Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Kada ćemo napokon reći "dosta" ??!!

Vratiti se paklu iz kojeg su izašli

U nekoliko kolumni ovaj list upozorava na svu zlokobnost kojom se na nas svakodnevno nabacuju LOKALNI I SVJETSKI ZLOTVORI. Pošto se taj SOJ nalazi na čelnim pozicijama vlasti, lokalnih ili globalnih organizacija, imaju ogromnu moć. Također, svi su slizani u jedan monolitni organizam i sinhrono djeluju po detaljno zacrtanim planovima. Tko bi do nedavno pomislio kako su PRVI I DRUGI SVJETSKI RAT dogovorile iste SILE ZLA koje su organizirale i ovu takozvanu MASOVNO SMRTONOSNU ZARAZU nazvanu Kineska gripa ili COVID19? Tko bi pomislio kako su i pad Berlinskoga zida i rat na ovim prostorima UGOVORILE iste mračne sile? Posijale su sjeme SMRTI I MRŽNJE među nas. Mi se međusobno ne trpimo. Mrzimo se čak. UBIJALI SMO SE MEĐUSOBNO kako ne/bi zadržali postojeću Jugoslaviju pa se tobože OSAMOSTALILI osnivanjem vlastitih država. Nemamo pojma kako je baš takav scenario izašao iz istoga laboratorija koji je osmislio i stvorio primjerice ADOLFA HITLERA ili ANGELU MERKEL ili pak PLENKOVIĆA I VUČIĆA.. ili onog KONA i našeg BEROŠA. Ili pak vaše Ane BRNABIĆ i naše naučnice ISTUZLE Alemke Markotić.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Osmislili su i GENOCID NAD ŽIDOVIMA. Organizirali i I svjetski rat, pa i Francusku revoluciju ili građanski rat u AMERICI? Nemamo pojma ili ne želimo shvatiti da je primjerice HITLER porijeklom ŽIDOV. Da su Hitler i njegov NACISTIČKI režim paralelno tamanili ali i spašavali ŽIDOVE. Kako su NACISTI Židove slali u konvojima da se nasele na mjestu gdje je danas država IZRAEL.

takvom načinu razmišljanja i LOGIČKOG ZAKLJUČIVANJA nećemo čuti niti na jednoj TV stanici pod kontrolom ikojeg režima. Događaji ukazuju kako su se strahote odigravale po napisanom SCENARIJU. S jedne strane POVIJEST sotonizira nacistički režim jer je pobio ogroman broj ljudi. Načinio GENOCID nad Židovima ali nigdje do nedavno niste imali prilike pročitati koliko je nacistički režim transportirao Židove u PALESTINU! S druge strane se pod tepih gura NOTORNA ČINJENICA kako je zapravo KOMUNISTIČKI REŽIM najzlokobniji režim u povijesti ljudskoga roda. Svoje zločine je redovito podmetao suprotnoj strani.

Čuli ste za KATINSKU ŠUMU u Poljskoj?! Događaj i zločin koji je HITLER načinio nad 10-ak tisuća POLJSKIH VOJNIH ČASNIKA pobivši ih u toj šumi metkom u potiljak. TU SMO VERZIJU do nedavno slušali OD NADLEŽNIH ILI MJERODAVNIH "povjesničara". Tko bi posumnjao u istinitost verzije, za vrijeme komunizma, završio bi kao POLJSKI ČASNIK U KATINSKOJ ŠUMI.

Također, nije se smjelo niti pisnuti o činjenici kako je JOSEF STALJIN UKRAJINCE ubijao izgladnjivanjem. Kako su se UKRAJINCI pretvorili i u KANIBALE da bi preživjeli STALJINOVO IZGLADNJIVANJE!! Sve je to počinio KOMUNISTIČKI REŽIM.

Nakon pada Berlinskoga zida, neke su ČINJENICE konačno izašle na vidjelo dana. Dakle, nije HITLER POBIO Poljske oficire već je to učinio STALJINOV REŽIM na čelu komunističke partije SOVJETSKOGA SAVEZA!! O Jasenovcu i dan-danas nisu dozvoljene ikakve istrage ili neovisne analize kako bi se utvrdile ČINJENICE što se tamo za vrijeme II svjetskog rata događalo, a posebno NAKON II SVJETSKG RATA!! ZNA SE, po "službenoj verziji", tamo je pobijeno MILIJUN i 700 hiljada SRBA.

Nešto Židova i Cigana i onih koji su bili protiv Pavelićeva režima. TU LAŽOTINU GURAJU ISPRED SEBE režimi ZA VRIJEME JUGOSLAVIJE I DANAS NJEZINI REŽIMSKI NASLJEDNICI nasađeni na poziciju vlasti u novonastalim državama. Jugoslavija VIŠE NE POSTOJI ALI POSTOJE režimi KOJI SU MONTIRANI NA ČELA NOVONASTALIH DRŽAVICA nakon raspada Jugoslavije!!

Dakle, NIJE ŠIJA NEGO VRAT, NIJE JUGOSLAVIJA VEĆ JE OSTAO JUGOSLAVENSKI ZLOČINAČKI REŽIM na cijelom prostoru bivše Jugoslavije!! Ništa se bitno izmijenilo nije na pozicijama vlasti. Scenaristi su ugovorili RASPAD Jugoslavije koja je u usporedbi sa novonastalim državicama bila jedna UREĐENA DRŽAVA.

Scenaristi su također ugovorili kako će KOMPLETAN JUGO-KOMUNISTIČKI KADAR preuzeti sve poluge vlasti i u novonastalim državicama. I kakve su to novonastale DRŽAVICE? Dovoljno je kazati kako su SRBJA I HRVATSKA bile uređenije DRŽAVE za vrijeme Draže Mihajlovića i Ante Pavelića nego što su danas kada Srbijom vlada seksualno i svekoliko mentalno i moralno iščašeni JUGO KOMUNISTIČKI isprdak Aleksandar Vučić. Isto vrijedi i za Hrvatsku.

Ovdje je pak na vlasti KRIMINALAC i LJIGAVAC i mentalno hendikepirani bolesnik ANDREJ PLENKOVIĆ. Iscjedak iz krila majke KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE. Dakle, NIŠTA SE PROMIJENILO NIJE osim što su današnji tzv lideri ZLOĆUDNIJI I POKVARENIJI od DRAŽE I ANTE ZAJEDNO!!! Ovi koji danas vladaju su odlučili vlastite narode doslovce POTAMANITI. I oni će nas ako zatreba opet natjerati da i zaratimo međusobno. Već po starom obrascu SRBI će tobože željeti realizirati neki svoj tko zna koji po redu SANU a Hrvati će opet braniti svoja ognjišta. Tako je to u NARAVI. U stvarnosti NITKO se ne pita ZAŠTO je to tako već više od stotinu godina? Možda se i pita ali o tome nema javne rasprave. Nema javne rasprave jer primjerice JASENOVAC je mjesto GENOCIDA SRBA koji su načinili HRVATI. To je tako. Zar mislite da pokolj u SREBRENICI također nije dobro isplanirana UGOVORENA zločinačka rabota koju su inicirali VINOVNICI I PLANERI RATA?!

Zašto donosim takvu prosudbu? Zato jer običnim ljudima nije do rata. Nije im do međusobnih krvavih obračuna. Običan čovjek nastoji raditi i pošteno živjeti od rada ma gdje se nalazio!! Međutim, SVIM režimima U OVOM "REGIONU" interes je da između SRBA, HRVATA I MUSLIMANA vlada nepovjerenje i međusobna MRŽNJA.

Zavadi pa vladaj, stara je izreka. Mi smo vrlo zapaljivi ovdje na BALKANU. SCENARISTI i njihovi zloćudni poslušnici to vrlo dobro znaju i zlorabe u postizanju vlastitih ciljeva. MEĐUTIM, BOJE SE kako NITKO ne bi saznao duboko zakopanu istinu, iskopao je i stavio je pred javnost ISTINU kako nad nama vladaju ZLOTVORI koji će izazvati međusobna krvoprolića samo da se održe na pozicijama vlasti. To rade DESETLJEĆIMA pa i STOLJEĆIMA. Koje se ZLO još moralo dogoditi kako bi običan svijet progledao? Morao se dogoditi JAVNO OTVORENI LOV na živote stanovnika kakav se LOV upravo odvija. No i to mnogima nije dovoljan razlog da SHVATIMO kako smo za vlastodršce i njihovu logistiku samo NUŽNO ZLO koje treba istrijebiti.

Tako nas tretiraju i tako nas doživljavaju ODUVIJEK!! DANAS su se sasvim razotkrili I GLOBALNI SCENARISTI NAŠE ZLE KOBI I NJIHOVI LOKALNO POSLUŠNICI I PODREPAŠI. Danas OTVORENO atakiraju na ljude. Na ljudsku vrstu pa i onu koja se nalazi na BALKANU. Krenuli su na nas IGLAMA i otrovanim dozama KVAZI CJEPIVA kojima nas žele potamaniti. ONI to ne mogu niti sakriti više. ONI to više niti ne kriju!! Toliko su se otrgli od realnosti. Strše kao STRAŠILA koja vise na kolcima. Namjera im je toliko očita, koja se vidi iz svih pozicija i perspektiva. Obični ljudi, OGROMNA VEĆINA njih, vidi što im rade razni POLITIČKO/ZDRAVSTVENI TUTORI. Danas naš tzv. ministar policije najavljuje nastavak plandemije to jest LOVA NA LJUDE!!

Ovaj naš HRVATSKI ili ovaj vaš SRPSKI sikću na nas istim rašljastim jezikom. Palacaju njime po našim životima i prijete UBODOM "spasononom" DOZOM OTROVA!! MI, LJUDSKO DRUŠTVO znamo čime i kako nas žele sve potrovati. ONI, ZLO OVOGA SVIJETA nam se KEZE u lice i otvoreno nam govore kako nas, LJUDSKO DRUŠTVO TRUJU! Postavljam pitanje, DA LI JE LJUDSKO DRUŠTVO spremno suprostaviti se GLOBALNOM ZLU koje ga ZLO želi FIZIČKI ELIMINIRATI? Tu dvojbe nema, ili će ZLO uspjeti u ostvarenju svojih paklenih i sotonskih namjera ili će LJUDSKO DRUŠTVO ELIMINIRATI ZLO koje ga želi POTAMANITI?! TREĆA OPCIJA NE POSTOJI! Tako stvari stoje NA ŽALOST ili na OPOMENU kako smo stoljećima drijemali i kimali glavama te bili obuzeti svojim životnim problemima dok nam je ZLOKOBNA KASTA radla o našim glavama. Zlo je toliko naraslo te doguralo do pozicije kada nam OTVORENO PORUČUJE: "UNIŠTITI ĆEMO VAS!!".

Da, to je realnost. Naša generacija ima zadaću OBRAČUNATI se sa LOKALNIM I GLOBALNIM ZLOM koje nam otvoreno uništava živote!! Hoćemo li sagnuti glave? Hoćemo li dopustiti da nas NITKOVI UTAMANE??!! NEĆEMO DOZVOLITI najavljenom POKOLJU da se ostvari nad našim POKOLJENJEM!! Imamo i volje i snage i pameti kojima ćemo se obračunati sa GILJOTINOM čija se sjekira spušta na naše vratove!

To je NAŠA OBAVEZA i motiv za opstanak LJUDSKE VRSTE KAO TAKVE. Ljudske vrste kakvu do sada jedino poznajemo. U protivnom ćemo nestati i postati ćemo nešto sasvim drugo. Numerirani i čipirani ROBOVI koji će ovisiti o nečijoj volji i trenutku kada će ta VOLJA odlučiti ugasiti ili prekinuti naš život. Drugim riječima, nećemo više postojati kao ljudi kojima je BOG DAO SLOBODNU VOLJU. No, ZLOTVORI se najviše boje BOGA I KRIŽA jer njihov je cilj prkositi MU i mrziti GA. Znaju oni kako su zaigrali pakleno kolo smrti, kojemu će se PAKLU BOŽJOM VOLJOM morati natrag vratiti...

Vratiti se PAKLU iz kojega su izašli...!!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane