Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

POZIV

Branko Dragaš

Izdajnik i konvertit Aca Dramoser je vešto postavio zamku u koju su se upecali estradne srpske patriJote.Oglasio je da poziva na unutrašnji dijalog o Kosovu sve ljude od ugleda i znanja. Poziv na dijalog je politička prevara, jer je pre četri godine ucenjeni Aca Dramoser potpisao, kršeći Ustav Republike, bez održanog referenduma o tako značajnom nacionalnom pitanju, Briselski sporazum i tako otvorio veliki prostor za priznanje Kosova.

Hvalio se u svojim pomahnitalim i nesnosnim, svakodnevnim javnim nastupima na nacionalnim medijima da je nadmudrio Albance, da ih je porazio, pregazio, veličao je svoju vizionarsku izdaju i konvertitstvo, mastrurbirao je od sreće, ozaren svojim narcisoidnim ludilom, jurio je u Brisel da puzi pred šesnaestim činovnicima bankrotirane Unije, šenio je na hoklici u Istambulu pred bahatim i namazanim Ramom, sve u prisustvu sultana Erdogana, njegovog političkog idola, ljubio se u usta sa Tačijem i tražio da se srpskim parama finansira put Niš-Priština-Tirana- Skadar, jer je to albanska transverzala da se nekako dođe do Niša, što oni otvoreno i govore, ponižavao je nas Srbe da smo primitivni, lenji, pokvareni i da samo nešto zanovetamo, tražio je da nam lobotomiraju mozak i promene mentalitet i svest, priznao je granice na Kosovu kao državne, pristao je na sve što su Albanci pomislili i sada, posle svega što je štetno napravio za državu i narod, poziva nas na dijalog o njegovoj izdaji.

Koji je smisao ovog podlog poziva? Podlac i prevarant je pokvareno smislio da svoju nacionalnu izdaju danas prebaci na čitav narod i da tako dobije, kolektivnim pristajanjem na izdaju, pokriće za kršenje Ustava i pokriće za donošenje štetnih odluka za državu i naciju. Zamka je postavljena i svako ko nije provalio ovu providnu prevaru , ko se bude odazvao na dijalog, ko bude pozivao na dijalog, ko bude hvalio mudru odluku da se razgovara, svako od tih trabanata totalitarnog režima je na platnom spisku srpskog Kralja Ibija. Poznato je da on pati što nema podršku srpskih intelektualaca i da je spreman sve da učini da dobije koju pristojnu reč o njegovoj izdajničkoj politici. Poziv na razgovore o Kosmetu treba odbiti i niko politički pismen i kulturan neće da prihvati da bude prevaren, iskorišćen i da postane topovsko medijsko meso jedne propale politike, koja je dovela srpski narod do konačne propasti. Nema pregovaranja, dogovaranja i razgovaranja sa veleizdajnikom! Nema nikakve saradnje sa političkim ološem koji, prema nalogu svojih spoljnih gazda, namerno uništava državu i narod.

Sve je danas postalo jasno. Delimo se samo na dve strane. Oni koji podržavaju totalitarni režim, koji mu služe i koji su plaćeni da ga promovišu, koji predstavljaju manjinu, i one građane koji predstavljaju većinu i koji su žrtve pogrešne politike tog izdajničkog režima, koji neće nikakve kontakte sa tim režimom i koji ne pristaju na kolaboraciju. Verovao sam da će srpski intelektualci da razumeju ovu prevaru i da će, sve sa gnušanjem i prezirom, odbaciti bilo kakvu mogućnost da podrže političku podvalu o unutrašnjem dijalogu o Kosovu,ali sam, nažalost, precenio moralnu vertikalu malograđanerske, jajarske i podaničke srpske inteligencije.

Nije prošlo od poziva ni nekoliko dana kada se u bulevarskoj štampi oglasio prvi Duško Kovačević, veliki srpski dramski pisac i akademik, koji je rekao da Srbija nema dece koja će, posle ginjenja u šest ratova u poslednjih sto godina, da ponovo ginu u nekim novim ratovima. Odmah posle njega oglasio se i predsednik SANU dr Vladimir Kostić, koji izjavljuje da je dijalog o Kosovu pitanje na kome se prelama budućnost srpskog naroda i da su zbog toga svi u obavezi da iznesu svoj stav.

Posle njega, intervju je dao cenjeni istoričar, kako ga bulevarska štampa hvali, Čedomir Antić, koji klikće da je KOSOVO VEĆ IZGUBLJENO, da smo mi imali neke argumente da branimo Kosovo, ali da ih danas više nemamo, kao da nasilje, otimanje i okupacija prolaze sa vremenom, pa mi danas nemamo više nikakve argumente, jer je prošlo vreme,zaboravili smo šta se dogodilo, nemamo istorijsko pamćenje, koji veliča genijalni poziv na dijalog jer je to jako važno za razvoj demokratije, u totalitarnom i ličnom režimu šizofrenog Dramosera, gde vlada najgora cenzura, gde su fantomke oličenje demokratije i slobode, gde plagijatori postaju ministri, gnjecavi istoričar sa privilegijama, zaštitnik svih Srba u kosmosu,veliča mudru izdajničku politiku Konvertita, nekadašnjeg krvoločnog šoviniste i ratnog huškača,poziva na dijalog, koji ne očekuje nikakve smislene predloge, jer niko ništa ne zna, samo sveznajuća budaletina Aca Dramoser, koji jedini može da izda Kosovo i da ne bude sudski procesuiran, pošto je Kosovo već izgubljeno i ono nam predstavlja teške okove oko nogu, okove koje moramo što pre da odbacimo kako bismo što pre ušli u bankrotiranu EU, tamnicu evropksih naroda.

Dva akademika i jedan univerzitetski profesor, sa predmeta uvoda u istoriju, su angažovani da prođe ova nova nacionalna prevara Ace Dramosera, koji, posle potpuno neuspešnih ekonomskih reformi, gde je petogodišnja stopa rasta bila jedva -0,62%, što znači da ćemo za 200 godina da uspemo da se vratimo u 1989.godinu, lažnih reformi koje su nas dovele da smo u grupi nerazvijenih afričkih zemalja, koji nema nikakve rezultate, nego na sve strane porazi, falsifikati, plagijati, lopovluk i izborna krađa, ponovo podiže nacionalnu retoriku kako bi skrenuo pažnju građana sa njihovog teškog života bez perspektive, siromaštva, bede, nezaposlenosti i nacionalne poniženosti.

Nije problem taj nesretnik Dramoser i njegova banda prevaranata na vlasti, nego su problem ovi srpski intelektualci, koji su izdali Demokratiju i Republiku. Izdaja intelektualaca je mnogo teža nego izdaja prevrtljivog političkog ološa.

Izdaja SANU nam teže pada nego politički marketing ološa na vlasti. Nije problem, gospodo drugovi, naš grbavi i porobljeni srpski narod, koga svi pljuju i vređaju, stokom i rajom ga nazivaju, nego su problem naši srpski akademici. Sram vas bilo srpski akademici! Evo, već pet godina, da ne navodim raniju vašu sramotu, ćutite i gledate kako jedan bolesni i pomahnitali ludak, egomanijak i narcisoidni sadista, vređa, ponižava, omalovažava i maltretira srpski narod, ćutite i gledate kako rasprodaje,uništava, izdaje, obesmišljava, preti i ucenjuje,ćutite i gledate, ne smete da dignete svoj glas, ne smete da se pobunite, da bi, na njegov prvi mig, na njegov prvi poziv, postali propagandni avlijaneri koji lavežom hoće da oteraju svaku zdravu, pametnu i otvorenu misao i kritiku. Tiranin organski ne podosi kritiku i dobro plaća izdaju intelektualaca. Eno ga, jadan bio, likuje i hvali se kako ga podržavaju akademici. Ko sme njega više da kritikuje i proziva kada ga podržavaju srpski akademici?O, bedni i jadni, potkupljeni srpski akademici!

Ne pristajemo da ćutimo i da se pokorimo! Ne mogu da nas kupe politički mešetari! Otvoreno napadam srpske akademike i intelektualce što su izdali svoj napaćeni narod i stali na stranu Zla. O kakvom novom ratu vi govorite? Gde vi čujete ratne pokliče u napaćenoj i uvenuloj Srbiji? Gde se vijore ratne zastave? Gde se naša deca spremaju za nove pogibije? Pa, naša deca beže iz unesrećene i okupirane Srbije, gde vladaju politički kriminalci i profiteri tranzicije, jer ne mogu da prežive u svojoj otadžbini.

Naša deca beže od ludila totalitarnog režima u rastrojstvu. Zar to srpski akademici ne vide? Zašto zatvarate oči pred ovom istinom? Zašto ćutite? Zašto služite tom izdajničkom režimu i sami učestvujete u zločinu? Zašto lažete i paniku širite? Neko može da bude veliki dramski pisac ili odličan hirurg, ali može, istovremeno, da bude politički idiot. Zašto pričate o politici kada se ne razumete u politiku? Koliko košta uloga dvorske lude?

Da li je uloga SANU da učestvuje u ovoj političkoj prevari? Šta mora da krasi svakog akademika? Moralna vertikala! Nema akademika bez te moralne vertikale. Razlika između akademika i ostalih naučnika i doktora je u svetlosti moralne vertikale. Veliki naučnik može da bude velika hulja, ali ne može da bude akademik. Akademik je apostol zajednice. Uzvišeni duhom i delom!Zato se vraćam mojoj ideji od pre više od četvrt stoleća da SANU ima samo dvanaest akademika i da se novi akademik bira samo kada neko od besmrtnika promeni mesto bivstvovanja. Uobraženi estradni patriJota Čedomir Antić javno izjavljuje da ne očekuje neke smislene predloge u dijalogu. Niko nema nikakvu ideju. Nije tačno! Imamo ideje!

Predlagao sam daleke 1981 rešenja kakvu politiku moramo da vodimo prema Kosmetu i 1990 i 1999 i 2001.godine,ali, nažalost, niko iz vlasti nije imao sluha za moje predloge. Evo danas, odbijajući da učestvujem u dogovoru sa izdajnicima i njihovim potkupljenim intelektualcima, iznosim srpskoj javnosti šta danas mora da se uradi u državnoj politici Srbije. Takstativno ću da nabrojim, zbog ograničenosti prostora :

1. Izdajničku i kriminalnu vlast mora da zameni VLADA NACIONALNOG SPASA koja će da sprovede konkretan i operativan Program za spas Srbije, radi spasa države i nacije od dalje propasti; 2. Nova vlast će podići tužbu za veleizdaju protiv svih političara koji su učestvovali u Briselskom sporzumu, biće uhapšeni, sudski procesuirani i najstrože kažnjeni za prodaju državnih teritorija; 3. Nova vlast će poništiti Briselski sporazum i prekinuće svako dalje pregovaranje sa kosovskim Albancima u Briselu, 4. Nova vlast će prihvatiti da se svi pregovori sa kosovskim Albancima vode isključivo u Ujedinjenim nacijama, uz posredovanje velikih sila, 5. Srbija neće nikada da prizna nezavisnost Kosova i ostaviće da se pitanje Kosova rešava u narednim decenijama i vekovima, dok se ne stvore bolje istorisjke prilike za nastavak istorijskog dogovora, 6. Nova vlast će odobriti državne investicije i stvoriće povoljne ekonomske uslove za ulaganje domaćeg i stranog privatnog kapitala u proizvodnju i zapošljavanje na Severnom Kosovu i enklavama gde žive Srbi na Kosmetu, 7. Nova vlast će odobriti finansijska sredstva za zaštitu svih istorijskih i kulturnih spomenika na Kosmetu, koji pripadaju srpskoj baštini i koji su sastavni deo srpskog nacionalnog identiteta, 8. Nova vlast će stvoriti uslove za uspostavljanje poslovnih i kulturnih veza između Srbije i Albanaca koji žive na Kosmetu, braneći srpske državne i nacionalne interese, 9. Nova vlast će otvoriti Fond za Preševo i Bujanovac, gde živi albanska većina, preneće u taj Fond 200 miliona evra za finansiranje pokretanja proizvodnje i zapošljavanje i prekvalifikaciju albanskog stanovništva, 10. Nova vlast će omogućiti da se u Vranju otvori velika vojna baza Ruske Federacije, koja će imati zadatak da stvori protiv ravnotežu NATO bazi Bondstil kod Uroševca, 11. Nova vlast će raditi na primeni i zaštiti svih tačaka Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti o Kosovu i Metohiji, koje se danas uopšte ne primenjuju, ne pominju i ne sprovode.

Evo, akademici i istoričari, konkretnog državotvornog programa za Kosovo i Metohiju. Nema nikakvog rata i ginjenja naše dece. Nema nikakvog nasilja i ratnih pokliča. Imamo rešenja. Možemo li da napravimo javnu raspravu o ovim rešenjima? Možemo li da potpišemo nacionalni dogovor da se ovakva rešenja prihvate i sprovedu u dnevnoj politici? Zašto ne podržite ova rešenja? Imate li vi bolja rešenja? Koja su to rešenja? Zašto ne izađete na otvorenu javnu raspravu da svi građani Srbije mogu da gledaju? Zašto kukavica i mekušac Aca Dramosr ne sme da izađe na televizijski duel da građanima Srbije pokažemo da je njegov poziv na dogovor laž i prevara? Maske su pale!

Sada se jasno vidi ko je ko na našoj javnoj sceni. I to je jako dobro. Važno je da se obračunamo sa lažnim, podmićenim i režimskim estradim patriJotama, koji su angažovani namerno da zavode javnost, da zauzimaju deo političkog terena, da stvaraju privid da postoji neka opozicija tiraniji, da se vodi nekakav dijalog istomišljenika i koji smetaju istinskim rodoljubima u obračunu sa izdajnicima i konvertitima. Poziv na dijalog je došao u pravi čas, pred redovne beogradske izbore i vanredne parlamentarne izbore, da se vidi ko je ko na našoj javnoj sceni.

Zamke su svuda postavljene i zverke same uleću u novu prevaru režima.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane