Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Govoreći otvoreno

Paranoja, teorije zavera i čekanje da nas drugi oslobode, to je stanje duha danas u Srbiji.

UBITI NE POMILOVATI

Svakog dana Aleksandar Vučić po nekoliko sati preko nacionalnih televizija , pognute glave, ili zagledan u nebesa, poručuje kako se žrtvuje za Srbiju, da će vladati do kraja života, da očekuje da ga, kao i njegovu porodicu, oteraju iz zemlje i sa vlasti, ali da on ide dalje. Narod ga je izabrao, kaže on, vladaće do kraja! Srpska opozcija je podmukla, zla, korumpirana, napadana je svakog dana, ali ćuti... Ustanimo, razbijmo Vučićev kartel. Ubiti ne pomilovati. Setimo se ovih reči. Izaberimo pristojne, učene, nekorumpirane i nekompromitovane, da stvore nezavisne institucije. Paranoja, teorije zavera i čekanja da nas drugi oslobode, pa da nas zajaše oni koji su sada u opoziciji, a bili su na vlasti, koja je iznedrila ovu vlast, to je stanje danas duha u Srbiji.

Milovan Brkić

Dana 26. septembra na redakcijski e-mail stiga mi je poruka, koju objavljujem. Pošiljalac je nepoznat. Sa iste adrese do sada mi je stiglo tri ovakve poruke.

''ccrr4jxo....."guerrillamail.com (Sep 26, 8:20 PM)

Ja stvarno ne znam ko tebi puni mozak

Dobar si čovek. Imaš ruski mozak. Nisi Amerikanac...ali, jebote Milovanu...ti veruješ sve što tebi ovi ameri prodaju... AMERI STOJE IZA VUČIĆA. FBI STOJI IZA OVE VLADE. ŠEF BIA...JE AMERIČKI DRŽAVLJANIN...KOJI IMA DUBOKE VEZE SA FBI-JOM! PROBUDI SE IZ LUDILA! Evo ti slike šefa BIA opet...Bože gospode Milovane, tebi Ameri isprali mozak! Kakav Godfri će da rešava stvari? Poslali zlikovca iz Rusije da nam ovde dovodi red! To jest anarhiju! SAMO OVE GODINE, na našu Srpsku Novu Godinu, Američka Ambasada je BIA dala 120 miliona eura, da radi po njihovom i da preda ceo izveštaj o pronađenim stranim špijunima unutar Srbije! Gde ti je bre glava Milovane! Probudi se čoveče! Oni te stavili pod duboku hipnozu jebote... AUUUUUUUUUUU.... Otac od pedera ministra policije, Nebojše Stefanovića, je prodavao oružje AMERIČKIM PARAVOJNIM JEDINICAMA AJSIS I ISIL koje su Ameri stvorili da bi uništili Siriju i da im opljačkaju naftu! NA KOJOJ PLANETI SE TI MILOVANE NALAZIŠ? MARS, VENERA, JUPITER, URAN? JEL CIA UBILA SIRINU SHIM, američku novinarku libanskog porekla koja je rekla da je oružje za AJSIS išlo preko američke vojne baze u Indžirliku, Turskoj! BOŽE ME SAČUVAJ! MILOVANE! AUUUUUUUUUUUUUUUUUU.. TI SI NAČISTO PROLUPAO!

Zašto objavljujem sadržaj poruke nepoznatog autora?

Zato, jer je stanje u Srbiji nepodnošljivo!

Paranoja, beznađe, teorije zavere, strah od budućnosti i razvoja događaja izazivaju različite reakcije građana.

Nema sumnje da je FBI-a u okrviru istrage o švercu oružja za Islamsku državu, migranata, belog roblja, lažnih pasoša, ozbiljno počela da se ostvaruje. Samo je u Hrvatskoj, u okviru akcije ''Familija'' uhapšeno 75 osumnjičenih i stavljeno u pritvor. Privremeno je akcija prekinuta, jer je srpski predsednik Aleksandar Vučić zabranio policiji da sa Europolom privodi osumnjičene za najteža krivična dela, jer je na tom spisku i njegov mlađi brat Andrej Vučić .

Može li se ova internacionalna akcija obustaviti samo u Srbiji? Pitam se, a i druge to pitam?

Kakav je to interes sadašnje američke administracije da nastavi sa uništavanjem Srbije i Balkana?

Zar je tolika moć Aleksandra Vučića, šizofrenog pedera i čoveka koji je bolestan od sarkoma male karlice. Bolest se jasno manifestuje i na njegovom naduvenom licu, teškom hodu...

Zašto bi administracija predsednika Donalda Trampa štitila čoveka, koji je pri kraju života, a poznat je kao zločinac i diktator? Zašto bi FBI-a odustajala od svoje sveobuhvatne istrage o kriminalu i na Balkanu? Koji su to interesi ove federalne (kontraobaveštajne) agencije?

Dalje, zašto bi CIA dala 120 miliona srpskoj Bezbednosnoj agenciji, kada podatke o delovanju stranih agenata u Srbiji može od službenika BIA da dobije besplatno! To su već učinili prethodni direktori BIA Rade Bulatović i Aleksandar Đorđević?

Rusi su od četvrtog čoveka u FBI-a, Roberta Hansena, dobijali 20 godina najpoverljivija dokumenta o stanju u Sjedinjenim Državama, za samo pola miliona dolara!

Bela kuća je za samo 70 miliona dolara oborila režim Slobodana Miloševića, trpajući u džepove srpske opozicije taj novac.

Ako je to tako, zašto Aleksandar Vučić intenzivno uči ruski jezik i planira da od Kine uzme kredit od 10 milijardi evra, koji će vraćati generacije građana Srbije, a da te pare opet odu Kinezima, koji će u Srbiji graditi infrastrukturne objekte, kojim žele da uđu u Evropu, u okviru progama ''Put svile''. A da on uzme masnu proviziju.

I, konačno, gde su tu Rusi, da pomognu Srbiji i njenim građanima? U prošlom broju smo objavili vrlo stručan rad ruskog naučnika, koji argumentovano tvrdi da Rusija baulja na Balkanu kao mesečar.

Da li smo zato u blatu do guše, jer ruska elita misli samo na svoje dupe, jer je 80 odsto građana u teškoj bedi, gladno, golo i boso. Ruski generali i stratezi otvoreno ukazuju da ruski državni vrh nije više zainteresovan ni za Rusiju, a nekmoli Srbiju. Ophrvan je samo pljačkom vlastite države i naroda. I ničim više.

Dobro je što se građani nadaju da će nas majka Rusija spasiti bede. Neće, nažalost. Učiniće to samo deklarativno, podizanjem glasa u Savetu bezbednosti, što mnogo ne košta.

Rusija se i sama nalazi u velikim problemima.

I američki predsednik Donald Tramp za protivnike ima opasne centre moći unutar Sjedinjenih Država, koji ne prezaju ni od čega, pa i po cenu rastakanja ove zemlje.

Napore administracije predsednika Trampa podrivaju i otuđeni centri unutar Republikanske stranke. Uz predsednika stoje oružane snage i dve trećine građana, kao i Vrhovni sud Sjedinjenih Država, važan potporni stub administracije koja želi da Sjedinjenim Državama vrati hrišćanske vrednosti i američki san.

Najnoviji pokušaj da se smeni predsednik Tramp pokazuje da i članovi kabineta predsednika SAD-a rade o glavi ovoj administraciji. U pokušaju da smene predsednika, američke demokrate, potpomognute direktorkom CIA Đinom Haspel, nagovorili su agenta CIA da kao zaštićeni svedok optuži predsednika Trampa da je u razgovoru sa ukrajinskim predsednikom Zelenskim tražio da se procesuira sin bivšeg potpredsednika Džozefa Bajdena, koji je, nakon ''plišane revolucije'' u Ukrajini, doveo svog sina na čelo centralne ukrajinske banke. Vrhovni sud Sjedinjenih Država odbacio je predlog Demokratske stranke u kongresu za pokretanjem impičmenta, odlučivši da se ne pokrene postupak utvrđivanja krivice predsednika Trampa i naložio je da se obustavi svaka dalja istraga.

Dok je trajala ta ustavna procedura oko pokretanja postupka, srpski mediji su javljali da je stvar oko impičmenta skoro gotova, da će Trampa nadživeti šizofreni Aleksandar Vučić

Nije ovo prvi put da je administracija demokrata u Beloj kući, nakon okupacije drugih zemalja, dovodila one koji su u okupaciji učestvovali, na čelo kompanija, rudnika, banaka i javnih preduzeća u tim zemljama, koji su prelazili u ruke Bila Klintona, Medlin Olbrajt, generala Vesli Klarka, kao što je to slučaj i sa okupiranom teritorijom Srbije.

No, vratimo se ''srpskom pitanju''.

Zločinačka banda koju je formirao Aleksandar Vučić, podstrekivana od Džordža Soroša, Rotšilda i demokrata iz SAD-a, opustošila je Srbiju.

Hoćemo li imati snage da se pridignemo? Da ustanemo i krenemo u pobunu. Da oteramo s vlasti zločince koji su nas opljačkali i satrli.

Te špekulacije da je neko od njih čovek CIA, ili FBI-a (uzgred, FBI-a je kontraobaveštajna služba koja ne špijunira druge zemlje, to je u zadatku Centralne informativne agencije) su zamagljivanje očiju. Ako krenemo u juriš, da ih razbijemo kao Turke na buljuke, pašće Vučićev kartel.

Samo 20 studenata Beogradskog univerziteta uspelo je da svojoj rektorki Ivanki Popović ''otvori oči'', da ih podrži, da stane uz njih i da javno prizna da je istina o doktoratu Siniše Malog, koja se krije, srozala ugled ovog, nekada uglednog univerziteta, koji je, za samo godinu dana, pao na rang listi za 100 mesta.

Šta će biti ako se digne više od 5.000 studenata. Ako im se pridruže građani, prosvetni radnici, lekari, vozači GSP i drugih prevoznika...

Srpska opozicija je odlučila da bojkotuje izbore koje najavljuje diktator. Uz njega je, za sada, šačica provokatora koje predvodi glumac Sergej Trifunović, Nenad Čanak i Čeda Jovanović...

Da li će Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Boško Obradović, Zoran Lutovac, koji su se nametnuli kao lideri opozcije, nastaviti da stoje iza svoje odluke. I ne samo da stoje na rečima, nego da krenu u juriš.

Sramotno je ponašanje srpske opozcije. Prosto je neverovatno da se Đilas, svestan da je na meti Vučićeve kamarile, tako ponaša, da im daje povoda. Čemu se imamo nadati od gospodina Đilasa, ako vređa policajca.

Šta to čeka srpska opozcija. Da li oni svesno zamlaćuju narod, dajući Vučiću mogućnost da luduje dalje. Ove ljude treba tretirati isto kao i Vučićevu mafiju. Njihova lupetanja doći će nam glave, jer svesno opstruišu pobunu građana. Oni će da čekaju, da Vučić umre, ili ga iznenada građani u silovitom naletu smaknu, pa će oni da dođu na njegovo mesto.

Gori od Vučića su srpski ''opozicionari'', koji se busaju u prsa, kritikujući Vučićev režim u onoj meri u kojoj on može biti spokojan.

Vučić jeste uplašen, šizofren, u rasulu mu je porodica, kartel, stranka. Ali sve to nije dovoljno da se gospoda poput Đilasa, Boška Obradovića, Vuka Jeremića, Borisa Tadića, Živkovića, Čede Jovanovića, narkomana Sergeja Trifunovića, podignu, da prestanu da pičkulišu, kurvajući se sa ovim zločinačkim režimom.

Da se oni sklone, spontanost u pobuni građana donela bi nove ljude, spremne da zasuču rukave, da počiste krv koja ostaje iza zločinačkog režima. Ne, oni su tu, da ne daju drugima da krenu u napad.

Ono što me brine jeste činjenica da na vlast u Srbiji, posle Vučića, može da dođe Dragan Đilas, koji će sa poslovnim partnerima Nenadom Kovačem i lopovima i ubicama iz Vučićevog kartela, nastaviti da otima i ono što je ostalo u polupraznim džepovima građana, u fondovima i budžetu.

Moramo se pobuniti, prvo skloniti ove iz opozicije, a onda zavrnuti vratove Vučićevoj mafiji, sve ih razvlastiti, uzeti im imovinu i pokušati da stvorimo državu, sa institucijama koje će sprečiti nove razbojnike da satiru Srbiju.

A.

Policija se brani ćutanjem

Jake policijske snage ušle su prostorije redakcije Magazina Tabloid na Đurđevdan (6. maja) ove godine, da ''omoguće javnom izvršitelju Jeleni Aleksić da iz prostorija koje pripadaju Privrednom društvu Slobodna štampa d.o.o iznesu opremu, a po rešenju o izvršenju po presudi kojom je Privredno društvo za izdavanje novina Magazin Tabloid press bio obavezan da Nikoli Petroviću, zbog ''povrede časti i ugleda'' isplati iznos od 200.000 dinara.

Izvršenje nije bilo najavljeno, službenici javnog izvršitelja pokojne Jelene Aleksić mogli su da rade šta im je volja, jer je policija štitila haračlije. Na svakog zaposlenog bila su tri policajca, namazana ratničkim bojama.

Iz redakcije su, da podsetimo, odneti personalni računari novinara, na kojima su bili tekstovi, dokumenta i lične prepiske, fotografije, jer iste nije bilo moguće obrisati.

Nakon izvršenja koje je trajalo više od pet sati, jer je banda uživala, računari su izlistavani u policiji, skinute su fotografije i lični podaci novinara, dokumenti koji su se nalazili. Grohtom su komentarisani skinuti podaci. Redakacija smatra odgovornim ministra Nebojšu Stefanovića, bivšu državnu sekretarku u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijanu Hrkalović i komandira policijske stanice Savski venac za ovo zlodelo, pod zaštitom policije.

Na poslaničko pitanje Srđana Noga o pravnoj proceduri angažovanja srpske policije odgovorio je, ministar Stefanović, odgovorom koji se čuva da se do kraja života ovaj čovek podseća na zlodela i priseća ih se u zatvoru.

Zamenica poverenika za informacije od javnog zanačaja Stanoja Mandić je uzalud donosila rešenja, kojima je nalagala policiji da redakciji dostavi imena policajaca i svih lica zatečenih u prostorijama Privrednog društva.

I nakon rešenja kojim je naložila izvršenje rešenja, komandir Policijske stanice Savski venac Aleksandar Krstić je odbio da nam dostavi tražene podatke. Da li će zamenica Poverenika za informacije od javnog zanačaja gospođa Stanojla Mandić moći da izvrši svoje rešenje, možete sami zaključiti.

Bahatost ministra Nebojše Stefanovića je nesnošljiva. Dok on divlja, njegov otac, koji je u penziji, trguje oružjem i zgrće milione evra. U tekstu Predraga Popovića u ovom broju možete pročitati kako je i na koji način ministrov otac prodavao oružje islamskim teroristima koji su u Siriji i Jemenu klali decu, žene i starce.

Upućeni tvrde da je Nikola Petrović proslavio zaradu prve milijarde dolara.

Prijatelji Magazina Tabloid misle na nas, poručili su nam - osvetićemo vas.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane