Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Bez opraštanja

Milovan Brkić

Taj 6. oktobar 2000. godine bio je jedan od težih dana u mom životu. Na terasi Skupštine grada Beograda video sam lica Dušana Spasojevića, Ljubiše Buhe, Legije i još nekih članova surčinskog klana, kako se grle sa Đinđićem. Učinilo mi se da su oni preuzeli vlast, jer su im se Đinđić i njegova mlađarija obraćali sa strahopoštovanjem.

Priznajem, pošle su mi suze na oči. Fotose tog groznog prizora stavio sam u koverat poslao mom dugogodišnjem prijatelju Borisu Tadiću, uz pitanje da li je Čume novi predsednik Vlade? Nije mi odgovorio. Kada smo se kasnije sreli u njegovom kabinetu, nije mogao da se seti da li je taj koverat dobio.

Sve je delovalo nestvarno. Mlađan Dinkić je ušao na Pink, počeo je da se razmeće, intervjuisao ga je lično Željko Mitrović, koji je sutradan bio gost ''na oslobođenom Studiju B''. Razmetao se kao da do pre tri dana nije hvalio Miloševićeve i pretio oružjem demonstrantima. Đinđićeva horda, na čelu sa Čedom Jovanovićem, Goranom Vesićem...okupirala je PINK, preuzela starlete, narko zalihe...

Srbija je zanemela. Mediji koji su podržavali DOS su zaćutali. TV Bastilja, Politika i Večernje novosti su odjednom postali glasnogovornici Đinđićeve vlasti. Policajci koji su komandovali kordonima policije koji su godinama premlaćivali desetine hiljada građana, zauzeli su čelne pozicije u MUP-u!

Samo je Žarko Korać pozivao na lustraciju, a Vuk Obradović je bio predsednik Odbora za ispitivanje porekla imovine. Đinđić je obojicu ućutkao, a Vuku napakovao aferu. Mile Isakov je tada bio potpredsednik Đinđićeve Vlade. Predsedniku je, preko pisarnice, pisao molbu da ga primi na razgovor! U knjizi sećanja PARADOS, Isakov je opisao Vladu kao skup mamlaza kojima je Đinđić delio čvrge, a Srbijom je vladao, ustvari, surčinski klan, kome ministar policije Mihajilović nije mogao ništa.

Tri meseca od zamene vlasti gostovao sam 11. januara na Studiju B, u dvočasovnoj emisiji Marka Jankovića, koja je digla Srbiju na noge. Opisao sam da je u Srbiji samo zamenjena vlast, ali ne i sistem. Prozvao sam Zorana Đinđića, koji tri dana kasnije izabran za predsednika Vlade, da je korumpiran, da je kao nestatusni premijer već inkasirao sto miliona evra, da dovodi na vlast grupu mladića, bez škole i znanja.

DOS je odmah, povodom mog nastupa, izdao saopštenje da je on za slobodu medija, ali da ne treba dati šansu onima ''koji su upućenom delu javnosti poznati kao saradnici stranih službi bezbednosti''. Neverovatno, ali Studio B je objavio i moj odgovor njima!

Dakle, rezultat građanske pobune protiv Miloševića je samo zamena vlastelina. A očekivali smo da će jurišnici Miloševićevog režima biti izvedeni pred sud, da će se utvrđivati njihova odgovornost za mnoga zlodela, pljačke, ubistva...

Danas se očekuje pad tiranina Aleksandra Vučića. On je kao zrela kruška. Bolestan je, glava mu je otečena, a otkačili su ga oni kojima je punio džepove, od Merkelove, Olanda, Makrona, Klintonovih...

Skoro sam siguran da ga očekuje Đinđićeva sudbina, koju je i on sam nagoveštavao nekoliko puta. Mart je zlokoban mesec kod Srba.

Predstavnici opozicije, naročito Dragan Đilas, tvrde da revanšizma neće biti! Ej, svima je oprošteno! Stotinu milijardi je pokrala prethodna vlast i Vučićev kartel. Međunarodne organizacije i istražni biroi objavljuju koliko je iz Srbije opljačkano novca, gde se nalazi, ko je pokrao kreditne linije...

Hoće li to gospodin Đilas amnestirati gadove iz Velike propagande laži, ministre lopove i ceo Vučićev kartel koji raspolaže milijardama evra? Hoće li 15.000 Vučićevih jurišnika zadržati lažne diplome i ostati, kao nekompetenti ljudi, na rukovodećim mestima?

Niko, pa ni prokleti Đilas, nema prava da amnestira Vučićevu mafiju od odgovornosti. Državni tužilac treba da uz pomoć stručnog tima policajaca, poreznika i arhivskih fondova policijskih i bezbednosnih službi izvede pred sudska veća Vučićev klan, porodicu, ministre, da im omogući pošteno suđenje, da im oduzme imovinu, blokira račune. Nisu svi članovi SNS-a krivi, mnogi su verovali da će posle Đilasove ere zla biti bolje. I oni treba da se raduju promeni vlasti. Treba ih stavitu u zatvor, ali u hotel Srbija i druge velike hotele, jer su njihovi zatvori gušegupke.

Dakle, Đilas je nova pretnja Srbiji i njenoj budućnosti. On će izreketirati sadašnje lopove, kao što su oni njega. Moramo ga držati na oku.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane