Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Komesarijat za izbeglice i veliki biznis Vladimira Cucića

Sve komesarove kafane

Komesarijatom za izbeglice i migracije rukovode komesar Vladimir Cucić i njegova ljubavnica, bivša vaspitačica, Nada Gertner.Kriminal komesra Cucića, miljenika srpskog diktatora Aleksandra Vučića je zastrašujući. On je Vučiću pseći odan, a krade ko lud. Zaposleni su nam poslali pismo, objašnjavajući kako funkcioniše Cucićeva mašinerija, koju oni mogu da vide i dokažu. Sve ostalo poslovanje Cucića obavijeno je velom tajne. Objavljujemo pismo, kao podsticaj ostalim zaposlenima da iz arhve izvuku dokaze o Cucićevom kriminalu. U tekstu na sledećim stranama opisuje se zlo koje nas čeka, prijemom oko 600.000 migranata iz Nemačke i Austrije, kojima su odbijene molbe za azilom, jer su provere bezbedonosnih službi tih zemalja utvrdile da su opasni po bezbednost ovih država. Samo su dobrodošli za Srbiju. Zato je i ovakav komesar idealan.

***

''Komesarijatom za izbeglice i migracije rukovode komesar Vladimir Cucić i njegova ljubavnica, bivša vaspitačica Nada Gertner

Nada Gertner ga prati na svim događajima i na većinu putovanja idu zajedno, iako je ona usko vezana za azil, ona prati i sve ostale oblasti Komesarijata.

Sa više od 7 kafana, koje se vode na njegovog sina, uspeo je da postane za deset godina rada u ovom posebnom državnom organu, vlasnik, verovatno najvećeg broja kafana u Beogradu.

Ovu ustanovu preko 80% čine zaposleni koji su u rodbinskim, porodičnim i prijateljskim vezama.Čitave porodice su zaposlene na ugovorima koji se iz sredstava donacija finansiraju.

Na nekoliko pozicija, po više od pet godina, rade zaposleni penzioneri, jedna je čuvena Ljubica Mitrović, koja ima i penziju i radi na ugovoru, zašta je plaćena preko 500 dolara. Zauzima mesto kvalitetnim ljudima, mladima, koji se nalaze na tržistu rada.

Imovina donatora se upisuje kao vlasništvo Komesarijata, donatore kupuje da bi mu bili lojalni.

Svi javni tenderi, koji ne idu preko budžeta su namešteni za poznate prijatelje ponuđače.

Nedavno je iz budžeta finansiran i film o Komesarijatu, gde nema reči o ranijim komesarima i gde je ova kuća prikazana onakvom kakva jeste, kuća bračnih parova i njihove dece, kafana i jedna velika porodica bluda i razvrata.. Tu je i zamenica komesara Svetlana Velimirović, čiji je muž upravnik Centra za azil u Šidu. Zatim Ljubica Mitrović, izbeglica iz Makedonije, sekretarica sa svojim zaposlenim mužem...

Neki rodbinski radnici već više od godinu dana ne dolaze na posao.

Familija Tanje Kačar rade svi na ugovore.

Nedavno je objavljen i tekst u Kuriru gde postoje indicije da ovde ima i krijumčarenja ljudi.

Sveže diplome pojavile su se i u Komesarijatu, koje štancuje blizak čovek komsara Cucića. Kažu da koštaju oko 2.000 evra.

Vozni park se otpisuje, a nedavno je rađena i funansijska revizija službenih kola. Kažu da će ta auta uzeti posle njegovi lojalni vozači.

Kafane komesara Cucića, koje se vode na ime njegovog sina su: Limun zut,Oblak u pantalonama, Švaler, Mala maca, Korčagin i mislimo da ih ima još.

Preko 300 radnika zaposleno je na raznorazne ugovore, od čega sigurno više od 30 odsto je samo fiktivno na ugovorima. Primaju novac, ili za nekoga primaju, a ne rade. Među njima su čak i neka deca, studenti, od raznih prijatelja. Primaju na taj način džeparac.

Takođe montažni objekat u Somboru radi firma iz Ivanjice, čiji je vlasnik Nešković, a njegova žena radi kod nas, majka joj je Ljiljana Rakić, a ona se zove Jelena Nešković...Ima slika na netu tog objekta...po tom ključu se biraju izvođači radova i on je baš slučajno specijalizovan za montažne objekte, za migrante.

Za Nadu Gertner ukucajte na net ima i svoje udruženje gde pere novac...

Komesarijatom, kao privatnom prćijom, raspolaze Vladimir Cucić i njegova ljubavnica Nada Gertner.

DOMTERA, čiji je vlasnik Nikola Nešković a njegova žena Jelena Neškovic radi u Komesarijatu, i dovela ju je na velika vrata majka Ljiljana Rakić.

OBJEKAT ZA PRIVREMENI SMEŠTAJ MIGRANATA

Lokacija: Naselje Šikara - Sombor Godina izgradnje: 2016

Model: Vantipski objekatPovršina: 580.00

Uz svesrdnu pomoć Grada Sombora, kao investitora i humanitarne organizacije HELP hilfe zur Selbsthilfe e.V. u ime nemačke vlade, kao finansijera, preduzeće DOMTERA je u avgustu 2016. godine završilo projekat izgradnje objekta za privremeni smeštaj migranata/izbeglica. Objekat je izgrađen u naselju Šikara, Sombor. Svi radovi su izvedeni po principu "ključ u ruke", a objekat je opremljen i centralnim sistemom grejanja. Svi zahtevi projektnog tima finansijera su ispoštovani, pa je izgrađen objekat nesvakidašnje arhitektonske forme, koji zadovoljava i najviše evropske standarde.

Po tom ključu se biraju izvođači radova i on je baš slučajno specijalizovan za montažne objekte za migrante.

Nada Gertner ima udruženje INICIJATIVA 7D, Matični broj:17753894. Naziv delatnosti: Delatnost ostalih organizacija na bazi učlanjenja: Šifra delatnosti: 9499. PIB - poreski identifikacioni broj:106279146

Ime predsednika/ce (Upravnog) odbora: Nada Gertner

Ime člana/ice (Upravnog) odbora 1:

Tanja Ćirić - angažovana je po ugovoru u jednom od Centara za azil.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane