Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ili oni, ili mi

Milovan Brkić

Moj pokojni kolega Risto Kubura, umeo je da nesreću našeg naroda opiše jednom rečenicom - Groblja su opet ponela i ove jeseni.

Svo zlo se nadvilo nad Srbijom.

Doktor smrti Zlatibor Lončar, ministar zdravlja, vodi surovu kampanju protiv mališana. Nedeljama nas plaši epidemijom malih boginja, bolešću koju je svako od nas kao dete preležao. A obolelo je do sada samo 96. dece! On čeka, kaže, da proglasi epidemiju i kazneni vodovi će po kućama hvatati deci i privoditi na špricanje. On je kupio vakcine.

Ova ljudska protuva zgrće milione evra prodajom nekoliko stotina hiljada vakcina, od kojih će na onaj svet otići, ili doživotno ostati invalidi, nekoliko hiljada dece. Vakcinacije nisu ispravne, ali Lončarevoj pohlepi nema kraja.

On ubija i po bolnicama, za novac, one koji smetaju mafiji, policiji...

Srpske bolnice su i poligoni za eksperimente sa stranim lekovima. Farmaceutske kuće plaćaju doktoru smrti milione evra, da nesrećni građani Srbije besplatno, i bez svog znanja, zamene na eksperimentima pacove i kuniće. Lončar je korumpirao i stotine lekara, koji bestidno preko Velike propagande laži prete građanima da se vakcinišu, samo što ne proklinju. Lekari, koji još nisu pobegli u inostranstvo primoravaju se da prepisuju pacijentima neispitane lekove, da prate sudbinu pacijenata i obaveštavaju kompanije, jer Lončaru nikad dosta para.

Ministar zdravlja je iz zemunskog klana, a postao je danas jedan od suvlasnika BIA! Na njeno čelo je postavio svog pajtosa Bratislava Gašića, sa kojim je ubio sedam duša u helikopteru koji je prevozio novorođenče iz Novog Pazara. Umesto da je na doživotnom zatvoru, on davi Srbiju.

Lončar je lekar Vučićevog kartela. Njega šprica kada dobije napade ludila, a to je skoro svakodnevno, ušiva im šupak posle orgijanja u Jajincima, vodi zdravstvene kartone ministrima, koji svi šene pred njim.

Sada se polakomio na organe. Svi smo proglašeni donorima. Sada Lončar bira žrtve. Prima narudžbine, pa ako vam nestane neko od rodbine, idite pravo kod Lončara. Pomenite mu majku i pitajte ga gde je sakrio leš. Ovih dana, smenio je direktorku RFZO-a, jer je svedok njegovih pljački i kriminala. Kada informacije počnu da cure, crna zemlja će proplakati.

Nasilje na građanima, radnicima, penzionerima, poštarima, vozačima, decom, neizdrživo je.

Šizofreni Vučić nas je pretvorio u najgore roblje.

Čitalac mi piše da u Čelarevu, na plantaži Miškovićevog Delta Agrara radnici od 55 do 70 godina rade po osam sati bez odmora, bez doručka i ne smeju da piju vodu, jer ih izvesni Darko Beljanski i ostala mlađarija, tehničari, dušmanski prebiju.

Spečeni Miroslav Mišković i na nesrećnim beračima jabuka uvećava svoju imperiju.

Privatni izvršitelji plene penzije. Više od 700.000 penzionera je pod udarom. Izvršitelji na najsiromašnijim ubiraju kajmak, dvostruko im naplaćujući komunalne usluge. Oko 350 hiljada sa najnižim penzijama (ispod 13.000 dinara), ne primaju ni dinara, jer im izvršitelji naplaćuju svoje usluge. U ovom broju opisujemo smrt jednog penzionera i kako je izvršitelj postao vlasnik njegove penzije.

U svaku porodicu se uvukao strah. Od smrti, od gladi, od kidnapovanja...

Samo se Velika propaganda laži šepuri i od rane zore najavljuje velika dela Aleksandra Vučića, čije telo i duša su u raspadu. Pre nego se uključe kamere, njega napuderišu kao jeftinu kurvu, da mu prikriju lice na kome se vidi bolest u završnoj fazi.

Svi ćemo pomreti ako se ne uspravimo. Za slobodu se mora mreti. Žrtvovati. Bolje da glavu izgubi nas nekoliko stotina, a da onda oni koji prežive, mogu da žive. Inače će nas sve kao žabe tretirati smrdljivac Zlatibor Lonačar, sa svojom zločinačkom bandom.

U svetu gde je sve obmana, govoriti istinu je revolucionaran čin, davno je zapisao Orvel.

Mi se svakog dana suočavamo sa istinom, koju osećamo na svojoj koži, u porodici, na poslu. Probudimo se. Ustanimo...

Bez pomenutih ljudi, Srbija bi bila bolje društvo.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane