Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Afere

Iza Vučića se nalazi bezbroj monstruoznih afera, političkih i mafijaških. Nikad nije odgovarao, ali sigurno je da ga čeka neslavan kraj, kao što i zaslužuje.

Lečio se aferama i živeo je od njih

Srbiju potresaju desetine afera svih vrsta - političke, finansijske, kriminalne, špijunske, narkomanske, švalerske, siledžijske, pederske i pedofilske. U svaku je umešan Aleksandar Vučić. Neke je sam kreirao kako bi kompromitovao političke protivnike i kritičare, a neke prikriva jer u njima ima glavnu ulogu. Vučić montira afere protiv Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, Nebojše Stefanovića, Dijane Hrkalović, Slaviše Kokeze, sad i na štetu Dragana Markovića Palme, preko koga gađa Ivicu Dačića. Istovremeno, dok sakriva tragove ubistava Vladimira Cvijana i Olivera Ivanovića, svakodnevno kmeči o tome da mu o glavi rade zlikovci iz opozicije, ali i njegovi kumovi. Na kraju, mentalno poremećenom diktatoru glave će doći neka od afera, koje sam izmišlja i plasira u javnost.

P. Popović

Biografija Aleksandra Vučića nije ništa drugo do zbir najprljavijih političkih i privatnih afera. Otkad je stupio na političku scenu montira intrige i spletke, kojima napada protivnike i brani sebe i svoje interese. Čega se pametan stidi, time se Vučić s ponosom koristi za kompromitaciju svakoga ko mu zasmeta. Preslab i nesposoban da obuzda amoralni karakter, nemilosrdno pljačka javne resurse i privatnu imovinu i brutalno napada žrtve svojih prevara.

Teško je naći političara koji nije upleten u neku korupcionašku ili bilo kakvu drugu aferu, ali zna se da je u svaku umešan Aleksandar Vučić. U njegovoj laboratoriji zabluda i skandala proizvedene su hiljade afera. Sve što je stekao - a, postao je najbogatiji politikant u savremenoj istoriji Evrope - stekao je lažima i podmetanjima.

Kao mladi radikalski jurišnik huškao je na rat. Preko leševa je stigao do poslaničkih mandata, političkog rejtinga, stanova i novca. Prvi boravak na vlasti nije mogao da iskoristi za zgrtanje imovine, Vojislav Šešelj ga je držao na kratkom povocu. Međutim, kad se drugi put, kao naprednjak, uspeo na vlast, prepustio je mašti na volju, uzeo je sve što mu je pohlepno srce poželelo. Račune, sefove i džepove je napunio korupcionaškim i mafijaškim aferama. Da bi se shvatile razmere njegovih zločina dovoljno je nabrojati samo skandale, kojima je Vučić obeležio početak ove godine.

Poslednja u seriji, ali ne i po značaju, plasirana je afera u kojoj je targetovan Dragan Marković Palma. Predsednik Jedinstvene Srbije i apsolutni gospodar jagodinskog feuda optužen je za pedofiliju i podvođenje devojaka i žena na žurkama, koje je organizovao za političare iz vlasti i strane diplomate i investitore.

Uz iskaz svedoka, koji je u kameru ispričao šta je video pre deset godina, dok je radio u hotelu u kome su se odigravale bahanalije, optužbe je javno iznela Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde. Tepić je opisala kako Palma već više od deset godina organizuje razne proslave, koje se, posle zvaničnog dela programa, pretvaraju u orgije. Kako to izgleda ispričala je Sanda Rašković-Ivić, kojoj je o svom iskustvu u Jagodini govorio profesor Roberto Veraldi, počasni konzul Srbije u Italiji.

- Ne znam da li je pedofilija kod Dragana Markovića Palme zaista postojala, ali ću vam ispričati jednu priču koja je istinita, a tiče se podvođenja. Profesor Veraldi, gradonačelnik Peskare i nekoliko poslovnih ljudi pozvani su 2011. godine od strane Dragana Markovića Palme u Jagodinu da se upoznaju sa mogućnostima investiranja. Posle mi je profesor ispričao kako je to izgledalo. Radi se o intelektualcima, ozbiljnim i oženjenim ljudima, moralno i intelektualno na svom mestu. Tu je bio prisutan i Dačić. Profesor je rekao da su došle neke plesačice vrlo oskudno obučene, bez gaćica. One su plesale, Palma mu je prišao i upitao: „Koju si izabrao?” On mu je rekao da nije zainteresovan. Palma je, na to, sa zgađenim izrazom lica rekao: „Pa, ovo je peder, neću sa njim da imam posla”. Njemu to nije bilo dosta, nego je profesoru poslao golišavu devojku, koja ga je čekala na jastuku u sobi. Profesor je zamolio da napusti sobu. Ne znam da li su te devojke bile maloletne ili punoletne, ali to je, svakako, podvođenje i prostitucija, jer su one tamo dovedene da animiraju goste iz inostranstva - rekla je Rašković Ivić.

Marinika Tepić se angažovala na radu sa svedocima i žrtvama, kao i oko zahteva Republičkom javnom tužilaštvu da im obezbedi zakonom predviđenu zaštitu.

- Svaka devojčica koja je pozvana na tu vrstu događaja, svaka žena je evidentirana. Po neposrednim saznanjima očevidaca potvrđeno je da su sve to koordinisale Palmine sekretarice. Oni tačno znaju „u glavu” ko je i kada tokom svih ovih godina u tome učestvovao. I, naravno, svedoke je stah. Sama država je priznala da nema poverenja u jagodinske organe i nezavisnu istragu, čim je slučaj izmešten u Kraljevo. Najmanje sedmoro je spremno da bude deo sudskog procesa, ukoliko im tužilaštvo obezbedi zaštitu. Svi su zastrašeni, a na tužilaštvu je da im obezbedi zakonom zagarantovanu zaštitu - rekla je Tepić, koja zahteva da predmet vodi Tužilaštvo za organizovani kriminal s obzirom da je u tim krivičnim delima, za koja je zaprećena kazna veća od četiri godine zatvora, učestvovalo više od tri lica na istaknutim državnim položajima.

Tužilaštvo još nije formiralo predmet, niti je Palma pritvoren. Na slobodi, on javno utiče na svedoke. Međutim, Palma ne progoni samo svedoke koje pominje Tepić, nego nišani pravo u metu. u Vučića.

Palma je svakakav, ali nije naivan. Dobro zna da mu problem ne prave Marinika Tepić, svedoci, tužioci, sudije... Aferu je kreirao Aleksandar Vučić. On je, preko posrednika, doturio Tepićevoj informacije, koje su bile dovoljne da se uznemiri javnost. Vučić će odlučiti da li će tužilaštvo u Kraljevu pokrenuti istragu, kako će izgledati optužnica, sudski postupak i presuda. Palma to zna, baš kao što zna da se neće odbraniti kukanjem, nego kontranapadom.

- Ja mnogo znam... Ko je bio u kolima kada je nastradala jedna osoba, gde je bila glava toj osobi kad je nastradala jedna osoba... I neću sad sve da otkrijem i da pričam sada. I ovo sad nije “ja tebe plašim, ako ti kažeš za mene, ja ću za tebe”. Ništa ne pričam loše o ljudima s kojima sam imao vlast - rekao je Dragan Marković Palma na televiziji Hepi.

Tom izjavom je, naravno, pokušao da uplaši Vučića. Ako nastavi s napadima na njega, Palma će otkriti “gde je bila glava” Zorana Babića u trenutku udesa na naplatnoj rampi u Doljevcu, kad je ubijena Stanika Gligorijević. Prema toj najavi, Babić je oralno zadovoljavao šofera Dejana Stanojevića, koji je, u nastupu strasti, izgubio kontrolu i u punoj brzini uleteo u naplatnu rampu.

I na priče, koje plasiraju naprednjački bilteni, da Vučić nikad nije učestvovao u jagodinskim bunga bunga žurkama, već je na sve proslave dolazio sa ćerkom Milicom, Palma ima spreman odgovor. Javno je isticao da je Vučić dolazio sa svim članovima porodice. Vučići su dolazili da se najedu i napiju, uvek željni svega što je besplatno. Palma je već poslao upozorenje diktatoru da ima snimke na kojima se vidi s kim je Vučić dolazio i šta je radio u Jagodini. “Ja to nisam gledao, ne zanima me”, kaže Dragan Marković, gadljiv na pederske izlive nežnosti. Umesto nežnosti, on sad na Vučića izliva preteće poruke - ne diraj me, da ne progovorim.

Vučić je na Palmu udario kako bi oborio rejting Ivice Dačića i SPS-a. S procenom da je Dačić već dovoljno imunizovan aferama kroz koje je provlačen, od “kofera” do Miše Banane, Vučić je za mete izabrao Markovića i Dušana Bajatovića. Odlučio je da Markovića diskredituje i pošalje na optuženičku klupu, a Bajatovića da najuri iz Srbijagasa.

Zapelo je na prvom koraku. Palma ne da na sebe, braniće se svim sredstvima. Kad krene da tone, sa sobom će povući nestašnog Babića, ali i braću Vučić, tatu Anđelka i sina Danila. O svakome od njih zna svašta i neće se suzdržavati da to iznosi u javnost.

Vučić mora da popusti, to je već uradio u slučaju Nebojše Stefanovića i Dijane Hrkalović. Optužio ih je za pripremu državnog udara i nezakonito prisluškivanje i praćenje njega i članova njegove porodice. Pet meseci je vodio kampanju u medijima, pa ništa... Morao je da podvije rep. Da nije to uradio, doktor i doktorka bi iz arhive izvukli dokaze mnogih kriminalnih i korupcionaških kombinacija bar trojice od Vučića.

Mnogi od tih dokaza povezuju Vučiće s kriminalnom grupom Veljka Belivuka. Aleksandar Vučić zasad uspeva da, pritiskom na Tužilaštvo za organizovani kriminal, sakrije tragove saradnje s “Janjičarima”. U te svrhe potrošio je kuma Slavišu Kokezu, kome je montirao “carinsku aferu”. Pored optužbi da je švercom cigareta i druge robe zaradio više od 640 miliona evra, Vučić je osumnjičio Kokezu da je učestvovao u pripremi atentata na njega.

- Ne razumem zašto je čovek u kojeg sam imao poverenje odbio poligraf, posebno zato što mu je rečeno da može da ide samo sa jednim, a ne sa deset pitanja, iako je ključno pitanje da li je učestvovao u pripremi moje likvidacije. Ne mogu da poverujem da je Kokeza učestvovao u tome, tog čoveka dugo poznajem i nikada u to neću poverovati, ali je čudno to sa poligrafom. Ali, da je on nešto čuo po tom pitanju ili planirao, ni njemu ni svima njima nikada nisam na senku zgazio, nikad im ništa nažao nisam uradio, ni ja, niti bilo ko iz moje porodice. Ja u to prosto niti želim, niti mogu da poverujem - cvilio je Vučić pred novinarima dok je stavljao omču oko vrata kumu Kokezi.

Kao dokaz da je Kokeza sarađivao s Belivukom, Vučić je javnosti ponudio svedočenje Aleksandra Kajmakovića, zvanog Aca Bosanac. Navodno, Kokeza i Hrkalovićka su, uz pomoć Belivuka, reketirali Kajmakovića, manadžera hotela “Kasina”. Vlasnik tog hotela je Predrag Ranković, zvani Peconi. Nema šanse da je Peconi pristao da plaća reket Belivuku, on je pre pristao da primi šest metaka nego da Željku Rutoviću vrati novac koji je pozajmio. Bez obzira koliko bila budalasta ta Vučićeva montaža, poslužila je za eliminaciju Kokeze.

U istom kontekstu, Vučić je kreirao i aferu kojom je kompromitovao Vladimira Vuletića, tadašnjeg potpredsednika Fudbalskog kluba Partizan. Posle hapšenja pripadnika Belivukove grupe, Vuletić je optužio Vučića da je, preko svog sekretara Novaka Nedića, doveo te kriminalce na Partizanov stadion. Vuletić je otkrio da je Danilo Vučić radio u menadžerskoj agenciji koja je prodavala Partizanove igrače, a detaljno je opisao značajnu ulogu, koju je u “Janjičarima” imao najbolji Dalinov drugar Aleksandar Vidojević, zvani Aca Rošavi. Vučić to nije mogao da oprosti. Prvo je u medije pustio snimak presretnutog razgovora Vuletića i Belivuka, u kome nema inkriminisanih detalja, ali to nije ni potrebno, kompromitacija je uspela. Vuletić je priveden u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala. Na saslušanju su mu postavljena dva pitanja o Belivuku i 50 o tome da li šmrče kokain i da li seksualno opšti s maloletnim dečacima. Profesor Pravnog fakulteta, u javnosti osumnjičen za saradnju s mafijašima koji otimaju i na komade seku ljude, u policiji odgovara na pitanja o pedefiliji. U takvom blatu voli da se valja Vučić, zato i sve svoje žrtve uvlači u njega.

Vučić je tri godine pod medijskim blatom skrivao leš Vladimira Cvijana. Magazin Tabloid je sredinom marta dobio potvrdu iz Republičkog javnog tužilaštva da je Cvijanovo telo obdukovano u Institutu za sudsku medicinu u januaru 2018. godine. Tužilaštvo je ekspresno arhiviralo taj slučaj, koji je prekrila zavera ćutanja.

tragičnoj sudbini prvog funkcionera SNS-a koji je optužio Vučića za diktaturu i kriminal ću-

tali su svi - političari, kolege advokati, policajci, novinari, članovi njegove porodice. I danas, dva meseca posle otkrivanja misteriozne smrti Vladimira Cvijana, svi se trude da sakriju istinu.

Tužilaštvo ne dozvoljava uvid u spise iz istrage, Bezbednosno informativna agencija objavljuje izveštaje o saznanjima iz razgovora sa Cvijanovim ocem, sestrom i bivšom suprugom, sve pokušavajući da ga predstavi kao bolesnika, koji je u očajanju izvršio samoubistvo. Političare iz vlasti, kao i one iz opozicije, ne zanima taj slučaj. Međutim, ima ko i o tome brine. Nažalost, to nisu srpske bezbednosne službe, nego američka agencija za borbu protiv narko-trafikinga DEA.

Američka služba je za Cvijana zainteresovana zbog njegove saradnje sa Darkom Šarićem. DEA raspolaže informacijama da je Cvijan posredovao u nagodbi Vučića i Šarića oko visine zatvorske kazne. Navodno, Šarić je pristao da odrobija 10 godina i da, za tu uslugu, plati 70 miliona evra. Vučić je hteo da izvrši preuzetu obavezu, vršio je pritisak na sud i sve je išlo u željenom smeru dok se nisu umešali predstavnici DEA. Amerikanci su upozorili Vučića da kazna mora biti mnogo ozbiljnija. Šariću se nije svidela promena dogovora. Insistira da dobije ono što je platio.

Kad bi srpsko Republičko javno tužilaštvo bilo slobodno, pokrenulo bi istragu koja bi utvrdila da li je Cvijan ubijen, da li ga je ubio poverenik koji mu je dao novac za uslugu koja nije izvršena ili ga je, kao nepodobnog svedoka, eliminisao onaj ko je uzeo novac, a odbio da ispuni obaveze. Zasad, javnost neće dobiti te odgovore. Na epilog afere u koju se utopio Vladimir Cvijan moraće da se čeka do promene vlasti.

- Aferu Cvijan pokrenuo je Magazin Tabloid kako bi njome pokrio aferu s bankarskim računima koje Dragan Đilas ima u Dojče banci na Mauricijusu - rekao je Aleksandar Vučić.

Magazin Tabloid je pitanja o smrti Cvijana poslao Tužilaštvu 4. marta, a režimski mediji su priču o Đilasovim računima na Mauricijusu objavili 16. marta. Vučićeva patološka sklonost ka laganju i prevarama jača je i od kalendara, činjenice ga ne zanimaju, posebno ne kad narušavaju spletke koje kreira.

Logika, zasnovana na dokazanoj hronologiji, upućuje na to da je Vučić smislio aferu “Mauricijus” kako bi skrenuo pažnju javnosti s pokojnog Cvijana.

U brzini, ni u toj kreaciji nije dovoljno pažnje posvetio činjenicama. Vučić, Siniša Mali i njihovi medijski trabanti pokazivali su izvode bankarskih računa za koje je i najgluplji naprednjak, uključujući i Nebojšu Bakareca, mogao da shvati da su loše urađen falsifikat. Naprosto, nije moguće da nemačka banka u dokumentima koristi srpsko latinično pismo i slova poput onog “Đ”. Da problem bude veći, Dojče banka na Mauricijusu je zatvorena 2018, a naprednjački falsifikatori su naveli da je Đilas u njoj račun otvorio 2020. godine.

- Pa, naravno, to nisu originalni dokumenti, nijedna banka ne bi dala dokumente o svojim klijentima... - rekao je Vučić na kraju, kad je njegova lakoverna glasačka masa već hiljadu puta ponovljenu laž shvatila kao istinu.

Sve Vučićeve afere su takve. Pune su besmislenih laži, lako proverivih, ali, usled medijskog mraka, teških za demantovanje. Nažalost, iako je hiljadu puta uhvaćen u prevarama, Vučić nikad nije kažnjen. Zato tera dalje, jače i brže.

Najveću pljačkašku aferu Aleksandar Vučić je kreirao u uslovima pandemije korona virusa. “Rat protiv nevidljivog neprijatelja” iskoristio je za realizaciju svojih političkih ciljeva, krađom prošlogodišnjih parlamentarnih izbora, i za brutalnu pljačku države i građana.

U budžetu je napravljen deficit od 4,2 milijarde evra, kao nikad pre u istoriji Srbije. Novac je, navodno, potrošen na kupovinu respiratora i druge medicinske i zaštitne opreme, kao i za izgradnju kovid-bolnica. Izveštaji o tim nabavkama su sakriveni od javnosti. Vučić ne dozvoljava građanima da znaju koliko njihovog novca je potrošio, a koliko je prisvojio. Ekonomski analitičari su uporedili cene i javno dostupne podatke o kupljenoj opremi. Kad se sve sabere i oduzme, ispada da je Vučić iz budžeta nenamenski isisao minimum 2,7 milijardi evra. U kojoj kineskoj banci i na kojim njegovim računima su završile te pare saznaće se, možda, tek posle oslobođenja Srbije.

Dok se to ne desi, Vučić će nastaviti da vara i krade. To radi i kroz proces vakcinacije. Kao i o nabavci respiratora, vlast ne otkriva cene po kojima je kupila nepoznatu količinu vakcina raznih proizvođača. Zna se da najveći kontingenti vakcina kineske kompanije Sinofarm u Srbiju stižu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde ih proizvode firme Vučićevog poslovnog partnera šeika Mohameda bih Zajeda. Kineska vakcina treću fazu testiranja sprovodi na građanima Srbije. O tome je javno govorio i mađarski premijer Viktor Orban, koji je rekao da će Mađarska odlučiti da li da kupi kinesko cepivo tek kad vidi kakvo će ono imati dejstvo nad Srbima. Ako Srbi prežive Vučićeve eksperimente, Mađari će možda kupiti kinesku vakcinu. Ako ne prežive, nema veze.

Vučić je Kinezima iznajmio građane Srbije kao pokusne kuniće. Da bi ubrzao taj eksperiment, bez koga Sinofarm ne može ni da zatraži dozvolu Evropske agencije za lekove da svoj proizvod plasira na tržište Evropske unije, Vučić koristi sve načine da prinudi građane na vakcinaciju.

U medijskoj kampanji učestvuju svi predstavnici vlasti i pridruženi lažni opozicionari. Kao što Nebojša dr Stefanović, ministar odbrane, optužuje ljude koji su skeptični prema vakcinama protiv Kovida 19 da “vode hibridni rat protiv Srbije”, tako i Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, tvrdi da svakoga ko ne želi da se vakciniše treba tretirati kao “ubicu sa predumišljajem”. Naprednjački politikanti i blatoidi ne štede reči kojima napadaju svakoga ko sumnja u kvalitet i bezbednost vakcina. U ludilu idu toliko daleko da tvrde kako je odbijanje vakcinacije “oblik terorizma”.

Da bi odbranili Srbiju od terorista, Vučić i njegovi saradnici svesno krše Ustav, zakone i međunarodne akte o zaštiti ljudskih prava. Ministarstvo finansija priprema izmenu i dopunu Zakona o poreskom postupku, kojim će biti dodatno oporezovani građani koji nisu vakcinisani. “Sa zadovoljstvom radimo na predlogu zakona kojim će antivakseri morati da plate ogroman porez”, tvde u ministarstvu koje vodi plagijator i prevarant Siniša Mali.

Medicinski fakultet u Beogradu zabranio je studentima da učestvuju u nastavi, na vežbama, ukoliko nisu vakcinisani ili bez negativnog PCR testa, ne starijeg od 72 sata. Nebojša Lalić, dekan Medicinskog fakulteta, tvrdi da to nije diskriminacija nevakcinisanih studenata. Očekuje se da takvu odluku donesu i ostali fakulteti Beogradskog univeziteta.

Pojedina privatna preduzeća već diskriminišu radnike, koje uslovaljavaju da se vakcinišu ako ne žele da ostanu bez posla. U nekima zaposlene nagrađuju s po nekoliko hiljada dinara da prime cepivo. Tu vrstu stimulacije primenjuje i Vlada Srbije, koja je, na predlog Aleksandra Vučića, donela odluku da podeli po 3.000 dinara svakom vakcinisanom građaninu.

Ne treba sumnjati, kad prođe pandemija i kad se otvori istraga o kriminalnim i korupcionaškim potezima vlasti Vučićev “rat protiv nevidljivog neprijatelja” postaće najskuplja afera u istoriji Srbije. Zloupotrebom položaja Vučić je suspendovao Ustav i zakone da bi, tobože za dobro naroda, stvorio prostor za pljačku budžeta i uzimanje provizija od svojih kineskih, arapskih i ostalih poslovnih partnera, saučesnika u zločinu nad državom i građanima.

Aleksandar Vučić je napravio najveću praonicu prljavog novca u Evropi, tzv. Beograd na vodi. Napravio je i najveću plantažu marihuane u Evropi, “Jovanjicu”. Iako je pomislio da će se i iz tih kriminalnih afera izvući bez suočavanja s odgovornošću, “Jovanjica” mu visi nad glavom. Posle dve dosad potvrđene optužnice, priprema se i treća, kojom će biti obuhvaćeni političari koji su pružali zaštitu Predragu Koluviji. Na tom spisku nalazi se i ime Andreja Vučića.

- Kad gasiš vatru u medijima, polij je kerozinom - govorio je Aleksandar Vučić. Tako je i postupao. Svaki put kad bi se našao u škripcu, jednu aferu je zatrpavao sa dve nove. Tako je mrtvog Cvijana poklopio s Mauricijusom i siledžijom Branislavom Lečićem. Nekoliko dana je vodio medijske kampanje, a na kraju sve bi prekrili lanjski snegovi. Hajka na Đilasa je bila i prošla, više niko ne mari za račune u nepostojećoj banci na Mauricijusu. Glumica Danijela Štajnfeld je optužila Lečića da ju je silovao, on je saslušan i na poligrafu, dao je nekoliko izjava za medije i nikome ništa, eno ga na slobodi.

Vučić je nameravao da po tom modelu udari na Palmu. Preigrao se. Dok su njih dvojica razmenjivali pretnje i ucene, Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti podnelo je krivičnu prijavu Republičkom javnom tužiocu zbog Markovićevog priznanja da poseduje saznanja o izvesnoj saobraćajnoj nezgodi u kojoj je stradalo neko lice. Marković to nije očekivao, pa će morati dodatno da ucenjuje Vučića, kako bi ga prinudio da ga sačuva od sudskog procesa povom podvođenja, ali i od sumnje da prikriva tuđa krivična dela.

Iza Vučića se nalazi bezbroj monstruoznih afera, političkih i mafijaških. Nikad nije odgovarao i snosio sankcije. Ne zna se koliko još može da izbegava konačno svođenje rezultata, ali sigurno je da ga čeka neslavan kraj, baš kao što i zaslužuje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane