Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Pismo obespravljenog, opljačkanog i uplašenog građanina

Prvo me je opljačkao Dušan Dunđer

Glavnom uredniku Magazina Tabloid elektronskom poštom javio se gospodin Vladislav Milovanović, sa svojom pričom. Prosledio je i dokumenta koja to potvrđuju. Nakon telefonskog razgovora sa njim, objavljujemo njegovo pismo, samo uz sitne lektorske intervencije. Verujemo da će podstaći državne organe da odgovore na pitanja koja pokreće gospodin Milovanović

***

Počeću od 1991-2. godine.

A 1991-2. godina, moja kompanija ABC COBLEX d.o.o. iz Begorada, ulica Ljube Stojanovića br. 41. (moja zgrada od 1.080m2.), imala je promet na godišnjem obračunu u švajcarskim francima 468.000.000. švajcarskih franaka, tako se tada merio uspeh preduzeća. Veorovatno je čista dobit bila oko 180.000.000. švajcarskih franaka.

Svih tih godina uspeh mojih kompanija, ABC COBLEX u Beogradu i tri kompanije na Kipru, VAMIL HEMIC, VAMIL AD I COLBICO LTD NA KIPRU imale su isto izvanredne uspehe u poslovanju i nažalost moju, umesto da iznosim novac iz tada Jugoslovije i Srbije ja sam uneo u Jugoslaviju i Srbiju.

Po odobrenju Savezne Vlade u tom periodu 1992. do 2000. godine, ukupno sam uneo sa Kipra 4.830.000. američkih dolara.

Opet po odobrenju Savezne vlade Jugoslavije, pa i na zahtev, finansirao sam Državno preduzće, SJU "BORBA" u Beogradu, a sa oko 3.000.000. USD.

Tu nisam imao problem. Država Jugoslavija se sa mojom kompanijom ABC COBLEX-om razdužila, tako da je 31.decembra 2002. godine, vratila dug mojoj kompaniji ABC COBLEX 3.490.000. eura. Dug je vraćen u Državnim obveznicama, uz saglasnost Srbije, zato što je vraćen po Zakonu, tada o deviznoj štednji građana. I to je sve uredu. Obveznice su dospele za naplatu 2016. godine, ali sukcesivno, po godinama.

Polovinom 2006. godine, Dušan Dunđer je sa naoružanim ljudima, njegova legija stranaca, oduzeo moju zgradu u Beogradu, isterao sve moje zaposlene iz zgrade, kao i one koji su bili pod rentom, ispraznio zgradu i uselio njegovo obezbeđenje (legionara), i on se uselio u moju zgradu na četvrti sprat moje zgrade, gde su bile moje kancelarije sa celom mojom dokumentacijom od svih kompanija.

Sve je ostalo odključano, njegovo obezbeđenje ni meni nije dozvoljavalo da uđem u zgradu. Strašno je to bilo za mene. Sve je ostalo otvoreno, pečati, nalozi za plaćanje, sve evidencije od mojih kompanija sa Kipra, izvodi mojih kompanija sa Kipra itd.

Tako je Dušan Dunđer dao nalog da se sa moje kompanije na KIPRU COLBICO LTD, PREKO BANC OF CYPRUS skine 150.000. evra i prebaci na njegov lični račun - DUŠAN ALEKSE DUNĐER, koji se vodio kod banke AIK u Beogradu 150.000. eura.

Sve sa falsifikatima, kodovi, čak i telefoni su od AIK banke itd. i novac je prebačen. Šaljem vam i nalog koji sam dobio od BANK OF CYPRUS.

U medjuvremenu DUŠAN DUNĐER uspostavlja lažnu fakturu od njegove firme PROTEKTOR, 4.8.2007. godine, mojoj kompaniji ABC COBLEX na 167.022.750. dinara. U to vreme je to bilo oko 2.000.000. eura. Ali ne samo to, već i pored toga duži moju kompaniju ABC još sa ukupno 277.480.820. dinara, što ukupno iznosi u to vreme 3.388.912. eura.

Novac je DUŠAN DUNĐER prebacio sa moje kompanije ABC COBLEX-a iz Beograda na njegove kompanije, ili povezane sa njim, u Austriji i to; NISTER kompani i glavna BRACOCH CO u Austriji..

Svi računi kompanije ABC COBLEX su se vodili kod banke, AIK BANKA iz Niša sa sedištem u Beogradu, tu negde, zaboravio sam mislim na Topličinom vencu.

Pored toga, DUŠAN DUNĐER je još sa moje kompanije ABC COBLEX dao dva naloga, odnosno preusmerni moja dva naloga u toj banci prema Austriji. Jedan od 148.325 eura, i drugi od 182.400.eura, koje sam ja dao nalog da se prebace na moju kompaniju na Kipru COLBICO LTD, ZNAČI ukupno 330.725.EU . To je plus, na ono pedhodno.

Eto, poštovani gospodine Brkiću, to je delo DUŠANA DUNĐERA. Sve je to prijavljeno svim nadležnim organima u Beogradu i podnete krivične prijave još odmah posle krađe novca, pa pošto tada tužilastvo nije reagovalo, dobio sam savet iz Ministarstva unutrašnjih poslova iz Beogeada da podnesem prijave ponovo, pa sam 2010. godine podneo krivične prijjave, nažalost nisu mi ovde, ali i to je bez reakcije tužilaštva.

Što se zgrade tiče, Dušana Duđera sam iselio iz zgrade, polovinom 2007. godine, odnosno Trgovinski sud u Beogradu je tada doneo rešenje da se DUŠAN DUNĐER hitno iseli iz moje zgrade. I iselio se ali, posle 3-4. meseca od rešenja suda.

Što se zgrade tiče ona i dalje nije u mom posedu, zato što je Filip Korać, verovatno znate o kome se radi, Vođa Zemunskog klana, sada i tada, je oduzeo moju zgradu 13.juna 2013.godine, i predao, kako sam saznao njegovm kumu Andreju Marjanoviću, koji je i sada u mojoj zgradi u Beogradu. Podnete krivične prijave, tužbe i nikom ništa.

Što se tiče novca dobijenog od Države Jugoslavije i Srbije, taj novac sam deponovao kod EKSIM BANKE u Beogradu, 3.490.000. eura u državnim obveznicama, u dospeću je to 9.163.000. eura, 2016.godine, direktor bio Čeda Petrović, banka EKSIM promenila ime u HVB banku, pa u Unicredit banku u Beogradu. U HVB banci direktor bio Austrijanac ALEKSANDER PIKER. Međutim, ja već tri goodine tražim od UNICREDIIT BANKE da mi isplati noavac. Banka neće ni da razgovara samnom oko toga.

Svi putevi novca se vide, ali banka neće da isplati.

Ustvari sam tražio isplatu od Čede Petrovića, ali je on odbio da isplati bez objašnjenja.

Tražio sam i iz HVB banke-Aleksandar Piker, i on je odbio. Tako da se osnovano sumnja da su taj novac prisvojili Čeda Petrović i Alekasandar Piker.

Za Čedu verovatno znate on je trebao da bude u zatvoru zbog pronevere oko 30 miliona eura, ali nije. Aleksander Pirker je posle svega pretprošle godine vraćen da bude Direktor Komercijalne banke u Beogradu. Ta banka je 47% u državnom vlasništvu Republike Srbije, i tu je PIKER ukrao jedno tridesetak miliona i podneo ostavku i pobegao iz Srbije, navodno je raspisana poternica za njim, ali šta ko ima od toga. Sve je to urađeno uz saglasnost nekoga iz vrha ili ??? I sve, nikom ništa.

Eto gospodine Brkiću, sve je ovo živa istina, ali šta ja imam od toga, Država Srbija i sami znate šta je, gde je i ko je.

JA pored svega od strane kriminalnih grupa sam proteran iz Srbije i Beograda, sa ozbiljnom pretnjom da ću biti ubijen ako se vratim u Srbiju i Beograd. O svemu tome su svi nadležni u Srbiju i Beogradu upoznati, i sve je opet nikom ništa. GDE JE SRBIJA DANAS???.

Molim vas, VI imate moju autorizaciju da sa ovim tekstom i ako vam treba jođ nešto, imate pravo da radite šta vi mislite da treba da radite. Ja vas zaista izuzetno cenim, baš zato što je u vama i sa vama sve istina. AKO vam šta treba ja sam tu, sve što mogu i imam ja ću vam dati i saopštiti.

Dostavljam vam ovoga i dokaze o Dušanu Dunđeru.

S poštovanjem,

Vladisav Milovanović

podeli ovaj članak:

Natrag