Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Hrvatska: građani se pitaju za koga su stvarali neovisnu državu

Sabiranje u Saboru

Što vrijeme odmiče, sve češće na površinu izlaze dokumenti koji pokazuju kako je za vrijeme rata postojala tijesna režimska suradnja na svim razinama između Srbije i Hrvatske. I na ovim smo stranicama iznijeli niz tvrdnji o toj problematici. Najzornije ovu tezu potkrijepljuje slučaj Agrokor. Taj gigant se raširio gotovo po cijeloj bivšoj državi. Drmao je i gradio, kako hrvatsku tako i srpsku političku scenu. A, povratak Ivice Todorića u Zagreb, da mu sudi njegova hrvatska državna mafija, pravi je cinizam velikih igrača koji se naslađuju i grohoto se smiju prizorima u balkanskoj krčmi.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Englezima svaka čast. Shvatili su sve i još sudjeluju u lovu na državne bande u Zagrebu, Beogradu ali i u BiH. Shvatili su također kako se ovdje radi i o grupici ljudi kojima je i terorizam sredstvo održavanja na vlasti. Britanci shvaćaju također kako režimske bande iz Zagreba i Beograda nikada nisu ratovale jedni protiv drugih. Nikada. Štoviše, surađivali su dok je Miloševićeva horda klala po Vukovaru nakon pada i predaje hrvatskih vojnika u ruke krvnika Veselina Šljivančanina. No, da li je Šljivančanin bio jedini koji je pripremao odmazdu svih koji tada u Vukovaru nisu disali četnički? Ne nije. Da li je Veselin Šljivančanin klao u ime Republike Srbije? Ne, nije, iako je tada tu zemlju vodio Slobodan Milošević. Šljivančanin je primarno ubijao nepoćudne i zarobljene u ime zločinačkih organizacija iz Zagreba i Beograda koje su zasjele na čelo tih država. Dok je Šljivančanin klao i ubijao u Vukovaru, tadašnji je predsjdnik RH poslije podne odigrao partiju tenisa. Rekreirao se onako predsjednički. Krvniku Veselinu Šljivančaninu nije dovoljno što mu je porod obilježen klanjem već ovih dana opetovano tvrdi kako nije dovoljno klao jer ima i svjedoka njegovog krvavog pira, koje nije stigao zaklati sa svojom Yugo-četnickom hordom. E nije Veselinu bilo dovoljno klanja već i udbo-kosovsko-oznaškoj bagri također. Njima nikada dosta krvi nije. Nikada im dovoljno. Njegov ortak iz iste bande nalazi se i u Zagrebu. Točnije u saborskim klupoama. Taj se ugledni saborski zastupnik zove Nenad Stazić. On poput Veselina također urliče kako niti njemu nije dosta hrvatske krvi. On također nije zadovoljan učinkom Titovog KNOJ-a i OZNE i Titovih partizana na Bleiburgu. Tamo je bilo mnogo vise zarobljenih vojnika i Hrvata civila nego u Vukovaru. Poput Veselina Šljivančanina, Nenad Stazić javno žaluje: "Izgleda da u svibnju 1945. posao nije obavljen temeljito?"

Istim jezicima govore i djeluju krvoloci, pripadnici iste bande koja danas vlada Srbijom i Hrvatskom. Za koga smo stvarali neovisnu državu? Stari OZNA-š Josip Manolić govori kako je UDBA stvorila državu. Dokumenti pokazuju kako su UDB-e Srbije i Hrvatske bile slizane za vrijeme rata. Vidljivo je kako je postojala suradnja i trgovina-šverc između predstavnika HR vojske i četnika. Međutim, da postoji sustavna suradnja između dviju strana koje ratuju?

To se do danas pomno krilo od javnosti. Da, zvuči nevjerojatno. Međutim, odavno je ta činjenica poznata javnosti ali ne i najširoj javnosti. Što to znači? To znači da Republika Hrvatska nije slobodna zemlja demokracije. Ishod rata pokazuje kako je i pokušaj Miloševićeve politike bio totalni promašaj ali je zato UDB-a između dviju država uspjela opstati na vlasti i potpuno zavladati prostorima Hrvatske i Srbije i Bosne i Hercegovine. Danas su takve činjenice prisutne na svim razinama. Zločinacki hrvatsko-srpski režim danas ne može spriječiti nikoga tko želi činjenice podastrijeti pred javnost. U Hrvatskoj je odavno počeo svojevrsni rat protiv državne mafije okupatora svih hrvatskih institucija. Da, rat bez klasicnog naoruzanja se vodi..I u hrvatskom saburu..Ovdje se takodjer ratuje protiv paradržave. U tom specijalnom ratu za HR neovisnost mnogi ratni generali veterani Domovinskog rata postaju dezerteri a obicni ratnici također veterani Domovinskog rata u ovom specijalnom ratu postaju generali. I to je dokaz kako ljudi, režimski ljudi, imaju različite savjesti i različito poimanje sadašnjeg stanja u RH. Primjer sabornika Steve Culeja ovih dana izaziva posebnu pažnju na svim razinama. Taj parlamentarac formalno pripada zločinačkoj bandi koju kontrolira paradržavni premijer Andrej Plenkovic. Dakle, Stevo Culej iz državno-lopovskog HDZ-ovog brloga vadi dokument, pokazuje ga javnosti. Dokument dokazuje kako je najmanje jedan vukovarski koljač u ime Velike Miloševićeve Srbije klao i bio pripadnik koljačkog odreda Veselina Šljivnčanina.

I zamislite, Hrvatske institucije su mu priznale i radni staž za vrijeme klanja vukovarskih civila, ranjenika i zarobljenika. Nije se poštivala niti ona famozna Ženevska konvencija koja štiti civile i zarobljenike! Ponavljam: hrvatski sustav je priznao radni staž osobe koja je nakon pada ili "oslobodjenja" Vukovara klala ljude. Možda Stevo Culej, sadašnji saborski zastupnik, nije svjestan kako je ovim činom stavio pred javnost R. Hrvatske dokaze udruženog zločinačkog pothvata. Ne vjerujem u to. Vjerujem kako je Stevo Culej zbog vlastite savjesti Hrvatskoj i Hrvatima ali Srbiji i Srbima dokazao kako smo okupirani od strane paradržave, te kako paradržava sustavno štiti svoje "državljane". Također je pokazao slizanost paradržave Hrvatske sa bandom koja je na čelu i Republike Srbije. Kako te dvije bande svekoliko surađuju svo vrijeme. Za rata i poslije rata. Poglavito sarađuju danas. Prošli smo puta upozorili na "ljubav" između Milana Bandića i Arkanovog ortaka Palme. Danas nas odvažnost i nevjerojatna hrabrost Steve Culeja opominje kako dvije bande surađuju i na lokalnom nivou pod pokoviteljstvo Republike Hrvatske. Postaje jasnije zašto Srbija još nije pružila dokaze o sudbini oko 1.600 hrvatskih građana nestalh nakon pada - "oslobođenja" Vukovara. Da, treba se zapitati također, da li je Vukovar pao ili je cro-srpska državna mafija oslobodila Vukovar tvrdoglavih Hrvata koji se grad branili do granica i preko granice razuma. Pitamo zato jer je nakon pada Vukovara, zapovijednik obrane grada životinjski pretučen od strane hrvatske drzavne mafije - UDB-e. Zašto? To ćemo saznati kada paradržavu potučemo do nogu. Onda će se otvarati raznorazni arhivi u kojima se pomno čuvaju počinjena zvjerstva koja su obje mafije činile svojim oponentima kao sto su to učinili Mili Dedakoviću Jastrebu. Kao što su to učinili i srbijanskom premijeru dr. Zoranu Đinđiću koji ih je prozreo i sa svoje pozicije prijetio uništenju kako hrvatske tako i srbijanske državne zločinačke organizacije-paradržave.

Zasto je službena Njemačka financirala ovu akciju? To ćemo također saznati ako se otkrićem Steve Culeja zamršeno klupko počne odmotavati. Tada će se saznati također, kako je moguće da je EU u svoje punopravno članstvo primila terorističku organizaciju koja stoji na čelu Republike Hrvatske...Zašto se Hrvatska i EU trude da Srbiju objeručke također prihvatiti kao punopravnu članicu EU-a. Vjerojatno će se doznati i pravi razlozi zašto je Velika Britanija napustila EU i saznat će se motivi polovice članica EU koje upravo namjeravaju otići iz ove terorističke organizacije. Međutim, mi očekujemo i od jednog drugog tzv. insider-a da progovori o sustavnom i neraskidivom bratstvu i jedinstvu pripadnika ovih mafija. Da, riječ je o Ivici Todoriću. Pozvali smo njegov advokatski dvojac na stranice ovog magazina. Očito je kako tandemu Sloković-Prodanović nedostaje i kulture i elementarne hrabrosti barem odgovoriti na poziv za intervju. Ostali su sami sebi dovoljni svjesni kako razgovorom za nas list mogu ostati bez ogromnog honorara u namještenom sudskom postupku koji HR državna mafija pakira Ivici Todoriću. Advokatski lešinarski dvojac Sloković-Prodanović nikako ne žele štiteći svojega klijenta ugroziti obimnost svojega plijena. Tišina je toliko moćna da se nigdje ne čuju činjenice kako smo okupirani paradržavom. Ne mogu je ispuniti niti razna saborska razglabanja oko Palestinaca i genocidnih Izraelaca. O svemu će naši saborski zastupnik trabunjati. I koliko je oteto zemlje Palestini i koliko je pobijeno Palestinaca u ratu sa slobodu. Sve je njemu logično i jasno tko je tko u ovom sukobu. Međutim, ne pita se taj mladi nadobudni obećavajući režimac, zašto već desetljećima traje sukob između Palestine i genocidnog Izraela. On se kao pijan plota uhvatio naručenog referata protiv Izraela. Odrađuje posao za naručitelja pamfleta-poslodavca. On proziva iskljucivo Izrael. Ne pita se, kome zapravo odgovara ovakvo stanje tamo na Bliskom istoku. Kome odgovara stogodišnji tamošnji rat-sukob.Izraelskom a poglavito Palestinskom narodu ne odgovara. Niti Srpskom kao niti Hrvatskom narodu nije rat bio opcija. Bila je to opcija zloćudnog režima Slobodana Miloševića. Mi smo to uz velike žrtve, poglavito vukovarske žrtve riješili u roku četiri godine. Dakle, ne nakon četrdeset godina ratovanja. Na žalost, ratom za neovisnost RH. Međutim, vodstva dviju zemalja i dalje rade biznis kao što su to člinila svo vrijeme rata Slično je i sa vodstvima Palestine i Izraela. Samo je njima u interesu održavati stanje sukoba. Potrošna "roba" su mahom Palestinci i pokoji izraelski vojnik i civil. Potrošna "roba" u cijelom domovinskom ratu bio je hrvatski narod kao i srpski narod. Da bili smo potrošna roba bolesnog režima. Takodjer i gradjani RH od kojih su mnogi Srbi. Vodstva dviju drzava su za to vrijeme maksimalno "poslovala"

Stevo Culej odvažno ide i korak dalje u otkrivanju "suradnje" između dviju država. Pokazuje dokument koji koljaču priznaje radni staž, zdravstveno osiguranje. Da li će eskadron specijalaca pratiti lopova i kriminalca Andreja Plenkovića do Banskih dvora, nakon otkrića Steve Culeja? Hoće li Plenkovićevi prethodnici završiti pred institucijama jer se također radi o pripadnicima paradržave? Hoće li netko iz Beograda optužiti Hrvatsku državu jer je vukovarskom koljaču klanje priznato kao radni staž?! Osim Steve Culeja niti u našem saboru ne očekuje se ikakva reakcija HR parlamentaraca. Poglavito glasnog generala veterana Željka Glasnovića. Taj lik bi sve po spisku lustrirao. Udbaše, partizane, jugonostalgičare...samo ne bi ratnog kolegu, generala Ivana Čermaka zvanog "Vodoinstalater" koji je danas jedan od najvećih "biznismena" poslije Ivice Todorića. Možda će dobro informisani i glasni "desničar" podrobnije progovoriti o temi unaprijed dogovorenih bitki i rezultata bitki vrijeme rata. O prečestim padovima i oslobađanjima Bosanske Posavine? Možda, ali sam uvjeren da od danas pred svoje ponosne vojake može doći samo spuštene glave. U ovom ratu za neovisnost Hrvatske protiv okupatora - Hrvatske Državne Zločinacke Organizacije, Stevo Culej svojom hrabrošću zaslužuje generalske epolete i sve počasti a ratni general veteran Željko Glasnović i ostala saborska čeljad oznaku - Dezerteri.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane