Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Dani žalosti

Milovan Brkić

Jesen je tužna u mome kraju, a niti opada žuto lišće, niti huče potoci i reke, nema ni poplava. Sija sunce, ali sve je sumorno. Sumorna su lica građana, niko se ne smeje, svi su brižni, kao da se život gasi u Srbiji. Samo je Velika propaganda laži (VPL) vesela, da veselija ne može biti. Nju ne dotiče ni smrt ni tuga, ima je samo kada nam šizofreni Vučić najavljuje propast, ako ga ne sledimo.

Na autoputu Niš Beograda u dva odvojena sudara poginulo je u utorak 9. oktobra 12 ljudi, a teže je povređeno još 40. Za ovu tragediju mediji iz VPL su okrivili maglu! Niko drugi nije kriv! A, sa zamagljenim pogledom, ni predsednik, a ni Vlada Srbije, nisu proglasili Dan žalosti! U Srbiji je svaki dan - Dan žalosti - za onima koji se ubijaju, ili druge ubijaju, teško je milionima građana da prežive dan, a znaju da ni noć ne donosi ništa bolje.

Kako proglasiti žalost, pa da se prekinu projekti zaluđivanja građana - Pinkova Zadruga ili parenje u Parovima Happy televizije. Kada je reč o smrt, kao što su majske poplave u Obrenovcu, to ne dotiče Vučića.

Njegova propaganda ide dalje.

Tako je on nahuškao svog psa napadača da krene na Dragana Đilasa. I na N1 televiziju. A, Vučko zna da ujeda. Isto je to radio dok je bio urednik dnevnog lista Press, čiji vlasnici su bili Đilas i Miroslav Mišković. Bio je plaćen kao najbolji komentator najuticajnijih medija u svetu. Sada je promenio gospodara. A, g. Đilas ni da pusti glasa od sebe. Vučić je njegov stari partner. Sada, kada je Vučiću na vidiku crni petak, Đilas ne istrčava. Moraće da vraća dugove. Pas napadač Vučko mu diže rejting. Građanima će, na kraju biti svejedno da li nas jebe Vučić ili Đilas, ili kako je rekao Krleža, svejedno mu je da li će ga ubiti Đido (Milovan) ili Dido (Kvaternik).

Na TV N1 se uglavnom pojavljuju Vučićevi odbrambeni psi, ponekad neko kaže i neku protiv njega, ali...

Tako je novinar Slobodan Stupar 28. oktobra na sva usta napao SPC, jer podržava Rusku crkvu na čijem je čelu maršal KGB (koji ne postoji) i da su sve pogranične crkve priznale raskolničku PC Ukrajine, što apsolutno nije tačno, jer je nijedna pravoslavna crkva nije priznala. Od kada je Vučko ošinuo po vlasniku N1, ova televizija je udarila po Srbiji. Ne po Vučiću, nego po Srbiji. Ništa ne košta, a Vučiću to godi. Na prste mogu nabrojati novinare koje su strogi profesionalci (Minja Miletić, Marija Antić, Emina Kovačević ...). Ali, Vučić mora da ima neprijatelje, koji mu to nisu.

Predsednik Srbije izjavio je 24. oktobra da su srpske javne finansije uređene i istakao da će svi penzioneri imati veće penzije nego ranije!

"Kada sam bio u Rusiji, tokom ručka Putin me pitao - samo mi reci, kako si uspeo", kazao je Vučić za TV Pink, navodeći da je penzijska reforma veliki ispit za Rusiju. Baš je predsednik Putin našao pravog savetodavca. Nije mu stalo do mišljenja ruskih građana, Crkve, Ruske akademije nauka, ali voli to da čuje od Vučića, koji je doneo punu torbu darova.

VPL nas obaveštava da Kina radi za nas u Savetu Bezbednosti. Ali, ne uspeva. Šef američke diplomatije je 27. oktobra govorio o "kapacitetu Kine da koristi novac širom sveta".

"Kada se Kina pojavi i ponudi mito u zamenu za infrastrukturne projekte, to ima negativan uticaj po narod u toj zemlji", rekao je Pompeo, misleći i na Srbiju, dodavši da će se SAD "u svakoj prilici" boriti protiv takvog sistema.

Uz sve jače trgovinske tenzije s Pekingom, SAD sve snažnije upozoravaju zemlje u razvoju na kinesku ekonomsku ofanzivu.

Prema Pompeu, sklonost Kine da koristi novac za dobijanje uticaja u svetu je pojačana u poslednje dve ili tri godine.

Saudijski princ koji je naručio ubistvo novinara Kašogija, kada mu je poručeno iz Bele kuće da je gotov, obreo se kod Putina. Da ga pita kako je uspeo da zataška ubistva Ane Politikovskaje, Borisa Njemcova... "Samo mi reci...'', vapio je princ.

Bugarski predsednik Borisov nije stavljen na crne liste zbog ubistva novinarke N1 Violete Marjanove.

Predsednik Tramp je najavio privođenje pravdi i balkanskih diktatora. Ove nedelje su izbori za Senat, pa je za očekivati da to obećanje i ispuni, što je do sada i činio. Zato je i Vučić malo više nervozan.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane