, stranačkom "gnezdu" Vučićevih neradnika i vucibatina svih boja. Naime, ova klika odlučila je da uništi još jednu instituciju u ovoj opštini. Tako je Dan opštine Lazarevac, Vidovdan, po prvi put od kada je ustanovljen kao ovdašnji gradski praznik, nije obeležen svečanom sednicom i dodelom Vidovdanskih nagrada. Eto, oni (vladajuća klika) hvale se da sve čine "po prvi put u istoriji". Potpuno isti scenario za skandal, kao sa ovogodišnjom sprdnjom u vezi nagrada na Sterijinom pozorju! Vidovdansku nagradu, koju su i inače obesmislili prošlogodišnjim dodelama direktoru EPS-a Miloradu Grčiću i, naravno, Bojanu Steviću (tu nagradu su tradicionalno dobijale ugledne institucije, ustanove, preduzeća, a nikada pojedinci, pogotovo ne političari), ove godine je bila namenjena Vukašinu Janjeviću, Stevićevoj desnoj ruci za nameštanje poslova u JP "Toplifikacija".

Navedeni noćni događaji direktora-nesuđenog laureata sa švalerkom u slupanim službenom automobilu su ih u toj nameri sprečili. Nedodeljivanjem nagrada i neodržavanjem svečane akademije nisu samo ponizili građane i druge kandidate. Radiša Sinđelić, predsednik MZ Vreoci (nije član SNS-a), obezbedio je veliku podršku za dodelu nagrade, kao i kandidate za stvaralaštvo mladih, nego su ukinuli nešto po čemu je opština itekako prepoznatljiva. Neiživljenost, neznanje, bezobzirnost i bahatost.

podeli ovaj članak:

Natrag