Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Kako su srpski poreznici postali deo Vučićevog kartela

Dragana, prvi don u Srbiji

Ministarstvo pravde zatrpano je zahtevima FBI-a da se pravdi privedu građani Srbije, koji su iz Vučićevog kartela i gornje strukture društva, zbog pranja para stečenih trovinom narkoticima, švercom migranata, oružja i drugim prevarnim radnjama. Da je Poreska uprava Srbije radila svoj posao, FBI-a ne bi imao posla. Kako su čelnici Poreske uprave stvorili svoj kartel, zajedno sa čelnicima tajne policije

Milica Grabež

Privredno društvo koje izdaje Magazin Tabloid nije dobilo treću ratu pomoći Vlade Srbije u iznosu minimalne zarade u Srbiji.

Nisu nas o tome ni obavestili, a kada smo tražili od nadležne poreske službe da nam saopšti razloge, posle dugog i mučnog kolebanja dobili smo dopis direktorke filijale Centar u Beogradu Smiljane Balšić, da je tako urađeno, jer su poštovali zakon!

Reč je da poreskoj službi nismo prijavili za primanje naknade zaposlenog Milana Malenovića, koji je bio na bolovanju i u martu proglašen nesposobnim za rad i upućen u invalidsku penziju. Rešenje je postalo pravnosnažno 3. juna ove godine, pa mu je radni odnos prestao po sili zakona.

Ovo nasilno rešenje glavni urednik Magazina Tabloid prosledio je generalnom sekretaru Predsednika Srbije Nikoli Selakoviću, podsećajući ga da je sve što se u Srbiji radi zlo koje je organizovao Aleksandar Vučić. Naveo je da je Milan Malenović, iako teško bolestan, skoro nepokretan, već tri mesca u kućnom pritvoru, po rešenju sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, zbog poziva na fejsbuk profilu da se građani suprostave policiji, ako počne da ih bezrazložno bije.

Bolesni režim Aleksandra Vučića odlučio je da Malenović umre u pritvoru!

Tri dana kasnije, Malenoviću se javio neko iz Ministarstva pravde Srbije i obavestio ga da mu je ukinut kućni pritvor i sve ostale zabrane, te da može, ako može, da izađe iz svoje kućne ćelije (Zahvaljujemo se gospodinu Selakoviću). On se javio, da dođemo po njega, da se oprostimo, dugo smo zajedno radili, jer je teško bolestan... On je već proveo šest meseci u pritvoru, zbog navodne pretnje preko fejsbuka Nebojši Stefanoviću. Viši sud u Beogradu ga je oslobodio od krivične odgovornosti, pravnosnažnom presudom, a Ministarstvo pravde je odbilo da mu isplati bilo kakvu nadoknadu za vreme provedeno u zatvoru i kućnom pritvoru.

Poreska uprava Srbije uputila je pretnju glavnom uredniku Magazina Tabloid Milovanu Brkiću.

Ko je ta služba koja je dostojanstveno ćutala dok je Vučićev kartel nemilice harao, prao novac stečen prodajom narkotika, oružja, migranata, otvarao lažna preduzeća...

Krug je zatvoren i stizaće optužnice kojima će članovi kartela biti stavljeni na poternice i traženo njihovo izručenje.

Koja su ovlašćenja Poreske uprave Srbije?

Poreska uprava

Poreska uprava, kao organ uprave u sastavu Ministarstva finansija obavlja sledeće poslove:

vrši registraciju poreskih obveznika dodeljivanjem PIB i vodi jedinstven registar poreskih obveznika;

vrši poresku kontrolu i utvrđivanje poreza u skladu sa zakonom;

vrši redovnu i prinudnu naplatu poreza i sporednih poreskih davanja;

otkriva poreska krivična dela i njihove izvršioce i u vezi sa tim preduzima zakonom propisane mere;

izdaje prekršajne naloge, odnosno nadležnom prekršajnom sudu podnosi zahteve za pokretanje prekršajnog postupka za poreske prekršaje, prekršaje propisane zakonom koji uređuje fiskalne kase.

stara se o primeni međunarodnih ugovora o izbegavanju dvostrukog oporezivanja;

razvija i održava jedinstveni poreski informacioni sistem;

vodi poresko računovodstvo;

planira i sprovodi obuku zaposlenih;

vrši unutrašnju kontrolu rada i ponašanja poreskih službenika i nameštenika u vezi sa radom i u slučajevima kada se utvrdi protivpravno postupanje ili ponašanje pokreće i vodi odgovarajuće postupke radi utvrđivanja odgovornosti;

obavlja internu reviziju svih organizacionih delova Poreske uprave u skladu sa zakonom i međunarodnim standardima interne revizije u javnom sektoru;

pruža stručnu pomoć poreskim obveznicima u primeni poreskih propisa za poreze koje utvrđuje, kontroliše i naplaćuje, u skladu sa kodeksom ponašanja zaposlenih u Poreskoj upravi;

obezbeđuje javnost u radu;

obavlja druge poslove na osnovu zaključenih ugovora uz naknadu, u skladu sa zakonom.

Ako bi se dosledno primenjivala ovlašćenja Poreske uprave Srbije, ne bi mogla da se osnivaju fantomska privredna društva, da sa njih nestaju milioni evra, bez plaćenog poreza. Kako je to onda, bilo moguće, da inspektori poreske službe ništa ne vide, ne čuju, svemu aminuju... Vrh Poreske uprave Srbije pretvorio se u opasnu mafiju koja je štitila Vučićeve tajkune. Porez nisu plaćali ni Pink, ni Peconi, vlasnik Hepy televizije, nisu ga plaćale ni firme Andreja Vučića...

Magazin Tabloid, zbog sukoba u Poreskoj, dobio je stotine dokaza o kriminalu u ovoj najznačajnijog službi od čijeg rada zavisi ekonomska sigurnost zemlje.

Ko je na čelu Poreske uprave Srbije:

Dragana Marković, imenovana je 13. febraua 2015. godine za v.d. diektora.

Rođena je 1963. godine u Beogradu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

''Profesionalac je širokog spektra znanja u različitim oblastima, sa dugogodišnjim iskustvom na rukovodećim mestima u privatnom i državnom sektoru.''

U Poresku upravu došla je sa pozicije zamenika načelnika logistike Bezbednosno - informativne agencije (BIA). Prethodno je obavljala funkciju državnog sekretara zaduženog za finansije u Ministarstvu rudarstva, prirodnih resursa i prostornog planiranja.

Licencirani je stečajni upravnik. U Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika radila je kao supervizor stečajnih upravnika.

Tokom karijere radila je u domaćim i stranim kompanijama, gde je upravljala stranim i domaćim investicijama.

Bila je finansijski direktor u Akcionarsko - turističkom društvu „Putnik”, menadžer u austrijskoj kompaniji koja se bavila uvozom i prometom TNG (tečnog-naftnog gasa). U to preduzeće došla je sa mesta direktora jedne od poslovnih organizacija „Nis Jugopetrola”, u kojem je radila od 1992. do 2005. godine. Prethodno je stekla iskustvo na poziciji šefa finansija i računovodstva u domaćem privrednom društvu koje se bavilo uvozom i distribucijom prehrambenih proizvoda.

Karijeru je započela kao profesor u ekonomskoj školi „Nada Dimić” u Zemunu.

Ima položen stručni ispit za pripadnike bezbednosnih struktura, ispit za voditelja finansijskog upravljanja i kontrole, kao i za upravljanje sistemom javnih nabavki u budžetskoj organizaciji.

Udata je, ima ćerku i unuke...

Čudno

''Da li postoji još neka zemlja u kojoj država postavlja ljude iz tajne policije da vode jednu od najbitnijih organa svake normalne zemlje. Svuda je normalno da ljude koji su se školovali i imaju decenijsko iskustvo iz redova poreske uprave treba dovesti da vode tu istu poresku upravu. Ovo je totalno smešno, da školovani bezbednjaci vode tako softisticiran organ kako što je poreska uprava, kakve su im kvalifikacije i iskustvo za ovo radno mesto. Aman ljudi u 21 veku, neko ko je učio kako se puca, hapsi, privodi, prati, špijunira, šta taj zna o bilansu stanja, uspeha, poreskom bilansu, poreskom knjigovodstvu, razrezu, naplati, kontroli poslovnih knjiga i još mnogo toga. Da li će sada kadrovi iz poreske uprave voditi BIA-u, da li imaju kvalifikacije za to? Neozbiljno.''

Ovo je komentar sa RTS-a koji je propratio vest o postavljenju gospođe Marković na mesto prvog čoveka Poreske uprave Srbije.

Ona je na tom mestu nasledila Marka Marinkovića, koji je takođe u Poresku upravu Srbije došao iz Bezbednosno informativne agencije. Njegov prethodnik Aleksandar Miljković na čelu Poreske uprave bio je od juna do avgusta 2014, kada je dao ostavku. Nije želeo da pokriva kriminal u državi, koji je organizovao Aleksandar Vučić i njegov kartel.

U Bezbednosno informativnoj agenciji gospođa Marković je bila zamenik zloglasnoj načelnici logistike Radmili Selaković, koja je na ovu dužnost došla, sa mesta stečajnog upravnika! Radila je zajedno sa pomenutom gospođom Marković.

Mnogo je svedoka kako je vrhuška iz Poreske uprave Srbije prerasla u opasnu mafiju, koju je sada pokriva direktor BIA Bratislav Gašić.

Umesto da je Poreska uprava Srbije kontrolisala rad svakog zaposlenog koji je poreski obveznik, Agencija za sprečavanje pranja novca, FBI-a, Europol ne bi raspisivali poternice za stotinu građana Srbije, koji će završiti u američkim i evropskim zatvorima.

U sledećem broju koliko je opasan kartel iz Poreske uprave Srbije, podržan vrhom Bezbednosno informativne agencije. Poreskoj upravi predlažemo da pobedonosno našoj redakciji uzeti novac prosledi Aleksandru Vučiću, da u zatvoru može da kupi pelene.

Uvek na usluzi

Dragana Marković je opravdala poverenje šefa naprednjačke bande Aleksandra Vučića.

U njegovom intersu je obavila prljave poslove prilikom otimanja medijske kompanije Adrija Media Group od Aleksandra Rodića. Adria Media G, izdavač dnevnog lista Kurir, 9. juna 2017. godine je izmirila sve dospele obaveze koje su u nadležnosti Ministarstva finansija, što je potvrđeno dokumentima Poreske uprave. Ipak, pet dana kasnije, Poreska uprava je blokirala račune AMG i počela višenedeljnu kontrolu poslovanja te izdavačke kuće. Kad Rodić više nije mogao finansijski da izdrži pritisak, pristao je na nagodbu s Vučićem. Prodao mu je svoje preduzeće.

Poreska uprava je odmah obustavila kontrolu, odblokirala račune i zaboravila na tvrdnje da AMG državi duguje više od sedam miliona evra poreza. Dragana Marković je obavila posao. Od tada je dala nekoliko intervjua istom tom Kuriru, koji danas nesmetano posluje. Vučić je dobio novine, Rodić novac od prodaje, a Marković pohvale.

Oštećen je samo budžet Srbije, ali interesi građana ne zanimaju zlikovce iz vlasti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane