Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Alarmantno stanje u Policijskoj upravi Niš

Ivica ispred marice

Nikada čvršća sprega između policije, organizovanog kriminala i kontroverznih biznismena - političara.Pismo zaposlenih iz PU Niša ukazuje da je jedan, posle Andreja Vučića najveći narko diler u Srbiji, Ivica Tončev, svio gnezdo i u niškom kraju. Glavna centrala mu je u Beču, gde ima lokale i kockarnice, a u bečkoj policiji otkucava sve šta se događa u Srbiji. On postavlja i načelnike policijskih uprava, a oni štite njegove transporte belog praha.

......

Poslednjih godina je alarmantno stanje na teritorijalnoj nadležnosti Policijske Uprave Niš , a u vezi jačanja organizovanog kriminala između najviših rukovodioca Uprave, na dva nivoa. Prvi, pranje novca kontraverznih biznismena i drugi nivo najvećih narko grupa koje distribuiraju narkotike na području cele Južne Srbije. Naime, investiranje Ivice Tončeva, jednog od najkontroverznijih političara u Srbiji, rezultiralo je sumnjivom kupovinom jednog od najluksuznijih hotela u samom centru Niša i preuzimanjem funkcije predsednika Fudbalskog kluba „Radnički Niš".

Cilj kupovine fudbalskog kluba je zloupotreba službenog položaja, s obzirom da je pripadnik Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, sa trenutno zamrznutom funkcijom u MUP-u Srbije, radi pranja novca koji je stečen na ilegalan način. Inače, poznato je da se najlakše vrši pranje novca posredstvom ugostiteljskih objekata i fudbalskih klubova.

Jedan od najbližih saradnika Ivice Tončeva je i rukovodilac PU Niš, načelnik kriminalističke policije Dejan Utvić. Imajući u vidu da su u prijateljskim odnosima dugi niz godina, dolaskom navedenog kontroverznog biznismena na području Niša, Dejan Utvić sa mesta inspektora kriminalističke policije, preko noći postaje načelnik Odeljenja kriminalističke policije PU u Nišu. A sve to u cilju prikrivanja ilegalnih aktivnosti Tončeva u Fudbalskom klubu „Radnički Niš" i ugostiteljstvu.

Pored dugogodišnje prijateljske veze, Tončev je uticao na postavljenje Dejana Utvića na mesto načelnika kriminalističke policije zbog njegove sklonosti ka porocima, što omogućava lakšu manipulaciju imenovanom. Načelnik Odeljenja kriminalističke policije je dugogodišnji strastveni kockar visokog ranga koji na mesečnom nivou ulaže ozbiljne svote novca koje se mere desetinama hiljada evra. Svoje kockarske dugove pokriva jednim delom vršenjem protivzakonitih radnji za potrebe Ivice Tončeva a drugim delom finansiraju narko dileri koji distribuiraju narkotike u ugostiteljskim objektima na području grada Niša. U vezi sa tim Utvić postavlja svog najodanijeg saradnika, prethodnog šefa Grupe za narkomaniju, na mesto šefa Grupe krvnih i seksualnih delikata, inspektora Bojana Denića.

Tokom 2017. godine, po nalogu Utvića, Bojan Denić, kao prikriveni suvlasnik, otvara kafić na Niškom keju, pod imenom „K1 N1X1" čiji je zvanični vlasnik registrovani narko diler Nikolić Ivan zvani RIKA, inače jedan od članova grupe Zorana Ajkovića, jednog od najvećih narko bosova na Balkanu. Iste godine otvara se i jedina diskoteka u Nišu „TROJA", istih gore pomenutih vlasnika.

U prilog svemu prethodno navedenom ide i nedavno hapšenje gradskog većnika za SPORT, Branislava Kačara, protiv koga je podnešena krivična prijava za zloupotrebu službenog položaja. Kačar, kao gradski većnik za sport je bio njihova politička podrška na lokalnom nivou i prikrivao je nedozvoljene aktivnosti imenovanih, pribavljajući i za sebe značajnu materijalnu korist. Da bi sačuvao svoje mesto načelnika kriminalističke policije Dejan Utvić je nadležnim službama bezbednosti pružio saznanja o nedozvoljenim aktivnostima Kačara, što je rezultiralo i njegovim hapšenjem. Stabilnost na političkoj i bezbednosnoj sceni Republike Srbije Ivici Tončevu omogućava i državni Sekretar Dijana Hrkalović, koja je inače u prethodnom periodu povezivana sa predstavnicima najvećih kriminalnih grupa u Srbiji. Dijana je inače lično, a na insistiranje Ivice Tončeva, svojim uticajem postavila na mesto načelnika Dejana Utvića.

Utvić je sa svojim najbližim saradnicima, bivšim zamenikom načelnika PU Niš, Bogdanović Zoranom, a sadašnjim načelnikom PU Pirot, i Bojanom Denićem organizovao podmetanje paljenja više službenih automobila na području Niša, angažovanjem njima bliskih lica, iz kriminogene sredine.

Povod paljenja automobila je diskreditovanje tadašnjih određenih rukovodioca PU Niš, sa krajnjim ciljem postavljanja Utvića na mesto načelnika PU Niš! U prilog navedenom ide otkrivanje paljevina u neobično kratkom roku legendiranim postavljanjem novog načelnika PU Niš, Utvića, koji za nekoliko meseci stiče uslov za odlazak u penziju.

Sprega organizovanog kriminala i najviših pripadnika MUP-a samo može dovesti do usporavanja ili potpune obustave ulaska u evropske integracije i pristupanju EU, a gde oni mogu videti Republiku Srbiju kao jednu kriminalizovanu državu sa anarhičnim sistemom funkcionisanja.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane