Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Do koje točke će nas nadležni javno i otvoreno krasti, lagati, ubijati...

Fitilj meteža i rata potpaljen je

Nazovimo stvari i stanje pravim imenom i biti će lakše smisliti način preživljavanja. Demokracije nema, nije je niti bilo. Uvođenjem Korona kampanje, tzv elite su pokazale ono što su oduvijek bile - UDRUŽENA ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA. Svi koji jesu ili još zagovaraju pandemije, viruse, tzv cijepljenja i blagoslov takvog stanja, dio su kako lokalne tako i globalne zločinačke organizacije. Vjerujem da je to danas mnogima jasnije nego prije tri godine. Oni kojima lampice za uzbunu barem na trenutak nisu zatitrale, sebe sami su eutanazirali, a da svjesni toga nisu.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Na žalost, takva je realnost. Nemojmo se zavaravati, svi ili gotovo svi režimi dio su globalnog zločinačkog plana u kojemu se rješava "ljudsko pitanje". Da, zlotvori su otvoreno krenuli u lov na čovjeka kao jedinku. U lov i uništavanje obitelji kao najjaču kariku ljudskog društva. Na sve dobne skupine... Na bebe, malu djecu, na majke, očeve, djedove i bake... Otvoreno svim raspoloživim sredstvima, tzv politikom, medijima, djelovanjem vjerskih vođa, paralitičnošću institucija rastaču svaki narod i državu kao jednu kompaktnu zajednicu. Metode su im "svjetovne" i tzv duhovne. Vrhuške vjerskih zajednica prednjače u zlu koje nas je zadesilo. Prijetnja istrebljenja ljudske vrste...

Zašto je to tako? Tko bi očekivao da će se primjerice papa ili bilo koji vladika ili pak rabin i veliki imam, odlučili se i onako UDRUŽENO / ORTAČKI zagovarati Fajzerov eksperimentalni pripravak, na primjer? Jasno, sva pamet svijeta zapisana je i tzv svetim knjigama. Nitko se ne može pravdati kako nije znao ili nije očekivao ovakav scenario! Znali su vjerski "pametnjakovići" kako će Đonson / Đonson ili Fajzer / Zeneka načiniti pomor ljudske vrste nakon "blagoslivljanja" zatrovanih doza. Znali su... Zato je njihova izdaja podlija od svih podlosti, koje nam svakodnevno podmeću naše vlasti! Podlija, jer je gotovo svaki čovjek ujedno i vjernik. Dakle, svaki čovjek ima povjerenje u svojega duhovnog vođu, vjersku zajednicu kao takvu, bio on svećenik, rabin, imam, mula, pop, vladika... običan vjernik musliman, pravoslavac, katolik, judaista ili pak budista.

Do sada se niti naslučivalo nije koliko razvrata se nalazi u vjerskim strukturama. Pomno se krilo od javnosti kako se među hijerarhijom ugnijezdila opačina, grijeh, pohlepa, oholost, egomanija. Korona je sve raskrinkala, Korona je razobličila taj razvrat. Stoga se danas čini kako je sasvim normalno biti LGBT, homoseksualac, baviti se pederastijom, ogreznuti u pedofiliju, biti lopov, izdajica, lažov. Bez obzira na razinu gdje se kazneno djelo odigralo. Trend je kako su to vrline, a ne opačine i poroci. Zar HRVATSKO / REŽIMSKA bezrezervna podrška trgovcima crncima kojima se upravo u Africi sudi zbog toga, zar ne dokazuje kako je kriminal postao vrlina a ne mana?! Tim prije što na čelu Zagreba vlada grupa djecokradica čijim se protagonistima upravo sudi zbog krijumčarenja djece! A na čelu države nepokolebljivo zasjeda presuđeni UDRUŽENI ZLOČINAČKI POTHVAT! Još je poraznija spoznaja kako su te ljudsko moralne NULE, služinčad svojih bjelosvjetskih gospodara poput George Soroša ili Bill Gatesa... Klausa Švaba...

Jeza te hvata kada shvatiš kakva se to zločinačka spirala uzdigla nad ljudskom populacijom, opasno se zibajući nad nama! Oni si mogu dozvoliti luksuz pa svijetu ispirati mozak, kako su upravo Vladimira Putina označili kao globalnog zločinca. Također, mogu si dopustiti protiv njega podignuti i tužbu pred međunarodnim sudom. Mogu si dozvoliti i GLOBALNI CINIZAM te angažirati okorjelog kriminalca i optuženika za ratne zločine da protiv Vladimira Putina napiše tekst tužbe!? Znaju zločinci da se nitko na globusu neće usuditi raskrinkati ovakav NOVOnormalan cinizam i lažotinu podvaljenu ljudskom društvu kao sustavu. Ostanu li i dalje na svojim pozicijama, Vladimir Putin zasigurno će stajati uz najveće zločince u povijesti poput Lenjina, Mao Ce Tunga, Hitlera, Tita... Biden, Gates, Fauči, Papa Bergoglio, Klaus Švab, Plenković, Vučić, UKRkurcopijanist... biti će heroji u toj povijesti! Tako je to kada zločinac povijest piše.

Nije svaki zločin niti svaki zločinac istog značaja. Razlika je ogromna između kriminalca i kriminalca. Primjerice, kad predsjednik neke vlade ili države izravno potiče i čini kriminal ili pak to čini džepar u tramvaju zatečen kako "operira". Ogromna je to razlika u nanošenju štete.

Svima je vidljivo, zašto su Aleksandar Vučić ili Andrej Plenković još na svojim pozicijama. Iako, su notorni kriminalci... Plenković je čak na čelu osuđene i potvrđene kriminalne organizacije koja harači Hrvatskom. Da nije bilo kampanje Korone, dakle genocida nad ljudskom vrstom, obojica bi odavno morala pasti sa svojih pozicija. Ovako, ostali su na svojim mjestima jer je cijela globalna struktura vodećih ljudi ogrezla u kriminalu. Isto vrijedi i za vjerske strukture. Imamo primjer kod nas u Hrvatskoj da nadbiskup brani svećenika pedofila, a za dva dana se javno kaje što ga je branio. I nikome ništa. Nadbiskup će i dalje ostati nadbiskupom. Njega imenuje papa. A Bergoglio znamo koga služi, kome se klanja i skute ljubi... SOTONI! Jasno je i službenom Vatikanu, kako mora dobiti ovu kampanju genocida nad ljudskom vrstom ako želi o(p)stati na poziciji masovnog "duhovnog" strizatelja ovaca. Stoga neće papa sa pozicije micati vjerne mu biskupe poput Đure Hranića ili Matu Uzinića koji godinama prikrivaju pedofiliju svojih podređenih svećenika. Oni su, sada se to vidi, baš zbog takvih "kvaliteta" postavljeni na svoje pozicije.

Istim kriterijima montirana su spomenuta dvojica kriminalaca na čelu Srbije i Hrvatske. Svi će oni zajednički i zadnji atom svoje sotonske snage potrošiti, kako bi zadržali položaje. Neće se birati sredstva. Makar se na to potrošilo / "uspavalo" masa ljudi. Makar se sve vjerske zajednice udružile u jednu globalnu vjeru, jednoga GLOBALNOG boga. Makar tog boga morali izvući iz šešira i pokazati ga VJERNOM STADU.

Primjerice, i u Vatikanu će se naprezati kako bi ljude uvjerili da je za njih najbolje imati jednog predsjednika, jednu svjetsku vladu, jednoga vjerskoga poglavara, jednu NOVOnormalnu Bibliju... Prisiljeni su to učiniti jer za tu strukturu "elite" povratka na staro nema. Korona je učinila svoje, raskrinkala ih je kao LAŽOVE I PODLACE! Mnogi pripadnici hijerarhije vjerskih zajednica ne mogu više izdržati..Toliko im je nadošlo "milo" pa i javno upražnjavaju svoje najniže strasti. Poput velikoga Dalaj Lame, koji je dječaka namamio pa mu posisao jezik. Šalio se kaže to kinesko pedofilsko smeće! Ljigavo da ljigavije biti ne može.

papi kao NOVOnormalnoj šugi današnjega doba, koja je zahvatila i katoličku crkvu, ovdje smo već pisali. Ne krije taj starac da pripada Carstvu tame. Neki špekuliraju kako je papa Bergoglio odavno umro i sada je zamrznut u nekom frižideru. "NAPREDNI" ga svijet i kao mrtvaca još javno rentira jer im lik sadašnjega pape neophodno treba u provođenju AGENDE. Tko će provjeravati da li je papa doista živ?! Da vidimo tko bi se to usudio učiniti, svijetu javiti i ostati u jednom komadu.

Da, tko će u Srbiji, ali i u Hrvatskoj zaustaviti luđake i psihopate poput Aleksandra Vučića ili Plenkovićeve medije koji štite MASAKR U REŽIJI SRPSKOG REŽIMA, kojemu dirigira PICOUSTI, a koji se masakr dogodio u beogradskoj osnovnoj školi i obližnjem kafiću?! Ne usude se režimsko medijski ČLANKOLISCI niti napomenuti da su kola hitne pomoći prvo došla u taj kafić i zatekla ranjene. Tek nakon toga javljeno je da se pucanje i ubijanje događa i u obližnjoj školi. Nitko od medija i njihovih "stručnjaka" GOSTIJU u razno raznim "stručnim" analizama, ne usude se napomenuti, kako je masakr počeo u kafiću a ne u školi. Ima "stručnjaka" koji klincu od 157 cm visine daje nadnaravne snage i moći. Zamislite, taj mali po riječima jednog od mase "elitno/uglednih stručnjaka"obučeniji je i spremniji je za ubijanje od nekog specijalca profesionalca. Da se čovjeku smuči od gadosti koje čuje. Mediji vrište kako mali urliče u bolnici. Trese se pola Beograda koliko je neobuzdan. Noćna smjena "lekara" koji ga čuvaju i liječe iscrpljenija je od medicinskih sestara i doktora, koji su se borili za život pacijenata u najezdi masovno smrtonosnog virusa Korona. Osim Magazina Tabloid i društvenih mreža, nitko "nadležan" doslovce ne smije mijenjati VUČIĆEV SCENARIO likvidacije toga jutra.

Gdje smo to došli?! Do koje točke će nas nadležni javno i otvoreno krasti, lagati, ubijati, a da mi to mirno promatramo i sebi u bradu nezadovoljno mrmljamo? Do kada će zlotvori imati dozvolu za izvršavanje svojih nedjela, koja dozvola uključuje likvidaciju mase ljudi? Dokle je stiglo novinarstvo ako prešućuje čak i odobrava hapšenje doajena SLOBODNOG novinarstva g. Milovana Brkića, glavnog i odgovornog urednika Magazina Tabloid. Jedine su novine koje otvoreno pišu o podvalama i ubojstvima u izvedbi režima. Danas je to očitije nego ikada prije. Lopovi su također svjesni toga. Na površinu svakim danom nadire jedan jedini motiv, kako lokalne tako i globalne "ORGANIZACIJE", koja nam radi o glavi. Toliko su kriminalci ogrezli u talog lopovluka, laži i krvi pa se naprosto plaše kako mogu sve izgubiti što su STOLJEĆIMA KRMČILI. Zamislite jednog Fajzera da zbog svojeg masovno smrtonosnog preparata, država mu zatvori vrata i počne naplaćivati nastale štete. Ili Vatikan koji također će morati platiti adekvatne štete zbog poticanja GENOCIDA, koji je Fajzer vršio i nad vjernicima. Ili onu židovsku režimsku lopovsku bagru, koja upravo u Izraelu vrši genocid nad vlastitim narodom. Jasno je zašto nas žele doslovce svesti na pola milijarde ljudi. Jasno je to sada više nego što je bilo prije tri godine. Nitko od oštećenih ne smije preživjeti ovaj holokaust! Najezdom i najavom novih žarišta kaosa ZLOTVORI žele proširiti RATNU KRIZU koja se iz UKRajine opasno prelijeva na sve strane svijeta. Rat i metež jedino je sredstvo i rješenje da LOKALNO / GLOBALNA BANDA ostane u sedlu! Balkan je tako posložen pa "Gazdama" služi kao fitilj kojega će potpaliti kada "Gazdama" zatreba. Taj trenutak je pred vratima.

Kako bilo da bilo, povratka nema kako za nas tako i za BANDU. Također postaje razvidno. Mi njihova lovina prestati ćemo to biti, niti ćemo zlotvorima dozvoliti ostanak na sadašnjim pozicijama.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane