Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Tramp je pobedio, uništiće Novi svetski poredak! - uzviknuo je Soroš

Targetovane mete među globalistima

Pandemija korona virusa promenila je način života na Zemlji. Nisu poznati uzroci zaraze i koliko će trajati, teško je proceniti broj žrtava i šteta koju će pretpeti svetska ekonomija. Uz sve socijalne, Covid - 19 je izazvao i političke promene i konačni obračun suverenista, predvođenih Donaldom Trampom, i globalista sa Džordžom Sorošem na čelu. Rat je počeo političkim, medijskim i finansijskim sredstvima, da bi se upotrebom biološkog oružja preneo na sve frontove. Pobedom suverenista završiće se period vladavine belosvetskih oligarha i njihovih nadnacionalnih kompanija, a to bi dovelo do promena u svim segmentima života, od Vatikana do Holivuda, nauke i sporta. Ako pobede globalisti, onda ništa, samo će se povećati jaz između gospodara i robova, samo što će ovih drugih biti nekoliko stotina miliona manje.

Predrag Popović

Od pojave korona virusa do danas je objavljeno milion analiza i teorija. O pandemiji su se izjasnili naučnici, lekari, političari, ekonomisti, konspirolozi, sveštenici, umetnici i svi ostali. Izneto je bezbroj zanimljivih informacija i mišljenja, ali sve se svodi na pretpostavke i nagađanja o poreklu virusa, načinima njegovog prenošenja, stopi smrtnosti koju izaziva, sredstvima za suzbijanje širenja zaraze i stvaranje vakcine.

Covid - 19 vekovima se nalazio u prirodi, u kohabitaciji sa divljim životinjama, a ima 96 odsto karakteristika identičnih virusu koji zahvata slepe miševe. Taj virus je otkriven još 1965. godine. Od tada je, usled mutacija, dobijao različite nazive. među kojima su najpoznatiji Kov 2 i aktuelni Covid - 19.

Pretpostavlja se da je u novembru prošle godine korona virusom slučajno zaražen nulti pacijent, Kinez koji je jeo supu od slepih miševa, posle čega je epidemija zahvatila Vuhan i pokrajinu Hubej. Pošast se proširila na ceo svet.

Prema zvaničnim podacima, u vreme pisanja ovog teksta, u Kini je registrovan 81.171 slučaj infekcije, od kojih je 3.277 završilo tragično. U Italiji je stopa smrtnosti mnogo veća. U vrhu crne liste nalaze se Iran i Španija, a ugrožene su i Sjedinjene Američke Države i mnoge članice Evropske unije. Stručnjaci iz Svetske zdravstvene organizacije očekuju da bude zaraženo oko 70 odsto ukupne populacije, od kojih isti procenat neće pretpeti ozbiljnije posledice po zdravlje.

Niko ne može da proceni ni rok trajanja pandemije. Lotar Viler, direktor nemačkog Instituta "Robert Koh", tvrdi da će se infekcija korona virusa širiti "u talasima" i da može trajati i do dve godine. Suzbijanje pandemije zavisi od vremena pronalaska leka i vakcinisanja građana.

Epidemiolozi predlažu dva načina suzbijanja pandemije, a oba podrazumevaju ekstremne mere. Prvi, "levičarski", način zasniva se na primeni strogog karantina, samoizolacije, zatvaranju granica, obustavi rada svih preduzeća, osim javnih službi, lečenje u kućnim uslovima, gde bi mobilni timovi lekara posećivali pacijente, ne bi ih vodili u bolnice...

U takvim okolnostima, broj umrlih bi bio minimalan, a epidemija zaustavljena za dva meseca. Sačuvali bi se životi, ali ekonomija bi pala u kolaps. Agonija bi se nastavila posle iskorenjavanja virusa, porastao bi broj nezaposlenih i osiromašenih, kao i stopa smrtnosti od raka i kardiovaskularnih bolesti. Taj model je prihvatljiv za većinu političara na vlasti, pošto svaka smrt od korone privlači pažnju javnosti. Smrtni slučajevi, oboljenja i porodično nasilje, koje je izazvano pandemijom, ali dešavaće se kasnije, proći će neopaženo, pa niko neće kriviti političare.

Drugi ekstremni pristup, "kapitalistički", podrazumeva set mera koje više štite ekonomiju, nego živote građana. U tom modelu, potrebno je pustiti virus da se slobodno širi. Mali broj testiranih prikazao bi mali broj umrlih od korona virusa, uglavnom starijih ljudi. To bi, iz radikalno neoliberalnog ugla posmatrano, moglo da bude korisno po celo društvo, jer bi se izbegao "naknadni talas smrti", a ekonomija bi bila sačuvana.

Konkretno, za Srbiju bi to značilo, ako bi primenila "levičarsku" opciju, da ne bi umrlo više od 2.000 ljudi, ali privredni sistem ne bi preživeo recesiju, koja bi usledila. "Kapitalistički" scenario odneo bi oko 15.000 života i sačuvao klimave ostatke ekonomije. Nažalost, da tragedija bude potpuna, na vlasti u Srbiji se nalaze nesposobni diletanti, koji primenjuju mere iz oba načina suzbijanja virusa, izazivajući još veću štetu.

Stavovi naučnika, epidemiologa i političara predstavljaju samo vrh ledenog brega. Ispod površine, koju reflektuju kontrolisani mediji, postoji mnogo alternativnih informacija. Neke od njih demantuju zvanične podatke, a neke ukazuju na brojne "nelogične slučajnosti". Kad se to ukrsti i stavi u određeni kontekst, otkriva se zastrašujuća verzija uzroka i posledica aktuelne pandemije.

Monstruoznu predstavu, prema tim analizama, režirao je Džordž Soroš. Prvi čin se odigrao pre dve godine, njegovom objavom rata Donaldu Trampu.

- Tramp je pobedio, uništiće Novi svetski poredak - zavapio je Soroš krajem juna 2018. godine.

Globalistički milijarder tada je u intervjuu za Vašington Post priznao da je "živeo u sopstvenom balonu", pa nije uspeo da predvidi meteorski uspon Trampa. Preko svojih surogata, Bila Klintona i Baraka Obame, Soroš je tokom poslednje dve decenije kreirao međunarodne odnose usmerene ka stvaranju jedne svetske vlade.

Pod tim uticajem, SAD je u mnogim bitnim pitanjima, kao što su programi održivog razvoja i suzbijanje klimatskih promena, pa i ulozi u NATO-u, prenosile ingerencije na Organizaciju ujedinjenih nacija. Soroš je iste ideje širio celim svetom, kroz "obojene revolucije", mrežu nevladinih organizacija i grupe političara, medija, sudija i uticajnih pojedinaca u svim institucijama.

Sorošev Novi svetski poredak našao se na udaru Trampove strategije, koja se zasniva na obnovi hrišćanskih vrednosti u američkom društvu, kao i političkog i ekonomskog suvereniteta. Trampov sistem vrednosti Soroš je nazvao "rasističkim i fašističkim", koji želi da nametne dominaciju bele rase.

- Udvostručiću svoje napore, uradiću sve što mogu kako bih sprečio Trampa - izjavio je tada Soroš i odmah prešao s reči na dela.

U podrivanje predsednika SAD uložio je stotine miliona dolara. Između ostalog, potplatio je nekoliko žena da javno optuže Trampa da ih je silovao. Kad je Njujork Tajms objavio izveštaj o tome, Soroš je kupio akcije u tim novinama, vredne tri miliona evra.

Pored Trampa, Soroš je kao arhineprijatelje označio Vladimira Putina i Si Đinpinga. Manipulacijom tradicionalnom netrpeljivošću između Amerike, Rusije i Kine i njihovom borbom za prevlast, berzanski špekulant je pokušavao da ih uvuče u sukobe, ekonomske i političke, a često je najavljivao i treći svetski rat.

U opšti haos pokušao je da uvuče i Evropu 2015. godine, kad je inicirao migrantsku krizu.

U svakom mešetarenju ostvario je polovičan uspeh. Amerika je uvela ekonomske sankcije Rusiji, a sa Kinom i Evropskom unijom je ušla u trogovinski rat. Ipak, to Sorošu nije pomoglo da do kraja ostvari plan. Pritisak je pojačao preko svojih marioneta u međunarodnim institucijama.

- Stari ljudi predugo žive i postoji rizik za globalnu ekonomiju. Nešto mora da se učini - procenila je Kristin Lagard, direktorka Međunarodnog monetarnog fonda 29. septembru 2019. godine.

Tri nedelje kasnije, 18. oktobra, u Njujorku je održana simulacija pandemije korona virusa. Eksperiment je organizovala grupa bogatih globalista, povezanih finansijskim i političkim interesima.

Uz Soroša, bio je i njegov ideološki naslednik Pjer Omidjar, osnivač i vlasnik prodajne mreže na internetu eBay i platnog sistema PayPal. Njegov otac Sajrus Omidjar osnivač je baltimorskog Instituta "Džon Hopkins".

Iako je iranskog porekla, ili baš zato, Pjer Omidjar predvodio je agresivnu kampanju protiv Irana. Milijarder Majkl Blumberg, bivši gradonačelnik Njujorka, imao je ozbiljne političke motive za učešće u tom i takvim projektima.

Kao ostrašćeni protivnik Donalda Trampa, krajem prošle godine najavio je kandidaturu za predsednika SAD, pokrenuo je skupu kampanju, da bi se naprasno povukao iz trke, uz obećanje da će na sve načine pomoći Trampovom protivkandidatu, ko god to bude.

Bil Gejts, vlasnik "Majkrosofta", koga je magazin Forbs proglasio za najbogatijeg čoveka na svetu, ima najvažniju ulogu u u toj grupi vladara iz senke. Medijski uticaj je iskoristio za promociju teorije o "zlatnoj milijardi".

Na osnovu procene da je Zemlja prenaseljena, što ugrožava njen opstanak, nastao je plan depopulacije.

Broj ljudi, sa sedam milijardi na jednu, svetska elita namerava da sprovede uz pomć ratova, kontrolu rađanja, nasilnu sterilizaciju, eutanaziju, legalizaciju i promociju abortusa, kao i upotrebu biološkog oružja, kojim bi se izazivale pandemije raznih virusa.

Nisu poznati rezultati eksperimenta u Njujorku, ali predmet simulacije je mesec dana kasnije postao realan u Vuhanu. Epidemija korone izbila je u tom gradu, u kome je sedište kineskog telekomunikacijskog giganta Huavei, pa i medicinskog instituta koji finansira fondacija Bila i Melinde Gejts.

Iz Vuhana, virus se ekspresno raširio po celom svetu, a najteže je pogodio Teheran, Bergamo i Malagu. Teoretičari zavere odmah su istakli zajednički imenitelj, koji povezuje te gradove. U svakome od njih prošle godine je puštena u rad 5G mreža. Taj projekat je primenjen i u Beogradu, sa čvorištem na Sajmu, gde je napravljen sabirni centar za inficirane korona virusom.

Zvanične podatke o broju zaraženih i umrlih treba uzeti s rezervom. Kineske komunističke vlasti pokušale su da zaustave i sakriju informacije o izbijanju epidemije, pa može da se pretpostavi da manipulišu i brojem smrtnih slučajeva.

Sumnje su pojačane posle saopštenja kineskog Ministarstva industrije i informacionih tehnologija, 19. marta, u kome se navodi da se u poslednja četiri meseca broj korisnika mobilnih i fiksnih telefona smanjio za čak 21,03 miliona. Do decembra 2019. taj broj je imao stalni trend rasta. Od februara do decembra 2019. godine evidentirano je 24,37 miliona novih korisnika mobilnih i 6,6 miliona fiksnih telefona. Čajna Mobile, najveći kineski operater, u decembru je stekao 3,7 miliona novih korisnika, da bi do februara izgubio njih 8 miliona.

U dramatičnim okolnostima, trend se naglo promenio. Usled mera o suzbijanju epidemije Covid - 19, isključen je određeni broj službenih telefona. Međutim, kineska vlada je zabranila građanima da gase račune, jer preko mobilnih telefona generišu "zdravstvene kodove" i prate kretanje.

Na osnovu tih podataka Tang Đianđuan, ekspert Epoha Tajmsa, pretpostavlja da je do pada došlo usled smrti korisnika: "U Kini nije moguće otkazati mobilni telefon, osim u slučaju smrti. Do epidemije korona virusa taj broj se povećavao bez obzira na uobičajenu stopu smrtnosti, što upućuje na jedini logični zaključak: Covid - 19 ubio je skoro 20 miliona ljudi."

Vlasti u evropskim državama ne mogu da sakriju podatke o umrlim osobama, ali mogu da manipulišu s procenom uzroka smrti. Italijanski patolozi su potvrdili da su samo tri osobe, od prvih 385, na kojima je izvršena obdukcija, umrle od korona virusa. Ostale žrtve imale su jedno ili više hroničnih oboljenja, što je, uz faktor starosti, presudno uticalo na smrtni ishod. Covid - 19 je na to imao uticaj kao i bilo koji drugi virus gripa. U Nemačkoj se vrše ekshumacije svih ljudi koji su umrli ove godine, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, odnosno da li je povezan sa korona virusom.

Američki Centar za zdravstvenu zaštitu procenjuje da će se oko 56 odsto Amerikanaca inficirati korona virusom i da će u grupi visokog rizika biti oko njih 25 miliona.

Predsednik Tramp je aktivirao Zakon o odbrambenoj proizvodnji, koji dozvoljava vladi da ubrza proizvodnju zaštitnih maski, respiratora i druge neopohodne opreme. Uz gubitak života, Tramp je zabrinut zbog očekivanog pada privrede, koji će povećati nezaposlenost. Za pomoć ekonomiji izdvojeno je dve hiljade milijardi dolara.

- Porazićemo ovog nevidljivog neprijatelja - rekao je predsednik Tramp na konferenciji za medije 18. marta.

Nevidljivog neprijatelja je nazvao "kineskim virusom". Na primedbu novinara da takvom kvalifikacijom vređa na etničkoj osnovi, Tramp je odgovorio: "To nije rasistički termin, uopšte nije, virus je došao iz Kine".

Predsednik SAD je žestoko kritikovao postupke kineskih vlasti, koji su bili usmereni na prikrivanje opasnosti od pandemije, a ne na saradnju sa svetom. Ipak, naglasio je da "zna poreklo virusa i ko ga je napravio".

Pažljivim posmatračima nije promaklo da se u konferencijskoj sali, iza predsednika, pored zastave SAD više ne nalazi i zastava Ujedinjenih nacija.

Globalisti su to shvatili kao simboličnu objavu rata. Njihov strah je osnovan, pošto je pokrenuta opsežna akcija na čijem udaru će se naći brojni američki i svetski političari, vlasnici kompanija, sportisti, glumci, pa i verske vođe.

Na spisku od 158.000 potencijalnih meta nalaze se Džordž Soroš, bivši američki predsednici Barak Obama i Bil Klinton, kao i Hilari Klinton, Džo Bajden i njihovi finansijeri.

Američko ministarstvo pravde je 16. marta najavilo krivičnu prijavu protiv kanadskog premijera Džastina Trudoa zbog sumnje da je izvršio "korporativne i finansijske zloupotrebe". Istog dana Trudo je objavio da je inficiran konora virusom i da će 30 dana provesti u karantinu.

U samoizolaciju se povukla i nemačka kancelarka Angela Merkel. To je uradio i glumac Tom Henks, koji se nalazi u Australiji, pa Covid - 19 koristi kao izgovor za izbegavanje povratka u SAD.

Na udaru će se naći i neki od uticajnih političara iz Velike Britanije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Pod pritiskom optužbi za vršenje ili odobravanje vršenja više krivičnih dela očekuje se da papa Franja ove godine dobrovoljno napusti Svetu stolicu, kako bi izbegao hapšenje i javnu sramotu.

Dodatnu dozu straha kod globalista izazvale su scene iskrcavanja američkih vojnika u nekoliko evropskih luka. Procenjuje se da je u Nemačku, Holandiju i Italiju tokom marta stiglo oko 60.000 vojnika i 10.000 tenkova, bornih vozila sa drugom vojnom opremom.

Analitičari pretpostavljaju da je takva vojna sila prebačena u Evropu kako bi sprečila mogući otpor bogatih i uticajnih pojedinaca, koji bi tu, bežeći od pravde, mogli da potraže utočište. Ovako, čak i da dođu u neku od članica Evropske unije, biće dostupni američkim vojnicima i obaveštajcima.

- Za sprovođenje pravde potrebna je politička volja, ali i vojska - tvrdi predsednik Tramp.

Na domaćem terenu, čistka će po dubini zahvatiti mnoge velike kompanije, poput Koka Kole, Intela, Mekdonaldsa, Harli Dejvidsona i drugih. Izvršni direktori tih giganata moraće da odgovaraju za sporno poslovanje. U tom paketu naći će se i mnoge holivudske zvezde, kao što su Kevin Spejsi, Džon Travolta, Kventin Tarantino, Stiven Spilberg, pa i Selin Dion i Madona.

Ako realizuje taj plan, Donald Tramp će dokazati da je Džordž Soroš bio u pravu kad ga je označio kao pobednika koji će uništiti Novi svetski poredak. To su shvatili i mnogi evropski državnici.

Mađarski premijer Viktor Orban, stari i uporni protivnik Soroša, nedavno je direktno optužio osnivača Fondacije za otvoreno društvo za stvaranje i puštanje korona virusa.

Na video-konferenciji šefova država i vlada EU, sredinom marta, Orban je rekao da postoji "jasna veza između ilegalne migracije i epidemije korona virusa, za šta su krivi Džordž Soroš i njegova mreža". Orban tvrdi da evropska civilizacija "ratuje na dva fronta sa istim neprijateljem, Sorošem". Takve optužbe ponavlja i Zoltan Lomnici, portparol "Foruma civilnih udruženja", organizacije koja je usko povezana s Orbanovom strankom Fides: "Soroševi ljudi podrivaju vladine mere za suzbijanje epidemije, svi oni drže palčeve da se nastavi širenje virusa".

Orbanovi antisoroševski stavovi nikoga ne čude, ali kad ih je preuzeo austrijski kancelar Sebastijan Kurc, to je prvorazdredno iznenađenje. Kurc se, pre mesec dana, u Minhenu sreo sa Džoržom Sorošem i njegovim sinom Aleksanderom. Nekoliko dana kasnije Kurc je optužio Soroša da "pokušava da potkopa austrijsku demokratiju".

- Austrijanci su odbacili Novi svetski poredak i moja je dužnost i privilegija da sprovodim njihovu volju. Moja obaveza je da zaštitim nacionalnu ekonomiju od globalne kontrole - rekao je Kurc.

Nemačka kancelarka Angela Merkel se povukla u samoizolaciju, ali nastavlja da radi u interesu globalista. Donald Tramp je nedavno hteo da kupi farmaceutsku kompaniju CureVac iz Hofenhajma.

Na insistiranje Merkelove, vlasnik kompanije, multimilioner Ditmar Hop, odbio je ponudu. Zauzvrat, kancelarka mu je obezbedila pozajmicu od 80 miliona evra iz Evropskog investicionog fonda. Hop je, inače, najavio proizvodnju vakcine koja ne bi mogla da uništi Covid - 19, ali bi uspela da zdrave ljude zaštiti od infekcije. Sprečavanjem Hopa da proda kompaniju Trampu, koji bi ubrzao proizvodnju vakcine, Merkelova je dokazala da nastavlja sa delovanjem u skladu sa Soroševom agendom.

I političari s Balkana zauzimaju strane u aktuelnom ratu Trampa i globalista. Za razliku od većine kolega, Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promene, otvoreno podržava američkog predsednika.

- Već četiri godine traje bespoštedni rat duboke države i predsednika SAD. Duboka država i dalje kontroliše značajan deo Stejt departmenta, obaveštajnog sektora, globalnih medija i vojne industrije. Lično sam iz neposredne blizine slušao predsednika Trampa, kada je na inauguraciji, sa terase Kapitol Hila, poslao istorijsku poruku da će se boriti za američki narod protiv establišmenta iz Vašingtona. To je borba čovečanstva protiv grupe bolesnih moćnika koji žele da kontrolišu države, narode i sve druge ljude. Glavni cilj veštački izazvane pandemije je slom ekonomskog sistema SAD. Ako dođe do sloma berze, preko medijskih kanala satanisti će za sve optužiti Trampa, kako bi izgubio izbore. Ali, Tramp uzvraća kontranapadom. Pogrešili su svi koji su potcenili Trampa. Vreme će pokazati da on može postati najveći i najznačajniji predsednik u istoriji SAD - tvrdi Medojević.

Na srpskoj političkoj sceni nema nikoga ko bi imao dovoljno inteligencije, hrabrosti i snage da zastupa takve stavove. Posle trodecenijskog kreiranja javnosti, stranaka i uticajnih pojedinaca, Soroševe marionete su raspoređene u sve pore društva. Na tu ulogu je pristao i Aleksandar Vučić. Sa izuzetnim talentom za izbor pogrešnih poteza, Vučić je zablistao i sada, u vreme pandemije Covid - 19. U prvom trenutku, predsednik Srpske napredne stranke, nije ni naslutio šta se sprema, pa je sebi dopustio slabost da kaže istinu.

- Pandemija će više ugroziti ekonomiju, nego zdravlje građana. Sve berze padaju zato što nema vakcine. Farmaceutska mafija sigurno neće da pravi vakcinu ako se ne zna da li će virus da potraje do sledeće godine - rekao je Vučić na konferenciji za medije 6. marta 2020.

Odmah su ga šefovi farmaceutske mafije upozorili da pazi šta priča, pošto je i on njihov sluga. Posle tog ispada, Vučić nijednom rečju nije pomenuo prave krivce za pandemiju. Umesto pravih mera za suzbijanje virusa i otklanjanje posledica, Vučić je sudbinu Srbije dao u ruke svojih "čeličnih prijatelja" iz Kine. Zašto je to uradio, objasnio je lično Donald Tramp.

- Ako neko čak i na sekund pomisli da Kina brine o nekome drugom osim o Kini, taj je imbecil - rekao je Tramp.

Nažalost, imbecil na funkciji predsednika Srbije zaklinje se u bratstvo i jedinstvo s Kinom. Tako se kleo u brata Muhameda bin Zajeda, svog poslovnog partnera iz UAE. Po Vučićevom nalogu osnovna škola u novopazarskom naselju Dojevići promenila je naziv. Od 2016. godine više se ne zove "Rastko Nemanjić Sava", nego po Muhamedovom bratu "Halifi bin Zajed al Nahjanu". Šeik se zahvalio tako što je šlepere s humanitarnom pomoći nedavno poslao u Hrvatsku.

Građanima Srbije ostaje samo nada da će preživeti pandemiju korone i to s mnogo manjim posledicama nego čelični kineski prijatelji. Kad ta pošast prođe, na red će doći druga spasonosna nada da Donald Tramp neće zaboraviti da sankcioniše i Vučića, poslušnog slugu Džordža Soroša.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane