Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Veterani

Nekadašnji borci ratova iz devedesetih pozivaju Aleksandra Vučića da se suoči sa istinom

Vođa na čelu izdaje

Beži Aleksandar Vučić već duže vremena od susreta sa ratnim veteranima, jer bi mogli da ga podsete kako ih je baš on ih slao u ratove devedesetih godina, širio versku, nacionalnu i svaku drugu mržnju preko Miloševićevih medija i podstrekivao lakoverne kako je vredno i život žrtvovati za više ciljeve a danas tvrdi sve suprotno: da je srpski narod zaostao, primitivan i opsednut nekakvim navodnim mitovima! Tom bekstvu je došao kraj a susret sa istinom mu je sve bliži.

Željko Vasiljević

Za srpske ratne veterane, ratne vojne invalide i članove porodica palih boraca, prethodne godine su bile teške, bolne i proživljene kao u horor filmovima. Fizičke posledice ratova na koje su se donekle i navikli, postale su sastavni deo njihovih života, trpe ih ali i žive sa njima. Izdaja ciljeva njihove borbe, koju im vlast u Srbiji (a ne "srpska vlast", jer to nikako nije) priređuje iz dana u dan je nešto što teško preživljavaju a njihove rane čini još bolnijim i nezarastajućim kako na telu tako još više u duši.

Poslednja rana koja im je brutalno naneta je podrška takozvane Srpske liste za formiranje parlamenta i Vlade KiM na čelu sa osvedočenim zločincem i teroristom Haradinajem. Priznaju ratni veterani u Srbiji da to i nije neko iznenađenje, jer su tako nešto najavljivali i pre izbora na Kosovu i Metohiji. Pošto su i ti izbori projektovani i namešteni kao i u većini zemalja u regionu, pa tako i u Srbiji, i nije važno kako narod glasa već kako vlast broji glasove a sve u cilju sprovođenja politike onih snaga koje žele uništavanje država, naroda i moralnih vrednosti koje su očuvale narode kroz vekove. Naime, znalo se da će koalicija okupljena oko Haradinaja vršiti vlast jer je on izbor onih snaga kojima je Velika Albanija cilj i sredstvo za ostvarivanje sopstvenih interesa. Srpski narod i njegova država su posebna meta takvih ambicija iz više razloga koji su većini ljudi poznati. Na žalost, srpskim glasovima Srpske liste je pomognut proces uništavanja Srbije i srpskog naroda. Još više boli opravdanje onih koji su podržali procese uništavanja Srbije da su to uradili radi interesa oko 80.000 Srba koji žive južno od Ibra, što svakako nije tačno već je to put predaje Kosova i Metohije koji su započeli naši vladari još 2003. godine a najduže korake na putu izdaje su zajednička rezolucija sa EU u Saveta bezbednosti i Briselski sporazum.

Da se nije dugo čekalo na antisrpsku reakciju te i takve vlade, što je i normalno jer su se "Srbi" sa srpske liste se već prodali novom gospodaru, vidi se po hapšenju regionalnih sekretara Crvenog krsta koji deluje u sistemu srpskog Crvenog krsta i koji pomaže Srbima u enklavama i u izolovanim sredinama južno od Ibra. Upravo onim Srbima koji su dali glasove srpskoj listi i zbog kojih je ta lista podržala Haradinaja. Ne mogu i ne žele srpski ratni veterani i invalidi rata da amnestiraju Aleksandra Vučića, jer je on suštinski krivac i on je lično doneo odluku o podršci Haradinaju. Sada je jasno i ko je ovom zločincu pomogao u puštanju iz zatvora u Francuskoj i ko je naterao naše državne organe da ne predaju kompletnu i odgovarajuću pravnu dokumentaciju za njegovo izručenje Srbiji. Samo naivnim građanima Srbije je ovo nejasno ali je takvih na našu sreću sve manje.

Da li je poziv za unutrašnji dijalog samo maska za prikrivanje pravog lica izdaje? Da bismo se lično uverili i razrešili ovu dilemu u ime Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije ali i drugih organizacija koje okupljaju veterane iz ratova posle 1990. godine pa tako i iz rata protiv NATO terorista u saradnji sa šiptarskim zločincima, tražili su od Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da aktivno učestvuju i iznesu svoje mišljenje o politici oko Kosova i Metohije, kao i njihovo viđenje rešenja vekovnog sukoba sa albanskim narodom koji je potpao pod vlast svojih najgorih izdanaka i koji će unuštiti i sopstveni narod radi lične vlasti i bogaćenja. Svaka sličnost sa srpskim političarima i gospodarima Srbije je slučajna.

Svesni činjenice da su sve prognoze o budućnosti Srbije loše po narod i državu (a drugačijih i nema), ratni veterani i invalidi rata su sigurni da do takvog razgovora sa njima neće doći jer je Vučiću mnogo draže da čuje one poltrone koji će mu povlađivati i podržavati ga u svakom njegovom stavu i političkoj odluci bez obzira koliko one bile pogubne. I što ga više podržavaju u najpogubnijim odlukama, nagrada koju će dobiti će biti veća! U jadnom scenariju napisanom za sirotinjsku predstavu, sendviči će biti sa šunkom a ne parizerom a sokovi će biti 0,3 litra a ne kao do sada 0,2. Vredna nagrada za podršku izdaji zemlje i naroda. Očajničko nastojanje ratnih veterana i invalida rata da se prekine sa prodajom zemlje i naroda pod izgovorom puta u svetliju budućnost preko EU (a luđi čak pominju i članstvo u NATO-u), ne odgovaraju uhu samozvanog Velikog Aleksandra koje voli da čuje samo kako je on najpametniji, najlepši, kako on sve najbolje zna i kako će na sledećim izborima da pobedi bar sa 70% podrške građana koji su oduševljeni ekonomskim stanjem, punom zaposlenošću i svetlom budućnošću. Bolesno samozaljubljen, Aleksanda Vučić ne može da pobedi svoju sujetu i samozaljubljenost i razgovara sa onima koji su branili svetu srpsku zemlju (koja je to do skoro bila i za njega, ali, izgleda, samo u rečniku političke manipupalcije masovne prevare naroda). On nije sposoban da razgovara sa onima koji su za srpske svetinje davali delove tela i zdravlje! Beži Vučić od ratnih veterana jer bi mogli da ga podsete kako ih je baš on ih slao u te ratove i po medijima ih podstrekivao i ubeđivao kako je vredno i život žrtvovati za više ciljeve a danas tvdri sve suprotno, da j srpski narod zaostao, primitivan i opsednut nekakvim navodnim mitovima!

Vučić je upoznat i sa ovom činjenicom: da je srpski narod odbranio Knin i Vukovar niko ne bi tražio nezavisnost Kosova i Metohije jer bi znali da je Srbija sposobna da ga odbrani. Veterani uglas poručuju: "...Ako ne odbranimo Kosovo i Metohiju ginućemo na granici oko Niša a u Vojvodini će biti rovovi od Sombora do Vršca!"

Besmislena je poseta Đurića i Rakića Jedinstvenoj Rusiji u Moskvi. Znaju da je cilj te posete da prikažu kako i Rusi podržavaju izdajničku akciji podrške Haradinaju. Možda će se iz te posete vratiti sa pričama da ih lično Putin podržava i da ih hvali za hrabar i mudar državnički potez.

Da ovoj vlasti rodoljublje i spremnost da se žrtvuje za svoju domovinu i svoj narod nije važna govori i o kampanji koju za mesto gradonačelnika sprovodi Goran Vesić. On je krenuo u svoju kampanju i već svaki svoj susret sa bilo kim i svaku svoju aktivnost prezentuje putem društvenih mreža. Pre par dana je primio međunarodnu delegaciju antifašista i bez ikakvog srama je razgovarao sa ljudima koji nisu znali da je on 1999. godine pobegao iz Srbije i ostavio svoj narod da strada pod bombama onih koje je tada doživljavao kao velike prijatelje. Istina je da je počasni član SUBNOR-a i da preko njih pokušava da opere svoju dezertersku biografiju i celu priču čini besmislenom i još tragičnijom. On je amnestiran od kasnijih vlasti kojima je verno služio ali celog života će ga karakterisati činjenica da je pobegao od obaveze da svoj narod brani.

Goran Vesić je paradigma i najbolji primer moralnih vrednosti političara poželjnih od strane vrhovnog gospodara da vladaju ovim narodom i ovom državom a takvima ništa nije sveto i ništa nije vredno bilo kakve lične žrtve. Jedini njihov smisao vladanja je lično bogaćenje i služenje onima kojima im omogućavaju da kradu bez straha od kazne.

A 1. Deca ratnih veterana ponovo u Rusiji

Na poziv iz Ruske Federacije deca Ratnih Veterana Srbije, Udruženja učesnika oružanih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije otputovala su danas u Rusiju. U okviru Državnog programa "Patriotsko obrazovanje građana Ruske Federacije za 2016-2020. godinu", Dekretom Vlade Ruske Federacije Br. 1493 od 30. decembra 2015. godine, održaće se Međunarodni Vojno Patriotski Kamp mladih u Slavu Svetog zakonskog kneza Dmitrija Donskog. Organizatori: Organizacioni odbor za vođenje mladih vojno-patriotskih okupljanja i igara Regionalne javne organizacije za promociju i zaštitu vojno-patriotskog obrazovanja mladih "Udruženja udruženih naroda" (NVO "E.N.O.T.").

- Predsednik Organizacionog odbora, član Saveza pisaca Rusije Šambarov V.E.

- Predsednik Odbora NVO "E.N.O.T." Telenkevich R.N.

- Zamenik šefa NVO "E.N.O.T." o radu sa mladima Komoliatkin M.Iu.

- šef medicinske podrške - kandidat medicinskih nauka Akinfiev AV

- Šef ekonomske podrške - A. Zaharov.

Ciljevi kampa:

1. Konsolidacija aktivnosti vojnih sportova i vojno-patriotskih omladinskih klubova, uspostavljanje radnih i prijateljskih veza između njih, kohezija i uzajamna pomoć.

2. Priprema adolescenata za službu u oružanim snagama, obrazovanje budućih branitelja Otadžbine;

3. Razvoj sportskih veština, sposobnosti, sposobnosti prevladavanja poteškoća;

4. Usvajanje zdravog načina života, fizičkog treninga;

5. Jačanje prijateljstva, jedinstva, uzajamne pomoći.

6. Formiranje i jačanje duhovnog jezgra vojno-patriotskog pokreta, obnavljanje neprekidne žive veze moderne omladine sa pravoslavnim tradicijama ruske vojske, istorijski koreni Očinstva i Patriotizma.

7. Mogućnost da mladi poboljšaju svoje znanje i veštine u vojnim primenjenim disciplinama.

8. Razmena iskustava između različitih vojno-patriotskih klubova, pružajući instruktivnu i metodološku pomoć za njihov dalji rad.

Učesnici: deca i mladi, vojno-patriotske, sportske, kadetske, kozačke, izviđače i patriotske organizacije iz različitih regiona Rusije i bratskih zemalja. Očekuje se ukupno 20-25 timova, 350 - 400 učesnika. U svakom timu prisustvo (i stalno prisustvo) lidera odrasle osobe je obavezno.

Vreme održavanja:

Od 15. septembra do 17. septembra 2017.

Lokacija kampa: Moskovska oblast, Pavlovski-Posadski okrug, Centar za vojno-istorijsku rekonstrukciju "Garrison-A"

Ovo je drugo učešće dece ove godine u Međunarodnom Vojno Patriotskom Kampu mladih.

Za razliku od prošlog puta kada su učestvovali samo dečaci, ovaj put ekipu čine i 4 devojčice.

Nakon završenog kampa deci je organizovan boravak 4 dana u vojno patriotskim klubovima u Moskvi, gde im je organizovan obilazak vojnih muzeja, Kremlja kao i turistički obilazak znamenitosti prestonice Ruske Federacije.

Deca će takođe biti gosti Suvorovsko-Nahimovskih kadeta, najelitnije vojne škole.

Predsednik

Željko Vukelić

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane