Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Zašto bi hrvatski režim radije surađivao sa Amerikom dekadencije i gej lobija, nego sa Trampovom Amerikom

Pozadina podaničke vlade

Na zadnjim predsedničkim izborima desila pobjeda Hilari Klinton, umjesto Donalda Trampa, danas bi Kolinda Grabar Kitarović bila svakih pola godine u Vašingtonu, da se slika sa svojom "prijateljicom". Ovako, dobar joj je u Tramp, koji je očito znao za njenu naklonost prema omrznutoj Klintonki, pa je tokom njihovog jedinog dosadašnjeg susreta, potpuno ignorirao. Na žalost, hrvatski režim je ostao blizak sa tim najokorelijim globalističkim krugovima u SAD, pa čak i sa onima koji podstiču pedofiliju i trguju djecom. O suradnji sa gej lobijima u SAD, mogla bi se i dobra knjiga napisati umjesto novinskog teksta.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Mnogi dobronamjerni ali i naivni ljudi u Hrvatskoj još ne shvaćaju kako Republika Hrvatska niti je neovisna niti je slobodna zemlja. Također ne shvaćaju kako se vlast u Republici Hrvatskoj ne temelji na legalitetu i legitimitetu. Zaista je ovakva vrsta dobronamjernosti i naivnosti mnogih građana Republike Hrvatske došla do granice iza koje svaka dobronamjernost i naivnost gubi dodir sa realnošću, odnosno prelazi u čisti iracionalizam ili idiotizam, a možda i u autizam. Zar nakon dva desetljeća hrvatskog režimskog zuluma još postoji vjerovanje kako je Republika Hrvatska pravna država?! Vjerovanje kako su predstavnici režima izabrani legalan i legitiman način, to je znak kako takvi pojedinci ali i grupe HR građana uopće ne shvaćaju trenutak niti vrijeme u kakvom žive. Ili žive svoj mali život na način kako su si ga uredili. Izvan toga kruga je za njih velika praznina ili nepoznanica. Međutim, razmišljati kako je kod nas sve temeljeno na zakonu je ili neznanje ili pak interes kako stvarnost ne bi doprla do najšire javnosti. Mi Hrvati smo poznati i po tome sto SVI znamo da ovom državom vlada organizirani kriminal ali istodobno svi o tome blagoglagoljimo na društvenim mrežama i dalje trpeći svekoliki harač i svekoliki kriminal koji proizvodi hrvatski režim po vertikali i horizontali...

Vijest kako je SAD pod okriljem UN-a nagovjestio rat trgovcima djecom i svemu popratnome uz ovu strahotu uzdrmale su temelje i Europske Unije ali i mnogih "humanitarnih te filantropskih udruga" i pojedinaca diljem svijeta a poglavito u SAD-u...Te udruge i "ugledni" pojedinci imaju svekoliku naklonost i podršku mnogih vlada. Medjutim, stvarnost je sasvim drugačija. Mnogo surovija iako se nalazi iza nasmješenih lica protagonista "naprednih i demokratskih ideja". Tako Bill i Hillari Klinton pod okriljem nekakve humanitarne organizacije zapravo se bave trgovanjem djece. I to godinama. Uz takvu se rabotu povlaci prostitucija, pedofilija, pederastija ilit pederluk. Takvu rabotu prate svakakve "slobodarske" sexsualno nastrane skupine. S druge strane poznato je kako pederastija i pedofilija imaju svoje konzumente u najvišim svjetovnim i u crkvenim krugovima..MA SVE CE OPROSTITI dragi Bog...Valjda tako razmisljaju i pojedini konzumenti prostitucije, pedofilije i pederastije koji nose i svećenicke halje a neke "osveštene" glave su okićene i biskupskim grimiznim kapicama. Također je poznato kako svijetom dominira "novodobski" mentalitet koji obilato konzumira navedene oblike sexualne nastranosti. Svi oni kandidati su za bolnicu Vrapče na zatvoreni odjel pacijenata. Takvi se bolesnici naročito vole "zabavljati" djecom. Ovo zlo moderne i "nepredne" civilizacije nije mimoišlo niti Republiku Hrvatsku koja je lider po upražnjavanju "naprednih" ideja i poučaka. Zato slobodno zaključuje kako Republiku Hrvatsku ne vode samo kriminalci već osobe sa teškim psihičkim i sexualnim poremećajima.

Kakve veze naši vlastodrsci imaju sa trgovinom djece i svime sto je popratno uz ovu tešku kriminalnu rabotu?

Kod nas primjerice, Kolinda Grabar Kitarović ne sakriva kako joj je Hillary Clinton gotovo kućna prijateljica. Jasno. Nije Kitarovićka tim odnosom sa Klintonicom nužno i sama u "dealu" zvanom trgovanje djecom. No, morala bi ipak pripaziti s kime ima intimne odnose..a ona. Plavojka ko plavojka, bas je intimna sa Hilaricom Klinton čiji je muz optužen za trgovanje djecom. I što zaključiti o Kitarovički nego da u glavi ima kocku i malo kreća jer ne zna ili ne želi shvatiti kako nije lijepo družiti se sa nositeljem opačine zvanom Hilari Klinton. Eto, nositelju tog zla i te opačine najavljen je globalni rat jer se to zlo i ta opačina proširila globusom...Kolinda ipak nije toliko glupa jer uz sebe ima i stotine savjetnika koji su joj valjda ukazali na prijetnju, najnoviju odluku SAD-a i UN-a. Zamislite, umalo je Hilary postala predsjednica SAD-a! Da je američko biracko tijelo imalo saznanja kako se Bill Klinton "bavi" malom djecom, Hilarica ne bi mogla kandidirati se niti za predsjednika kućnog savjeta a kamo li za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Međutim, Bog čuva Ameriku pa je na kraju pobijedio Donald Trump koji otvara oči i Amerikancima ali i cijelom svijetu najavivši RAT trgovini i trgovcima djecom!

Ta vijest je zasigurno najbolja vijest na početku ove 2019. godine, koju su čuli roditelji i njihova djeca. Ujedno je ta vijest toliko loša vijest za HR režim te ne bi bilo iznenađenje da takav režim proglasi dan žalosti. Kod nas je zlo i opačina sastavni dio politike koju provodi nas paradržavni sistem. Naime, poznato je kako se policija pod zaštitom hrvatskog paralelnog režima bavi podvođenjem maloljetnica, prostitucijom uopće a o klasičnom kriminalu sam nebrojeno puta pisao i na ovim stranicama. Trump i UN su iznenadili i naše vlastodršce ali i njihove jatake u Srbiji. Odmah nakon objave iz Bijele kuće i saznanja da se akcije protiv trgovaca i trgovine djecom vodi pod okriljem Ujedinjenih naroda. Dakle, odmah nakon toga hrvatska režimsko-zločinačka logistika počela je izvoditi dobro poznati scenarij. Jedan od bezbroj režimskih portala je počeo prozivati i pitati gradonačelnika Vukovara do kada će napadati vukovarsku srpsku djecu. Na to se nadovezuje hrvatski režimski "četnik" Milorad Pupovac koji tobože brani "napadnutu" Vukovarsku djecu. Zatim se javlja i "primac" Aleksandar Vučić iz Beograda i upozorava Hrvate govoreći o kobnoj prošlosti i nekoj zajedničkoj budućnosti. Svakako se želi na javnoj sceni potaknuti vječita mržnja između Srba i Hrvata. To je jedan od recepata hrvatskog režima koji je preuzet iz doba UDBO-komunističkog laboratorija, kako skrenuti pogled javnosti od događaja koji režimu ne idu na ruku Najava obračuna sa trgovcima djecom, svakako ne ide na ruku hrvatskim vlastodršcima. Nije u pitanju samo takva vrsta kriminala. Kada počne svojevrsna globalna akcija "Sablja" poput one nakon likvidacije srbijanskog premijera dr. Zorana Đinđića, letjeti će tzv. političke glave na sve strane svijeta. Poglavito hrvatske režimsko zločinačke pozicije i njihovi dosadašnji nositelji. Postoji bojazan kako tada neće biti pošteđeno niti svo bogatstvo koje su pokrali režimi poput svih nositelja režima u Republici Hrvatskoj. Što će se događati i u srcu zločinačke organizacije zvane Europske unije. Tamo također caruje svekoliki kriminal popraćen i pederlukom i pedofilijom, javno milovanje po guzama te diskretnim "igranjem" maloljetnickom djecom. Stoga Donaldu Trumpu treba čestitati na odlučnosti da pod okriljem UN-a počistiti nered i kaos čiji su nositelji u obitelji i domove poštenoga svijeta unijeli svoj bolesni i nakaradni obrazac ponašanja i koji bolesni i nakaradni obrazac življenja i ponašanja zakonom sile provode na svim meridijanima i paralelama uključujući i Republiku Hrvatsku...

Glosa

Profesor G. Jurišić prenio je putem Facebook-a vijest kako je Donald Trump odlučio stati na kraj trgovini djecom. Kratku objavu prenosim u cijelosti. Predsjednik Trump se ne šali, otvoreno je u TV-kameru rekao, da se svjetska elita bavi trgovinom djecom i pedofilijom, i to već desetljećima, ali da će to sada prestati. "...Ne želite znati što sve rade djeci nakon što ih otmu i prebace u inozemstvo, ali to će sada prestati!" (Trump). Time je predsjednik Trump otvoreno kriminalizirao globaliste i najavio njihov kazneni progon. To je loša vijest za naše vlastodršce u Republici Hrvatskoj! Zašto je to loša vijest za nase vlastodrsce u Republici Hrvatskoj? I da li samo za vlastodrsce u Republici Hrvatskoj? Ovom temom bavi se Vjekoslav Škreblin, dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane