Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Jedan dan života... u Srbiji

Oprostite nam ako možete, govorili smo istinu

Petak, osmi majski dan. U Srbiji se oseća u vazduhu smrtna opasnost. Vlast je u opasnosti od pada, građani su u opasnosti od narastajućeg nasilja i gladi koje vlast sprovodi nad skoro svakim od nas.

M. Brkić

Tog 8. maja srpski ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je zadovoljno trljao ruke. Na svakom važnom objektu, važnom radi eksperimenata, postavio je antene koje je kupio za velike pare u Kini, uz proviziju, za mrežu 5G. Kinezi eksperimentišu na građanima Srbije. A svinja Stefanović je antene postavio na zgradi Policijske uprave Beograda, Instituta za majku i dete na Novom Beogradu, na pošti kod Železničke stanice. Da kineska mafija može da eksperimentiše nad svim socijalnim grupama, kolika je smrtnost od njihove tehnologije koju u svetu niko ne želi.

Ministar Ljajić je pohvalio ''podvig'' Neše Sline, uz napomenu da je došlo vreme da Srbija izađe iz opanaka! Poručio sam mu - oslobodi Srbiju feredža, burki, dimija...

Ministar Stefanović je jedan od retkih skotova koje je poimenično pomenuo predsednik Donald Tramp. Rekao je da ne mogu da sarađuju sa američkim službama bezbednosti oni koji kupuju opasnu kinsku tehnologiju 5G mreža i uređaje kompanije Huavei.

Prošlog maja pomenuti ministar je boravio u Vašingtonu, primljen je na najvišem nivou. Upoznat je sa zločinima srpske aktuelne i prethodnih vlasti, da je opljačkano preko 200 milijardi od Srbije, da...

Ministar je obećao da će sve pohapsiti, ali se ispotavilo da se upišao od straha, kada mu je Vučić poručio da će sa vlasti (podrazumeva se i života) otići zajedno. Potom je otvorena afera u kojoj je glavni pljačkaš Slinin otac Branko Granata. Reč je o aferi Krušik.

Ovih dana stigle se optužnice i nalozi za hapšenje koje je odeljenju interpola MUP-a Srbije dostavio Europol.

Diktator se prestravio. Morao je da ukine vanredno stanje. Raspisao je, protivno volji onih koji su ga tetošili punih osam godina, nastavak izbora. Oni traže da on odmah podnese ostavku. Da bi mogao biti uhapšen.

Na videlo će ovih dana izaći njegov kriminal, koji može šokirati neupućene građane i podanike. NATO je srpskim generalima posalo njihova dosijea. Ko hoće u penziju, dobro je, ko će da pomogne u rušenju diktature, još bolje je. Biće amnestiran.

Šizofreni Vučić je pustio Anu Brnabić da telali za njegov račun. Ova neukusna žena je poručila da je njena vlada dobila sve pohvale za uspešno organizovanje gey parade i ostavrivanje prava ove zajednice. Ponosno je istakla da je u Srbiji iskorenjena glad! U državi u kojoj je prosečna penzija 220 evra!

Istog dana UNICEF je saopštio da u Srbiji 115 hiljada dece živi u apsolutnom siromaštvu, a preko 300 hiljada dece je na ivici gladi.

Neukusna premijerka brani vlast, a svaka izgovorena joj je čista laž. Učila je školu od svog šefa.

Optuženička klupa čeka i na 150 optuženih iz predhodne vlasti, koji su opljačkali sa saradnicima Srbiju za preko 100 milijardi evra!

Velika propaganda laži broji svoje poslednje dane. Ista grupa novinara - glavnih urednika svaki bogovetni dan na te-ve stanicama brani diktatora. Sve njegove pljačke i zločinačke projekte. Opasniji su od samog Vučića. Oni pozivaju na hapšenje, na teror, na ''primenu zakona''. Vučić se pravi lud, smiruje ih. Jer oni ne znaju ono što Vučić zna. A njemu je rečeno da je GOTOV! On se kurobeca, ali kraj je blizu.

Srbija je zgažena zemlja.

Naša opozicija je iz istog šinjela. Ološ, lopovi, neznalice, narkomani...

I opozicija ima svoju propagandu laži. Ona ne gađa Vučića, već one koji su protiv Vučića!

Jedan od najopasnijih i najbestidnijih pljačkaša u Srbiji, siroti Dragan Đilas, namlatio je sa mesta ministra u Vladi Mirka Cvetkovića i gradonačelnika Beograda, preko milijardu evra. Platio je Vučiću 50 miliona, za oprost grehova, ali diktatoru ponestaje para. Plene ih svuda po svetu, sada mu je potreban keš i zlato.

Đilas dve godine zavlači građane Srbije, lažnim protestima na kojima učestvuje i kontroliše ih, a iza niih ne stoji, potura druge.

Rasplakao se pre neki dan kada su ispred stana u kojem žive njegova deca uzvikivali Đilasu lopove. Baš se ovaj ovejani lopov potresao! Kolegi iz inostranstva pokazao sam krvavi pljačkaši učinak gospodina Đilasa. Kada je izvršio uvid, obrecnuo se. Pa vi nemate onda uvid u glavne njegove poslove, ili ga štitite! Onda je shvatio da je preterao, pa mi je obećao dati ostatak papira.

E, sada dok Vučić čeka da ga oteraju, Đilas se nada da ga postave! Zato on koristi Demokratsku stranku, čiji je papirnati vlasnik, nervoznog Boška Obradovića kome je razbio stranku. Stranac mi je pokazao kako Đilas, podmuklo, valja Obradovića u blatu, dodajući da to nije po Vučićevom nalogu, već zato što je i g. Đilas isti tip nasilnika i ništarije. Đilas planira da nakon Vučićevog pada uhapsi Obradovića, kao ludaka!

Tog 8. maja Boško je pokušao da uđe u Narodnu skupštinu. Bio je to veličantven potez za gladne građane. Sa iskrenim besom gospodin Obradović je rekao da je stanje u Srbiji neizdrživo, da je gore od smrti.

Sat kasnije policija je uhapsila 15 učesnika tog protesta. Sat kasnije Đilas, Sanda Rašković Ivić i izvesni Aleksić, oštro su osudili Boška Obradovića! Oni su uvek osudili Boška, za ono što bi ga narod odlikovao. Za očekivati je da ovi skotovi osude bunt koalicionoig partnera, jer njima je svima lepo živeti, dok se građani dave u nemaštini i zulumu vlasti.

Tog 8. maja na Trgu slobode poslanik Srđan Nogo je organizovao protest, koji sam i ja najavio i na kojem sam bio. Srđan je rekao šta misli o slobodi, pominjao je nekakve izjave, koje niko, pa ni ja, nije shvatio, pa nas je prošetao.

Televizije Dragana Šolaka i Đilasa ovaj događaj nisu registrovale. Dok novac govori, istina ćuti!

Srbija je u šoku. Vučića će oterati oni koji su ga doveli na vlast, jer se njegovo ludilo više ne može tolerisati. Ostaje nam da iz sveg glasa oteramo i Dragana Đilasa i njegovu lopovsku mafiju, koja se ne pojavljuje u javnom životu.

Redakcija Magazina Tabloid i moja malenkost su ponovo na udaru. Ovog puta od združenih snaga Vučićeve Velike propagnade laži i Đilasove Velike propagande protiv istine.

Poručujemo im rečima koje je izgovorio ruski pesnik Velimir Hljebnikov pred streljanje. Oprosite Mi (nam), ako možete, govorio (govorili) smo istinu.

U Srbiji je istina i dalje pod poternicom.

Glosa

Ana Lalić, novinarka portala Nova S, dala je izjavu za Televiziju N1, u kojoj kaže: "Ubistvo Olivera Ivanovića, spaljivanje kuće novinara Milana Jovanovića i napad na decu Dragana Đilasa su crvene linije, preko kojih se ne sme preći".

Šest metaka u leđa i Molotovljev koktel Đilasovi propagandisti poistovećuju sa džinglom "Đilase, vrati pare, lopove". Vređanjem inteligencije pokazuju da su spremni da naslede Sarapu i Marića, kako bi posle smene vlasti sve ostalo isto.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane