Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

!!! Vlast danas hapsi Brkića !!!

Režim Aleksandra Vučića obavio je sve pripreme za hapšenje Milovana Brkića, glavnog urednika Magazina Tabloid. Akcija, pripremljena za juče, 13. decembra 2018, iz procesnih razloga odložena je za danas.

Predrag Popović

Brkić se juče odazvao pozivu na informativni razgovor u Policijsku upravu Beograda – Odeljenje za javni red i mir. Brkić je pozvan u svojstvu građanina, po prijavi Nikole Petrovića, bivšeg direktora EMS-a. Petrović tvrdi da mu je Brkić ugrozio sigurnost izjavama u intervjuu internet televiziji „Srpski kolektiv“, koji je emitovan 23. novembra 2018. Druga, anonimna, prijava tereti glavnog urednika Magazina Tabloid da je „pokušao izvršenje krivičnog dela teškog ubistva Nikole Petrovića u pokušaju“. Policija i ne krije da je posredi montiranje postupka, pa je pre tri dana uručila poziv za saslušanje po tako ozbiljnoj prijavi.

U Policijskoj upravi, Brkiću je saopšteno da je došao i Aleksandar Momčilović, zamenik Višeg tužioca za tehnološki kriminal, sa namerom da preuzme ispitivanje.

– Brkiću je saopšteno da će mu biti određen pritvor. Nakon konsultovanja, tužilac je naložio da se ispitivanje Brkića, ovog puta u svojstvu osumnjičenog, odloži za danas, 14. decembra 2018, u policiji, ali pred tužiocem – navodi se u saopštenju redakcije Magazina Tabloid i dodaje da je tužilac čekao da se juče pojavi novi broj tog časopisa, pa da vidi da li je Nikola Petrović ponovo tema tekstova, a kad se uverio da je zaista tako, rešio je da ga zaštiti pritvaranjem glavnog urednika.

Najavljeno hapšenje Milovana Brkića predstavlja novi pritisak na novine koje uređuje. Nikola Petrović svakodnevno podnosi tužbe protiv Magazina Tabloid, pokušavajući da spreči izveštavanje o njegovim prevarama i zidanju kuća i vila opljačkanim parama. Petrovićeve političke i pravosudne sluge uporno prete zatvaranjem novina, pa i fizičkom likvidacijom određenih novinara i urednika. Petroviću logističku podršku pružaju Nataša Krivokapić, Viši javni tužilac, i Bratislav Gašić, direktor BIA, koji je naredio totalni nadzor nad redakcijom Magazina Tabloid.

Treba napomenuti da je Milan Malenović, zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid, po nalogu istog tužilaštva uhapšen i držan u pritvoru punih šest meseci pod optužbom da je ugrozio bezbednost Aleksandra Vučića, a potom Nebojše Stefanovića. Viši sud u Beogradu je pravosnažnom presudom oslobodio Malenovića krivične odgovornosti, ali je njemu, usled nastale bolesti, narušeno zdravlje i osam meseci se nalazi na bolovanju. Ministarstvo pravde odbilo je da mu isplati nadoknadu štete.

– Redakcija će nastaviti rad. Brkića će zamenjivati Predrag Popović. Očekujemo nastavak pritisaka, pa i gubitke u ljudstvu, ali ne odustajemo od obaveze da objavljujemo istinu – navodi se u saopštenju Magazina Tabloid.

A1: Ugroženi kum Nikola nastavlja hajku na Magazin Tabloid

Svemoćni kum Aleksandra Vučića tvrdi da se oseća ugroženo jer je Brkić u intervjuu za jedan internet portal objavio adresu luksuzne Diposove vile, koju je Petrović kupio, kao i vile koju gradi pored stadiona FK Partizan. Na Petrovićev zahtev, pre tri nedelje, 22. novembra, Ivan Ilić, sudija Višeg suda, doneo je rešenje kojim je Magazinu Tabloid zabranjeno objavljivanje informacija o tome šta i gde on poseduje, kolika je vrednost njegove imovine, kao i fotografije tih nepokretnosti, pa i samog Petrovića. Rešenje sudije Ilića, jedinstveno u bogatoj istoriji beščašća srpskog pravosuđa, ukinuto je 5. decembra odlukom veća sudija Višeg suda u kome su se nalazili Radmila Radić, Slobodan Keranović i Sanja Agatonović. Petrović nije mogao da podnese činjenicu da Viši sud nije postupio po njegovom nalogu, pa je podneo dve nove prijave protiv Brkića.

Petrović već četiri godine zloupotrebljava uticaj, pozajmljen od kuma Vučića i svojih saradnika i ortaka iz pravosuđa, kako bi ugasio Magazin Tabloid. Pod njegovim pritiskom, Magazinu Tabloid je zabranjeno da se štampa u Srbiji i otežana je distribucija. Postupajući po presudi protiv Privrednog društva za izdavanje novina i magazina „Tabloid Pres“ doo, na Petrovićevo insistiranje oduzima se imovina Magazina Tabloid, čiji izdavač je drugo preduzeće, „Slobodna štampa“. Brojnim privatnim tužbama, Vučićev kum je primenio sistem zastrašivanja SLAPP (Strategic lawsuit against public participation) ne bi li sprečio obaveštavanje javnosti o njegovim spornim aktivnostima. Od te namere, očigledno, ne odustaje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane