Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Pančevo - Opovo: kriminalne aktivnosti članova SNS u Južnom Banatu

Tasić u Četnikovom ribnjaku

Bivši načelnik Južnobanatskog okruga, bivši policajac i aktivni kriminalac, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Opovu, Zoran Tasić koji za sebe tvrdi da je doktor nauka, više liči na filmskog negativca koji se pojavljuje samo u lošim ulogama, nego na čoveka koji je navodno branio zakon i zastupao državne interese. Njegov prisni prijatelj je uzgajivač marihuane, a on lično je bio više puta privođen zbog kriminanih radnji.

Arpad Nađ

Predsednik opštinskog odbora SNS u Opovu i predsednik opštine Opovo Zoran Tasić, bivši je policajac koji je izbačen 2003. iz policije zbog krivičnog dela prevare, a danas je najbogatiji stanovnik jedne od najsiromašnijih opština u Vojvodini, opštine Opovo, živi u velelepnoj vili u Opovu, u ulici Borisa Kidriča 59., na imanju gde se pored vile nalaze i objekti i hale njegovog privatnog preduzeća. Za sebe tvrdi da je doktor nauka, oslovljava se i predstavlja titulom dr ispred imena.

Pre preuzimanja opštine Opovo bio je načelnik Južnobanatskog okruga, a pre toga načelnik u opštinskoj upravi Opovo. Prvi put je uhapšen 2003. godine zajedno sa suprugom (tada bila u drugom stanju) jer je prevario nekoliko stotina Pančevaca piramidalnom šemom. Svi oštećeni su prijavili da im je bračni par Tasić uzeo od 2.500, pa do desetak hiljada evra (Detaljnije u tekstu "Ko su lokalni moćnici u Srbiji", Nedeljnik, 11.09.2017.)

Kako navodi Vaseljenska TV od 23.11. 2013. godine "posle bavljenja bankarstvom Tasić odlazi u politiku, ali se i tu isključivo bavi prevarama. Grupa poljoprivrednika iz Opova u oktobru 2011. Godine podnela je krivične prijave protiv čelnika te opštine, između ostalih i protiv načelnika opštine za budžet - Zorana Tasića. Prema navodima prijave, članovi ove organizovane kriminalne grupe stekli su u evrima višemilionsku protivpravnu korist tako što su u davanju pod zakup opštinskog zemljišta više godina favorizovali svoje Ijude, od kojih se većina i ne bavi poljoprivredom (jedan čak i invalid u kolicima)".

2015. godine Zoran Tasić, tada načelnik Južnobanatskog okruga, priveden je od strane policije beogradske opštine Palilula pošto je u svojstvu lovokradice odstranio divlju svinju iako je lov strogo bio zabranjen tada. On je i predsednik lokalnog udruženja lovaca u Opovu. Tada ga je lovočuvar uhvatio na delu pri čemu je pozvao MUP koji je nakon dolaska priveo Tasića u policijsku stanicu u Borči gde je proveo noć, a oružje mu je oduzeto.

Krajem oktobra 2016. godine, izvršeni su radovi na uređenju puta Sefkerin (Opština Opovo) - Zrenjaninski put. Ovaj lokalni putni pravac dužine oko šest kilometara i nalazi se na teritoriji beogradske opštine Palilula. Nakon nekog vremena, pošto put niko ne održava (Palilula nema interes za ovaj put) uz bankine puta izrasla je gusta vegetacija koja je otežavala saobraćaj.

Tada je na inicijativu predsednika opštine Opovo Zorana Tasića izvršeno uređenje ovog putnog pravca uz sređivanje kompletnog putnog pojasa u celoj dužini od Sefkerina (mosta na Tamišu) do ukrštanja sa putem Beograd-Zrenjanin.

Naravno, sve bez ikakvog javnog poziva za izvođenje radova, tendera ili javnih nabavki, i to na teritoriji druge opštine, beogradske Palilule. Od strane nalogodavca predsednika Opova Tasića za izvođača radova odabrano Javno preduzeće Mladost iz Opova čija je osnovna - delatnost proizvodnja i distribucija pijaće vode za Opštinu Opovo!

JP Mladost je za one radove koji nisu u njenoj nadležnosti, a to je košenje trave pored puteva, angažovalo podizvođača radova koji je ceo posao i obavio. Za podizvođača radova JP Mladost je angažovalo Društvo za izvoženje radova u građevinarstvu Tim united doo iz Opova, matični broj 20288051, koje zastupa Direktor Ivana Tasić, inače supruga Zorana Tasića koja je zaposlena u Apotekarskoj ustanovi Pančevo i takođe je kao član Upravnog odbora ove ustanove ispitivana u policiji zbog zloupotreba i mahinacija koje su dovele do propasti ove javne ustanove.

Preduzeće Tim united bračnog para Tasić se dugi niz godina bavi održavanjem puteva, tj. košenjem trave pored bankina širom Vojvodine. Na osnovu javnih podataka APR, jedini član i vlasnik Tim united sa 100% udela je Zoran Tasić, predsednik Opštine Opovo, po čijem nalogu je ovaj posao i realizovan i plaćen iz budžeta Opštine Opovo. Na osnovu ugovora o prenosu upravljačkih prava osnivač društva, Zoran Tasić, je sva upravljačka prava u celosti preneo na suprugu Ivanu, direktora Društva. Posao je plaćen iz budžeta Opštine Opovo čime je budžet opštine oštećen u višemilionskom iznosu. Slučaj je zataškan iako postoje jasni dokazi o prenosu sredstava.

Uzgajivač i proizvođač genetski modifikovane marihuane Skanka i lokalni diler, član SNS i prijatelj predsednika Tasića dobitnik je sredstava AP Vojvodine za podizanje ribnjaka.U pitanju je bivši reprezentativac Jugoslavije u karateu, Marjan Četnik (preziva se četnik), koji je 2014. godine uhapšen kao deo organizovane kriminalne grupe koja je na teritoriji opština Stara Pazova i Kovačica u nekoliko laboratorija uzgajala genetsku marihuanu.

Vest RTV Pančevo od 29. Aprila 2014.g. u celosti: "...U zajedničkoj akciji Tužilaštva i Policije danas je uhapšena desetočlana grupa koja se sumnjiči za organizovanu proizvodnju i prodaju genetski modifikovane marihuane i droge „skank". Privedeni, koji su iz Beograda, Pančeva, Idvora i Opova, sumnjiče se da su u iznajmljenim kučama u selima, u opštinama Kovačica i Stara Pazova, gajili ovaj narkotik, a zatim u organizovanom lancu prodavali na tržištu. Pored stabljika marihuane i gotovih proizvoda, od ove grupe zaplenjeni su i automobili, novac i oružje.

U saradnji Tužilaštva za organizovani kriminal, jedinica Uprave kriminalističke policije, SAJ-a i policijskih uprava iz Sremske Mitrovice i Pančeva privedena je grupa od 10 lica, koji se sumnjiče da je organizovano proizvodila i prodavala marihuanu.

Braća B.V. (1978.) i B.V. (1963.) iz Beograda se sumnjiče se da su bili organizatori ovog posla. Pored njih, privedeni su i P. M. (1967.) i B.C. (1976.), takođe iz Beograda, zatim S.Đ. (1952.) i I.G. (1977.) iz Novog Sada, M.Č. (1978.) iz Opova, S.B. (1957.) iz Idvora i V.J. (1988.) i B.P. (1981.) iz Kačareva, odnosno Pančeva.

U pretresu objekata u selu Vojka kod Stare Pazove i u Idvoru u Opštini Kovačica zaplenjeno je i 2.154 stabljike marihuane i 700 grama ove droge. Stabljike su pronađene u šest prostorija opremljenih reflektorima, ventilacionim sistemima i sistemima za navodnjavanje..."

Prema saopštenju MUP-a, ova organizovana kriminalna grupa bila je hijerarhijski organizovana. Pojedini članovi su bili zaduženi za pronalaženje kuća po selima, drugi su ih iznajmljivali, a treći opremali prostorije za uzgajanje marihuane. Deo grupe se starao o uzgoju, berbi, pakovanju i pripremi za prodaju.

Pored narkotika, policija je u ovoj akciji zaplenila i više luksuznih automobila, novca, oružja i municije.

Tasić je tada načelnik Južnobanatskog okruga i predsednik OO SNS u Opovu, veliki prijatelj sa Četnikom, kome je tada zaposlio suprugu u Opštinskoj upravi Opovo. Marjan Četnik je osnivač, suvlasnik i direktor preduzeća Biznis infinity iz Opova, MB 20408600. Zoran Tasić je iskoristio svoje veze u SNS i funkciju načelnika Južnobanatskog okruga da Marjan Četnik dobije podsticajna sredstva za izgradnju ribnjaka. Tada je njegovom preduzeću odobreno više od četiri miliona dinara!

A 1. Užice: ko su "zaslužni članovi" SNS koje obezbeđuje Peta uprava MUP - a

Posle održanog sastanka našeg Gradskog odbora SNS u Užicu, 12. juna 2018. godine na kome su prisustvovali uvaženi Darko Glišić i Krsto Janjušević, postavili smo pitanje kako gospodin Radivoje Papić dobija novac iz budžeta grada Užica za ono što ne radi. On je odgovorio da to nije tačno, a mi smo mu pokazali Ugovor koji je sklopio sa Gradom Užicem i načelnikom famozne Pete uprave. Zato vam u prilogu ovog pisma dostavljamo kopiju Ugovora potpisanog između grada Užica i Radivoja Papića. Postavljamo još jedno logično pitanje: da li iko zna sa koliko „zaslužnih" članova SNS-a, je sklopljeno ovakvih i sličnih ugovora. Cenjeni, nadamo se da ćete se odvažiti da objavite kopiju ovog Ugovora, a radi istine o tome šta radi aktuelna Užička vlast.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane