Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Oterajmo ih

Milovan Brkić

U subotu su Dveri održale protest ispred Vučićeve ružičaste Bastilje, predvodnika Velike propagande laži.

Spečeni narkoman Željko Mitrović je seirio. Izašao je okružen gorilama, ćelavcima, sa svoje strane ograde. Preko velikih zvučnika puštao je opere, jer su Dveri protestvovale zbog prostakluka i primitivnih poruka koje šalje njegova televizija, sa nepobrojanih programa. Pred demonstrante je poslao devojke u narodnoj nošnji, rugajući se Dverima zbog zalaganja zbog nacionalnih obeležja, koje su demonstrantima delile banane, kao majmunima.

Na završetku skupa, pripit čovek, Dejan Vulićević iz Lučana, nije izdržao provokaciju, pa se zaleteo prema ogradi, koju je postavio Mitrović. Jedan ćelavac iz PINK-ovog obezbeđenja oborio ga je udarcem bokserom. Kada je ustao, on je odgurkivao sve od sebe, i obezbeđenje Dveri. Do novinarke Gordane Uzelac nije ni stigao da dođe. Dejan Vulićević je izgubio posao u livnici u Lučanima kada je Farmakom Miroslava Bogićevića otišao u stečaj. Od tada nadniči po selima, izdržavajući bolesnu majku, koja prima penziju od 12 hiljada dinara.

PINK-ovizija je danima na svim programima opisivala ovog očajnika kao fašistu, koji je nasrnuo na Gordanu Uzelac, narkomanku koja je na lečenju, a dovedena je da odigra svoju rolu, jer je besprizorna. Nikakvih batina nije bilo. Oglasio se i Vučić lično, najsurovijim napadima na Dveri i na bokserom udarenog Vulićevića. Vučićev seiz, Zlatibor Lončar, ministar zdravlja, odmah je potvrdio da je Gordana Uzelac dobila potres mozga, mada snimci pokazuju da nije ni dotaknuta. Gospodin Vulićević je završio u zatvoru.

Srećom, o svemu postoje snimci. A, da se u PINK-u vodi državna politika i sprovodi surova zajebancija sa građanima, potvrđuje i slučaj nesrećnog Zorana Marjanovića iz Borče. Njegova supruga Jelena ubijena je 2. aprila prošle godine u Borči. Dve nedelje kasnije Vučić je izjavio da je poznat ubica i da će biti uhapšen odmah iza izbora 23. aprila prošle godine.

Bilo je to još jedno predizborno obećanje. Velika propaganda laži optuživala je njenog supruga kao ubicu, pa svekrvu, te svekra, devera, onda nekog Poljaka...Vučićeva tvrdnja da je poznat ubica bila je čista laž. Uostalom, ko je on da otkriva ubice!

Vučićeva dvorska luda, Milomir Marić, najavio je 31. avgusta hapšenje gospodina Marjanovića. Njega su namerno namamili u taj rijaliti kako bi ga uhapsili i optužili za ubistvo, tvrdio je Mare.

- Ja sam to govorio i znao još pre mesec dana. Kruna tog rijalitija treba da bude hapšenje Zorana Marjanovića kao ubice njegove žene. To ubistvo je prava misterija, njega su namamili da tamo uđe kako bi ga stavili iza rešetaka - rekao je Marić 31. avgusta ove godine uživo u emisiji "Dobro jutro, Srbijo" na Hepi televiziji. On je objasnio da je Marjanović previše naivan i da je naseo na poziv koji će mu se obiti o glavu.

- On dobro treba da razmisli hoće li ući svesno u taj rijaliti i biti uhapšen ili će sedeti kod kuće i sačekati da istražni organi otkriju i uhapse onog ko je počinio taj jezivi zločin. Smatram da ako uđe u "Zadrugu", sam sebi pravi klopku - ispričao je glavni urednik Hepija.

Vlasnik Pinka i autor projekta Zadruga, Željko Mitrović, odbacuje tvrdnje Milomira Marića da je namerno namamio Marjanovića u rijaliti. On ironično poručuje da će u velelepnom gradu, koji je napravljen specijalno za ovaj rijaliti, važiti zakoni iz "Biblije" koja je napisana isključivo za ovaj šou.

- Zadruga ima svoju zastavu, grb, pravosuđe i policiju, tako da ne može Marić tamo da hapsi - odlučan je Mitrović.

I bi sudbina. Marjanović je uhapšen po nalogu Višeg javnog tužioca u Beogradu Nataše Krivokapić. Ko to hapsi po Srbiji? Vučić, Željko Mitrović?! Čak ni Marić nije mogao da spreči ovaj skandal, mada se iz njegove izjave vidi da ne veruje da je Jelenin muž njen ubica.

Vučićeva kamarila se sprda sa građanima Srbije. Mi smo za njih majmuni, fašisti,s toka, neradnici...Ustanimo i oterajmo ih. Zauvek.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane