Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kraljevo

Spisak Terzićevih dela u gradu Kraljevu

Regularne diplome u naprednoj partiji

Kraljevo je grad u kojem naprednjaci jašu.Gradonačelnik Terzić je, neoprezno, rekao da sa njim rukovode ljudi koji imaju regularne diplome. Što je čudno, znajući gde se oni školuju i kako ih dobijaju

M. Hadžić

Prilikom obraćanja gradskoj skupštini, a pre izbora gradskog veća koje je izabrano shodno njegovom zahtevu pretočenom u navodni koalicioni dogovor, Terzić je rekao da je specifičnost gradskog veća koje on predleže činjenica da je to veće kvalifikovano, sa regularnim diplomama koje su sticane na državnim univerzitetima u Srbiji.

Upravo je tu izrekao neistinu jer većina većnika, (sem Dr Gordane Stojković, Miloša Rakića, njegovog zamenika koji ima stepenoivan Fakultet mašinstva u Kraljevu i jednog profesora u Šumarskoj školi), ima ili diplome Uniona i to odeljenja u Trstenku ( većnik a sad pomoćnik gradonačelnika Radević) ili više škole, a ima i onih koji su došli do diploma ali nisu imali hrabrosti zbog svih afera da ih iznesu.

Drugi akt gradonačelnika koji je zasmetao gradjanima i malobrojnoj opoziciji u gradskoj skupštini je bilo asfaltiranje puta do porodične kuće Terzića, što je urađeno kad se gradonačelnik ženio, kako svatovi ne bi gazili blato neasfaltiranim i nekategorisanim seoskim putevima.

Odmah posle ženidbe, gradonačelnik Terzić zapošljava suprugu Desanku koja je diplomirala na Fakultetu političkih nauka u EPS Kraljeva tako da je u ovom trenutku lakše dobiti posao u EPS-u kao politikolog nego kao stručnjak elektrostruke. Inače, supruga gradonačelnika do udaje bila je odbornik demokratske stranke i sekretar u opštinskom i regionalnom odboru iste stranke.

Prve godine svog mandata, za doček Nove 2017.g na trgu u Kraljevu, mimo uobičajenih procedura predvidjenih zakonom, Predrag Terzić angažuje grupu „Piloti" da nastupe. Grad je platio 20.000 evra nastup koji je trajao malo duže od jednog sata ali je frontmen Pilota kasnije tvrdio da je njemu isplaćeno 10.000 evra.

Ostatak je verovatno otišao u blagajnu SNS-a ili u privatne džepove gradonačelnikove bratije. Već tada gradonačelnik Kraljeva pokazuje tendenciju da se nadje u emisijama Jovanovića i Kesića otvaranjem semafora ali i pešačkog prelaza koji spaja trotoar puta za Magnohrom i brda koje se nalazi bez trotoara na suprotnoj strani puta. Ispade da je prelaz na putu od trotoara pa do brda.

Na jednoj od svojih konferencija za štampu Predrag Terzić je tvrdio, sa namerom da objasni kako nije došlo do znatnog izlivanja mašinskog obradjenog ulja u vodotok Ibra što je moglo da izazove reakciju gradjanstva,kako je dovoljna jedna kap ulja da navodno „zamuti" hiljadu litara vode ali to kako reče . nema nekog značaja i opasnosti.

Posebno postaju iritirajuće dodeljivanje sredstava medijima koje kontroliše SNS. Ove godine je TV „ Ibarske novosti" dobila 20.miliona dinara, a drugoplasirana TV tri miliona. Naravno, sva preduzeća u Kraljevu čiji je osnivač gradska skupština, imaju obavezu da reklame i obaveštenja daju preko TV Ibarske novosti, čija je vlasnica Violeta Simović, frenetični pristalica SNS-a.

Pored pomenutih medija kao i portala koji postoje i izlaze, uplata je vršena za „medije" koji odavno ne postoje i koji nisu regiistrovani. Takav medij je u vlasništvu Zorana Nikolića, nekadašnjeg funkcionera Nove demokratije.

Jedan od većnika i prijatelj gradonačelnika Predraga Terzića je i Ivan Bunardžić koji je zadužen za sport. Pomoć sportskim klubovima je vrlo interesantna. Najbolje prolazi sportski klub Rocken-rol u vlasnistvu sestre gradonačelnikovog pomoćnika Radevića. Klub rokenrol je inače klub koji okuplja ljubitelje PIKADA.

Ispade da je pikado najvažniji sport u inače sportski vrlo aktivnom Kraljevu. Kao da ni to nije dosta, na istoj adresi gde se nalazi i klub za pikado nalaze se udruženja gradjana kojima se dodeljuju sredstrva za javne radove.

Ivan Bunardžić nije aktivan samo po pitanju sporta. On je ujedno i „ovlašćeni" diler gradonačelnikovog profitabilnog udruženja. Preko svog kontakta Ivan dolazi unapred, što je bitno posebno tokom vikenda, do podataka o kursu dinara i ostalih valuta.

Kupovinom i prodajom znatne sume ostvaruje dodatni prihod. Neki misle da se u tu svrhu koriste i sredstva budžeta.

Već pomenuti Radević, koji je sad pomoćnik gradonačelnika Terzića, je izbačen svojevremeno sa Pravnog fakulteta u Kragujevcu zvog afere koja se sastojala od trgovine narkoticima. Upisao se na univerzitet Union u Trsteniku i tu je na kraju i diplomirao.

Interesantno je da je univerzitet UNION postao vrlo popularan medju članovima SNS-a. Nije skup, kratko traje, predavanja i nisu obavezna, štivo je obično na nivou skripti i razumljivo je čak i polupismenim polaznicima. Olakšice su mnogobrojne.

Svi oni koji su odbačeni ili kao Radević, izbačeni sa državnih fakulteta, nalaze mesto u Unionu. Pri tom diplome takvih fakulteta pri zapošljavanju postaju prioritetne.

Aktivnosti gradonačelnika i njegovog kuma Aćimovića, direktora Elektroprivrede u Kraljevu, su usmerene i ka mini hidrocentralama.

U toku je istraga oko podizanja BALON hale na Ratarskoim imanju gde je i gradonačelnik podigao poslovni prostor namenjen odeljenju Više ekonomske škole gde predaje sociologiju. To mu je ujedno i prvo radno mesto koje je dobio tek pošto je postao gradonačelnik.

Pored već pomenutih semafora i pešačkog prelaza što su „investicije" koje su završene, u toku je preprojektovanje gradskog stadiona. Kao i kad je u pitanju Grdelička klisura i klizište koje se „iznenada" pojavilo tako se iznenada i klizište gde cela ulica klizi ka stadionu i Ibru, iznenada pojavila i u Kraljevu.

Ulica je zatvorena. Radovi koji su predvidjeni da traju par meseci neće biti završeni nekoliko godina a cena je već u rebalansu dostigla sumu od preko 140 miliona dinara. Vijadukt se gradi kao Skadar na Bojani.

Na svakom gradilištu je po dva ili tri radnika. Stanovi na „Voćarevim livadama" namenjeni za radnike ministarstava sile ( unutrašnjih poslova, žandarmerije,vojske i BIA-e) su u izgradnji koja se jednostavno ne odvija. Vidi se neka zemlja da je razmeštana i na tome se stalo.

Bazen koji je počeo da se pravi pre pet godna pretvoren je u baru koja služi za produkciju starih i novopristiglih sojeva komaraca. Gasifikacija, koja je započeta pre deset godina posredstvom aktuelnog i večitog većnika M. Šljivića koji je kadar SPO-a nije dovršena. Pare su date, radovi stali a sad se navodno vode pregovori sa Milenijum grupom koja će preuzeti posao. Podaci o pregovorima su tajna, verovatno da bi odabrani izvodjač imao prioritet u odnosu na druge koji neće dobiti posao.

Šljivić je inače kao predsednik Skupštine grada pre desetak godina počeo još jedan skupi projekat u selu u kom živi, a to je STOČNA PIJACA. Potrošeno je preko četiri miliona evra za tu pijacu od koje danas nema ništa i koja nikad ni nije počela sa radom. Danas je stanje žalosno na toj lokaciji. Sve što je moglo da se pokrade pokradeno je i odneto.

Već smo objasnili način uvodjenja led rasvete gde je očigledno nejasno ( mnogima je kažu i jasno) gde se delo 200.000 evra što je razlika od preplaćene i vraćene gradu sume.

Mi smo u jednom prethodnom broju objasnili kako funkcioniše Gradski zavod za zaštitu spomenika kulture. Gradonačelnik odobrava takvu delatnost koja podrazumeva da se skidaju odluke o zaštiti objekata u ime viših ciljeva. Na žalost ti viši ciljevi su svedeni na privatna nezakonita bogaćenja.

Na Beranovcu je u izgradnji obdanište. Donator je opet bio gospodin Glavčić iz Kanade. On je donirao sumu od 200 000 dolara, grad je potrošio navodno još 400.000 dolara.

Dok su nepogode po Srbiji pogodile i Kraljevo, štab ne zaseda niti ima pun legitimitet jer funkcioneri grada imaju važnija posla po Kini i Rusiji. Gradonačelnik je otišao za Rusiju, a predsednik gradske skupštine otputovao je u Kinu.

Ostaje nam da vidimo da li će se sresti u Kini i kakve poslove završavaju, odnosno šta će grad imati od plaćenih putovanja svojih funkcionera.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane