Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (182)

Dok čeka na hapšenje, on hapsi, osuđuje, muči

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid

Milan Glamočanin

Poštovani gospodine Brkiću i poštavna redakcijo, novinari i saradnici Magazina Tabloid - Srećan početak hapšenja svetskih bandita i gangstera.

A evo i mog mišljenja.

''Javni tužilac Sjedinjenih Američkih Država je objavio dokumenta o optužnici protiv Nikolasa Madura i saučesnika. Kolumbijska mafija je slala deo kokaina preko Venecuele. Optužen je za 300 miliona letalnih doza prebačenih u Ameriku, oko 250 tona čistog kokaina. Kazna je minimum 50 godina. Spisak njegovih ljudi je na poternici.

Maduro je A. i A. Vučić, ali na kub. Ovim je označen početak hapšenja svetskih kriminalaca - trgovaca drogom i ljudima. Ova dela će biti proglašena terorizmom. Tramp se zalaže za uvođenje smrtne kazne za počinioce trgovine decom. Velika bitka upravo je započela.

Droga koja je ulazila u USA je pokrivena vladom SAD, kriminalnom grupom bankara i političara. Na red će doći SVI. I braća Vučići. Ovo im je trenutno najveća briga.

Ako čujemo, uskoro, da mein strim mediji u Americi više ne prenose Trampove uživo konfernecije povodom korone, znači da je obračun blizu. Ili je stegnut obruč.

Sa druge strane, Vladimir Putin nudi formiranje svetske vlade i ubiranje novca preko MMF-a i Svetske banke. Ujedinjene nacije pokušavaju da preporukama zatvore privrede svih država na par meseci i time razore svet ekonomski, politički, psihološki i fizički. Zatvaranje privrede na par meseci bi izazvalo haos zastrašujući. A novac bi, po okončanju katastrofe došao iz ruku bankara satanista. I svet bi bio otkupljen za par triliona $. Putin je PI AR.

Ali neće proći - patriote širom sveta, a prvo u SAD, čekaju kao zapete puške, i raduju se svakoj gluposti koju čine globalisti. Jer sve što čine, čine u korist patriota, a sebi o glavi čine.

Uskoro, možda sledeće nedelje, počinje megdan biblijskih razmera. Ali ne rat svetski, već obračun sa svetskom mafijom. Možda je sve ovo za neke moja bolest, ili budalaština, ali - nije. Nećemo dugo čekati na istinu.'' - poruka je koju je glavnom uredniku Magazina Tabloid Milovanu Brkiću upućena u petak, 27. marta, od poznatog pošiljaoca.

Vučić je sada u spidu. On je uvek našmrkan i srećan što je od Srbije napravio koncentracioni logor. Svi smo mi za njega robovi.

Ipak, upućeni tvrde da je strah kod pripadnika Vučićevog kartela opravdan i prisutan je u velikoj meri. Oni nisu ludi, kao njihov šef kartela. Znaju da se nešto iza brda valja. Znaju da sve što je američki predsednik Donald Tramp najavio kao prioritet njegove administracije, to je i ostvario.

A bordba protiv svetske mafije je prioritetna. Traje već tri godine, punim kapacitetom. Sprovode je DEA, FBI-a, Agencija za sprečavanje pranja novca, NSA, CIA, kao i vojne obaveštajne službe, ministarstvo pravde i ministarstvo unutrašnjih poslova.

Balkanska mafija je zastrašena, jer im je DEA zaplenila više od 75 tona čistog kokaina i ostavila ih bez milijardi prihoda, gotovog novca.

Sumanuti Vučić je okupiran ulogom upravnika koncentracionog logora zvanog Srbija.

Upišani diktator tvrdo veruje da se svi dive njegovoj ''strogosti'' i efikasnosti u disciplinovanju naroda.

Kada poternica državnog tužioca SAD-a bude raspisana i za njim i njegovom sabraćom sa Balkana, Vučić će se obratiti naciji i saoppštiti: - Ma, pustite to, ne mogu mi nšta! Kažem ja Trampu, ajde, ajde, oladi. Ko si ti bre da mene hapsiš..

Kada se vrati u kabinet, počeće da kuka iz sveg glasa, jer je svestan da đavo dolazi i po njegovu dušu.

Suzana Vasiljević, njegova savetnica već se pakuje, da ode na pristojnu daljinu. Da i nju ne pokupe. Njen bivši dečko, francunski obaveštajac Žorž Urio, koji je u njenom kabinetu, dok je bila savetnica ministra unutrašnjih poslova, imao svoj sto, na njen faks je primao poštu, imao stalnu propusnicu za ulazak u zgradu Palata Srbija, obavestio poslao joj je proruku da su i za nju i za njenog šefa došli crni dani.

Zamenik ambasadora SAD-a u Beogradu Gabrijel Eskobar (Pablo mu nije brat) uverava, međutim, Vučićev kartel da duboka država stoji iza njih, da im niko ništa ne može, da će Majk Pompeo oboriti Trampa. Kakva ludost. Za ovo što radi, gospodin Eskobar će sigurno do kraja života provesti u zatvoru.

Urednici Magazina Tabloid imaju uvid u aktivnosti koja zvaničnici SAD-a vode u borbi protiv svetske mafije.

I dok čeka na hapšenje i Vučić voli da hapsi.

Ministarstvo pravde je zvanično saopštilo da od državnih tužilaca zahteva da oni traže obavezan pritvor i maksimalne zatvorske kazne za one koji su se oglušili o Vučićeve neustavne naredbe.

On na sva usta najavljuje da će svi oni koji su pobegli iz samoizolacije, ili su ''širili paniku i strah'' dobiti višegodišnje kazne zatvora.

Da Srbija ima državnog tužioca, on bi bez oklevanja uputio zahtev sudiji za predhodni postupak da se odredi pritvor ministarki pravde.

Javna tužilaštva su organ krivičnog gonjenja. Samostalna su u vršenju dužnosti, a prema postupku koji je određen zakonom. Ministarstvo pravde je deo izvršne vlasti, a tužilaštva su u sistemu sudske vlasti.

Obavezujuća uputstva postupajućim tužiocima mogu da upućuju neposredno viši tužioci, a njima Javni tužilac Srbije. Gospođa Zagorka Dolovac se nije oglasila. Pokrila se ušima. Prima novac, putuju po svetu, kupuje nakit, nekretnine...

Prvo takvo suđenje održalo se u Dimitrovgradu. Zbog kršenja mere o izolaciji, tužilaštvo traži da čovek (još mu ne znam ime) bude osuđen na tri godine zatvora.

Ministarstvo pravde uputilo je dopis sudovima koji će voditi postupke protiv lica koja su prekršila mere samoizoilacije da ta suđenja organizuju putem video linka, u cilju zaštite kako zaposlenih, tako i lica protiv kojih se vodi postupak!

Ministarstvo je sudove obavestilo da je potrebno da njihovo informatičko osoblje obezbedi neophodne uslove kako bi se omogućilo vođenje postupka protiv lica koja su prekršila meru samoizolacije.

To podrazumeva da sudovi imaju instalirane računare sa kamerom i mikrofonom i na njima program „Skype".

Zbog kršenja mera samoizolacije u pritvoru se nalazi 108 osoba.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde obezbedila je tri posebna objekta u okviru Uprave u kojima su smeštena lica koja prekrše mere samoizolacije i oni se nalaze u Vršcu, Požarevcu i Pirotu.

U Vršcu su trenutno 44 osobe, u Požarevcu 43, a u Pirotu 21.

Zakon o krivičnom postupku ne poznaje institut izolacije osuđenog. On ima pravo na pravično suđenje, glavni pretres mora biti javan, usmeni i kontradiktoran, kome okrivljeni može prisustvovati i neometano se izjasniti o svim navodima.

Ako je optuženi zaražen korona virusom, teškom bolešću, a nalazi se u izolacionom pritoru, onda on nije sposoban da prati suđenje u takvom stanju, pa sud mora da odredi sudskog veštaka da utvrdi da li je on psihički sposoban da učestvuje u postupku, da li je zaražen korona virusom, da li je nasilno i bez odluke nadležnog suda smešten u izolaciju, a ne po neustavnom naređenju Aleksandra Vučića.

Svakodnevno se na televiziji objavljuju pobedonosne vesti u kojima se navode brojke o onim građanima koji su prekršili samoizolaciju. Pokazaće njima, poručuju im iz Velike propagande laži, Aleksandar Vučić, da znaju da sa njim nema šale.

Mizerna je i uloga srpskih advokata, naročito predsednika Advokatske komore Beograda i Srbije, koji prihvataju da brane osuđene, koji su utamničeni i sudi im se dok su u pritvoru. Sve ove advokate treba popisati i isključiti ih iz advokature, sa zabranom daljeg obavljanja ove profesije u trajanju od pet godina.

Vučićev kartel je dao odrešene ruke Upravi za izvršenje krivičnih sankcija pri ministarstvu pravde Srbije. Direktor ove Uprave Dejan Carević je svoja ovlašćenja preneo na službenicu Alekandru Stepanović.

Uprava zatvora likuje, jer može sve osuđenike da vrati kući u mrtvačkom sanduku. Ako se samo neko zarazi u zatvoru,nastaće klanica. Osuđenici spavaju i borave u spavaonicama sa po 6o kreveta! Na tako malom prostoru prenošenje virusa je stoprocentno. Osuđenici su zbog loših higijenskih uslova, slabe ishrane, bez voća, a reč je uglavnom o siromašnim ljudima, boravkom u zatvoru izgubili imunitet i dobili po nekoliko teških bolesti, koje im u zatvoru onemogućavaju da leče, uskraćivanjem lekova.

Panika je među osuđenicima. I zatvorsko osoblje je uznemireno, mnogi su dali otkaz, da bi preživeli.

Aleksandar Vučić je najavio da će, kada pandemija prođe, preživele zatvorenike pomilovati. I to samo određen broj, one koji imaju novca da plate, ili je njihova rodbina u vrhovima Srpske napredne stranke.

Vlada je još 2017. godine predložila donošenje zakona o amnestiji, imajući u vidu prenatrpanost srpskih zatvora, kao i činjenicu da bi većina osuđenika, koji su izdržali polovinu kazne, mogli da budu na uslovnom otpustu, a drugi, sa manjim kaznama, upućeni na društveno koristan rad.

Srpski tiranin je pomilovao samo one koji su u vrhu kriminalnih družina, a korisni su za nasilje koje on sprovodi nad građanima.

A1

Lažni pravnik - uspešan advokat

Kao što sam vam i ranije najavio, ovde u Zaječaru postoji jedan lažni, samozvani advokat, a zove se Miodrag Nikolov, bez diplome pravnog fakulteta.

On je inače blizak "prijatelj" gradonačelnika Zaječara Boška Ničića. On je sklon raznim manipulacijama i prodajom svojih klijenata iz raznih interesa, u raznim trgovinama. "Blizak" je nekim sudijama i tužiocima. Čak se i okumio sa javnim tužiocem Višeg tužilastva u Zaječaru, Miodragom Canovićem - Canetom. Sa javnim tužiocem osnovnog tužilastva u Zaječaru je kućni prijatelj.

Već godinama unazad, na pitanje nekih ljudi, gde je diplomirao na pravnom fakultetu, i koji mu je bio prosek ocena, ne želi da kaže i sav se uznemiri i zakrvave mu oči...!?

I isto tako ne želi da pokaže diplomu i indeks pravnog fakulteta.Takođe neće da kaže ime ni jednog profesora sa fakulteta i kolege sa kojima je studirao i diplomirao.

Inače, njegov pokojni otac bio je sudija u Zaječaru, i bio poznat kao veoma strog sudija, a zvao se Kiril Nikolov. On ga je i namestio, preko svojih veza, da radi u sudu kao pripravnik, a kasnije i kao advokat.

I za njega se sumnja da je radio bez prave diplome.

Inače Miodrag Nikolov bio je sklon još u osnovnoj školi i srednjoj školi falsifikovanju ocena u dnevniku, i zbog toga je bio u problemima.

Otac mu je nabavljao lažna svedočanstva preko nekih prosvetara, Velimanovića iz Ćuprije.

Nikolov ima svoju kancelariju u Zaječaru, u ulici Dubrovačkoj B.B, pored Višeg suda.

Pozdrav i srećno u istraživačkom novinarstvu.

A2

Pravobranilac koji muči i šamara

Poštovani,

Zoran Stojkovac je pravobranilac u opštini Smederevska Palanka, a pre nego što je to postao bio je advokat koji je na sav glas pljuvao po predsedniku Vučiću i njegovom bratu Andreju.

Pa sad ja pitam kako je to moguće, mnogi obični ljudi koji iskreno veruju Vučiću su razočarani i ne žele da izađu na izbore (što odgovara nekima iz opozicije koji nikako ne mogu da skupe glasove pa onda žele da opstruišu izbore na svaki način). U atačmentu je dopis koji je Zoran Stojkovac slao Advokatskoj komori i koji je ogavan sam po sebi.

Protiv Stojkovac Zorana je podneta jedna prekršajna prijava po čl. 82.stav 2. Zakona o zaštiti od požara, Prekršajnom sudu Smederevo od 30.09.2013.godine i postupajući po prijavi Presudom Prekršajnog suda u Smederevu, odeljenja u Smederevskoj Palanci br. 10031/13, izrečena mu je opomena.

Prema Stojkovac Zoranu Osnovno javno tužilaštvo u Velikoj Plani izreklo je u postupku NP 191/17 hitna mera 03.11.2017. godine, produženja hitne mere kojom je Stojkovac Zoranu naloženo da ne kontaktira i ne prilazi žrtvi nasilja Stojkovac Milici iz Smederevske Palanke, na period od 30 dana pod pretnjom prekršajnog gonjenja ( Zoran Stojkovac je šamarao svoju ženu i to više puta a jednom čak i ispred zgrade Opštine )

Zoran Stojkovac ima 67 godina ( rođen je 30.01.1953.godine)i po sili zakona mora da bude penzionisan i nije jasno zašto neko ko je vršio nasilje nad ženama zauzima mesto nekoj mladoj osobi.

Republičko javno tužilaštvo je, po krivičnoj prijavi Zvonka Stojkovića iz Smederevske Palanke, dalo nalog da se protiv Zorana Stojkovca Opštinskog pravobranioca Smederevske Palanke vodi krivični postupak zbog krivičog dele TRGOVINA UTICAJEM.

Molim proverite ove navode, pa kada se uverite da je sve ovo tačno, smenite naslinika prema ženama , lice koje kriminalno trguje uticajem i lice koje je penzioner.

(Ime poznato redkaciji)

A3

Poslušne sudije

Osnovni sud u Čačku doneo je Rešenje o privremenoj meri, kojom je do okončanja krivičnog postupka, pod pretnjom pritvora, zabranio Goranu Ćuvizu „komunikaciju sa drugim korisnicima društvene mreže Tviter".

Javno tužilaštvo u Čačku podnelo je krivičnu prijavu protiv Ćuviza zbog lažnog predstavljanja.

Uticajni tviteraš Ćuviz, 10. marta na svom nalogu napisao je objavu: „Preduzeli smo mere zaštite stanovništva, 26. aprila na biračkim mestima biće deljen lek koji sprečava da se dobije virus, napornim radom resorng ministarstva došli smo do leka, koji će zbog nižih troškova podele leka, biti deljen na biračkim mestima". Pošto je to objavio pod nadimkom „anaćuviz", tužilac je zaključio da se Goran Ćuviz lažno predstavlja kao premijerka Ana Brnabić.

Šalama i provokativnim objavama Ćuviz je stekao veliku popularnost na Tviteru, gde se potpisivao kao „Baltazar Farbar". Duhovite statuse, bez ikakvih uvreda i pretnji, isticao je pod imenima Dragana Đilasa, Boška Obradovića, Vesne Pešić, Nebojše Krstića i drugih političara i javnih ličnosti. Na jednu od Ćuvizovih parodija naseo je Sergej Trifunović, koji je mislio da raspravlja s Nenadom Čankom, pa je raspalio po „debelom krmetu".

Odluka čačanskog tužilaštva i suda daje značajan doprinos istoriji beščašća srpskog pravosuđa. Zabrana komunikacije s drugim korisnicima Tvitera predstavlja brutalan udar na slobodu mišljenja i govora, ali i najavu cenzure društvenih mreža, na kojima se raskrinkavaju zločini i prevare režima Aleksandra Vučića.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane