Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Požarevac u kandžama mafije, lokalnih tajkuna i političkih konvertita

Grabljivice nisu u Zabeli

Redakcija magazina Tabloid dobila je pismo od Zorice Jovanović iz Požarevca, u kojem se opisuje i grabež naprednjačkih klanova, njihovi sukobi, neverstva i raspusan život. Niko od njih još nije sproveden iza zidina u Zabeli.

***

Grad Požarevac, na čelu sa Banetom Spasovićem je prošle godine prodao deo mašina , opreme i rezervnih delova šećerane za 142 miliona dinara. Taj postupak prodaje je zaobišao požarevačku gradsku upravu i pod velom tajne urađen preko ministarstva privrede. U stvari, kasnije se uspostavilo da su tom prodajom dela šećerane, Spasović i njegova kamarila ne sumnjivo zadržali i obezbedili svoje funkcije, kako u gradskoj upravi tako i u samom SNS - u.

Naime, iza te prodaje stoji Zelja,Vučićev komadant pajser brigade i njegov saradnik Zvonko Veselinović.

U tom odnošenju sekundarnih sirovina bili su angažovani Srbi sa Kosova koji su boravili u hotelu "Dunav", a šećeranu su obilazili i zatamnjeni crni džipovi.Takođe, bio je angažovan i Goran Janićijević zvani Čeda EMA, vlasnik restorana „Vila Jelena". Čeda pripada kriminogenom miljeu, više puta je hapšen zbog utaje poreza i nezakonitog otuđenja čeličnog otpada.

Kod pomenutog neformalnog vlasnika restorana „Vila Jelena", požarevački naprednjaci slavili su stranačku slavu, na čelu stola bili su sadašnji koordinatori stranke, Zelja batinaš i Luka Petrović, Vučićeva desna ruka, samo ne znamo za šta mu je desna ruka. Naravno, tu je bila i politička elita grada, lokalni tajkuni i biznismeni koji su indirektno i direktno urušavali i sistematski pljačkali grad Požarevac.

U kasne sate pridružio im se i siva eminencija, zapovednik KPZ Zabela, Goran Nenadović, koji je dočekan kao „SUPERZVEZDA". To je današnja Srbija uz slavsku sveću na jednom mestu, političari, kriminalci, biznismeni i državni činovnici.

Bane Spasović je okupio oko sebe nesposobne i nestručne poslušnike, između ostalog, konobare, stakloresce, radnike u kotlarnici, rukovaoce raznih mašina, nesvršene studente i savetnike sa kupljenim diplomama koji su lepili plakate i postali gradski funkcioneri.

Nažalost, to samo ovaj grad vodi u propast i ništavilo.Nepotizam u Požarevcu je doživeo neviđene razmere. To su neprikosnoveni Kostići. Zlatan Kostić, nekadašnji domar u Osnovnoj školi, pa kupi čovek diplomu i postane savetnik u Domu zdravlja. Zlatanova velika ljubav je Ana Miljanić, član gradskog veća, zbog koje je dobio batine ali ljubav je jača od svega, iako je Zlatan oženjen, ipak ne može da odoli Ani. Dragan Kostić Kole, takođe, voli da bude u društvu sa gradskim kurtizanama i da ih vodi na poslovne ručkove. Dobri Kole je kao stručan,obrazovan i veoma moralan kadar SNS sa kupljenom diplomom, u prošlosti jedno kratko vreme bio direktor PD Autotransporta, gde je dobio prijavu zbog zloupotrebe položaja. Da li je to bilo iz neznanja ili nešto drugo ,ali pohlepan je dobri Kole ,uživeo se u ulogu direktora ,pružaju mu se razne mogućnosti i kombinacije, ali kratko se zadržao, videli su svi da je on jedna nezahvalna moralna nakaza.

Koletov predmet se selio od Kraljeva do Požarevca, i verovatno je u nekoj sigurnoj fioci, jer u Srbiji ne postoji vladavina prava, već vlada naprednjačka kamarila, pa su institucije postale njihove sluge.

Osim porodice Kostić, veliku i značajnu ulogu kako u partiji SNS ,tako i u gradu Požarevcu ,imaju Mitar Karadžić, gradski menadžer, Dejan Savić, doktor nauka iz Kurjača i Srđan Radovanović Kazanova iz Petke.Mitar Karadžić ima bogatu karijeru, bio je inženjer za održavanje železničkog transporta JP Tent Obrenovac, pa pomoćnik direktora za transport i održavanje vozila JP PTT Srbija , posle toga prelazi u prodavce vozila, direktor postprodaje, i ubrzo zatim dolazi na mesto direktora Direkcije za izgradnju u Požarevcu, gde je dobio prijavu za jedan projekat u vrednosti 27 miliona dinara i to je bio ozbiljan predmet za proučavanje ali se on na volšeban način izvukao.

Njegovu karijeru prate mnoge kontroverze. Opskurnog je znanja i veoma loš govornik na javnim skupovima, i ima se utisak kao da nije završio ni osnovnu školu, ali zato je pravi mađioničar kada su u pitanju projekti, javne nabavke i investicije, zadovolji sve interesne strane.

Dejan Savić, doktor nauka iz Kurjača koji ima ogromnu želju da postane politički lider u SNS, jer iza njega stoji moćna interesna grupa, na čelu te grupe je lokalni tajkun Joca Gorionik. Savić i Joca su tesno sarađivali kada je doktor nauka bio direktor ED Elektromorave u Požarevcu. Bile su to ozbiljne poslovne kombinacije, pa je tako Savić vlasnik nekoliko stanova u gradu, koje je on sam kupio.Čak je bio jedan od kandidata za poverenika, dok su trajali unutarstranački sukobi u požarevačkom SNS.

I upravo ta interesna grupa je htela da ga vidi na čelu partije, nisu pitali koliko novca treba dati. Toliko su moćni da su animirali koordinatora Aleksu Jokića koji je tada bio zadužen za Požarevac,i koji je Savića predlagao u vrhu stranke za glavnog favorita i zanemario sve ostale, odnosno Baneta Spasovića i Miodraga Stepanovića. Plan im se nije ostvario i došao je Zelja Batinaš da uspostavi ravnotežu između zavađenih struja u požarevačkom SNS, po principu "ko više da". U svoj toj želji da Savić postane visoki funkcioner naprednjaka, malo je preterao , pa ga je Zelja na jednom sastanku gradskog odbora pred svima, surovo ponizio, da je Savić posle toga bio mali miš.

I da ne zanemarimo ulogu čuvenog prevaranta Srđana Radovanovića Rode.Čuvenom vitezu iz Petke, Ana Pavlović nije mogla da odoli, pa se prepustila sa njim u malu avanturicu , a on je to zloupotrebio pokazivajući sms prepiske svojim saborcima.Bilo je još tu finih dama iz gradske uprave koje nisu mogle da odole Rodinom šarmu. Roda je značajan faktor u požarevačkom SNS - u, i bez takve ličnosti oni ne bi mogli da funkcionišu.

Rodina želja je da postane savetnik u gradskoj opštini Kostolac ali to mu ne polazi za rukom, i jedino što su mu ponudili njegovi saborci, a to je mesto vozača u nekom preduzeću. Nažalost,nema više njegovog Stanka Milanovića, nekadašnjeg finansijskog direktora TEKO Kostolca, da prave kombinacije oko trgovine ugljem.Prolazile su tu tone i tone uglja. Roda je tada bio najjači trgovac.

U požarevačkom SNS - u postoje dve struje, predvodnici tih struja su Bane Spasović i Miodrag Stepanović, doktor geo - nauka. Koristili su najsurovije i najpodlije podmetačine i laži, i optuživali jedni druge za sve i svašta. Sukobi su lični i guraju se pod tepih zbog jedinstva partije ali među njima je i dalje prisutan tihi rat, i čeka se neka nova prilika za sukobom, odnosno borba oko prevlasti u stranci.

Stepanovića su mnogi optuživali za trgovinu uticajem ,između ostalog ,i odbornici iz SNS, Đapić i Bjelić, da ih je ucenjivao da bi rušili vlast u Požarevcu. Bile su to razne ucene i pretnje. Mladi Stepanović je, takođe, podelio otkaze svojim zaposlenima u Georadu, i to Jovici Milanoviću, povereniku sindikata ASNS, koji je ostao bez posla, jer je podneo krivičnu prijavu protiv Stepanovića, a bila su i razna šikaniranja od strane direktora Stepanovića

Poslednji u nizu koji je ostao bez posla je Saša Grubetić, koji je na svojoj fejsbuk stranici napisao „ Georad ne sme da stane. Iskreno se nadam da neću u ponedeljak da popijem otkaz zbog toga što će miting proći bez mene". Ipak je dobio otkaz 22.04.2019. godine od osionog Stepanovića.

Otac mlađanog Stepanovića je čuveni Dobrica šljunak. Nekadašnji partijski inkvizitor u Miloševićevo vreme, a sada mnogi govore da je on politički konvertit.Velika mu je želja da mu sin postane politički lider i u najmanju ruku gradonačelnik grada Požarevca. I zato ulaže sve napore, kapacitete i resurse da mu se te želje i ostvare kada je u pitanju njegov uspešni i talentovani sin.Nesporno da je Dobrica mnogo stekao u svoj poslovnoj karijeri.Naime, bio je direktor Brodarstva, imao je kako i on sam kaže njegove "Lađe". Plovile su Dobričine lađe i donosile veliki kapital. Đorđe Antelj ,vlasnik Gemaksa je, takođe, bio u višegodišnjoj poslovnoj vezi sa Dobricom,a sve se vrtelo oko lađa koje plove, odnosno "samohotke"teretni brodovi.Najviše nekretnina Dobrica ima u Vojvodini, gde je njegov prepametni sin završio fakultet, pa potom magistrirao i doktorirao sa ocenom preko devet. Stepanovići su jedna fina porodica koja živi na " visokoj nozi", imaju čak i slugu u svoj kući.

Dobrica je uvek bio na pobedničkoj strani, prosto ima talenta da prepozna ko će pobediti. Njegov najveći uspeh do sada je dugogodišnje prijateljsvo sa Vučićevim ocem i bratom.I to je doprinelo da doktor geo - nauka radi kako mu se prohte, i da mu niko ništa ne može.On postavlja direktore u republičkim institucijama i u izdvojenim preduzećima u Kostolcu, zaposlio je svastiku i tasta Mašić Ristu, i mnoge druge.

Naprednjački brod je počeo polako da tone, mnogi iskaču i prelaze u druge brodove,a neki su počeli i da se dave, prosto svi će oni otići na istorijsko smetlište,jer su mnogo loših stvari uradili ovom napaćenom srpskom narodu.

Ovo je početak njihovog kraja.

podeli ovaj članak:

Natrag