Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Požarevac

Gradski odbor SNS u Požarevcu, sastavljen od tajkuna - investitora i sa privatnim fakultetima iz isturenih odeljenja

Grad otet od građana

U petak 5. maja, na sastanku formiran je lokalni odbor naprednjaka u sastavu, predsednik Miodrag Stepanović, potpredsednik Saša Pavlović - Barili, Anđelka Rakonić Otašević, Aleksandar Jovanović i sekretar Bojan Dinić, perspektivni momak sa seoske kaldrme i privatnom diplomom.

M. Hadžić

Anđelka Otašević je završila privatni Pravni fakultet u jednom lokalu - isturenom odeljenju u Požarevcu, gde se sada peče roštilj, a nekada je bilo istureno odeljenje fakulteta. Počela je kao perspektivni naprednjak, išla je od vrata do vrata, skupljala sigurne glasove i dogurala do sekretara skupštine grada i potpredsednika partije. Njen suprug bivši policajac ima sa još nekoliko njegovih kolega krivični postupak koji se vodi u Višem sudu u Požarevcu. Bojan Dinić novo lice partije, privatna diploma, ali to je napredna preporuka da vodi tri resora u gradskoj upravi kao gradski većnik, a do juče je bio referent u gradskoj bolnici. Nema veze što ne zna ništa, važno je da sluša komandanta Miodraga Stepanovića - Bufalo Bila.

Dinić kao sekretar partije će imati mogućnosti da se mnogo više druži sa tehničkim sekretarom, lepom Marom kao nekada, jer su prošle godine bili nerazdvojni. Aleksandar Jovanović, direktor PD Prim, desna ruka Stepanovićeva za sve situacije, a o njemu ćemo pisati u narednom periodu. O Miodragu Stepanoviću, nema šta da dodamo sve je rečeno u prethodnim tekstovima, biznismen, direktor, predsednik partije i investitor - milioni se vrte oko njega, samo da ima malo više tolerancije, razuma i pameti, kako kažu, pametni ljudi, ne možeš u flašu od jednog litra da sipaš dva litra vode, a i njegova diploma fakulteta je sumnjiva, jer mu je jedan profesor u penziji na Prirodno - matematičkom fakultetu iz Novog Sada, rodom iz jednog sela blizu Žagubice, neograničeno pomagao da Bufalo Bil postane geograf i doktor nauka.

I neprikosnoveni Saša Pavlović - Barili, odlazi polako u prošlost i njegovi drugovi. Čim je Saša Pavlović zaseo u fotelju, tako su se zapošljavale atraktivne plavuše, crnke i dugonoge koje su za kratko vreme avanzovale u šefove i zabavljačice na gradskim gozbama. Jedna od njih je siva eminencija gradske uprave, otresita i šarmantna, a još je visoki gradski čelnik slab na nju, pa joj je dao odrešene ruke i noge da radi kako ona zna i ume. Nije se pokazala najbolje u svojoj struci, ali zato se pokazala u šarmiranju, jer je to njena jača strana. Znaju naprednjaci šta je dobro, lepo i relaksirajuće posle napornog radnog dana, gledati u duge noge i lepe koleginice koje uz lep osmeh opijaju gradske čelnike. Ima i one koje su nekim načelnicima uprave veoma zanimljive i simpatične, a možda ima i nešto više od simpatije, pa su jedno duže vreme to zloupotrebljavale i dolazile na posao svako jutro posle 10h. One mlađe koje su primljene, neiskusne i nesvršene studentkinje sa dugim nogama, dolaze na vreme na posao sa osmehom na licu koji sluđuje mnoge rukovodioce u gradskoj upravi , a i nadamo se da će da završe taj fakultet pored iskusnih naprednjaka.

Politika i vlast, donosi benefite, jer su tu ludorije, zaljubljivanja, žestoka pića, druženje i primamljive koleginice koje same dolaze da ostvare svoje interese, pa se posle čude poštene žene, kako je neka koleginica juče došla, a za kratko vreme napredovala i zaštićena kao konkubina. Inače, članovi napredne stranke koji su partiju pravili danonoćno i gradili na čvrstim nogama, smatraju da ovakvom kadrovskom politikom Bufalo Bila i sastavom lokalnog odbora polako i neprimetno se rastura članstvo.

Da li je ispravno političko rešenje Miodrag Stepanović ili je to novi sunovrat Požarevca? Videćemo. Od skromnog đaka iz srednje tehničke škole, dogurao je uz tatinu pomoć i jednog profesora u penziji do doktora nauke, gradi zgrade i bogati se. A građani Požarevca vrlo dobro znaju da je grad zapušten i prljav, prepun divljih deponija i smeća, infrastruktura se ne razvija u najboljem smeru i korupcija je prisutna u skoro svim ustanovama i preduzećima.

Kostolački SNS, društvo vlada iz kafića

Milena Cerovšek, nema ni dva petka kao predsednik MO SNS u Kostolcu, a već je počela da mešetari i da postavlja drugove iz "CHILL-OUT kaffea" za svoje potpredsednike i najbliže saradnike, a da se nije prethodno konsultovala sa mesnim odborom, već je sve to odradila ispod žita uz zeleno svetlo Saše Pavlovića. Članovi MO SNS u Kostolcu požalili su se našem saradniku da je Cerovšekov najbolji drug i saradnik po pivu iz "CHILL-OUT kaffea" Milan Đalović, zamenik predsednika skupštine opštine Kostolac, prvi potpredsednik, dok je čuvena i na glasu učiteljica, Jelena Tošić drugi potpredsednik naprednjaka u ovoj maloj varošici.

Kako kažu, članovi u ovom odboru, koji su imali sjajne rezultate na prethodnim izborima, nisu dobili ni jednu funkciju, a i te kako zaslužuju da budu potpredsednici SNS u Kostolcu, čak neki najavljuju povlačenje iz partije. Očekivali smo sasvim drugi scenario, ali ovo nema smisla, onaj ko je imao najbolje rezultate na prethodnim izborima sedi i dalje na rezervnoj klupi, a nečiji kućni prijatelji nezasluženo sede u fotelji potpredsednika lokalnog SNS u Kostolcu. Inače, Serdžo Krstanoski, predsednik opštine Kostolac je ostao bez funkcije u partiji, jer je izgleda došlo vreme naprednog i veselog društva iz kafića.

Svinjski lokalni mediji u Požarevcu: Debela i mršava svinja - lokalni medijski čarobnjaci

Ne tako davno, na jednoj poznatoj požarevačkoj farmi svinja, bile su dve poznate svinje - medijski čarobnjaci, iako su bile svinje, ali su bile pametne i talentovane za svinjske lokalne medije. Druge svinje i svinje političari su se čudile kako su ove dve prave lokalne medijske svinje umele uz podršku političara da naprave prave svinjske lokalne medije. Jedan će da kaže: Oni su kvazi medijski stručnjaci. Drugi na to odgovara: Ne, niste u pravu gospodine! Ove dve svinje su pravi medijski čarobnjaci za lokalnu svinjsku farmu. Niko nije bio tako poznat i uspešan kao ove dve lokalne medijske svinje.

Prva svinja je podsećala na veliku krmaču, nije se zvala krmača, ali je bila velika i debela i iskusna za svinjske medijske poslove. Pisala je ostalim svinjama na farmi, političke pamflete, govore nepismenim političarima, a debeloj svinji je bila specijalnost da preko svojih svinjskih medija zakuva čorbu među lokalnim političarima, jer je uvek kao i svaka druga svinja bila na strani da vlada svinjska lokalna politika. „Ja sam svinja i ima da bude svinjska politika". Bila je glavna za raspodelu sredstava za lokalne medije, prvo svojim svinjskim medijima, pa šta ostane za ostale. A ostale njegove svinje nisu mogle da dođu do reči od debele svinje, jer je mislila da je najveći medijski čarobnjak i najbolji režiser za svinjsku politiku i medije na farmi. "Ja sam glavna svinja u gradu" - reče debela svinja.

Opasno je to kad svinja umisli da je mnogo pametna, još je bila alava kao i svaka druga svinja, a često je bila i pijana. To je redak slučaj kod debelih svinja, ali ova je mnogo pila. Svinja je imala veliku platu, pa kad se najede i napije ima inspiraciju za nove svinjarije. Druga mršava svinja nije bila ni rasna ni pametna, kao debela svinja, nego je bila mršava i pijana, koja je volela da uzima novac, ali ga je teško svinja vraćala. Ova mršava svinja je bila nasilnik, svinja se napije, pa tuče sve redom oko sebe, mada, neke svinje sa političke farme su štitile ovu mršavu svinju od sudskih postupaka, jer je bila, medijski čarobnjak i imala je svoje svinjske medije, ali preterala je kao i svaka pobesnela svinja - počela je da štipa i ujeda, pa su mršavu svinju morali da zatvore. Da se malo smiri, jer je postala mnogo nasilna i pijana. Ove dve svinje su živele srećno kao i sve druge svinje na političkoj farmi. Bile su srećne, vesele i nerazdvojne, valjale se u blatu zajedno sa ostalim svinjama iz političke branše.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane