Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Imaginarijum aplastičnog anemičara

Glavni režimski promoter medijskog primitivizma, prostakluka, najgore vulgarnosti, prostitucije, narkomanije i podvođenja, vlasnik televizije Pink i svih njenih "franšiza", Željko Mitrović, ovoga leta je nadmašio i sebe i svoje kriminalne pomagače iz vrha srpske vlasti.

Na njegovim kanali(zacija)ma sa nacionalnom frekvencijom, razapetim nad Srbijom sa ciljem da se uđe u svačiji mozak i preobrati svačija zdrava pamet, upravo je počela druga sezona rijaliti programa "Zadruga", iza čije zločinačke koncepcije stoje znatno veći mangupi nego što je ovaj primitivni ološ bez pedigrea.

Nedeljama pre toga, Mitrović je na svojim kanali(zacija)ma, najavljivao spektakularnu izgradnju veštačkog grada pod imenom "Imaginarijum", pa je svakodnevno, po pedeset puta, "sa gradilišta" poznatijeg kao "Zadruga 2", izveštavano: "...Sinoć je u 22:25 h, uspešno podignuta završna, četvrta kupola na 40 metara visine, na centralnoj palati i jednoj od najlepših građevina u ovom delu Evrope, izgrađenoj u stilu neoklasicizma..."

Da nije reč o najskupljoj sprdnji u ovom delu Evrope, plaćenoj novcem otetim od narodne muke, neko bi pomislio da je u pitanju izveštaj Aleksandra Vučića sa izgradnje "Beograda na vodi". Ali, Vučić nije Mitroviću "ni do kolena", kad je u pitanju moć prevare, pretvaranje nestvarnog u stvarno, laž u istinu, vino u vodu! Zato ga samozvani Vođa obožava! Zato su na televiziji Pink zaposleni svi najljući režimski psi, sve gladne hijene, svi kurvini sinovi i sve gologuze "izveštačice sa lica mesta".

Pink i Željko Mitrović su državni, režimski projekat, kako u vreme zlih devedesetih tako i danas. Samo se Vođa promenio, ali je zadatak isti: poniziti Srbe, baciti ih u blato "Zadruge", u parenje "Parova", slomiti im duh, pretvoriti ih u beskorisne mizerije, u bedne nadničare i najjeftinije kurve (evo, i strane turističke agencije više ne kriju nego ističu da Srbija ima ono što drugi nemaju - dobru hranu, ludi provod i jeftine žene).

U sred Mitrovićevog "Imaginarijuma", plove flote čamaca, gondola, brodova, jahti i ostalih plovila, koje ovaj opaki režmski klovn "isprobava", uredno naduvan i našmrkan. Sedne ova režimska narkomančina i u vredne, stare automobile, oldtajmere, provoza se da ga sirotinja raja vidi kako je "namenski" potrošio pare. Stiglo mu je o trošku naroda i šest šlepera umetničkih dela, vrednih reprodukcija, i navodno "originalnih umetničkih ostvarenja" iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope i sveta, kao i odela na mlazni pogon koje će koristiti "leteći" čovek nazvan "Veliki šef" i njegovi pomoćnici. Nije teško zamisliti kako bi se Vučić rado provozao ovim "letećim odelom". Mitrović je "Velikog šefa" i zamislio kako oblazi podanike, kao što Vučić obilazi "Potemkinova" gradilišta i sluđene građane.

Kaže Mitrović ovih dana da mu je kao "inspiracija" za ovaj posao poslužio život čuvene srednjovekovne porodice Mediči iz Firence, koji su bili čuveni bankari, otimači i zločinci. To su sve nedosanjani snovi Mitrovića i Vučića. Sve mogu da budu, ali ne mogu da budu Medičijevi.

U blato koje u koje je zločinačka medijska imperija Željka Mitrovića gurnula Srbiju, upašće na kraju Vučić. Ali, to neće biti rijaliti šou. To će biti stvarnost. Ružna, najružnija. Mitrović bi opet mogao da se izvuče.

Podsetimo, u decembru 2010. godine njemu je pozlilo i ustanovljeno je da boluje od retkog oblika anemije, tzv. aplastične anemije. Dva meseca se lečio u nemačkoj onkološkoj bolnici „Maltezer Sent Frencikus", a o njegovom zdravlju se brinula doktorka Nadežda Basara, rođaka njegove prve žene, pevačice poznate po nadmiku Hani. Ta Mitrovićeva "aplastična anemija", ne leči se ničim. Ali, na sudu može da koristi kao alibi za pljačke, multimilionska dugovanja i sve drugo sa čim bi trebalo da se suoči ako pravde i slobode u ovj zemlji bude.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane